Meer foto's

Vanaf € 48 per persoon

NY Symbolen: Empire State en Rondvaart Vrijheidsbeeld

Product ID: 22806
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Krijg fantastisch uitzicht over New York City van bovenop de beroemde Empire State Building
 • Vaar vlak onder het Vrijheidsbeeld op de Hudson River Rondvaart
 • Download gratis de app van het Empire State Building
 • Zie de beroemde skyline van NYC vanuit je rondvaartboot
Overzicht
Bovenop één van de beroemdste wolkenkrabbers in de wereld, kan je de opwinding van NYC voelen. Vaar over de Hudson, en bewonder de beroemde skyline van New York en het Vrijheidsbeeld van dichtbij. Dit is de beste manier om dé symbolen van NYC te bekijken.
Wat te verwachten
Een stad zoals New York, die vol staat met monumentale wolkenkrabbers, moet van een bepaalde hoogte bekeken worden. Ervaar de magie van New York van bovenop de 320-meter hoge Empire State Building. Ga vervolgens op een rondvaart over de Hudson, je komt vlak onder het Vrijheidsbeeld, hét monument van New York.

Beleef de opwinding van de Big Apple vanaf het observatieplatform op de 86e verdieping. Geniet van het panoramische uitzicht en bij helder weer kun je zelfs tot 130 kilometer afstand zien. Regen of zonneschijn, dag of nacht, je hebt een uitzicht van 360 graden vanaf de binnengalerij.

Samen met diverse video's, fotogaleries, quizzen en plattegronden die interessante punten in de buurt aangeven, maken de 'Fun' en 'Info' secties van de app je bezoek boeiend en vermakelijk.

Na je bezoek aan de Empire State Building, ga je op een 75-minuten durende rondvaart die je langs de beroemde monumenten van New York meeneemt. Vaar door 42nd Street, Broadway, Midtown, Lower Manhattan, het nieuwe World Trade Center, Battery Island en natuurlijk, het Vrijheidsbeeld. Dit is de enige manier om haar van dichtbij te bekijken.

De gratis Official Empire State Building Observatory Experience App is verkrijgbaar in de App Store en via Google Play. Het omvat een gedetailleerde audiovisuele gids van de constructie, duurzaamheid, en uitzichten van het gebouw; evenals quizzen, video's en een fotogalerij. De App is beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn, Portugees, Spaans en Duits.
Inbegrepen
 • Toegang tot het observatorium van de Empire State Building
 • Multimedia tentoonstelling
 • 75-minuten durende rondvaart rondom het Vrijheidsbeeld
Niet inbegrepen
 • Gids/ Audiogids
 • Fooien
 • Transfer en vervoer van en naar het hotel
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Tref elkaar op 350 Fifth Avenue, New York, NY 10118 De rondvaart vertrekt van Pier 83, waar 42nd Street de Hudson River ontmoet (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Bezoek de Empire State Building tussen 08.00 uur en 02.00 uur (elke dag geopend, 365 dagen per jaar, in regen en zonneschijn); de laatste lift omhoog vertrekt om 01.15 uur. Er zijn geen vaste bezoekersramen of tijdslimieten. Tickets kunnen slechts eenmaal gebruikt worden.

Mobiele vouchers worden niet geaccepteerd. Zorg dus dat je een uitgeprinte voucher bij je hebt.

Dit is geen rondleiding. Wissel eerst je voucher in bij één van de locaties. Je krijgt kaartjes en kan de Empire State Building in en dan op de rondvaart.

Je moet op eigen gelegenheid van de Empire naar de Vrijheidsbeeld rondvaart. Ze liggen zo'n 3 kilometer van elkaar verwijderd (zo'n 30 minuten lopen of met het openbaar vervoer).

Je hoeft niet beide activiteiten op dezelfde dag te doen. Je kan je voucher op beide locaties inwisselen voor kaartjes die 14 dagen geldig zijn.

Let wel dat dit geen skip-the-line ticket is en dat er geen fast track toegang is.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (12 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Empire State Building Observatory

Product ID: 22806