New York City: 4-in-1 gecombineerd ticket

NYC It All: 4-in-1 gecombineerd tourticket

Product ID: 53044
Gecertificeerd

Vanaf € 94,52 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
14 dagen
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk Manhattan vanaf het Empire State Building Observatory
 • Bewonder de meesterwerken van het Metropolitan Museum of Art
 • Maak een rit langs bezienswaardigheden op het rondje Downtown of Uptown vanaf een hop-on, hop-off bustour
 • Geniet van een 'Harbor Lights' avondrondvaart of een 'Statue of Liberty' rondvaart van een halve cirkel
Overzicht
Deze combinatie geeft je toegang tot het Empire State Building Observatory en het Metropolitan Museum of Art. Rijd door de stad op een hop-on, hop-off-bus en bekijk Manhattan tijdens de door jou gekozen rondvaart 'Harbor Lights' of 'Statue of Liberty'.
Wat te verwachten
Ervaar het beste dat New York City te bieden heeft met deze 4-in-1 combinatie ticket heeft. Zie de bezienswaardigheden, genieten van wat cultuur, een rondleiding in de stad, en genieten van het uitzicht vanaf het water.

Observatory Empire State Building
Totdat je ziet New York vanaf de top van het Empire State Building, heb je niet echt gezien de stad. Stijgen meer dan een kwart van een mijl in de lucht voor een uitzicht dat je nooit zult vergeten. Zie de zon opkomen boven het Vrijheidsbeeld, of zie de zon boven Times Square. U kunt zelfs kijk op New York's schitterende skyline tot 2 in de ochtend als het Empire State Building observatorium is geopend tot in de vroege uurtjes.

Metropolitan Museum of Art
Op meest bezochte museum en attractie in New York City, heb je de beste van de menselijke creativiteit te ervaren uit de hele wereld. Met collecties van meer dan 5000 jaar van de cultuur, van de prehistorie tot het heden, de Metropolitan is een reis door de wereld van de grootste kunstwerken.

24 uur, Hop-on Hop-off Bus Ticket
Neem in de topattracties van de stad aan premier Double-Decker Hop-on Hop-off Bus Tour van New York! Bezienswaardigheden van de stad NY is een onvergetelijke toeristische excursie die u toelaat om afstappen of op wanneer een site of een wijk nodigt uit tot verder te verkennen. De route wordt verteld door een erkende gids die zal wijzen op de vele beroemde bezienswaardigheden langs de weg. Deze dubbeldekker tours, of het verkennen van uptown of downtown, echt een one-of-a-kind New York City ervaring.

Harbor Lights Cruise of Statue of Liberty Semi-Circle Cruise
Neem een ​​Harbor Lights Cruise en zie lichten van New York's glinsterend als diamanten op de donkere water. Pak een vriend, een echtgenoot of een willekeurige vreemdeling en voer de magische schemering toneel van zo veel beroemde Hollywood-films. Kijk naar de zonsondergang en dan glijden door de majestueuze verlichte Lady Liberty.

Op het Vrijheidsbeeld Cruise je dicht genoeg dat u uw selfie kunt nemen met haar uit hoeken die je gewoon niet van het droge te krijgen. U leert ook allerlei interessante feiten over haar.

Wist u dat haar lichaam zou kunnen zijn gemodelleerd naar meesteres kunstenaar Bartholdi terwijl haar gezicht was waarschijnlijk zijn moeder? Probeer te laten vallen dat in je volgende gesprek. U zult ook vele andere bekende bezienswaardigheden en monumenten langs de haven gewezen om u tijdens de cruise.

Empire State Building Experience MULTIMEDIA APP
Verkrijgbaar bij de App Store en Google Play
De app dient als uw eigen gids, die u de hele weg van de begane grond naar de 360 ​​° open lucht uitzicht op het observatiedek.
Verkrijgbaar in: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Mandarijn, Japans, Portugees en Koreaans
Inbegrepen
 • Ticket voor Empire State Building Observatory
 • Ticket voor Metropolitan Museum of Art
 • 24-uurs hop-on, hop-off tourticket
 • Keuze tussen 2 rondvaarten
Niet inbegrepen
 • Vervoer dat niet als inbegrepen staat omschreven
 • Entreegelden die niet als inbegrepen staan omschreven
 • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Verzilver je voucher bij het Empire State Building en ontvang jouw ticket voor het Observatory en vouchers voor de 3 andere attracties (5th Avenue 350, 10118 New York, ga naar binnen door de hoofdingang op 5th Avenue). Hop-on, hop-off tour: wissel jouw voucher in bij de City Sights-locatie in de lobby van het Empire State Building Circle Line Cruises: Pier 83, West 42nd Street en 12th Avenue (controleer de tourtijden) Metropolitan Museum of Art: 5th Avenue 1000 bij 82nd Street,10028-0198 New York (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Jouw vouchers zijn 14 dagen geldig nadat je ze verzilverd hebt bij het Empire State Building.

Er zijn bijzondere voorwaarden van toepassing op de voucher voor de 'City Sights' hop-on, hop-off tour.

Hop-on, hop-off tours bieden audiocommentaar in 10 talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn Chinees, Russisch en Hebreeuws

Vanaf € 94,52 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (16 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Empire State Building Observatory

Product ID: 53044