New York
Privétours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 53 beoordelingen

Erg leuke tourleidster die met veel enthousiasme vertelde.

Het was erg leuk om langs de hotspots van de serie "Gossip Girl" te rijden in de Upper East Side. Comfortabele bus, juiste aantal stops en een stralende en gemotiveerde gids genaamd Kelsey die alles van "Gossip Girl" wist ,ook veel leuke achtergrond informatie over de acteurs en het maken van de serie. Zeker een aanrader voor "Gossip Girl" fans. Het enige dat fantastisch zou zijn is als je werkelijk een luxe Upper East Side appartement van binnen zou kunnen zien, al is het maar de centrale hal waar de portier zit met het mooie marmer en de fraaie bloemstukken.

Zeer leuke tour met een hele leuke guide : Shae. Ze was heel enthousiast en dat maakte het leuk. Er zijn een aantal stops om foto’s te maken en tussendoor kregen we delen te zien uit de serie waar we dan net langs zijn gereden. Heel leuk.

Super leuke ervaring. je leert zoveel extra dingen vanuit de serie. Mark de gids(tevens kleine rol in Sopranos) doet het erg leuk. Vito staat er voor de handel.. Maar ook met hem een leuke ervaring.

Zeker de moeite waard, alleen al voor de locatie van de laatste scène!

Acteur ontmoet, goede gids (Marc Baron) met veel informatie, “the diner” uit de kaatste aflevering en de Bada Bing.

Onze geweldige gids Abby liet ons op hele leuke wijze alle SATC hotspots zien. Absoluut een aanrader.