1. Verenigde Staten
 2. New York (staat)
 3. New York
 4. Times Square

Rondleiding door New York, New York

Product ID: 150812
Bekijk gallery
Volgens de COVID-19-reisadviezen van New York State moeten bezoekers uit bepaalde staten 14 dagen in quarantaine. Als je naar New York reist vanuit een van deze staten, dien je online het Travel Health Form in te vullen.
Een must-see-tour voor bezoekers uit New York. Ervaar de levendige multiculturele diversiteit van Manhattan en wereldberoemde bezienswaardigheden en attracties. Bezoek, onder begeleiding van een deskundige licentie, de meest iconische bezienswaardigheden…
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 4 uur
Begintijd 09:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Bezoek Times Square, Chinatown, Little Italy, SoHo, Harlem, de Museum Mile, Rockefeller Center, South Street Seaport en nog veel meer
 • Luister naar leuke en interessante verhalen van elke wijk in je lokale New Yorker-gids
 • Ontspan terwijl u de essentiële bezienswaardigheden en bezienswaardigheden van New York City bezoekt
Volledige beschrijving
Tour Manhattan aan boord van een comfortabele bus terwijl uw lokale gidsen van New York u begeleiden naar alle belangrijke bezienswaardigheden in de stad. Ontdek de verschillende facetten van de stad en de verschillende etnische buurten en ontdek zelf waarom ze het de Big Apple noemen .

Zie Columbus Circle, Lincoln Center, de kathedraal van Saint John The Divine, Central Park en Fifth Avenue. Je zult het beste van Midtown ontdekken met Times Square, het Rockefeller Center en de Chrysler- en Empire State Buildings.

Vervolgens ga je naar Greenwich Village, het kunstzinnige SoHo-district, de drukke straten van Chinatown, de terrasjes van Little Italy en het drukke Wall Street-gebied. Tot slot bezoekt u het charmante Battery Park om te genieten van het adembenemende uitzicht op Lady Liberty in al haar majesteit, voordat u terugkeert naar Midtown.
Inbegrepen
 • Gidsdienst
 • Retourvervoer
Niet inbegrepen
 • Dranken
 • Maaltijden
 • Fooien (aanbevolen optioneel)

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Vanaf € 55,68 per persoon

Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door