Meer foto's

Vanaf € 30 per persoon

Bezienswaardigheden New York Midtown Rondvaart

Product ID: 15471
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Vaar 90 min. lang langs de west- en oostzijde van Manhattan
  • Maak wat foto's onder de Brooklyn Bridge
  • Luister naar deskundige toelichting terwijl je langs de bezienswaardigheden vaart
  • Krijg een uniek en speciaal beeld van deze prachtige stad
Overzicht
Vaar door de haven van New York, langs beroemde bezienswaardigheden als het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge en het World Trade Center. Geniet 90 min. van prachtig uitzicht op de stad, met commentaar van deskundige gidsen.
Wat te verwachten
iconische skyline van Manhattan is het spul van de legende. Beroemd gemaakt door talloze films, foto's en liedjes, is New York soms beschouwd als 's werelds hoofdstad, en op de huidige spectaculaire 90 minuten sightseeing cruise, zult u snel begrijpen waarom.

Zoals we sierlijk cruisen langs de wolkenkrabbers en het bruisende stadsleven, wordt u vervoerd naar een uitzicht over de stad die u zal verbazen. De grandeur van de gebouwen, de architectuur van de bruggen en de levendigheid van het leven rondom zal zeker inspireren als u de foto's van een aantal van Manhattan en Brooklyn's beroemdste bezienswaardigheden snap.

We zullen een kans om mee te varen zowel de West Side en de East Side van Manhattan, van 42nd Street, wiens heldere lichten zichtbaar dag en nacht, naar beneden langs het Empire State Building, in de buurt van Lower Manhattan en een back-up in het kader van de Brooklyn Bridge en East krijgen Kant. het Vrijheidsbeeld - Je krijgt een kans om te zien het nieuwe World Trade Center verrijst het centrum, en vervolgens kort daarna krijg je een spectaculair uitzicht op Lady Liberty zichzelf te hebben!

Uw licentie gegeven en deskundige gidsen zullen delen verhalen en feiten over deze prachtige stad terwijl u geniet van je 's middags of' s avonds op de rivieren!
Inbegrepen
  • rondvaart van 90 min.
Niet inbegrepen
  • Fooi
  • Eten en drinken
  • Vervoer van en naar hotel
Trefpunt

GLCSSNY Visitors Center: 777 8th Avenue, tussen 47th en 48th Street GLCSSNY Visitors Center: ingang op straatniveau van Port Authority Bus Terminal op 42nd Street, vlak bij de hoek van 8th Avenue GLCSSNY Visitors Center in Empire State Building: Fifth Avenue 350 (tussen 33 en 34 Streets), de begane grond (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (7 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Gray Line City Sightseeing New York

Product ID: 15471