New York
Rondvluchten & helikoptertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Vijf redenen om New York met de helikopter te verkennen

Een helikoptertour is een unieke manier om New York te ervaren. In plaats van je nek te verrekken met al dat omhoog kijken, zie je de stad onder je uitstrekken.

 • Neem de skyline in je op

  1. Neem de skyline in je op

  Vliegen boven New York City is een magische ervaring, die je een beter perspectief geeft op de stad als geheel. Vlieg over New York per helikopter en geniet van de rust in de lucht en zie je de lichtjes onder je sprankelen.

 • Bird's eye view

  2. Bird's eye view

  New York aan de grond kan intimiderend zijn, en vaak weet je niet eens waar je langsloopt omdat je vergeet omhoog te kijken. Van boven zie je de Big Apple op een nieuwe manier.

 • Helikoptervliegen is leuk

  3. Helikoptervliegen is leuk

  Voel je een spion als je in je stoel zakt en je headset opdoet, en geniet van het adembenemende uitzicht.

 • Geen rijen

  4. Geen rijen

  In de lucht hoef je niet in de rij te staan om het Empire State Building of het Vrijheidsbeeld te zien - je vliegt er gewoon langs.

 • Verloof je!

  5. Verloof je!

  Mocht je van plan zijn je geliefde een aanzoek te doen, dan is een helikoptervlucht daarvoor één van de meest specatulaire momenten. Vraag bij het boeken naar de opties - de meeste aanbieders helpen de liefde met plezier een handje.

Plan je bezoek

 • Wat is de beste tijd om te gaan?

  In de herfst zijn de kleuren van de stad op hun mooist. We raden een helikoptertour aan in de lente of herfst, omdat de natuur van de stad dan prachtige plaatjes biedt.

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Perfect! Genoten van een geweldig uitizcht

De helicopter tour is echt een aanrader! Ik had gereserveerd om 11:00, maar was er al om 09:45. Kon direct mee naar binnen en ik zat binnen 15 minuten in een helicopter. Vriendelijke piloot en vertelde constant over wat er te zien was. Niks anders dan lof, het is aan de prijs maar die ervaring kan niemand je meer afpakken.