Kies data
New York

Rondvluchten & helikoptertours

New York Rondvluchten & helikoptertours: Onze meest aanbevolen

New York City: helikoptertour over Manhattan

1. New York City: helikoptertour over Manhattan

Ervaar het beste uitzicht op New York City vanuit een helikopter, compleet met grote bolle ramen van vloer tot plafond voor jouw kijkplezier. Tijdens je vlucht zie je het prachtige Central Park, de Hudson River en New York Harbor met inbegrip van het Intrepid Sea Air Space Museum. Vlieg langs het Rockefeller Center, het Empire State Building, het World Financial Center en het Chrysler Building vanaf grote hoogte, evenals het iconische Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Greenwich Village, South Street Seaport, en de Brooklyn Bridge, die helemaal teruggaat tot 1883. Met commentaar aan boord en alle heliportkosten inbegrepen, is er geen betere manier om van de dramatische en steeds veranderende skyline van New York City te genieten.

New York: Helikoptertour met optionele open deur-ervaring

2. New York: Helikoptertour met optionele open deur-ervaring

Bewonder de inspirerende bezienswaardigheden van New York City vanuit de lucht, tijdens een gedenkwaardige helikoptervlucht boven de bezienswaardigheden van Manhattan. Bekijk het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, de Freedom Tower, de Brooklyn Bridge, Governer's Island en de historische waterkant van Battery Park. Boek jouw zitplaats op deze helikoptertour in New York City en geniet van een 16 minuten-durende inkomende vlucht over de beroemde skyline van Manhattan. Vlieg over de Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld, twee van de monumenten die je in populaire films en tv-programma's hebt gezien. Geniet van het uitzicht vanaf een uniek uitkijkpunt met de optionele en opwindende open deur-ervaring. Ervaar sensationele uitzichten terwijl je boven de iconische wolkenkrabbers van de stad zweeft, en keer terug met herinneringen om te koesteren.

Vanuit New Jersey: NYC helikoptervlucht in de avond

3. Vanuit New Jersey: NYC helikoptervlucht in de avond

Welkom bij Linden, New Jersey, waar je 's avonds aan je New Yorkse vluchtavontuur begint. Je bereikt Linden gemakkelijk met NJ Transit vanuit Penn Station in Manhattan of met de auto - er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Upgrade naar een privévlucht en profiteeer van vervoer van en naar Manhattan. Je reis begint door rechtstreeks over Newark International Airport naar Manhattan te vliegen. Onderweg naar New York Harbor zie je het verlichte Vrijheidsbeeld voordat je de wolkenkrabbers van het Financial District, de thuisbasis van de New York Stock Exchange, bekijkt. Je vliegt naar het noorden langs de Hudson River en ziet het Empire State Building, evenals Madison Square Garden, Hudson Yards, Chelsea, The West Village, SOHO en TRIBECA. 9/11 Memorial en One World Trade Center zijn ook in zicht. Maak geweldige foto's terwijl je voorbij Times Square, Central Park en Yankee Stadium vliegt, verder over de George Washington Bridge, en weer terug langs dezelfde route zodat alle passagiers spectaculair uitzicht krijgen op de skyline van Manhattan. De vlucht duurt ongeveer 25-30 minuten.

Linden: New York City Skyline Helicopter Experience

4. Linden: New York City Skyline Helicopter Experience

Baan je een weg naar Linden, New Jersey, waar je je vliegavontuur in New York City begint. U kunt erop vertrouwen dat Linden gemakkelijk bereikbaar is met de New Jersey Transit vanaf Penn Station in Manhattan of met de auto, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Eenmaal daar, begin je reis door rechtstreeks over Newark International Airport naar Manhattan te vliegen. Onderweg naar de haven van New York kunt u het Vrijheidsbeeld bekijken voordat u de wolkenkrabbers van het financiële district, de thuisbasis van de New York Stock Exchange, ziet. Vlieg naar het noorden langs de Hudson River en vang een glimp op van het Empire State Building, evenals van Madison Square Garden, Hudson Yards, Chelsea, The West Village, SOHO en TRIBECA. Het 9/11 Memorial en One World Trade Center zijn ook te bezichtigen. Vlieg noordwaarts langs Central Park, neem een glimp op van het Yankees Stadium, vlieg over de George Washington Bridge en keer terug langs hetzelfde pad, waarbij alle passagiers een spectaculair uitzicht hebben op de skyline van Manhattan.

New York City: Skyline Helikopter Tour

5. New York City: Skyline Helikopter Tour

Zie New York City van nieuwe hoogten tijdens deze helikoptervlucht door de stad. Verken de symbolen en bezienswaardigheden van een iconische Amerikaanse stad zoals het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en het Empire State Building. Kies uit drie verschillende duur, variërend van de hoogtepunten tot een uitgebreidere tour. Alle tours zijn inclusief vertelling en helihavenkosten.

New York City: privévlucht boven Manhattan per helikopter

6. New York City: privévlucht boven Manhattan per helikopter

Geniet van een panoramisch uitzicht op New York City en haar prachtige monumenten, zowel overdag als 's nachts, tijdens een privévlucht van 30 of 45 minuten  in een helikopter. Vlieg over Manhattan aan boord van een helikopter met plek voor maximaal 5 personen en ontdek de stad zoals een vogel, samen met je familie of vrienden. Ontsnap aan de drukte door te vertrekken vanaf Westchester County Airport, gelegen in het rustige White Plains, net buiten New York City. Je kunt met de Metro-North-lijn reizen of met de auto komen en gratis parkeren. Luister naar een veiligheidsbriefing bij aankomst, voordat je aan boord van de helikopter klimt. De vlucht vertrekt van en keert terug naar Westchester County Airport Leun achterover en geniet onmiddellijk van het  prachtige uitzicht vanuit de lucht, terwijl je over Yankee  Stadium in de Bronx richting Manhattan vliegt. Bewonder iconische wolkenkrabbers, zoals het beroemde Empire State Building en Chrysler Building, vanuit een ander perspectief. Zie Central Park van boven en kijken neer op de bruggen over de East River.

Vanuit Westchester: Gedeelde helikoptervlucht boven New York

7. Vanuit Westchester: Gedeelde helikoptervlucht boven New York

Kies een 30 of 45 minuten durende helikoptervlucht en vertrek vanaf Westchester Airport, vanwaar je New York City in slechts enkele minuten bereikt. De ervaren piloten zullen je verbazen met geweldige uitzichten op Central Park en Midtown Manhattan. Bij de 30 minuten durende tour geven de piloten je fantastische blikken op Midtown Manhattan, Central Park, de Hudson, het Yankee Stadium (buiten speeltijden) en meer. Bij de 45 minuten durende tour zie je ook nog de gebieden rondom Downtown Manhattan en het Vrijheidsbeeld, inclusief de Freedom Tower, het Financial District, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Brooklyn Bridge. Dit is als aanvulling op alle bezienswaardigheden die je tijdens de 30 minuten durende tour ziet. Yankee Stadium is alleen bereikbaar buiten speeltijden. In geval van slecht weer of het onderhoud van de helikopters zal de lokale partner je ten minste 2 uur voor de geplande vlucht hierover informeren. De vluchten vertrekken vanaf en keren terug naar Westchester County Airport in White Plains, New York, een ontspannen, rustige locatie net buiten NYC. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (Metro-Noord-lijn) en met de auto (gratis parkeren).

Hudson Valley Fall Foliage Shared Helicopter Tour

8. Hudson Valley Fall Foliage Shared Helicopter Tour

Geniet van adembenemende luchtfoto's van de pittoreske Hudson-vallei bedekt met herfstkleuren vanuit het comfort van een helikopter. Een unieke seizoenservaring buiten de gebaande paden voor diegenen die nieuwe plaatsen en perspectieven willen ontdekken. Alle tours worden persoonlijk verteld door vriendelijke en ervaren piloten. Tours vertrekken en komen aan op Westchester County Airport en vliegen boven historische bezienswaardigheden, gekleed in het brandende rood, geel en sinaasappels van de herfst. Bezienswaardigheden inbegrepen in de tour: White Plains, Castle-on-Hudson, Kykuit (Rockefeller Mansion), Lyndhurst Mansion, Sleepy Hollow, Tarrytown Lighthouse, Tappan Zee Bridge, Hudson River, Sing Sing Prison, Bear Mountain en Bear Mountain Bridge, Harriman State Park, West Point Academy ( onderhevig aan tijdelijke luchtruimbeperkingen), Bannerman Castle (alleen voor de tour van 45 minuten) en Dick's Castle (alleen voor de tour van 45 minuten).

New York City: helikopter Sightseeing-charter met champagne

9. New York City: helikopter Sightseeing-charter met champagne

Geniet van een romantische date of familie-uitje in je privéhelikopter met adembenemende luchtfoto's van Manhattan. Alle vluchten worden persoonlijk verteld door vriendelijke en ervaren piloten. R44-, AStar- en Twin Star-helikopteropties beschikbaar. Tijdens een helikoptercharter van 30 minuten zullen bekwame piloten u verblinden met panoramische uitzichten op de Hudson River, East River, Yankee Stadium (alleen toegankelijk buiten de speeltijden), Harlem, Central Park, Columbus Circle, Times Square, Chrysler Building, Empire State Building, George Washington Bridge, Freedom Tower, Brooklyn Bridge, Vrijheidsbeeld, Ellis Island (met uitzondering van gebieden waarvoor beperkingen gelden).

New York City: romantische helikoptervoorstelvlucht

10. New York City: romantische helikoptervoorstelvlucht

Verbaas je partner met een privéhelikoptervlucht boven New York City, de perfecte plek voor een huwelijksaanzoek in de lucht. Uw professionele verlovingsfotograaf zal met u samenwerken om elk detail van de 30 of 45 minuten durende vlucht te plannen. Begin met het ophalen van een privéauto bij uw hotel of verblijf in Manhattan. U kunt de bestemming voor uw nietsvermoedende partner een verrassing houden totdat u op het vliegveld net buiten Manhattan aankomt. Na het inchecken en de verplichte veiligheidsbriefing ligt het voorstel in jouw handen: stel de vraag voor het opstijgen, tijdens de vlucht of na de landing. Het verlichte bord "Marry Me" wordt onthuld aan het einde van de vlucht terwijl de helikopter landt, voor een magisch en onvergetelijk tintje. Tours vertrekken en komen aan op de luchthaven van Westchester County.

  • Privétours
  • Avonturen
  • Combi-aanbiedingen
16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Rondvluchten & helikoptertours in New York

Welke andere activiteiten dan Rondvluchten & helikoptertours zijn de moeite waard in New York?

Welke Rondvluchten & helikoptertours in New York nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Wat een gave ervaring dit!! Je ziet New York van hele andere kant. De piloot geeft goed aan welke bezienswaardigheden je tijdens de rit ziet. Vanuit de helikopter is het maken van fotos en filmpjes ook goed te doen. Het personeel waren erg leuke mensen die veel voor je wilde doen. Het was goed geregeld en er was ruimte om fotos te maken voor de helikopter.

Niet goedkoop, maar wel de moeite. Ter plaatse wel een misverstand dat het niet met open deuren geboekt was door get your guide, maar na tonen van de boeking zonder problemen gelukt. Ook ter plaatse nog uitgebreid tot een vlucht van een half uur. Een TOPervaring. Moet je zeker doen.

Een onbeschrijfelijke ervaring, goede service. Onvoorwaardelijke aanbeveling

Prachtig om NYC vanuit een helikopter te bezichtigen.

Wat een geweldige ervaring moet je echt gedaan hebben