New York
Rondvluchten & helikoptertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New York Rondvluchten & helikoptertours: Onze meest aanbevolen

New York: helikoptervlucht over Manhattan

1. New York: helikoptervlucht over Manhattan

Ervaar het beste uitzicht op New York vanuit een helikopter compleet met grote bolle ramen van vloer tot plafond. Tijdens je vlucht zie je het prachtige Central Park, Hudson River en New York Harbor met inbegrip van het Intrepid Sea Air Space Museum. Je vliegt ook langs het Rockefeller Center, Empire State Building, World Financial Center en het Chrysler Building evenals het iconische Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Greenwich Village, South Street Seaport en de 126-jaar oude Brooklyn Bridge. Met een commentaar tijdens de vlucht en helihaven-kosten inbegrepen is er geen betere manier om te genieten van de spectaculaire skyline van New York.

...
Vanuit New Jersey: NYC helikoptervlucht in de avond

2. Vanuit New Jersey: NYC helikoptervlucht in de avond

Welkom bij Linden, New Jersey, waar je 's avonds aan je New Yorkse vluchtavontuur begint. Je bereikt Linden gemakkelijk met NJ Transit vanuit Penn Station in Manhattan of met de auto - er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Upgrade naar een privévlucht en profiteeer van vervoer van en naar Manhattan. Je reis begint door rechtstreeks over Newark International Airport naar Manhattan te vliegen. Onderweg naar New York Harbor zie je het verlichte Vrijheidsbeeld voordat je de wolkenkrabbers van het Financial District, de thuisbasis van de New York Stock Exchange, bekijkt. Je vliegt naar het noorden langs de Hudson River en ziet het Empire State Building, evenals Madison Square Garden, Hudson Yards, Chelsea, The West Village, SOHO en TRIBECA. 9/11 Memorial en One World Trade Center zijn ook in zicht. Maak geweldige foto's terwijl je voorbij Times Square, Central Park en Yankee Stadium vliegt, verder over de George Washington Bridge, en weer terug langs dezelfde route zodat alle passagiers spectaculair uitzicht krijgen op de skyline van Manhattan. De vlucht duurt ongeveer 25-30 minuten.

...
New York: privé-helikopterervaring voor koppels

3. New York: privé-helikopterervaring voor koppels

Je vermijdt het verkeer en profiteert van een spectaculair uitzicht tijdens een  indrukwekkende  helikoptervlucht van 30 minuten of 45 minuten over Manhattan. Je brengt een speciaal persoon mee op deze unieke ervaring die voor 2 personen is geprijsd. De vluchten vertrekken vanaf Westchester County Airport in White Plains, New York, een ontspannen, publiekvrije locatie net buiten NYC. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (Metro-Noord-spoor) en met de auto (gratis parkeren). Je begint met veiligheidsinstructies voordat je aan boord van de helikopter gaat. Kort na het opstijgen profiteer je van een  prachtig uitzicht op de lucht van Central Park, Yankee  Stadium, de iconische skyline van Manhattan, de Empire State en Chryslergebouwen en de  East Riverbruggen. De 30-minuten durende rondrit bereikt de binnenstad van Manhattan en de Statue of Liberty niet. Er is echt geen andere plaats in de wereld zoals New York City!

...
New York City: helikoptervlucht langs iconische monumenten

4. New York City: helikoptervlucht langs iconische monumenten

Grijp een unieke kans om de inspirerende bezienswaardigheden van New York City vanuit de lucht te zien, terwijl je aan boord springt van een onvergetelijke helikoptervlucht boven de bezienswaardigheden van Manhattan. Bekijk wereldberoemde NYC-hoogtepunten zoals het Vrijheidsbeeld, Freedom Tower, Ellis Island, Battery Park, Brooklyn Bridge en Governer's Island als nooit tevoren. Ervaar sensationele uitzichten terwijl je boven de iconische wolkenkrabbers van de stad zweeft en keer terug met herinneringen om te koesteren.

...
Vanuit Westchester: Gedeelde helikoptervlucht boven New York

5. Vanuit Westchester: Gedeelde helikoptervlucht boven New York

Kies een 30 of 45 minuten durende helikoptervlucht en vertrek vanaf Westchester Airport, vanwaar je New York City in slechts enkele minuten bereikt. De ervaren piloten zullen je verbazen met geweldige uitzichten op Central Park en Midtown Manhattan. Bij de 30 minuten durende tour geven de piloten je fantastische blikken op Midtown Manhattan, Central Park, de Hudson, het Yankee Stadium (buiten speeltijden) en meer. Bij de 45 minuten durende tour zie je ook nog de gebieden rondom Downtown Manhattan en het Vrijheidsbeeld, inclusief de Freedom Tower, het Financial District, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Brooklyn Bridge. Dit is als aanvulling op alle bezienswaardigheden die je tijdens de 30 minuten durende tour ziet. Yankee Stadium is alleen bereikbaar buiten speeltijden. In geval van slecht weer of het onderhoud van de helikopters zal de lokale partner je ten minste 2 uur voor de geplande vlucht hierover informeren. De vluchten vertrekken vanaf en keren terug naar Westchester County Airport in White Plains, New York, een ontspannen, rustige locatie net buiten NYC. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (Metro-Noord-lijn) en met de auto (gratis parkeren).

...
New York City: avontuur met helikopter

6. New York City: avontuur met helikopter

Vlieg boven Manhattans wolkenkrabbers tijdens deze 20-minuten durende helikoptervlucht over de Big Apple. Je ziet een aantal van de meest kenmerkende bezienswaardigheden, zoeft over Wall Street, het historische Governor's Island en ziet het gezicht van Lady Liberty van dichtbij! Je vliegt over de Hudson rivier, verder de westkant op en langs de pieren van Chelsea, langs de USS Intrepid en haar ongelofelijke collectie militaire vliegtuigen en dan over Central Park, de speeltuin van New Yorkers. Op je weg terug aan de andere kant van het eiland, krijg je het meest adembenemende uitzicht van het Empire State Building en de typische Brooklyn Bridge te zien. Je vliegt over Ground Zero en kan vanuit de lucht de enorme constructie in aanbouw bewonderen, met een toren die nu al meer dan 80 verdiepingen telt! Je vliegt in vogelvlucht over de 5 wijken van New York en ziet de grootste bruggen en bezienswaardigheden van de Big Apple. Je vliegt ook nog over het Yankee Stadium en Grant's Tomb voordat je weer veilig terug naar je basis vliegt! Vliegroute: Je 20 minuten durende vlucht vertrekt vanaf de Downtown Heliport en  vliegt  over Governor's Island, het Vrijheidsbeeld, en Ellis Island, en gaat daarna verder over rivier de Hudson. Vervolgens vlieg je over  Madison Square Garden en het Intrepid Air and Space Museum en Central Park. Daarna vlieg je verder via Harlem waar je om zult keren boven de George Washington Bridge om terug te vliegen naar de heliport.

...
New York City: privévlucht per helikopter

7. New York City: privévlucht per helikopter

Geniet van een panoramisch uitzicht op New York City en haar prachtige monumenten, zowel overdag als 's nachts, tijdens een privévlucht van 30 of 45 minuten  in een helikopter. Vlieg over Manhattan aan boord van een helikopter met plek voor maximaal 5 personen en ontdek de stad zoals een vogel, samen met je familie of vrienden. Ontsnap aan de drukte door te vertrekken vanaf Westchester County Airport, gelegen in het rustige White Plains, net buiten New York City. Je kunt met de Metro-North-lijn reizen of met de auto komen en gratis parkeren. Luister naar een veiligheidsbriefing bij aankomst, voordat je aan boord van de helikopter klimt. De vlucht vertrekt van en keert terug naar Westchester County Airport Leun achterover en geniet onmiddellijk van het  prachtige uitzicht vanuit de lucht, terwijl je over Yankee  Stadium in de Bronx richting Manhattan vliegt. Bewonder iconische wolkenkrabbers, zoals het beroemde Empire State Building en Chrysler Building, vanuit een ander perspectief. Zie Central Park van boven en kijken neer op de bruggen over de East River.

...
New York City: helikoptertour met commentaar

8. New York City: helikoptertour met commentaar

Op deze vip-tour vlieg je als een beroemdheid in een luxe helikopter over het eiland Manhattan langs de meest adembenemende bezienswaardigheden van New York City. Je zult rondvliegen over Battery Park en de Bronx terwijl je verstelt staat van het uitzicht op deze hoogte! Je 30 minuten lange helikoptervlucht (inclusief heliportkosten) begint bij Battery Park en gaat verder over het labyrint van straten in het Wall Street-gebied. Je vliegt ook over Governors Island. Zorg ervoor dat je de onlangs gerenoveerde openbare kunst die te zien is op dit voormalige privé-eiland niet mist. Vervolgens zie je in de verte het Vrijheidsbeeld opdoemen! Je komt oog in oog te staan met dit iconische monument en je zeer ervaren piloot geeft je uitzichten op het standbeeld die je nog nooit hebt gezien. De Grand Island-tour is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een uniek perspectief op de Big Apple. Je vliegt over alle 5 stadsdelen, langs epische bruggen, torenhoge wolkenkrabbers en zelfs het pretpark op Coney Island, voordat je veilig terugkeert naar de heliport. Vliegroute: Je vlucht van 30 minuten vertrekt vanaf de Downtown Heliport en je  vliegt  over Governors Island, het Vrijheidsbeeld en naar de Verrazano-Narrows Bridge over de Upper New York Bay. Daarna gaat de vlucht verder richting het noorden   voor uitzicht op Ellis Island terwijl  je verder vliegt over de Hudson voor uitzicht op Madison Square Garden en het Intrepid Air and Space Museum en Central Park. Daarna vlieg je verder via Harlem naar de George Washington Bridge en Washington Heights, voordat je omkeert om terug te vliegen naar de heliport.

...
New York City: Helikopterervaring zonder deuren

9. New York City: Helikopterervaring zonder deuren

Boek uw stoel op deze NYC-helikopterervaring om te genieten van een inkomende vlucht van 16 minuten met het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, de Freedom Tower en de historische waterkant van Battery Park. Maak foto's of geniet gewoon van het uitzicht terwijl u over de juweeltjes van New York Harbor vliegt die uw zintuigen prikkelen en een blijvende indruk achterlaten. Bekijk het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Governor's Island, Freedom Tower, Brooklyn Bridge, Verrazano-Narrow Bridge, Lower Manhattan en nog veel meer. Nadat je de skyline vanaf een uniek uitkijkpunt hebt gezien en het comfort en de veiligheid van het bekroonde beveiligingsprotocol hebt gevoeld, wil je snel terugkomen voor meer.

...
New York City: Taste of NYC Helicopter Tour

10. New York City: Taste of NYC Helicopter Tour

Zie New York City van nieuwe hoogten tijdens deze helikoptervlucht door de stad. Verken de symbolen en bezienswaardigheden van een iconische Amerikaanse stad met de mogelijkheid voor foto's. Ervaar een uitzicht over New York dat moeilijk te verslaan is. Bekijk het Vrijheidsbeeld van dichtbij. Geniet van een panoramisch uitzicht op Ellis Island en Governors Island. Vlieg over South Street Seaport en vaar langs de Brooklyn en Manhattan Bridges voordat je langs het beroemde Wall Street Financial Center vliegt.

...

Plan je bezoek

  • Wat is de beste tijd om te gaan?

    In de herfst zijn de kleuren van de stad op hun mooist. We raden een helikoptertour aan in de lente of herfst, omdat de natuur van de stad dan prachtige plaatjes biedt.

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Omdat we geen vast tijdsbestek hadden, zorgden de grondgastheren heel goed voor ons en we werden op de volgende vlucht gemonteerd, we hadden een geweldige ervaring en de piloot was zeer goed geïnformeerd over de stad, de hele vlucht was briljant.

Unique. Het was echt leuk. Ondanks de omslachtige reis, is dit zeker een aanrader. De piloot was geweldig, gaf ons alle interessante informatie. Altijd weer ...

Het was een geweldige ervaring! Het personeel op de luchthaven was vriendelijk en professioneel en de piloot maakte het tot een geweldige vliegervaring.

Een prachtig uitzicht op Manathan met een superpiloot! Misschien een beetje kort, maar een unieke en uitzonderlijke ervaring

Zonder twijfel 100% aanbevolen. Alle werknemers zijn super behulpzaam en vriendelijk. De helikopterpiloot een 10.