New York
Shows & musicals

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New York : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que New York a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over New York

Echt een geweldige ervaring. Ik ontmoette een groep mensen uit Griekenland, Australië en Italië. Onze gids Steven was erg vermakelijk en erg vriendelijk. We leerden over de geschiedenis van Washington Square Park, Stone Wall, verschillende oude woningen, de locatie van het 'Friends'-appartement uit de tv-show, het dunste gebouw in New York, de locatie en geschiedenis van de taille van het Triangle-shirt ... waar alle nette jazz- en comedyclubs in de buurt waren ... de lijst gaat maar door! Ik kan deze tour van harte aanbevelen!

Dompel jezelf onder in de altijd aanwezige cultuur terwijl je door Boheemse straten slentert en je een leven voorstelt waarin dichters, kunstenaars, schrijvers en activisten samenkomen op de meest onwaarschijnlijke, maar waarschijnlijk plaatsen. Volg een deskundige en charmante gids die je naar het verleden trekt met boeiende verhalen en bijpassende bezienswaardigheden. Niet te missen!

Super leuke ervaring. je leert zoveel extra dingen vanuit de serie. Mark de gids(tevens kleine rol in Sopranos) doet het erg leuk. Vito staat er voor de handel.. Maar ook met hem een leuke ervaring.

Echt leuke 2 uur durende wandeling, informatief en leuk en een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

de gids Marabella was ongelooflijk. kon geweldig vertellen en zeer hulpvaardig!!! top