Kies data
New York

Wandeltours

New York Sightseeing te voet: Onze meest aanbevolen

NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

1. NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

Kom meer te weten over de geschiedenis van een van de meest iconische monumenten van New York tijdens een vroegtijdige toegangstour van een halve dag door het Vrijheidsbeeld. Ontmoet je gids voor een kleine uitleg van de sites rondom Battery Park. Bekijk gedenktekens die veel toeristen missen en hoor verhalen over Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House, het American Merchant Mariner's Memorial, the Sphere en het New York Korean War Veteran's Memorial. Neem vervolgens de veerboot naar Liberty Island en krijg voorrang bij het instappen om de beste plaatsen te krijgen. Je komt voor de drukte aan bij het Vrijheidsbeeld en hebt een prachtig uitzicht over de stad. Als je de optie mét sokkel boekt, kun je de 215 treden beklimmen voor een nog indrukwekkender uitzicht. Ontdek hoe zij door Frankrijk werd begiftigd met de Verenigde Staten en ontworpen door hun beste architecten, waaronder Gustav Eiffel. Hoor hoe ze niet zo hartelijk werd ontvangen als je zou denken, en over de strijd die haar op de been bracht en speciaal maakte voor de mensen in New York. Klim terug op de veerboot om over te steken naar Ellis Island. Volg in de voetsporen van 12 miljoen immigranten en kom meer te weten over het proces dat zij hebben doorlopen om zich in Amerika te vestigen. Loop de Stairs of Separation op om de 2 zeer verschillende namen van het eiland te begrijpen: "The Island of Hope" en "The Island of Tears." Ontdek de indrukwekkende verzameling interactieve displays van het museum. Aarzel niet langer om op Ellis Island te verblijven om op je gemak te verkennen, of ga terug naar het vasteland met je gids per veerboot.

Vanuit New York City: dagtrip Philadelphia en Amish Country

2. Vanuit New York City: dagtrip Philadelphia en Amish Country

Geniet van een unieke dag in het historische Philadelphia en Lancaster County, de thuisbasis van de Amish gemeenschap in Pennsylvania. Je reist van New York tot New Jersey op weg naar Philadelphia, de Stad van Broederlijke Liefde. Op je rondleiding door Philadelphia zie je Elfert Alley, de oudste bewoonde straat in Amerika. Je bezoekt de Liberty Bell en de Constitution Hall. Je hebt ook de mogelijkheid om de beroemde Rocky Steps van het Philadelphia Museum of Art op te rennen. Na je sightseeing in Philadelphia gaat de tour verder naar Lancaster County, de thuisbasis van de Amish gemeenschap in Pennsylvania. Ontdek de Amish-markt en geniet van de landelijke kookkunsten tijdens de lunch. Na de lunch op de Amish-markt, neem je een ritje op een klassieke Amish paardenkoets door het platteland. Maak kennis met de Amish-tradities die nog steeds zonder moderne technologieën werken. Stel je een leven voor zonder een telefoon, stromend water en elektriciteit!

Harlem: zondagse gospeldienst met locals

3. Harlem: zondagse gospeldienst met locals

Ontdek een iconische scène vaak vastgelegd in film en foto's, prachtig geklede vrouwen met indrukwekkende hoeden in Harlem op weg naar de kerk voor de eredienst op zondag. Maar, zie meer dan mode of een show, Harlem-deelnemers beschouwen kerkverering en kerkfamilie als een integraal onderdeel van het leven en een bron van wekelijks geestelijke steun. De zondagse gospel in Harlem nodigt je uit om deel uit te maken van deze gewoonte door respectvol toe te treden tot een plaatselijke kerkfamilie voor een uur van aanbidding inclusief evangelie. Je komt meer te weten over de buurtgeschiedenis en het belang van erediensten. Bezoek een plaatselijke kerk en neem deel aan evangelieverering met parochianen. Geniet van een gevoel van gemeenschap en kameraadschap. Bekijk voormalige woningen van enkele van de opmerkelijke bewoners van Harlem geassocieerd met de Harlem Renaissance.

New York: bezoek de kerstverlichting tijdens een ritje met een paard en wagen

4. New York: bezoek de kerstverlichting tijdens een ritje met een paard en wagen

Kom in de vakantiestemming met een paardenkoetstocht door de prachtige kerstverlichting van New York in Central Park, 5th Avenue en Rockefeller Center. Stap aan boord op de hoek van 59th Street en 6th Avenue. Ploeg vanaf hier een route door Central Park om de warme lichten te zien. Blijf bewonderen hoe 5th Avenue schittert voor het seizoen. Reis langs historische monumenten die hun kerstversiering hebben aangebracht. Bereik de kerstboom in het Rockefeller Center. Laat de lichten je warm en feestelijk voelen. Voel de romantiek van het seizoen tijdens het rijden in een ouderwetse koets.

Vanuit Manhattan: Brooklyn Bridge-fietstocht van 2 uur

5. Vanuit Manhattan: Brooklyn Bridge-fietstocht van 2 uur

Leer de beroemde oevers van Manhattan en Brooklyn van dichtbij kennen.  Tijdens deze fietsrondleiding verken je de diverse, historische buurten Brooklyn en Manhattan. Steek de Williamsburg Bridge over richting de heuvels van Brooklyn, een buurt die wordt beschouwd als de eerste buitenwijk van Amerika – de fantastische skyline rijst op aan de overkant van het water. Daarna fiets je terug langs de Hudson en over de Brooklyn Bridge, met onder je het drukke verkeer. Pauzeer om een fantastische foto te maken van het uitzicht op Lower Manhattan, het Vrijheidsbeeld, de Empire State Building, en nog veel meer. Je maakt op de fiets een verkenningstocht door Manhattan, het centrum van het Amerikaanse financiële systeem, en rijdt ook door Battery Park, South Street Seaport, Wall Street en nog veel meer interessante plekken. De fietstocht heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad en beslaat ongeveer 19 kilometer.

New York: kroegentocht en geschiedenis van de drooglegging

6. New York: kroegentocht en geschiedenis van de drooglegging

Nip, draai het glas. Proef. Neem een slok! Volg een dronkenmans-tour naar de ondergrondse drinkplaatsen van New York. Ontsnap aan de toeristische drukte en bezoek verborgen plekjes. Volg je vermakelijke gids op deze tour en laat je betoveren door de rijke geschiedenis van de stad, die je uitnodigt voor avonduitjes. Volg in de voetsporen van de immigranten en leer meer over de "American Dream" tijdens de drooglegging. Bezoek een van de laatste New Yorkse pubs van de jaren 1920 en hoor spannende verhalen over de meest beruchte gangsters en smokkelaars van de dag. Ga door naar een tweede locatie. Lees meer over de drijvende krachten van de drooglegging en focus op de vrouwen van de Gouden Eeuw en de beweging die leidde tot een oliekoning. Rond je tour af met een omweg naar een van de oudste bars en voormalige speakeasies van New York. Ontdek wat er is gebeurd met het plotselinge stoppen van de drooglegging.

New York: Mount Morris Harlem Gospel Tour met brunch

7. New York: Mount Morris Harlem Gospel Tour met brunch

Reis naar de bovenstad van New York voor een heerlijke brunchtour en ervaar de opzwepende klanken van live gospelmuziek in een van de prominentere gebedshuizen van Harlem. De 4-uur durende wandeling leidt je door het Mount Morris Historic District, waar de overvloedige kerken rijk zijn aan geschiedenis en waar de Founding Fathers hun huizen hebben gebouwd. Enkele van de bekendste muzikanten en entertainers begonnen hier hun reis. De zondagochtendtour laat je kennismaken met de bezienswaardigheden en geluiden van Harlem op zijn best, met de soulvolle geluiden van Black Gospel Music. Vier het met wereldberoemde gemeentekoren wiens beroemde liedjes je op je stoel doen springen. Voel de spirituele energie door je heen stromen en sluit je dag af met het best bewaarde geheim van het gebied: lekker eten tegen betaalbare prijzen! Laat je verleiden door de culinaire meesters van Harlem met hun authentieke etnische lekkernijen in een van de beste brunchgelegenheden van de stad.

New York: proeverijen en cultuur in de Lower East Side

8. New York: proeverijen en cultuur in de Lower East Side

Wandel door de straten van Manhattans Lower East Side en ontdek de geschiedenis van die immigranten die in het land van kansen wilden wonen. Zie hoe ze van dit deel van New York hun thuis hebben gemaakt en laat je smaakpapillen prikkelen terwijl je geniet van heerlijk eten van over de hele wereld. Stop buiten belangrijke lokale bezienswaardigheden, waaronder het African Burial Ground Monument en het Hooggerechtshof van New York. Leer meer over de oorsprong van de Afro-Amerikaanse gemeenschap in New York via degenen die als slaven werden gebracht en degenen die werden bevrijd. Ga naar Chinatown en leer meer over de Chinese gemeenschap die ooit in het gebied woonde. Probeer wat gefrituurde dumplings op een plek die populair is bij de lokale bevolking. Ontdek vervolgens het aangrenzende district Little Italy, waar duizenden immigranten uit Zuid-Italië woonden.Geniet van enkele klassieke Italiaanse smaken die de basis hebben gevormd van enkele van de meest populaire moderne Amerikaanse snacks. Ga vervolgens de wijk Nolita binnen en stop buiten St Patrick's Old Cathedral, een belangrijk brandpunt van de Ierse katholieke gemeenschap. Maak een korte wandeling door het Sara D Roosevelt Park. Leer meer over de geschiedenis van de Joodse gemeenschap terwijl je door andere delen van de Lower East Side wandelt. Probeer wat knishes, een traditionele Ashkenazi-joodse snack gemaakt met deeg op basis van aardappelen en een verscheidenheid aan vullingen, voordat je de rondleiding buiten het Tenement Museum afrondt.

Rondom Manhattan: officiële NYC architectuurrondvaart

9. Rondom Manhattan: officiële NYC architectuurrondvaart

Stap aan boord van een elegant jacht gebouwd in jaren '20-stijl, voor een educatieve architectuur-boottocht onder leiding van architecten en leden van het American Institute of Architects New York Chapter (AIANY). Je beleeft deze tocht over de rivieren Hudson, East, en Harlem vanuit het observatorium met airconditioning, of loop over het buitendek voor wat frisse lucht en zon. Vaar om het eiland van Manhattan onder alle 18 bruggen door, terwijl je de locaties en architectuur in je opneemt. Bekijk de visionaire ontwikkeling van de memorials langs de waterkant, krijg een update over het One World Trade Center, Downtown "Starchitecture", Jean Nouvel's 100 Eleventh Ave appartementen en de klassieke symbolen van lower Manhattan, zoals de Woolworth Building, Wall Street's art deco torenspitsen en de Brooklyn Bridge. Bewonder het grootse ingenieurschap van New York, zoals de bruggen over de Harlem River: draaiende, bascule en vaste as. Luister naar verhalen over de naoorlogse opbouw en de woningbouw langs de East River en nog veel meer.

NYC: The Secrets of Grand Central Terminal

10. NYC: The Secrets of Grand Central Terminal

Tijdens deze spannende wandeltocht met kleine groepen, ontdek je de schatten die verborgen zijn in dit historische transportcentrum: zie 's werelds grootste Tiffany-klok, kijk in de verboden glazen loopbruggen, ontdek de enorme ontwerpfout in het hoofdatrium, zoek een multi -miljoen dollar juweel verborgen in het zicht, en nog veel meer. Leer over de geschiedenis van het station tijdens de bloeiende leeftijd van de spoorweg, als een vervallen schaamte, en ervaar het eindelijk als een gerenoveerd wonder in het centrum van de stad. Of je er elke dag op je ochtendreis naar reist of voor het eerst door de schoonheid van Beaux-Arts wandelt, je zult zeker iets nieuws en buitengewoons hebben geleerd, gezien of ervaren tijdens deze wandeltocht achter de schermen.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Combi-aanbiedingen
159 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 159

Veelgestelde vragen over Sightseeing te voet in New York

Welke andere activiteiten dan Sightseeing te voet zijn de moeite waard in New York?

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.653 beoordelingen

Super ook al was de zon er niet en regende het de ganse tijd. We hadden een hele goeie gids, ze wist heel veel te vertellen niet alleen over onze trip maar over de geschiedenis van New York en Amerika . Hele fijne en leerrijke trip!

Wordt veel info gedeeld over het ontstaan vd superhelden, maar ook info over het tot stand komen van diverse films. Was erg leuk om te doen! Thank you Orlando

Michaela was een super enthousiaste gids en heeft veel kennis. Lekkere dingen gegeten en interessante rondleiding.

We hebben een geweldige ochtend met gids Eddy beleefd. Hij weet alles! Heel relaxte, superleuke fietstocht!

It was a great experience and the guide was very nice. She told us a lot about the history of Harlem