New York
Sightseeingtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Hong Kong Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

 • Hong Kong: rondvaart met Symphony of Lights en drankje

  1. Hong Kong: rondvaart met Symphony of Lights en drankje

  De beroemde lichtshow Symphony of Lights verlicht de skyline van Hong Kong. Je ontspant stijlvol op een comfortabele loungebank terwijl je geniet van een gratis drankje en het uitzicht en de geluiden van het fantastische nachtleven van Hongkong. Meer dan 40 gebouwen aan beide zijden van de haven maken deel uit van het spektakel, dat volgens Guiness World Records de grootste permanente lichtshow ter wereld is. De lichten en de muziek vieren de energie en diversiteit van Hong Kong via vijf thema's: Ontwaken, Energie, Erfgoed, Verwantschap en Viering. Er zijn vijf hoofdthema's: Awakening, Energy, Heritage, Partnership en als laatste Celebration.

  Mooie ervaring om vanaf het water, aan beide zijde de Symphony of Lights te kunnen aanschouwen. De zeer traditioneel ogende Junk boot maakt het geheel nog wel net iets specialer. Fijn ook dat er in ieder geval een drankje bij inbegrepen zit, echter is de prijs (310 HKD) naar mijn mening wel iets hoog voor wat je daadwerkelijk krijgt.

 • Hong Kong: Sky Observatory-ticket en dinerarrangement

  2. Hong Kong: Sky Observatory-ticket en dinerarrangement

  Het Sky100 Hong Kong Observation Deck bevindt zich op de 100e verdieping van het International Commerce Centre (ICC), het hoogste gebouw in Hong Kong. Op 393 meter boven de zeespiegel is het het enige overdekte observatiedek in Hongkong met een uitzicht van 360 graden over de stad en de beroemde Victoria Harbour. Verbonden met belangrijke transportnetwerken en een winkelcentrum van wereldklasse, is het geprezen als een must-see eerste stop voor toeristen naar Hong Kong. Het beschikt ook over uitzonderlijk snelle dubbeldekker-hogesnelheidsliften die in slechts 60 seconden de 100ste verdieping bereiken. Buiten het prachtige panoramische uitzicht op de Hong Kong stad en het magische landschap, is Sky100 ook de thuisbasis van een grootschalige interactieve multimedia-expositie en een uitgebreid gastcentrum. De ultramoderne tentoonstelling biedt fascinerende inzichten in de lokale geschieden...

 • Hong Kong: Geopark Kajakavontuur

  3. Hong Kong: Geopark Kajakavontuur

  Ontmoet je groep en gids op het Hang Hau MTR Station rond 09:00 uur. Vanaf daar kunt u zich voorbereiden op uw 8-uur durende kajakavontuur terwijl u uw gids volgt naar de veerpier van Sai Kung voordat u een rit van 20 minuten maakt naar het Sai Kung Country Park. Eenmaal daar begin je bij Pak Lap Wan Beach waar je kajak en uitrusting op je wachten, voordat je in je kajak springt en het water in peddelt met instructies van je gids. Zie geweldige rotsformaties en dramatische zeebogen en manoeuvreer je een weg door enkele koele zeegrotten. Je zou zelfs wat koraalbedden en zeeleven kunnen spotten tijdens je cruise. Na een tijdje peddelen, neem een pauze op Long Ke Wan Beach, dat bekend staat als een van de mooiste stranden van Hong Kong. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het vermogen van de groep / persoon, kunt u mogelijk verschillende delen van het park verkennen. Met een overvlo...

 • Hong Kong: toegangsticket Sky100 Observatory

  4. Hong Kong: toegangsticket Sky100 Observatory

  Het Sky100 Hong Kong Observation Deck ligt op de 100ste verdieping van het International Commerce Centre (ICC), het hoogste gebouw in Hong Kong. Op 393 meter boven de zeespiegel is het het enige indoor observatiedek in Hong Kong. Hier heb je 360 graden uitzicht op de stad en haar beroemde Victoriahaven. Sky100 is verbonden aan belangrijke vervoersnetwerken en maakt deel uit van een prachtig wincelcentrum - een must-see voor bezoekers aan Hong Kong. De supersnelle liften bereiken de 100ste verdieping in slechts 60 seconden. Naast het schitterende uitzicht op Hong Kong stad heeft Sky100 ook een grote interactieve multimediatentoonstelling en een uitgebreid bezoekerscentrum. De tentoonstelling geeft een fascinerende blik op de lokale geschiedenis en cultuur van Hong Kong.

 • Hong Kong: Sky100 Observatory met wijn- en drankarrangementen

  5. Hong Kong: Sky100 Observatory met wijn- en drankarrangementen

  Het Sky100 Hong Kong Observation Deck bevindt zich op de 100e verdieping van het International Commerce Centre (ICC), het hoogste gebouw in Hong Kong. Op 393 m boven zeeniveau is het het enige overdekte observatiedek in Hong Kong met 360 graden uitzicht over de stad en de beroemde Victoria Harbour. Verbonden met grote transportnetwerken en een winkelcentrum van wereldklasse, wordt het geprezen als een must-see eerste stop voor toeristen naar Hong Kong. Het beschikt ook over uitzonderlijk snelle hogesnelheidsliften met dubbeldeks die in slechts 60 seconden de 100e verdieping bereiken. Naast het prachtige panoramische uitzicht over de stad Hong Kong en het magische landschap, is Sky100 ook de thuisbasis van een grootschalige interactieve multimediatentoonstelling en een uitgebreid gastencentrum. De ultramoderne tentoonstelling biedt fascinerende inzichten in de lokale geschiedenis en cul...

 • Hong Kong: Plover Cove Fietsen en wandelen Adventure

  6. Hong Kong: Plover Cove Fietsen en wandelen Adventure

  Combineer twee van de beste manieren om de wilde plekken van Hong Kong te verkennen tijdens een avontuur vol actie. Je begint in Tai Mei Tuk en fietst door de prachtige regio Plover Cove voordat je de hooglanden te voet opzoekt op zoek naar weelderige boslandschappen en geheime watervallen. Halverwege het fietsen sluit je de fietsen op en ga je de voetpaden op om door de hooglandbossen te wandelen, waar verborgen watervallen door het natuurlijke landschap stromen. Tijdens uw ervaring kunt u de boomtoppen bekijken voor inheemse vogels en genieten van het gevoel dicht bij de natuur in Hong Kong te zijn.

 • Van Hong Kong City: The Dragon's Back Hiking Tour

  7. Van Hong Kong City: The Dragon's Back Hiking Tour

  Ontdek Hong Kong's spectaculaire stedelijke natuur tijdens deze begeleide wandeling. Ontmoet je gids en de rest van je groep op het MTR-station Shau Kei Wan en ga naar de trailhead. Je zit in een kleine groep om een persoonlijke ervaring te garanderen. Deze tour is perfect op elk moment van het jaar en in de meeste weersomstandigheden. Navigeer over de golvende bergkam die deze klassieke wandeling zijn naam geeft, klim zachtjes hemelwaarts over met bomen omzoomde paden en kronkelende bergpaden. Ontdek de geschiedenis en achtergrond achter de regio vanuit je gids. Terwijl je langzaam het pad beklimt, wordt je beloond met een sensationeel vogelperspectief op het eiland Hong Kong, inclusief de beroemde Dragon's Back zelf, van bovenaf gezien. Vanaf daar daalt u af naar het witte zand en de turquoise wateren van Tai Long Wan (Big Wave Bay). Geniet van vrije tijd om te ontspannen op het stra...

 • Hong Kong: Ma On Shan Climbing Adventure

  8. Hong Kong: Ma On Shan Climbing Adventure

  Na een ontmoeting met je groep en gids bij Heng On MTR, vertrek je in de late ochtend om je ervaring te beginnen. De meeste mensen maken liever gebruik van deze buitenexcursie in de herfst- of wintermaanden, vanwege het koelere weer. Luister tijdens je tour naar de veiligheidsregels van je gids voordat je op weg gaat en zorg ervoor dat je ze bij elke stap van het avontuur volgt. Er is ook tijd om een handsfree camera of videocamera mee te nemen als je die hebt. Je begint je klim op Ma On Shan Mountain, uiteindelijk je weg omhoog naar de twee toppen. Zodra je daar bent, navigeer je met je groep door een bergwandeling voordat je afdaalt naar de stad Sai Kung. Je reis eindigt later in Sai Kung, waar je achteraf kunt beslissen wat je met je tijd wilt doen.

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 9.701 beoordelingen

Ik heb in één middag meer geleerd over graffiti en straatartiesten dan in al die jaren dat ik het heb bestudeerd. Zo interessant!

Onze gids Bridget was erg aardig en vertelde ons veel over New York! We zijn erg vol!

In zo blij zijn de Tour Men zo vriendelijk en rijdt heel voorzichtig

Leuke fietstocht door Central Park. Veel gezien en informatie gehad.

Leuke informatieve tour met een erg betrokken gids (Brian)