Skip the Line-Tickets: Museum of Modern Art (MoMA)

Product ID: 14885

Vanaf € 23,87 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek het Museum of Modern Art in Manhattan
  • Zie indrukwekkende werken van hedendaagse kunst, waaronder Vincent van Gogh's De sterrennacht
  • Bewonder Campbell's Soepblikken van Andy Warhol en De Dans (I) van Matisse
  • Aanschouw meesterwerken van Gauguin, Dali, Picasso en Pollock
Overzicht
Geniet van Skip the Line toegang tot een aantal van 's werelds meest uitdagende, aparte kunststukken. Ervaar de unieke tentoonstellingen in het Museum of Modern Art in het hartje van New York City.
Wat te verwachten
Het Museum of Modern Art is een plek waar creativiteit borrelt, het verstand wordt uitgedaagd en inspiratie vloeit. Met uitzonderlijke tentoonstellingen en 's werelds meest bijzondere collectie aan moderne en hedendaagse kunst, is de MoMA gewijd aan de dialoog tussen het verleden en het heden, het gewone en het experimentele. Koop je toegangsbewijs en sla de rijen over tot één van 's werelds meest beroemde kunstmusea.

MoMA biedt een panoramisch overzicht aan van moderne en hedendaagse kunst, van de innovatieve Europese schilderingen en beeldhouwwerken vanaf de jaren 80, tot hedendaagse films, ontwerpen en voorstellingen. Op de zes verdiepingen vol kunstgalerieën in het midden van Manhattan vind je diverse hoogtepunten zoals Monet's Waterlelies, van Gogh's De Sterrennacht, Picasso's Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's De Dans (I), en Warhol's Campbell's Soepblikken, en ook hedendaagse kunstwerken van Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei, en vele anderen.

De MoMA Stores bieden een grote collectie van boeken, design objecten, sieraden, meubels, kleding, en meer aan; MoMA heeft ook diverse eetmogelijkheden waaronder het met een Michelinster bekroonde restaurant The Modern, het meer reguliere Terrace 5, en het gezinsvriendelijke Cafe 2.
Inbegrepen
  • Toegang tot The Museum of Modern Art betekent toegang tot alle speciale tentoonstellingen, films, audioprogramma's in 8 talen, en een gratis doorgang naar MoMA PS1
Niet inbegrepen
  • Vervoer van/naar hotel
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Het Museum of Modern Art is gelegen aan 11 West 53rd Street, New York. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let wel dat de MoMA op vrijdagen gratis open wordt gesteld voor het publiek van 16.00 tot 20.00 uur. Je vermijdt de massa's door op andere tijden te gaan.

Vanaf € 23,87 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (164 Beoordelingen)

Georganiseerd door

The Museum of Modern Art

Product ID: 14885