Privétour

Rondleiding locaties Gossip Girl

Rondleiding locaties Gossip Girl

Vanaf € 242,60 per persoon

Verken Manhattan en bezoek de locaties waar Gossip Girl opgenomen is. Bezoek de speeltuin van de hogere kringen van de Upper East Side, treed in de voetsporen van Blair en Serena en verken de Gossip Girl locaties op deze 3,5-uur durende bustocht.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Bezoek het Empire Hotel, de locatie van Chuck Bass' nieuwe huis en zaak
 • Word "gespot" bij Constance Billard en St. Jude's
 • Loop langs de Vera Wang-boetiek, waar Blair haar trouwjurk paste
 • Wacht op jouw fotomoment op de treden voor het Met
 • Wandel langs de snoepwinkel waar Dan Vanessa hielp met winkelen
 • Bezoek Henri Bendel, waar Blair en Serena shoppen
 • Ga naar de locatie van Serena's terugkeer naar NYC in de eerste aflevering: Grand Central Terminal
Volledige beschrijving
Beleef onder begeleiding van een actrice een dag in het leven van Manhattans elite op deze rondleiding van 3,5 uur langs de locaties waar Gossip Girl is opgenomen. De tv-serie werd geschreven door Cecily Von Ziegesar. Met jonge acteurs zoals Blake Lively (Serena Van der Woodsen) en Chace Crawford (Nate Archibald) is het de populairste tienerdramashow op de Amerikaanse televisie. “Hello, Upper East Siders!” is de openingszin van elke aflevering van Gossip Girl en tijdens de rondleiding van Gossip Girl New York is het net alsof Gossip Girl direct tegen jou praat! De show is op meer dan 40 locaties in Manhattan gefilmd en de toegewijde Gossip Girl-ervaring geeft je de kans om ze te verkennen. Je bezoekt de plekken waar de acteurs roddelende beau monde-tieners in New York vertolken. Bekijk de Upper East Side, de leefgemeenschap waar de elite zich bezighoudt met sex, drugs, jaloezie en de druk van de vooraanstaande academische instituten die zij bezoeken. Loop langs de Vera Wang-boetiek waar Blair haar trouwjurk paste, bezoek het Empire Hotel, Chuck Bass' nieuwe huis en zaak, en wandel langs de snoepwinkel waar Dan Vanessa hielp met winkelen. Het is een ideale rondleiding voor fans van de show en voor fans van de opzichtige kant van New York. Ga aan boord met priority-tickets - je mag sneller de bus in en krijgt een plekje in de eerste 5 rijen, dichtbij de gids. Je mag sneller de bus in en krijgt een plekje in de eerste 5 rijen, dichtbij de gids.
Inbegrepen
 • Bustocht
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De rondleiding begint voor de poorten van het Palace Hotel op Madison en 51st St.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De bus zal niet wachten op laatkomers
 • Er worden geen zitplaatsen toegewezen op de bus Je kunt zelf kiezen waar je wilt zitten Als je dus met een eigen groep bent en samen wil zitten, dan moet je zorgen dat je er 15-20 minuten eerder bent
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 212 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • Vervoer
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Super leuke tour!!

Wij hadden echt een hele leuke tourguide die ook veel dingen wist te vertellen wat wij nog niet wisten. Leuk om alle locaties te zien en ook tijd genoeg te hebben om foto's te maken. De bus was prima, inclusief wifi. In de bus kregen we scènes van gossip girl te zien, dat was super leuk. Het enige wat jammer was dat er te weinig tijd voor deze scènes was waardoor we het niet helemaal af konden zien. Ook zou het leuker zijn een scène te zien op de plek waar je vervolgens heen rijdt ipv alles door elkaar. Maar al met al super leuke tour!!

Verder lezen

1 januari 2019

Erg leuke tourleidster die met veel enthousiasme vertelde.

Het was erg leuk om langs de hotspots van de serie "Gossip Girl" te rijden in de Upper East Side. Comfortabele bus, juiste aantal stops en een stralende en gemotiveerde gids genaamd Kelsey die alles van "Gossip Girl" wist ,ook veel leuke achtergrond informatie over de acteurs en het maken van de serie. Zeker een aanrader voor "Gossip Girl" fans. Het enige dat fantastisch zou zijn is als je werkelijk een luxe Upper East Side appartement van binnen zou kunnen zien, al is het maar de centrale hal waar de portier zit met het mooie marmer en de fraaie bloemstukken.

Verder lezen

4 mei 2015

My friend and I went on the Gossip Girl site seeing tour for her 18th birthday. I booked the tour with priority seating as a surprise for her and she was THRILLED! We are both huge fans of the show and the tour was the perfect opportunity to celebrate her birthday and see all the sites. The stops to shop and photo opportunities were outstanding. Already looking into round 2!

Verder lezen

25 augustus 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 514