Tour 1 World Observatory en World Trade Center (2 uur)

Tour van One World Observatory en World Trade Center

Product ID: 53655

Vanaf € 67 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezichtig het 1 World Observatory met gereserveerde tickets
 • Bezoek de belangrijkste punten van het 9/11 Memorial, waaronder de Reflecting Pools en Ladder 10
 • Geniet van een rondleiding door persoonlijke gedenkplaatsen, zoals St. Paul's Chapel
Overzicht
Maak een rondleiding door de toplocaties van het World Trade en de gedenktekens. Garandeer jouw bezoek aan het 1 World Observatory met gereserveerde tickets. Deze nieuwe attractie is hard op weg om de populairste attractie van New York City te worden!
Wat te verwachten
Uw 2-uur durende tocht begint bij St. Paul's Chapel, waar families en vrienden kwamen om te bidden, bieden ondersteuning, en wachten op nieuws in de onmiddellijke nasleep van de aanslagen van 9/11. Zie de handgetekende kaarten en gedenktekens, persoonlijke memorabilia en foto's die nog hier zijn opknoping.

Ga door naar sites die u hebt gemist als je op bezoek waren op uw eigen. Met een lokale gids leidt de weg, zie je speciale plekjes uit de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Een voorbeeld van zo'n site is de American Express 11 Tears Memorial, een opvallend persoonlijk eerbetoon aan de 11 AmEx werknemers die hun leven op 9/11 verloren. Daarnaast zie je de prachtige Winter Garden, vernietigd in de aanval en nu hersteld in zijn oude glorie.

Aan het 9/11 Memorial, zal uw gids u de Twin Reflecting zwembaden, gebouwd in de voetsporen van het World Trade Center en gegraveerd met de namen van ieder slachtoffer. Horen over de medewerkers die een enkele roos op de naam van elk slachtoffer op hun verjaardag te plaatsen.

Bezoek Memorial van de brandweerman om hulde te brengen aan die moedige mannen en vrouwen die de klok rond gewerkt na de aanslagen. Bekijk de Survivor's Tree, een enkele boom die op wonderbaarlijke wijze overleefde de aanvallen en werd terug naar gezondheid door de New Yorkers verpleegd, als een symbool van hun blijvende kracht.

Het hoogtepunt van uw reis komt op het einde met een bezoek aan de gloednieuwe 1 World Observatory. Met gereserveerde tickets uw bezoek is, ongeacht de hoe groot de drukte zijn gegarandeerd.

Er is niet veel uitleg nodig hier, zodat uw gids vertrekt u naar een onafhankelijke bezoek. Binnen in de lobby, zult u video over de productie van deze ongelooflijke structuur en van de mannen en vrouwen die het gebouwd te vinden.

Na het bezoek je aan boord van een skypod voor een reis door tijd en ruimte. Gemaakt in samenwerking met Universal Studios, worden de speciale skypod liften binnenkant bekleed met LCD-schermen, waarop u de veranderende gezicht van New York zal vanaf de jaren 1600 tot heden, terwijl oplopend 102 etages in slechts 42 seconden.

Uitstappen bij de bovenkant van 1 World Tower voor ongelooflijke panoramisch uitzicht over de stad.
Inbegrepen
 • Gegarandeerde, vooraf gereserveerde entree tot het 1 World Observatory
 • Deskundige lokale gids
Niet inbegrepen
 • Vervoer van en naar hotel
 • Eten en drinken
 • Gids bij het observatorium
 • Fooien
Trefpunt

Tot 31 maart 2017: buiten bij St. Paul's Chapel, Broadway 209, tussen de straten Fulton en Vesey, op de veranda Routebeschrijving: Aankomst per taxi: St. Paul's Chapel, hoofdingang op Broadway, tussen de straten Fulton en Vesey Aankomst per metro: 2, 3, 4, 5, A, C, J, of Z naar Fulton Street. Vanaf 1 april 2017: voor de St. Peter kerk bij de kruising van Barclay en Church Street. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op:
• Je moet door detectiepoortjes heen zoals op het vliegveld om toegang tot het observatorium te krijgen. Bepaalde voorwerpen zijn niet toegestaan. Raadpleeg de richtlijnen van het observatorium voor verboden voorwerpen
• Alleen tassen/rugzakken/pakjes van maximaal 40 cm. bij 45 cm. worden toegelaten. Er zijn geen kluisjes of opslagfaciliteiten op deze locatie
• Je mag geen eten of drinken meenemen naar het 1 World Observatory
• Comfortabele schoenen worden aanbevolen
• Dit is een kleine groepstour voor maximaal 20 deelnemers
• Toegang tot het Observatory is om 17.00 uur. Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer 1,5 uur

Vanaf € 67 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (23 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Walks of New York

Product ID: 53655