Rondleiding

NYC: One World Observatory en World Trade Center

NYC: One World Observatory en World Trade Center

Vanaf € 67,85 per persoon

Maak een rondleiding door het One World Observatory en de gedenktekens. Garandeer je bezoek aan het One World Observatory met vooraf gereserveerde tickets. Deze nieuwe attractie is hard op weg om de populairste trekpleister van New York City te worden!

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Kleine groep
Beperkt tot 10 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Ervaar een bezoek aan het One World Observatory met gereserveerde tickets.
 • Bezoek de belangrijke bezienswaardigheden van de National September 11 Memorial & Museum, waaronder de reflecterende waterbakken en Ladder 10
 • Geniet van een begeleide rondleiding door persoonlijke gedenktekens, zoals St. Paul's Chapel
Volledige beschrijving
Je rondleiding van 2 uur begint bij de St. Peter’s Church, waar gezinnen en vrienden kwamen bidden, ondersteuning bieden en op nieuws wachten in de onmiddellijke nasleep van de aanslagen van 9/11. Bekijk de handgetekende kaarten en gedenktekens, persoonlijke memorabilia en foto's die hier nog hangen. Ga verder naar locaties die je wellicht gemist zou hebben als je in je eentje zou zijn. Volg je gids die je speciale plekken laat zien die anders zijn dan de gebruikelijke bezienswaardigheden. Bij het National September 11 Memorial & Museum laat je gids je de 2 laaggelegen reflecterende waterbakken zien, gebouwd op de plek van de torens van de World Trade Center, en gegraveerd met de namen van elk slachtoffer. Luister naar verhalen over het personeel dat een roos op de naam van elk slachtoffer op hun verjaardag plaatst. Bezoek het brandweermonument om hulde te brengen aan die dappere mannen en vrouwen die de klok rond werkten na de aanslagen. Zie de 'Survivor's Tree', de enige boom die op wonderbaarlijke wijze de aanvallen overleefde en door New Yorkers weer gezond werd gehouden, als een symbool van hun aanhoudende kracht. Het hoogtepunt komt aan het einde van je rondleiding met een bezoek aan het gloednieuwe One World Observatory. Met vooraf gereserveerde tickets is je bezoek gegarandeerd, ongeacht hoe druk het is. Er is hier niet veel uitleg nodig, dus je gids zal je alleen laten. In de lobby vind je video's over de productie van dit ongelooflijke bouwwerk en van de mannen en vrouwen die het hebben gebouwd. Na het bezoek stap je in een skypod voor een reis door de tijd en ruimte. De speciale skypod-liften zijn gemaakt in samenwerking met Universal Studios en zijn aan de binnenzijde bedekt met LCD-schermen, waarop je het veranderende aanzicht van New York vanaf de jaren 1600 tot vandaag kunt bekijken, terwijl je 102 verdiepingen hoog gaat in slechts 42 seconden. Stap uit bij de top van de One World-toren voor een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de stad.
Inbegrepen
 • Gegarandeerd, vooraf gereserveerde toegang tot het One World Observatory
 • Deskundige lokale gids
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Eten en drinken
 • Gids in het observatorium
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.
 • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten, naast het bewijs van vaccinatie, een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen (bijv. rijbewijs of paspoort)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Voor St Peter's Church bij de kruising van Barclay en Church Street

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Je moet door detectiepoortjes heen zoals op het vliegveld om toegang tot het observatorium te krijgen. In het hoogseizoen kan de wachttijd bij de beveiliging oplopen tot 20 minuten.
 • Bepaalde voorwerpen zijn niet toegestaan. Raadpleeg de richtlijnen van het observatorium voor verboden voorwerpen.
 • Alleen tassen/rugzakken/pakjes van maximaal 40 cm bij 45 cm worden toegelaten. Er zijn geen kluisjes of opslagfaciliteiten op deze locatie.
 • Je mag geen eten of drinken meenemen naar het One World Observatory
 • Het wordt aangeraden om comfortabele schoenen te dragen.
 • Dit is een kleine groepstour voor maximaal 10 deelnemers
 • Toegang tot het Observatory is om 17:00 uur. Een gemiddeld bezoek duurt ongeveer 1,5 uur.
 • De rondleiding is alleen in het Engels.
 • Met ingang van 20 augustus 2021 is een bewijs van inenting tegen Covid-19 (ouder dan 12 jaar) verplicht om het One World Observatory binnen te komen. Iedereen die binnenkomt (ouder dan 18 jaar) moet een identiteitsbewijs met foto kunnen overleggen dat overeenkomt met de naam op het vaccinatiebewijs. Kijk voor de volledige vereisten op de website van de NYC Government.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 57 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Mijn man en ik hebben genoten van de tour en vonden het informatief

Aan het einde van de tour. We wachtten ongeveer 10 minuten online in de kou om bij een wereldhandelsobservatorium te komen. Dat was tijdverspilling en het was koud. Uiteindelijk kondigde een medewerker aan dat je, om de rij te vermijden, kaartjes op je telefoon kunt kopen. Ik vertelde hem dat we al kaartjes hadden. Hij zei dat we niet online hoefden te wachten. Het zou leuk geweest zijn als onze gids ons die informatie gaf. We hoefden niet langer in de rij te wachten. Tijd werd verspild tijdens het inchecken. Begon niet op tijd.

Verder lezen

31 december 2017

Jesse, onze gids was geweldig!

We hielden van deze tour! Veel info en erg interessant voor ons en 16 jarige zoon. We waren echter niet zo gek op het observatoriumgedeelte (ongeleid). Het was zo druk, ik wou dat we in plaats daarvan het herdenkingsmuseum als het 2e deel hadden gekozen. Nog steeds 5 sterren omdat de wandeltocht zo goed was!

16 april 2017

Not as advertised.

Tour was advertised as World Trade Center tour. Guide said she was not allowed to enter the site, but rather the tour was of the area around the WTC. We thought she was kidding. We had no time to do both, so we left the tour and visited the site on our own. Buyer beware, this is a fraud.

29 december 2018

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 53655