Brooklyn Bridge, vanaf het One World Observatory

Tour World Trade Center-gebied + One World Observatory

Product ID: 61163

Vanaf € 62,06 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Tour door het gebied van het World Trade Center met een deskundige lokale gids
 • Geniet van de bezienswaardigheden zoals het Charging Bull-standbeeld, Trinity Church en de New York Stock Exchange
 • Bekijk het 9/11 Memorial Plaza
 • Bezoek het One World Observatory voor een spectaculair uitzicht op het gebied
 • Bezoek Brookfield Place
 • Kijk binnen bij het nieuwste gedeelte van het World Trade Center dat onlangs is geopend voor het publiek
Overzicht
Bezoek het World Trade Center, het 9/11 Memorial, Wall Street, St. Paul's Chapel en meer tijdens een rondleiding door Lower Manhattan. Je krijgt ook een toegangsticket voor het One World Observatory, waar je uitzicht hebt over New York.
Wat te verwachten
Op deze 4-uur durende tour zal uw ervaren lokale gids een compleet overzicht van het World Trade Center te bieden zoals het was voor 11 september, zoals het nu staat, en zoals het zal zijn in de toekomst. U zult ook zien het als onderdeel van het Financial District, de buurt die het omringt.

Uw gids, een inwoner van Brooklyn, historicus, en een voormalig medewerker van het World Trade Center, zal persoonlijke verhalen te delen, zodat wanneer uw bezoek wordt gedaan heb je een veel dieper inzicht en aansluiting op het World Trade Center en de gebeurtenissen van 9 hebben / 11.

Ontmoet uw gids bij Battery Park en ga Broadway, samen wat New Yorkers noemen de Canyon of Heroes. U zult een korte blik in de geschiedenis van New York City te hebben en te weten komen hoe het groeide uit tot de financiële hoofdstad het vandaag is.

Bekijk de Charging Bull Statue, Trinity Church, en de New York Stock Exchange. Buiten de Federal Hall National Monument, zult u in de schaduw van George Washington afleggen van de eed van kantoor om Amerika's eerste president te worden staan. Volgende kom je bij de Federal Reserve Bank van New York en Zuccotti Park, de site van de Occupy Wall Street beweging.

Bezoek St. Paul's Chapel, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de maanden na 11 september. Uw gids zal de gebeurtenissen van 11 september te bespreken en je zult een aantal persoonlijke verhalen over de mensen die zijn verbonden met die dag te horen.

Uw gids zal de wederopbouw van het complex verankerd door One World Trade Center, het hoogste gebouw in het westelijk halfrond uit te leggen, en je krijgt te zien wat er is voltooid, kijk naar de volgende gebouwen stijgen voordat u, en horen over wat er nog moet komen. U ziet ook andere goed bedacht, en helaas, vaak gemist gedenktekens in het gebied dat u waarschijnlijk niet tegenkomen op uw eigen.

Vlak voor het bereiken van de 9/11 Memorial Plaza je stoppen bij Gedenkteken van de brandweerman, een 56-voet-lange bronzen plaquette ter ere van New York's finest, die het ultieme offer op die dag gemaakt.

Ga naast de reflecterende zwembaden in het 9/11 Memorial, als uw gids legt de betekenis, symboliek, en weloverwogen ontwerp van alles, van de memorial zwembaden om het museumgebouw en nog veel meer.

Ten slotte zal de gids je naar de ingang van One World Observatorium, waar de begeleide gedeelte van uw reis eindigt. Voer de high-speed sky pod lift die u tot 102 verhalen zal plaatsvinden in minder dan een minuut.
Inbegrepen
 • Toegang tot het observatiedek van het One World Observatory
 • Rondleiding door Lower Manhattan en het Financial District
 • Live gids
 • Volledige vertelde tour
Niet inbegrepen
 • Toegang tot de New York Stock Exchange
 • Toegang tot het 9/11 Museum
 • Toegang tot de Federal Reserve Bank van New York
 • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Nederlands Memorial Monument in Battery Park, bij de vlaggenmast in Battery Park op de hoek van State Street en Battery Place, naast het treinstation #4 (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Een toegangsticket voor het One World Observatory is inbegrepen bij jouw aankoop. Je krijgt jouw ticket aan het begin van jouw tour. De gids begeleidt deelnemers aan de tour niet in het Observatory.

Het begeleide gedeelte van de tour zoals beschreven duurt ongeveer 2,5 uur.
Het zelfstandige bezoek aan het One World Observatory duurt ongeveer 1 uur afhankelijk van je wandeltempo. De gids gaat niet mee naar binnen bij de sterrenwacht.

Vanaf € 62,06 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (2 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Tales Sightseeing & Private Tours

Product ID: 61163