Kies data

New York Tours

New York Tours: Onze meest aanbevolen

NYC: rondvaart van 1 uur rond Vrijheidsbeeld & Ellis Island

1. NYC: rondvaart van 1 uur rond Vrijheidsbeeld & Ellis Island

Geniet van een boottocht van 60 minuten waarbij je binnen 30 meter bij het Vrijheidsbeeld komt. Je vaart recht onder de Brooklyn Bridge en ziet de meest beroemde skyline in de wereld. De Engelstalige livegids wijst op de sites terwijl je over de rivier vaart, inclusief langs het Empire State Building, de nieuwe Freedom Tower, de Manhattan Bridge, Governor's Island en meer.  Maak gebruik van zowel de binnen- als buitenzitplaatsen, samen met grote open ramen voor kijkplezier. Je komt dichtbij Lady Liberty en gaat vervolgens naar Ellis Island om foto's te maken van de beroemde ingang naar New York City. Bewonder de horizon van Manhattan en de beroemde wolkenkrabbers, waaronder het nieuwe One World Trade Center en vaar langs de oost- en westkant van Lower Manhattan terwijl je drankjes en eten koopt aan boord van de boot. Je ziet zowel de oost- en westzijde van Lower Manhattan, terwijl je eten en drinken koopt aan boord van de boot.  Een audiogids, beschikbaar in het Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Itailiaans, Japans, Koreaans en Portugees, is te downloaden als app.

New York City: helikoptertour over Manhattan

2. New York City: helikoptertour over Manhattan

Ervaar het beste uitzicht op New York City vanuit een helikopter, compleet met grote bolle ramen van vloer tot plafond voor jouw kijkplezier. Tijdens je vlucht zie je het prachtige Central Park, de Hudson River en New York Harbor met inbegrip van het Intrepid Sea Air Space Museum. Vlieg langs het Rockefeller Center, het Empire State Building, het World Financial Center en het Chrysler Building vanaf grote hoogte, evenals het iconische Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Greenwich Village, South Street Seaport, en de Brooklyn Bridge, die helemaal teruggaat tot 1883. Met commentaar aan boord en alle heliportkosten inbegrepen, is er geen betere manier om van de dramatische en steeds veranderende skyline van New York City te genieten.

New York City: helikoptervlucht boven Manhattan

3. New York City: helikoptervlucht boven Manhattan

Manhattan, dat is grote wolkenkrabbers, taxi's en een geheel eigen idee over wereldklasse. Zie dit alles en nog veel meer terwijl een deskundige piloot je over New York vliegt tijdens een helikoptervlucht van 15 of 20 minuten. Vlieg over het Vrijheidsbeeld, Central Park, de Brooklyn Bridge, Madison Square Garden en andere bezienswaardigheden. Vlieg na het opstijgen van de Downtown Heliport naar het zuiden over Lower Manhattan om de skyline en de straten beneden je te zien. Vlieg over Battery Park en werp een blik op Wall Street en zijn doolhof van straatjes. Ga vervolgens naar Governor's Island, een eiland dat vroeger alleen voor hoogwaardigheidsbekleders was bestemd en waar nu zomerconcerten en openbare kunst worden aangeboden. Vlieg daarna over Ellis Island en zie Lady Liberty helder schitteren in de verte. Vlieg tot aan haar oog voor een nieuw perspectief van het Vrijheidsbeeld. Geniet van dit alles voordat je de Hudson opvaart langs de pieren van Chelsea en de lichtjes van Broadway. Op de weg terug naar de pier kom je langs het Empire State Building, de Brooklyn Bridge en vlieg je uiteindelijk over Ground Zero, waar je kunt zien wat voor uitzonderlijke werk ze verrichten. Ga verder langs Madison Square Garden en het Intrepid Air and Space Museum. Zie Central Park wanneer je vlucht omkeert om terug te keren naar de heliport. Bezienswaardigheden opgenomen in de 15-minuten durende tour: VrijheidsbeeldEllis IslandOne World Trade Center9/11 MemorialBrooklyn BridgeBattery ParkWall Street/Financieel DistrictEmpire State BuildingChrysler BuildingMadison Square GardenTimes SquareU.S.S. Intrepid Sea, Air, and Space MuseumCentral Park Bezienswaardigheden opgenomen in de 20-minuten durende tour: Brooklyn BridgeBattery ParkWall StreetVrijheidsbeeldEllis IslandOne World Trade Center9/11 Memorial SiteEmpire State BuildingChrysler BuildingMadison Square GardenU.S.S. Intrepid MuseumTimes SquareCentral ParkGrant's TombGeorge Washington BridgeHarlem en Harlem RiverDe Bronx en Yankee StadiumPalisades CliffsSpuyten Duyvil Bridge

New York: rondleiding arena Madison Square Garden

4. New York: rondleiding arena Madison Square Garden

Deze rondleiding geeft je de kans om te zien wat Madison Square Garden tot de beroemdste arena ter wereld heeft gemaakt. Met je All Access-ticket heb je toegang tot enkele van de meest exclusieve delen van de arena. Beleef een aantal van de meest historische momenten van The Garden opnieuw in de tentoonstelling Defining Moments en Garden 366 Retrospective. Profiteer van een vip-behandeling in luxe suites en verken de beroemde arena-bowl waar enkele van de grootste momenten in de sport- en entertainmentgeschiedenis hebben plaatsgevonden.  Bovendien is er altijd een verrassing! Zul je het basketbalveld of de ijshockeybaan zien? Wordt er een podium opgebouwd?

NYC: Vrijheidsbeeld Express Skip-the-Box-Office Cruise

5. NYC: Vrijheidsbeeld Express Skip-the-Box-Office Cruise

Deze exprescruise van 50 minuten vertrekt vanuit Downtown Manhattan in Battery Park en is de snelste manier om het Vrijheidsbeeld van dichtbij te bekijken. De beste uitzichten zijn absoluut vanaf het water en je zult genieten van de inzichten van je leuke gids aan boord met live vertelling. Begin uw cruise-ervaring op Slip 6 van Battery Park. Ontvang uw souvenirfoto met Lady Liberty op de achtergrond terwijl u wacht. Stap aan boord, leun achterover en vaar uit op uw rondvaart rondvaart. Geniet van het panoramische uitzicht op de beroemde torens, gedenktekens en monumenten van het centrum van New York terwijl u ontspant aan boord van de ultramoderne boot. Vaar recht over om het Vrijheidsbeeld te zien, een van de meest iconische symbolen ter wereld. Op weg naar Lady Liberty vaar je voorbij en leer je over Ellis Island, ooit de thuisbasis van het drukste immigratiestation van de Verenigde Staten, waar ongeveer 12 miljoen immigranten doorkwamen. Je zult ook Governors Island zien, een voormalige militaire basis die sindsdien is herontwikkeld met een prachtig park waar het publiek van kan genieten.

NYC: begeleide koetsrit door Central Park

6. NYC: begeleide koetsrit door Central Park

Verken het Central Park-gebied van New York tijdens een privétour met paard en wagen en ontdek de beroemde bezienswaardigheden. Bekijk de populaire attracties zoals Wollman Rink, Carousel, Chess and Checker House, The Dairy en meer met een gids. Stap aan boord van een prachtige koets en passeer de beroemde Literary Mall, Bethesda Fountain, The Lake, Boat Pond en Sheep Meadow. Je gids vertelt je tijdens de reis de geschiedenis en andere interessante feiten over de plaatsen. Klik op gedenkwaardige foto's tijdens twee fotostops bij Bethesda Fountain en Cherry Hill, ook wel bekend als de Friends Fountain. Je zult ook de Sheep Meadow, Tavern On The Green, Columbus Circle, Balto Statue, Summer Stage, The Boathouse Restaurant, Bandshell en andere plaatsen ontdekken. Beleef een onvergetelijke rit met een paardenkoets en geniet van de schoonheid van Central Park.

NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

7. NYC: Vrijheidsbeeld & Ellis Island - eerste tour van de dag

Kom meer te weten over de geschiedenis van een van de meest iconische monumenten van New York tijdens een vroegtijdige toegangstour van een halve dag door het Vrijheidsbeeld. Ontmoet je gids voor een kleine uitleg van de sites rondom Battery Park. Bekijk gedenktekens die veel toeristen missen en hoor verhalen over Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House, het American Merchant Mariner's Memorial, the Sphere en het New York Korean War Veteran's Memorial. Neem vervolgens de veerboot naar Liberty Island en krijg voorrang bij het instappen om de beste plaatsen te krijgen. Je komt voor de drukte aan bij het Vrijheidsbeeld en hebt een prachtig uitzicht over de stad. Als je de optie mét sokkel boekt, kun je de 215 treden beklimmen voor een nog indrukwekkender uitzicht. Ontdek hoe zij door Frankrijk werd begiftigd met de Verenigde Staten en ontworpen door hun beste architecten, waaronder Gustav Eiffel. Hoor hoe ze niet zo hartelijk werd ontvangen als je zou denken, en over de strijd die haar op de been bracht en speciaal maakte voor de mensen in New York. Klim terug op de veerboot om over te steken naar Ellis Island. Volg in de voetsporen van 12 miljoen immigranten en kom meer te weten over het proces dat zij hebben doorlopen om zich in Amerika te vestigen. Loop de Stairs of Separation op om de 2 zeer verschillende namen van het eiland te begrijpen: "The Island of Hope" en "The Island of Tears." Ontdek de indrukwekkende verzameling interactieve displays van het museum. Aarzel niet langer om op Ellis Island te verblijven om op je gemak te verkennen, of ga terug naar het vasteland met je gids per veerboot.

Harlem Gospel ervaring van 4 uur in New York City

8. Harlem Gospel ervaring van 4 uur in New York City

Beleef een alternatieve ervaring door New York tijdens deze 4 uur door Harlem en de Upper West Side. Je ontmoet bij het Sheraton New York Hotel om 08:30 uur. Vanaf hier wordt ga je met de lokale gids naar de kerk waar de dienst wordt gehouden. Onderweg passeer je belangrijke bezienswaardigheden zoals Saint John the Divine Cathedral, Columbia University, Sugar Hill, Morning Side Heights en Hamilton Terrace. Je geniet van inspirerende en opbeurende gospelmuziek. Gekenmerkt door zijn replenie, grote groep, sterke harmonieën en levendige energie, kan het geluid van een gospelkoor je zeker in een heerlijke stemming brengen. Dit is een unieke kans om kennis te maken met een gemeenschapsdienst en deel te nemen aan een buitengewone vorm van viering. Na de mis word je teruggereden naar Sheraton, waar je ervaring eindigt. Vervolg het ontdekken van New York gevuld met vreugde!

Harlem: zondagse gospeldienst met locals

9. Harlem: zondagse gospeldienst met locals

Ontdek een iconische scène vaak vastgelegd in film en foto's, prachtig geklede vrouwen met indrukwekkende hoeden in Harlem op weg naar de kerk voor de eredienst op zondag. Maar, zie meer dan mode of een show, Harlem-deelnemers beschouwen kerkverering en kerkfamilie als een integraal onderdeel van het leven en een bron van wekelijks geestelijke steun. De zondagse gospel in Harlem nodigt je uit om deel uit te maken van deze gewoonte door respectvol toe te treden tot een plaatselijke kerkfamilie voor een uur van aanbidding inclusief evangelie. Je komt meer te weten over de buurtgeschiedenis en het belang van erediensten. Bezoek een plaatselijke kerk en neem deel aan evangelieverering met parochianen. Geniet van een gevoel van gemeenschap en kameraadschap. Bekijk voormalige woningen van enkele van de opmerkelijke bewoners van Harlem geassocieerd met de Harlem Renaissance.

Wall Street Insider Tour

10. Wall Street Insider Tour

Tijdens deze unieke 75-minuten durende rondleiding van Wall Street zie je wereldberoemde financiële monumenten zoals de New York Stock Exchange, Federal Reserve en Wall Street. Terwijl je over de straten van Lower Manhattan loopt, zal je gids je dingen vertellen die alleen insiders weten. Je wordt vermaakt, je geest wordt verrijkt en misschien zelfs wel geshockeerd! Je stopt o.a. bij de New York Stock Exchange, Federal Hall, House of Morgan, Trump Tower, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Lehman Brothers, Federal Reserve, Charging Bull, Trinity Church en meer. Kom meer te weten over de geschiedenis die 400 jaar teruggaat en de oorspronkelijke Nederlandse handelspost aan het moderne Wall Street linkt en zie waar de miljardendeals worden onderhandeld en het lot van de economie bepaald wordt. Deze tour is te zien geweest op tv en in de krant,waaronder CNN, BBC, Reuters, en The New York Times. The Wall Street Insider Tour probeert door de persoonlijke interactie met een insider het mysterie rond Wall Street te verkleinen dankzij de verhalen over de ervaringen uit de eerste hand.

444 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 28

Veelgestelde vragen over New York

Welke topattracties zijn een must-see in New York?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New York?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Washington, D.C.

Andere activiteiten in New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 12.671 beoordelingen

Versailles was prachtig! Zeer de moeite waard. Wat heel vervelend was dat er in de bevestiging van de aankoop van het kaartje stond dat RER C vanaf halte Javel reed. Dat bleek niet zo te zijn waardoor we een uur te laat aankwamen. Ik was met mijn zoon: ondanks dat het gratis is voor kinderen moest ik toch een kaartje kopen, waardoor we alsnog in de rij moesten staan.

Zeer compleet en zeer ontroerend bezoek dankzij Jonathan die ons met brio en delicatesse begeleidt. Zijn spraak in het Engels is zeer toegankelijk omdat hij moeite doet om langzaam en duidelijk te spreken. Jonathan is ook erg vriendelijk en vol empathie. Een waardevolle gids!

Versailles kasteel en tuinen zijn top ! Maak gebruik van de Audiogids. Jammer dat je ondanks de vooraf online gekochte ticket toch een uur. In de rij moet staan.

Prima geregeld, liet weinig te wensen over.

De tourguide in de vorm van een device waar je het nummer van de kasteelkamer kon intikken en dan vervolgens het verhaal erachter kon horen sprak mij wel aan.

Leuk ervaring veel gezien en een goede gids. Het eten en drinken was wel prijzig.maar ze hadden voldoende meegenomen.tip