Rondleiding door Ground Zero

Tourticket 9/11 Memorial en het One World Observatory

Product ID: 57882

Vanaf € 67 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Maak een rondleiding door Ground Zero en de 9/11 Memorial met een New Yorker die persoonlijke ervaringen heeft met de gebeurtenissen van 9/11
  • Hoor verhalen vol tragedie en heldhaftigheid en krijg meer informatie over wat er die dag is gebeurd
  • Bezoek het Freedom Tower Observatory om ver over de skyline van New York heen te kunnen kijken
Overzicht
Deze rondleiding voert je door het gebied van het voormalige World Trade Center in New York, waar de ramp van 9/11 heeft plaatsgevonden. Je ziet Ground Zero en het 9/11 Memorial en krijgt op een bepaald tijdstip toegang tot het Freedom Tower Observatory.
Wat te verwachten
Deze speciale 90 minuten reizen van het 9/11 Memorial worden geleid door New Yorkers die een persoonlijke verbinding met die tragische dag. Luister naar hun persoonlijke verhalen en de ontroerende hertellingen van de tragedie en heldenmoed van vele andere alledaagse burgers.

De tour begint bij St. Paul's Chapel, het oudste openbare gebouw in New York City bij langdurig gebruik. Deze kerk overleefde op miraculeuze wijze de vallende gebouwen en puin van de aanslagen van 9/11 ondanks het feit dat slechts een blok verderop. Het werd een geïmproviseerde opvangcentrum tijdens de nasleep en de ijzeren hek werd een bulletin board waar familieleden door middel van borden van hun vermiste dierbaren.

Vandaag, met de herinneringen ontvangen van mensen over de hele wereld, de kerk dient als een eerbetoon plaats. U hoort over de heroïsche hulpverleners aan de brandbestrijder 9/11 Memorial Wall, en zie Motor en Ladder Company 10/10, de brandweerkazerne op Ground Zero.

Geef het 9/11 Memorial, waar u kunt betalen uw respect aan degenen die hun leven in het World Trade Center verloren. Bekijk de Reflecting Absence Memorial, het grootste kunstmatige waterval in de 9/11 Memorial, het symbool van de uitgestrekte leegte achtergelaten door de tragedie.

Leer hoe de namen van de bijna 3.000 slachtoffers rond de waterval naast hun vrienden, familieleden en collega's werden geplaatst. Bekijk de nieuwe Freedom Tower en het World Trade Center stijging van de grond in dit prachtige 8-acre groene stad oase.

Als de tour deel eindigt, zal uw gids u uw getimede toegangskaarten voor de Freedom Tower Observatory, een panoramisch observatiedek, dat is een wonder van techniek en architectuur geven. Het programma begint in de lobby van de Freedom Tower met Voices, dat is een film gewijd aan de mannen en vrouwen van de World Trade Towers en het nieuwe One World Trade Center. U neemt dan de Sky Pod lift en stijgt 1250 voet boven de grond in 60 seconden.

De Observation Deck begint op de 102e verdieping met de See blijvend Theater en beweegt naar beneden naar de 100e verdieping, waar de belangrijkste observatiedek bevindt. Immersive LED-displays, interactieve touch screen video's en eetgelegenheden betekenen dat er is genoeg te doen, maar de echte trekpleister is het uitzicht, van honderden meters boven de horizon die zich uitstrekt over heel Manhattan.
Inbegrepen
  • Engelstalige gids
  • Toegang tot het 9/11 Memorial
  • Tickets voor het One World Observatory
Niet inbegrepen
  • Fooien (aanbevolen)
  • Ticket voor 9/11 Museum (let op dat dit een ander ticket is dan 9/11 Memorial)
Trefpunt
Wat je moet weten
• Tickets worden afgegeven voor een specifieke datum en tijd en kunnen niet worden gebruikt op een ander tijdstip. De datum is gelijk aan de geselecteerde tourdatum. Normaal gesproken is de toegangstijd voor de tour van 10.30 uur om 12.30 uur. Normaal gesproken is de toegangstijd voor de tour van 14.00 uur om 16.00 uur. De daadwerkelijke toegangstijd kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als er geen beschikbaarheid is, zul je op de hoogte worden gebracht van een andere datum of tour, of zul je je geld terug krijgen.
• De tour gaat ook bij regen of sneeuw door. Een groot gedeelte van de tour is in de buitenlucht, dus houd qua kleding rekening met het weer
• Voor de tourgedeelte, kun je je tour altijd verzetten zonder boete. In het uitzonderlijke geval van extreem weer, zal de organisator de tour annuleren en geld terug geven. Tickets voor het One World Observatory en 9/11 Museum kunnen echter niet verzet worden, omdat ze aan een specifieke datum en tijd gebonden zijn

Vanaf € 67 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (92 Beoordelingen)

Georganiseerd door

911 Ground Zero Tour

Product ID: 57882