Rondleiding

New York City: 9/11 Memorial Tour

New York City: 9/11 Memorial Tour

Vanaf € 30,06 per persoon

Deze begeleide wandeling neemt je mee door het voormalige World Trade Center-terrein. Bezoek Ground Zero en het 9/11 Memorial, met een optioneel ticket voor One World Observatory.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 - 2.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Neem een tour van Ground Zero en het 9/11 Memorial, geleid door een New Yorker die een persoonlijke band heeft met de gebeurtenissen van 9/11
 • Hoor verhalen van tragedie en heldendom en krijg een beter begrip van de tragische gebeurtenissen
 • Bezoek het observatorium One World Observatory voor een uitzicht vanaf honderden meters boven New York
Volledige beschrijving
Deze speciale 90 minuten durende rondleidingen door het 9/11 Memorial worden begeleid door New Yorkers die een persoonlijke band hebben met die tragische dag. Luister naar hun persoonlijke verhalen en de ontroerende verhalen over tragedie en heldhaftigheid van vele andere gewone burgers. De tour begint bij St. Paul's Chapel, het oudste openbare gebouw in New York City dat continu in gebruik is. Deze kerk overleefde op wonderbaarlijke wijze de vallende gebouwen en puin van de aanslagen van 9/11, ondanks dat het slechts een blok verderop was. Het werd een geïmproviseerd reddingscentrum tijdens de nasleep en het ijzeren hek werd een prikbord waar familieleden berichten ophingen van hun vermiste dierbaren. Tegenwoordig dient de kerk, met de aandenkens die van mensen over de hele wereld zijn ontvangen, als een eerbetoon. Je hoort over de heldhaftige hulpdiensten bij de 9/11 Memorial Wall van de brandweer en je ziet Engine and Ladder Company 10/10, de brandweerkazerne op Ground Zero. Betreed het 9/11 Memorial, waar u uw respect kunt betuigen aan degenen die hun leven hebben verloren in het World Trade Center. Bekijk het Reflecting Absence Memorial, de grootste kunstmatige waterval in het 9/11 Memorial, die de enorme leegte symboliseert die door de tragedie is achtergelaten. Ontdek hoe de namen van de bijna 3.000 slachtoffers rond de waterval werden geplaatst naast hun vrienden, familieleden en collega's. Zie het nieuwe One World Trade Center uit de grond rijzen in deze prachtige groene stadsoase van 8 hectare. Als het tourgedeelte eindigt, geeft uw gids u uw optionele toegangskaarten met tijdschema voor het One World Observatory als de optie is geselecteerd. Stap op een panoramisch observatiedek dat een wonder van techniek en architectuur is. Het programma begint in de lobby van het One World Trade Center met Voices, een film gewijd aan de mannen en vrouwen van de World Trade Towers en het nieuwe One World Trade Center. Je neemt dan de Sky Pod-lift en stijgt in 60 seconden 1.250 voet boven de grond. Het observatiedek begint op de 102e verdieping met het See Forever Theatre en gaat naar de 100e verdieping, waar het belangrijkste observatiedek zich bevindt. Meeslepende LED-displays, interactieve video's met touchscreen en eetgelegenheden betekenen dat er genoeg te doen is, maar de echte aantrekkingskracht is het uitzicht, vanaf honderden meters boven de skyline die zich uitstrekt over heel Manhattan.
Inbegrepen
 • Toegang tot 9/11 Memorial en rondleiding
 • Ticket zonder wachtrijen voor de One World Observatory (als je die optie selecteert)
 • Een assistent bij het ontmoetingspunt die je helpt gemakkelijk in te checken
 • Fooien (aanbevolen)
 • Tickets 911 Museum
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.
 • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten, naast het bewijs van vaccinatie, een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen (bijv. rijbewijs of paspoort)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet de assistent buiten bij de Saint Paul Chapel, op Broadway 209 (tussen Fulton en Vesey Streets). De assistent is 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig en is herkenbaar aan de oranje vlag.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Weersbestendige kleding

Goed om te weten

 • One World Observatorium-tickets worden afgegeven voor een specifieke datum en tijd en kunnen niet worden gebruikt op een ander tijdstip De datum is gelijk aan de geselecteerde datum De toegangstijd voor de rondleiding van 10:30 uur is gewoonlijk om 12:30. Voor de rondleiding van 14:00 uur is de toegangstijd om 16:00 uur. De tijd van binnenkomst kan variëren op basis van beschikbaarheid. Als er geen beschikbaarheid is, wordt je op de hoogte gebracht van een andere datum of activiteit of krijg je geld terug
 • Een deel van de activiteit is buiten, dus kleed je gepast
 • Je kunt het tourgedeelte altijd zonder kosten verplaatsen naar een andere dag Bij stortbuien of onhoudbare weersomstandigheden, zal de lokale aanbieder de activiteit annuleren en geld teruggeven Tickets voor One World Observatory en 9/11 Museum kunnen echter niet worden verplaatst omdat ze datum-/tijdspecifiek zijn
 • In het hoogseizoen kan het wachten bij de beveiliging van One World Observatory tot 20 minuten duren
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 730 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Notre guide Helene était parfaite. Par chance et à cause du Covid19, nous étions seuls avec elle et ce fut un moment passionnant par ses connaissances et sa façon de narrer ces événements tragiques. Parfaitement bilingue puisque franco-américaine nous n’avons eu aucun problème de communication. Très sympathique et très pro. Je recommande vivement cette sortie.

Verder lezen

13 maart 2020

Vertalen

This is the most amazing tour I’ve ever been on. Seeing and hearing first hand what the people of New York City went through during 911 was packed with such emotion. I highly suggest this tour. As emotional as it was, going into the Freedom Tower Observatory was so incredible

1 januari 2020

Vertalen

This tour filled in all the blanks and littel know facts about 9/11 and the aftermath. Hal was great, a New Yorker who could relate a true locals perspective. The tour covered all the major components and some the not so obvioucs ones as well as explaining their signifucance. An excellent tour and guide.

27 december 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 57882