Kies data

New York Uitkijkpunten

New York Uitkijkpunten: Onze meest aanbevolen

New York: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

1. New York: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

Bezoek SUMMIT, gelegen op de top van het iconische moderne monument One Vanderbilt. Ontdek een plek die de relatie die we hebben met steden, met onze omgeving en met onszelf verandert met behulp van meeslepende, multizintuiglijke ervaringen. Ga naar de hoofdgang van Grand Central Terminal, om het verhaal achter het ontstaan van SUMMIT te leren kennen. Kom alles te weten over een attractie die is ontworpen met de bedoeling om het alledaagse bestaan te overstijgen, en ga op een fascinerende nieuwe manier met de ruimte om. Begin met een sensorisch stimulerende rit met de lift naar de 91e verdieping. Laat je meevoeren naar SUMMIT AIR, een nieuwe manier om de ruimte te zien en ermee om te gaan, ontworpen door Kenzo Digital. Met twee verdiepingen met spiegels van vloer tot plafond, biedt AIR een geheel nieuw perspectief terwijl de skyline van Manhattan overal om je heen wordt weerkaatst. Test vervolgens je grenzen bij SUMMIT LEVITATION en geniet van de drukte terwijl je uitstapt boven de stad op twee glazen richels die 310 meter boven Madison Avenue hangen. Zie op een multimediascherm hoe jouw afbeelding in de wolken zweeft, en kom in contact met je speelse kant in de AFFINITY-kamer met zilveren ballon. Zodra je de 93e verdieping hebt bereikt, kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van New York vanaf een ander uitkijkpunt, buiten op het observatiedek. Voor een wat meer intieme avondervaring voor volwassenen, kun je voor een bezoek aan SUMMIT tijdens Air at Night kiezen. Hier heb je toegang tot alle ruimtes van de attractie, een LED-lichtshow met bijbehorende levendige muziek, en bij de bar op de 93e verdieping kun je cocktails bestellen.

NYC: voorrangstickets Empire State Building

2. NYC: voorrangstickets Empire State Building

Kies tussen een algemeen toegangsticket voor het observatiedek op de 86e verdieping of een combicket met toegang tot de onlangs gerenoveerde 102e verdieping, met ramen van vloer tot plafond. Je kunt je ervaring ook opwaarderen met een Express Ticket. De nieuwe Empire State Building Experience biedt je toegang tot het legendarische monument in New York City, waarmee je op 320 meter hoogte een prachtig 360-graden uitzicht graden over de stad en verder krijgt. Ook heb je zicht op deGrand Staircase met een schaalmodel van 2 verdiepingen hoog van het gebouw en de onlangs gerenoveerde interactieve galerijen die jou meenemen op een ongelooflijke reis door de tijd, van de constructie van het gebouw tot zijn huidige plaats in de popcultuur. Verken galerijen over de locatie in de jaren 1920, de bouw, de openingsdag, de Modern Marvel, de Otis-liften, het beroemdste gebouw ter wereld, King Kong en tentoonstellingen van beroemdheden. De 80e verdieping heeft ook een reeks spannende kunsttentoonstellingen. Sla ook de karakteristieke art deco-lobby aan Fifth Avenue niet over. Het Floor Observation Deck op de 86e verdieping van het Empire State Building is het hoogste 360-graden uitkijkplatform van New York en heeft verwarming voor een aangename belevenis. Het Empire State Building biedt meer dan alleen maar een spectaculair uitzicht – het is de populairste Amerikaanse bezienswaardigheid op Instagram. Jouw ticket is inclusief de nieuwe Multimedia Experience, die in 9 talen beschikbaar is. De app biedt tevens video's, afbeeldingen, quizzen en kaarten met interessante locaties in de buurt.Werp bij het verlaten van het gebouw ook zeker even een blik in de karakteristieke art deco Fifth Avenue-lobby.

New York: ticket voor observatiedek Top of the Rock

3. New York: ticket voor observatiedek Top of the Rock

Geniet van een 360-graden panorama-uitzicht over New York vanaf 260 meter hoogte, bij de Top of the Rock. Verken meer dan 880 vierkante meter onbelemmerd uitkijkpunt, het grootste observatorium van New York. Neem het landschap overdag in je op, zie de zonsondergang of bewonder de verlichte stad 's avonds vanaf nieuwe hoogten.  Neem na aankomst op 30 Rockefeller Center de tijd om de schitterende, glinsterende Swarovski-kroonluchter te bewonderen op weg naar de tussenverdieping. Je ziet hier een tentoonstelling met historische voorwerpen en een korte film over de bouw van Rockefeller Center tijdens de Great Depression. Bereik in minder dan 1 minuut de top op een hoogte van 260 meter met de Sky Shuttle. Je verkent 2 verdiepingen met uitgestrekte binnen- en buitenkijkruimtes. Sluit tenslotte je bezoek af met een adembenemend uitzicht op Central Park, het Empire State Building, het centrum van Manhattan, One World Trade Center en meerdere bruggen vanaf het volledig open dek op de 70e verdieping.

New York One World Observatory: ticketopties zonder wachtrij

4. New York One World Observatory: ticketopties zonder wachtrij

Stijg met de SkyPod naar de top van het hoogste gebouw op het westelijk halfrond - in minder dan 47 seconden met een snelheid van 28 km/u. SkyPod biedt een virtuele time-lapse ervaring die laat zien hoe New York City is veranderd sinds de jaren 1500. Sla de wachtrij bij de kassa over en kies er zelfs voor om de rij bij de lift over te slaan.  Bij het observatorium, bovenop het One World Trade Center, prikkel je je zintuigen met een uitzicht van 360 graden op de skyline van New York vanaf het hoogste punt van de stad. Zie de markante bouwwerken, het omliggende water en panoramisch uitzicht op de skyline van Manhattan.   Ontmoet ambassadeurs van City Pulse en One World Observatory die je verhalen vertellen over deze indrukwekkende stad. Kom langs bij het restaurant, het café of de bar om te genieten van themadiners en seizoensgebonden drankjes uit 101 verhalen in de lucht  Kies voor een upgrade naar een combi- of all-inclusive ticket en geniet van voorrangstoegang bij de liften. Versnelde toegang tot de beveiliging via de rij voor priority-beveiliging. De Digital Skyline Guide, een interactieve virtual reality iPad-gids voor New York, is ook inbegrepen in het ticket. 

New York: ticket Empire State Building ochtend en avond

5. New York: ticket Empire State Building ochtend en avond

Zoef naar een hoogte van 443 meter boven Midtown Manhattan, van de voet naar de antenne. Het Empire State Building is een van de beroemdste gebouwen ter wereld. Het observatiedek op de 86e verdieping is dagelijks geopend en biedt een openlucht uitkijkpunt met 360 graden zicht over New York City. Op een heldere dag kun je tot zes staten zien - New York, New Jersey, Pennsylvania, Delaware, Connecticut en Massachusetts. Met dit dag-en-nacht ticket beleef je de stad vanaf een 360-graden, openlucht observatiedek, zowel bij zonlicht als wanneer de lichtjes van de stad beneden fonkelen. Je krijgt ook toegang tot de gloednieuwe Observatory Experience, bestaande uit 929 m2 aan interactieve tentoonstelling, waarbij je wordt uitgenodigd op reis te gaan door de tijd - van de bouw van de wolkenkrabber tot aan zijn huidige status binnen de popcultuur.

NYC: tour 9/11 Memorial, met optie museum & observatorium

6. NYC: tour 9/11 Memorial, met optie museum & observatorium

Herdenk de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september 2001 tijdens een wandeling langs het voormalige World Trade Center in New York. De rondleiding wordt geleid door New Yorkers met een persoonlijke connectie met 9/11 en omvat persoonlijke anekdotes en ontroerende verhalen over tragedie en heldenmoed. Verzamel bij St. Paul's Chapel, de kerk die op wonderbaarlijke wijze de vallende gebouwen en het puin overleefde, ondanks het feit dat de kerk zich slechts op een steenworp afstand van het World Trade Center bevindt. Kom te weten hoe de kerk een geïmproviseerd reddingscentrum werd en het ijzeren hek een bord voor mededelingen. Hoor heroïsche verhalen van de hulpverleners bij de Firefighter's 9/11 Memorial Wall en zie de Engine & Ladder Company 10/10, de brandweerkazerne op Ground Zero. Ga het 9/11 Memorial binnen en bekijk het Reflecting Absence Memorial, een kunstmatige waterval die de enorme leegte symboliseert die de tragedie heeft achtergelaten. Kijk naar de namen van de bijna 3.000 slachtoffers, geplaatst rond de waterval naast hun vrienden, familieleden en collega's. Bekijk de nieuwe Freedom Towers en het World Trade Center die vanuit de grond opstijgen. Blijf zo lang als je wilt bij deze oase met een oppervlakte van 3 hectare. Maak gebruik van toegangskaarten voor een vast tijdstip bij het 9/11 Museum en One World Observatory. Eenmaal binnen kun je het museum in je eigen tempo verkennen, de gids gaat niet mee. Bekijk de artefacten van de gebeurtenissen van 9/11 en luister naar opnamen van mensen die er op de dag zelf waren. Maak een wandeling naar het Observatorium waar je je kunt vergapen aan de techniek en de architectuur. Ga naar de lobby van de Freedom Tower voor de documentaire 'Voices', gewijd aan de mannen en vrouwen van het World Trade Center. Vervolgens neem je de 'Sky Pod'-lift en stijg je in 60 seconden naar een hoogte van 381 meter. Eenmaal daar aangekomen, zie je het See Forever Theatre op de 102e verdieping, voordat je het belangrijkste observatiedek op de 100e verdieping bezoekt. Geniet van meeslepende LED-displays, interactieve touchscreen-video's en eetgelegenheden, evenals het uitzicht op de iconische skyline van Manhattan.

NYC: Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour met veerboot

7. NYC: Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour met veerboot

Begeef je op een inspirerende en leerzame reis naar twee iconische New Yorkse eilanden, het Vrijheidsbeeld National Monument en Ellis Island. Bezoek het wereldberoemde Vrijheidsbeeld en zie waar duizenden immigranten de Verenigde Staten binnenkwamen op Ellis Island. Uw tour begint met een begeleide oriëntatie bij Castle Clinton in Battery Park, waar u meer te weten komt over de geschiedenis van de wijk en de oorlog van 1812. Geniet daarna van voorrang bij het instappen op de veerboot naar Liberty Island. Terwijl je de haven van New York oversteekt, bewonder je de prachtige skyline van het centrum van Manhattan achter je en maak je foto's van Lady Liberty vanaf het water. Eenmaal op Liberty Island kun je het eiland en het Vrijheidsbeeldmuseum vrij verkennen of kies je voor de optie met een rondleiding over het eiland. Als je eenmaal klaar bent op Liberty Island, spring dan terug op de veerboot naar het beruchte Ellis Island, bekend als de Gateway to America. Lees meer over hoe nieuw aangekomen immigranten werden verwerkt terwijl je het Ellis Island Immigration Museum alleen of met een gids verkent. Zowel de tour van 2 uur als de tour van 4 uur omvat een begeleide ervaring van Liberty Island boordevol historische feiten over het standbeeld. Geniet tijdens de 4-uur durende tour van een extra begeleide oriëntatie van Ellis Island.

NYC: rondleiding met veerboot Vrijheidsbeeld & Ellis Island

8. NYC: rondleiding met veerboot Vrijheidsbeeld & Ellis Island

Krijg gegarandeerd toegang tot het iconische monument tijdens deze rondleiding door het Vrijheidsbeeld. Ervaar het prachtige panoramische uitzicht op de skyline van New York City, met niks minder dan de Brooklyn Bridge, het Empire State Building en meer. Profiteer van de ervaring en kennis van je gids terwijl je door de twee verplichte beveiligingscontroles wordt begeleid. Dompel jezelf onder in de ervaring en luister naar de vermakelijke en informatieve verhalen, waardoor de  ervaring tot leven komt.  Toegang tot de sokkel is enorm populair en een beperkt aantal kaartjes wordt elke dag uitgegeven. Je bespaart tijd en garandeert je toegang tot het voetstuk met deze onvergetelijke ervaring van het Vrijheidsbeeld. Kies de Pedestal Express voor een zelfgeleide  rondleiding   door het Vrijheidsbeeld en Ellis eiland, met een inleiding van je gids buiten. Upgrade naar de deluxe-rondleiding en je gids blijft bij je voor je bezoek aan Ellis Island. Ellis Island is de thuisbasis van het America's Immigration Museum en was de plek waar tientallen miljoenen immigranten hun eerste stappen namen om Amerikanen te worden en bereid waren om op zoek te gaan naar de American dream. Je bezoek aan Ellis Island neemt je mee op reis, terwijl je elke stap onderzoekt, zoals de Grote Zaal, Trappen van Afscheiding en de Kissing Post beleeft.

Trip Hudson Yards en de High Line met all-acess-optie

9. Trip Hudson Yards en de High Line met all-acess-optie

Verken een stad geworteld in een stad. Hudson Yards is het nieuwe unieke onroerendgoedproject van Manhattan. Het is de thuisbasis van 6 futuristische woon- en kantoortorens, restaurants, bars en een luxe winkelcentrum. Ontdek The Vessel, een 45-meter monumentale kunstinstallatie met onderling verbonden trappen die nieuwe perspectieven op de stad biedt vanuit verschillende invalshoeken en gezichtspunten. Wees één van de eerste getuigen van deze gloednieuwe buurt. Je ontdekt de buitengewone geestverruimende technologie, ongelooflijke rijkdom, verrassende evenementen en karakters die Hudson Yards tot de leidende en grootste private vastgoedontwikkeling in de Amerikaanse geschiedenis hebben gemaakt.

New York City: begeleide bustour 's nachts

10. New York City: begeleide bustour 's nachts

Ervaar 's nachts geweldige bezienswaardigheden in New York City, terwijl je aan boord van onze comfortabele tourbus springt voor een uitgebreide, volledig begeleide bustour door NYC' s nachts. Je gids zal je vergezellen en bij elke halte met je uitstappen, zodat je een andere kant van New York City kunt zien. Deze begeleide nachtbustour van 4,5 uur omvat haltes bij het High Line Park, Little Island aan de Hudson River, Grand Central Terminal, Pier 17 bij South Street Seaport en Times Square! De tour begint om 17.30 uur in het Times Square-gebied op 7th Avenue, tussen 50th en 51st Street (in het midden van het blok) en eindigt om 22.00 uur op dezelfde locatie. We verlaten onze start-/eindlocatie op Times Square en gaan naar onze eerste stop - een van de meest fascinerende attracties in New York City - het High Line Park. De halte omvat een wandeling van 15 minuten over het verhoogde, lineaire park dat oorspronkelijk een spoorweg was die dateert uit de industriële tijd van de westkant van Manhattan. We vervolgen onze begeleide wandeling naar de nieuwste buitenruimte van NYC - Little Island - een openbaar park van 2,4 hectare aan de Hudson River. Op naar Pier 17 in de historische South Street Seaport voor een prachtig uitzicht op de skyline van Downtown Brooklyn en 's nachts de iconische Brooklyn Bridge! Onze volgende stop is Grand Central Terminal voor een snelle rondleiding door dit iconische NYC-monument en het uitzicht op het Chrysler Building en de nieuwste wolkenkrabber van NYC - One Vanderbilt! De bus gaat terug naar het hart van NYC - Times Square, terug naar ons oorspronkelijke startpunt op 7th Avenue en 51st Street. Als je Top of The Rock Observatory-tickets hebt gekocht, zijn 50th Street en 6th Avenue de laatste halte. Het Top of the Rock Observation Deck ligt 70 verdiepingen hoger in het Rockefeller Center en biedt 3 verdiepingen met een panoramisch uitzicht van 360 graden dat nergens anders in New York City wordt geëvenaard. Verken alle architectuur en bezienswaardigheden overdag of bij zonsondergang, inclusief het Empire State Building en Chrysler Building, of laat u betoveren door de lichten van de 'stad die nooit slaapt'. Extra locaties en buurten die u ook vanuit het comfort van uw bus kunt zien, zijn Rockefeller Center, Tribeca, East Village, Brooklyn en Manhattan Bridges, Empire State Building, UN Building, MetLife Building, Chrysler Building en meer!

23 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Veelgestelde vragen over New York

Welke topattracties zijn een must-see in New York?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New York?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Washington, D.C.

Andere activiteiten in New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.225 beoordelingen

Op 360m hoogte staan met het gevoel dat je zweeft. Alleen jammer van de regen. Mensen die de dag na ons naar boven gingen hadden nog meer pech. Er hing de hele dag lage bewolking. Wacht dus met boeken op de weersvoorspellingen.

Mooi chateau en landgoed, een dag is te weinig om alles goed te kunnen zien. Zoek als het kan een dag uit met werkende fonteinen, dat maakt zoveel meer indruk. Ook de Trianons zijn het bezoeken meer dan waard.

Ongelofelijk wat toentertijd een prachtig staaltje werk is geleverd. 13 maanden en het Empire State stond er. Erg indrukwekkend. Heel mooi in beeld gebracht. Aanrader!

Heel bijzondere ervaring, als in NY bent moet je hier naar toe. Wij waren er met heel veel zon en dan moet je je niet te warm kleden!!

Boven verwachtingen uitgestegen je ziet genoeg in films maar niks kan tegen het zelf zien