1. Verenigde Staten
 2. New York (staat)
 3. New York
 4. Vrijheidsbeeld

New York: Vrijheidsbeeld, Ellis Island & pre-veerboot

Product ID: 314867
Bekijk gallery
Volgens de COVID-19-reisadviezen van New York State moeten bezoekers uit bepaalde staten 14 dagen in quarantaine. Als je naar New York reist vanuit een van deze staten, dien je online het Travel Health Form in te vullen.
Gecertificeerd
Volg een rondleiding van 30 minuten in het Engels naar Battery Park, het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Gebruik audiogidsen of kies voor een volledig begeleide tour op Liberty Island & Ellis Island.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 3 - 5 uur
Begintijden 10:45, 13:45
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Audiogids/koptelefoon
Spaans, Koreaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Hindi, Italiaans, Japans, Arabisch, Portugees, Russisch

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Verken Liberty Island & Ellis Island zelfstandig met een audiogids, beschikbaar in 9 talen
 • Ervaar een rondleiding van 30 minuten door Battery Park in het Engels, voordat je aan boord stapt van de veerboot naar het Vrijheidsbeeld
 • Krijg versnelde toegang tot de veerboot & toegang tot de nieuwe Statue of Liberty Museum
 • Upgrade naar volledig begeleide touropties met een Engels sprekende gids
Volledige beschrijving

Update COVID-19

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Kom meer te weten over de unieke geschiedenis van Battery Park tijdens een rondleiding van 30 minuten met een ervaren lokale gids. Het 10 hectare grote park op de zuidpunt van Manhattan heeft een interessante geschiedenis en vele klassieke monumenten die het ontdekken waard zijn.

Luister naar alle belangrijke feiten over Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial, Bosque Gardens en de cirkelvormige Bosque Fountain. Sluit de wandeling af bij Castle Clinton, dat werd gebouwd als onderdeel van de voorbereidingen voor de Brits-Amerikaanse oorlog in 1812. Het kasteel bevindt zich in het midden van het park en speelt vandaag de dag een centrale rol in de inspanningen om het park nieuw leven in te blazen. Je gids helpt je bij het doorlopen van de nodige procedures voor het instappen op de veerboot naar het Vrijheidsbeeld. Profiteer van de voorrang bij het aan boord gaan en bespaar kostbare tijd.

Vaar door de haven van New York naar het Vrijheidsbeeld. Lady Liberty werd gebouwd door Gustave Eiffel en was een geschenk van het Franse volk aan de Verenigde Staten. Volg zelf een rondleiding met een audiogids die beschikbaar is in verschillende talen.

Vaar naar Ellis Island om jezelf onder te dompelen in de ontroerende verhalen over immigranten in het Ellis Island Immigration Museum. Men zegt dat minstens 40% van alle huidige bewoners van de VS een of meerdere voorouders hebben die via Ellis Island het land zijn binnengekomen. Haal je meertalige audiogids op bij aankomst en verken Ellis Island in je eigen tempo. Maak op Ellis Island een reis door 60 jaar immigratiegeschiedenis en kom meer te weten over hoe nieuwkomers hun leven in Amerika begonnen.

Je kunt je tour ook opwaarderen naar een volledig begeleide tour en luisteren naar je Engels sprekende gids die je alles over de geschiedenis van Ellis Island en het Vrijheidsbeeld vertelt. Voor een extra upgrade kun je ook een rondleiding door 9/11 Memorial toevoegen.
Inbegrepen
 • Veerboottickets naar Liberty- en Ellis-eilanden met versnelde toegang
 • Rondleiding in het Engels van 30 minuten door Battery Park
 • Toegang tot het Statue of Liberty Museum
 • Toegang tot Ellis Island National Immigration Museum (exclusief 13:45 uur tour)
 • Meertalige audiogidsen voor Liberty Island & Ellis Island
 • Volledig begeleide rondleiding door het Vrijheidsbeeld en Ellis Island (als een van de upgrade-opties is geselecteerd)
 • Volledig begeleide rondleiding door 9/11 Memorial (indien keuze is geselecteerd)
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Rondleiding met gids in het Statue of Liberty Museum
 • Rondleiding met gids in het Ellis Island Museum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

State Street 24, NY 10004, New York. State Street 24 staat ook bekend als One Battery Park Plaza. De gids draagt een geel uniform en wacht op je op het plein voor Starbucks. Ga Battery Park nog niet binnen. Ga niet naar de kassa van het Vrijheidsbeeld, want daar hebben ze je tickets niet.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Niet toegestaan
 • Bagage of grote tassen
Goed om te weten
• Vanwege lokale regelgeving zijn het Statue of Liberty Museum, het voetstuk van het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en het Ellis Island Immigration Museum mogelijk niet open op de datum van je bezoek
• Voordat je aan boord van de veerboot gaat, wordt een verplichte veiligheidscontrole als op de luchthaven uitgevoerd
• De tour van 13:45 uur is exclusief toegang tot Ellis Island vanwege tijdgebrek
Spaar tot 20%

Vanaf € 50,57 € 40,46 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,3 / 5
gebaseerd op 1443 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,2/5
organisatie
4,1/5
prijs / kwaliteit
3,9/5
veiligheid
4,5/5

Georganiseerd door