Vrijheidsbeeld

Vrijheidsbeeld + Ellis Island: rondleiding (4 uur)

Product ID: 61160
Bespaar tot 30%

Vanaf € 56,33 € 39,43 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Reis op de veerpont naar Liberty Island met tickets voor de gereserveerde tijd
 • Bezoek het Vrijheidsbeeld, met toegang tot de sokkel
 • Geniet van een uitgebreide rondleiding met gids op Liberty Island en Eillis Island
Overzicht
Reis met een gereserveerd veerbootticket naar Liberty Island en maak een rondleiding bij het Vrijheidsbeeld, met toegang tot de sokkel. Bezoek het Ellis Island Immigration Museum en kom meer te weten over de ervaringen van immigranten in Amerika.
Wat te verwachten
Dit 4-uur durende rondleiding begint bij Battery Park met voorrang instappen op de veerboot naar Liberty Island. Op de korte wandeling naar het dok zal uw gids wijzen monumenten en gedenktekens die vaak over het hoofd gezien, met inbegrip van Fritz Koenig's Sphere, die stond op het World Trade Center en op wonderbaarlijke wijze overleefde de aanvallen. U vindt de ferry via de lijn van de reserve ticket houders boord.

Wanneer je aankomt je hoofd in het Vrijheidsbeeld Monument en zie de Torch Exhibit, met de fakkel die oorspronkelijk in het bezit van het standbeeld toen ze in 1886 aankwam Dan zult u het Vrijheidsbeeld Museum te bezoeken met uw gids, die zal wijzen op belangrijke delen van de collectie.

Stijg op naar het standbeeld voetstuk en naar buiten voor een prachtig uitzicht op de skyline van New York City en een prachtig uitzicht van 360 graden van New York Harbor. Uw gids zal u wijzen op interessante bezienswaardigheden en u vertellen over wat je ziet. Ga terug naar beneden naar beneden voor een once-in-a-lifetime fotomoment met Lady Liberty.

Ellis Island en het Ellis Island Immigration Museum zijn de volgende halte op de tour. Je leert over de immigranten dat de lange, gevaarlijke en onzekere reis naar Amerika gemaakt, aankomen op wat al snel zou uitgroeien tot de meest herkenbare symbool van de immigratie in de Verenigde Staten.

Wandeling in de voetsporen van de immigranten, te beginnen vanaf het moment dat ze landden door de benodigde inspecties en onderzoeken, en tot het moment zouden ze het resultaat van hun zoektocht om Amerikanen te worden te leren.

De tour eindigt hier, maar u bent van harte welkom om te verblijven op de Immigration Museum verder te verkennen of om een ​​korte film te zien.
Inbegrepen
 • Gereserveerde tijd voor de veerboot
 • Heen- en terugreis
 • Toegang tot de sokkel van het Vrijheidsbeeld
 • Toegang tot het Vrijheidsbeeldmuseum
 • Volledig begeleide tour
 • Lokale deskundige gids
 • Bezoek aan Ellis Island en het National Immigration Museum
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Kruisstraten van One Battery Park Plaza New York City : State Street en Pearl Street komen samen op het plein bij Starbucks. Er zijn er verschillende in het gebied, dus zorg ervoor dat het precies deze is. Betreed Battery Park niet. Ga direct naar het trefpunt hierboven, waar jouw gids op je zal wachten met je tickets. Als je moeite hebt om het trefpunt te vinden op de ochtend van de tour, moet je zo snel mogelijk bellen om hulp te krijgen. Routebeschrijving naar de vertreklocatie: er zijn verschillende opties via de metro van NYC Optie A: neem trein #4 of #5 naar station Bowling Green. Optie B: neem de R-trein naar Whitehall Street. Optie C: neem trein #1 naar South Ferry (laatste halte). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
De tour gaat onder alle weersomstandigheden door, tenzij de veerdienst uitgesteld of geannuleerd wordt vanwege gevaarlijke omstandigheden. Controleer het weerbericht en houd hier qua kleding rekening mee. Als de tour geannuleerd vanwege weersomstandigheden, krijgen klanten de kans om opnieuw boeken, afhankelijk van beschikbaarheid, of krijgen ze volledige restitutie.
Bespaar tot 30%

Vanaf € 56,33 € 39,43 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (6 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Tales Sightseeing & Private Tours

Product ID: 61160