Wateractiviteit

NYC: Vrijheidsbeeld, Ellis Island en 9/11 Memorial Tour

NYC: Vrijheidsbeeld, Ellis Island en 9/11 Memorial Tour

Vanaf € 50,86 per persoon

Bezoek topattracties in het centrum van New York met dit speciale toegangsticket en deze tour. Bespaar tijd en zie meer met priority boarding, toegang tot het museum van het Vrijheidsbeeld en een begeleide tocht door Lower Manhattan.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Voorrangstoegang via een aparte ingang
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Audiogids inbegrepen
Engels, Arabisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Chinees, Russisch, Spaans

Belevenis

Highlights
 • Bespaar tijd met een voorrangsticket voor de veerboot naar het Vrijheidsbeeld
 • Bezoek Liberty en Ellis Island met een audiogids beschikbaar in 9 talen
 • Bezoek het Ellis Island Immigration Museum, de Wall of Honor en Kissing Post
 • Zie de New York Stock Exchange, Federal Hall, de Federal Reserve Bank, Trinity Church, de Charging Bull en nog veel meer
 • Bekijk de skyline van New York terwijl je van en naar Liberty en Ellis eiland vaart
 • Geniet van toegang tot het Vrijheidsbeeld en het Ellis Island Museum
Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Bezoek meer dan 12 topattracties in het centrum van NYC met dit speciale toegangsticket en deze rondleiding. Bespaar tijd en zie meer: Vrijheidsbeeld, Museumtoegang, Ellis Island, 9/11 Memorial, Wall Street, New York Stock Exchange, Charging Bull, Federal Hall, Federal Reserve Bank, Trinity Church, Fearless Girl en meer. Ontmoet je gids in het financiële district om meer te weten te komen over de geschiedenis van NYC, de vroege Nederlandse nederzetting en hoe deze vandaag is getransformeerd tot de financiële hoofdstad. Als je langs Wall Street loopt, zie je de New York Stock Exchange, de Federal Reserve Bank en andere financiële en historische instellingen. De volgende stop is het 9/11 National Memorial, waar je de enorme reflecterende poelen, de grootste kunstmatige fonteinen, zult zien. Je hoort verhalen over de gebeurtenissen, tragedie en heldhaftigheid van die dag. De gids brengt je rechtstreeks naar de Reserve-ticketlijn waar je voorrang krijgt bij het instappen op de veerboot die je naar Liberty Island brengt. Voordat je op weg gaat naar Liberty Island, vertelt je gids je de belangrijkste dingen om te bezoeken op Liberty en Ellis Island, evenals de verbazingwekkende verhalen over de immigratie in Amerika en het verhaal achter het Vrijheidsbeeld. Het is een betere ervaring om Liberty en Ellis Island in je eigen tempo te verkennen nadat je de geschiedenis en de belangrijkste bezienswaardigheden hebt gezien. U beslist waar u meer tijd wilt doorbrengen - of het nu is om de geschiedenis en constructie van het standbeeld te leren kennen, het uitzicht op NYC te bewonderen of de namen van uw voorouders op Ellis Island te zoeken. Terwijl je naar het eiland vaart, zie je de geweldige skyline van NYC. Zet die camera's klaar voor een fantastisch uitzicht op Lady Liberty en NYC. Eenmaal op Liberty Island is er een draagbare audiogids (beschikbaar in 9 verschillende talen) die u kunt gebruiken tijdens het verkennen van de eilanden en musea. 8:45: Ontmoet deskundige gids buiten het hek van 24 Broad Street 9:00: Rondleiding door Wall Street en het financiële district 10:00: Rondleiding door het 9/11 Memorial 11:00: Ga aan boord van de Statue Cruises-veerboot naar Liberty en Ellis Island - audiogids beschikbaar op Liberty Island
Inbegrepen
 • Engelssprekende gids voor Wall Street en het 9/11 Memorial
 • Retourtickeet voor de veerboot naar zowel Liberty als Ellis Island
 • Gereserveerd en getimed ticket voor het priority boarden op de veerboot
 • Toegang tot het Statue of Liberty Museum
 • Toegang tot het Ellis Island National Immigration Museum
 • Audiogids in 9 talen voor zowel Liberty als Ellis Island
 • Het 9/11 Museum
 • Begeleide tour over Liberty en Ellis Island (dit gedeelte is zelfgeleid)
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.
 • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten, naast het bewijs van vaccinatie, een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen (bijv. rijbewijs of paspoort)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Je ontmoet je gids buiten de ingang van 24 Broad Street, New York. Wees 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat dit een wandeltocht is en dat u het grootste deel van de dag op de been bent
 • Tours gaan door in alle weersomstandigheden. Kleed u alstublieft gepast
 • Houd er rekening mee dat er een beveiligingsonderzoek zal plaatsvinden voordat u aan boord van de veerboot gaat
 • Het Vrijheidsbeeld wordt beheerd door de parkpolitie van de Verenigde Staten en bezoekers moeten een beveiligingsonderzoek in luchthavenstijl ondergaan. Alle personen en goederen worden gefouilleerd. Neem geen wapens mee.
 • Deze tour wordt aangeboden in het Engels. Op Liberty Island zijn er audiotours in 9 verschillende talen (inbegrepen in de tourprijs)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 62 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Beste tour ooit

Ik heb onlangs een tournee naar Washington gehad met een ander bedrijf naar mooie en interessante plaatsen, maar ik kan je vertellen dat ik hier meer van heb genoten, want wat een goede tour goed maakt, is niet waar je heen gaat of wat je ziet je gids is. Mijn gids was REMY germinario, de man was een nerd uit de geschiedenis van New York. Ik leerde met hem meer over de geschiedenis van New York in 2 uur die ik me kan herinneren dat ik deed in mijn laatste jaar van de middelbare school die ik in New York deed. Hij gaf ons niet alleen veel informatie over de geschiedenis van New York, maar het was ook interessant, dus voor mij vloog de tijd zonder het te merken. We hadden zelfs de kans om Henry te ontmoeten, een man die in een van de twee torens werkte, maar 9/11 was laat van het laten vallen van zijn zoon en overleefde het verschrikkelijke zelfs en nu wijdt hij zijn tijd aan om alle mensen te eren die die dag stierven. Dus over het algemeen was het uitstekend als je op zoek bent naar ee

Verder lezen

24 mei 2015

Our tour guide Jared was very entertaining and informative. He shared a lot of facts that most may not have learned about in any history class. His tour was very interactive and fun. He wasn't afraid to joke and make fun of us - "A little tour guide humor" as he said. Overall, it was a wonderful experience and I would recommended it to anyone who wanted to know a bit more history of NY.

Verder lezen

7 augustus 2021

Vertalen

That was great. We arrived late and the guide took care of us very well. It is good to have a starting point and considering that people may have transportation issue, especially because we are not from NY, we are not familiar with subway, etc... so that was really well thought to provide that time frame for late arrivals.

18 juni 2021

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 46967