New York
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New York Wandeltours: Onze meest aanbevolen

New York: Vrijheidsbeeld, Ellis Island & pre-veerboot

1. New York: Vrijheidsbeeld, Ellis Island & pre-veerboot

Kom meer te weten over de unieke geschiedenis van Battery Park tijdens een rondleiding van 30 minuten met een ervaren lokale gids. Het park van 100 m2 ligt op het zuidelijke punt van het eiland Manhattan en is rijk aan geschiedenis en klassieke monumenten. Ontdek belangrijke feiten rondom de Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial, de Bosque Gardens en de ronde Bosque Fountain. Je beëindigt de wandeling bij Castle Clinton, gebouwd in afwachting van de Oorlog van 1812. Het ligt in het midden van het park en dient als het uitgangspunt voor de vernieuwing van het park. Je gids helpt je vervolgens bij de verschillende procedures om aan boord van de veerboot te kunnen gaan. Profiteer van de voorrang bij het aan boord gaan en bespaar kostbare tijd. Vaar door de haven van New York naar het Vrijheidsbeeld. Lady Liberty werd gebouwd door Gustave Eiffel en was een geschenk van het Franse volk aan de Verenigde Staten. Volg zelf een rondleiding met een audiogids die beschikbaar is in verschillende talen. Vaar naar Ellis Island om jezelf onder te dompelen in de ontroerende verhalen over immigranten in het Ellis Island Immigration Museum. Men zegt dat minstens 40% van alle huidige bewoners van de VS een of meerdere voorouders hebben die via Ellis Island het land zijn binnengekomen. Haal je meertalige audiogids op bij aankomst en verken Ellis Island in je eigen tempo. Maak op Ellis Island een reis door 60 jaar immigratiegeschiedenis en kom meer te weten over hoe mensen hun leven in Amerika begonnen. Je kunt ook upgraden naar een volledig begeleide tour en luisteren naar je Engelssprekende gids die je alles over de geschiedenis van Ellis Island en het Vrijheidsbeeld vertelt. Deze optie bevat ook een rondleiding door het 9/11 Memorial, nadat je van Ellis Island weer terug bent gekeerd naar Manhattan.

...
Vrijheidsbeeld & Ellis Island: snelle toegang

2. Vrijheidsbeeld & Ellis Island: snelle toegang

Ga mee met een 30 minuten durende, Engelstalige door Battery Park en leer meer over de geschiedenis dankzij de verhalen van een lokale gids. Het park ligt op het zuidelijke punt van het eiland Manhattan, is rijk aan geschiedenis en bevat veel monumenten. Je leert meer over de Battery Cannon, Battery Oval, Coast Guard Memorial, de Bosque Gardens en de Bosque Fontain. Tijdens de uitstap zie je ook Castle Clinton, gebouwd in afwachting van de oorlog van 1812 en het hart van het latere park. Je gids zal je door de diverse procedures loodsen wanneer je aan boord gaat van de veerboot naar Liberty Island, zodat je tijd bespaart en geniet van toegang met voorrang. Je krijgt toegang met voorrang bij de veerboot naar Liberty Island en vaart daarna vanuit de haven van New York naar het Vrijheidsbeeld. 'Lady Liberty' werd gebouwd door Gustave Eiffel en was een geschenk van het Franse volk aan de Verenigde Staten. Je kunt met behulp van de audiogids zelfstandig een rondleiding maken. Deze rondleiding is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch Steek daarna over naar Ellis Island om meer te weten te komen over de ervaring van immigranten in het Ellis Island Immigration Museum. Men zegt dat minstens 40% van alle huidige bewoners van de VS een of meerdere voorouders hebben die via Ellis Island het land zijn binnengekomen. Je kunt hier bij aankomst je audiogids ophalen (beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn, Russisch en Arabisch) en zelfstandig het eiland verkennen. Maak op Ellis Island een reis door 60 jaar immigratiegeschiedenis en kom meer te weten over hoe mensen hun leven in Amerika begonnen. Je kunt in plaats daarvan ook kiezen voor een begeleide rondleiding en profiteren van de diensten van een Engelssprekende gids op Ellis Island. Deze optie bevat ook een rondleiding door het 9/11 Memorial, nadat je van Ellis Island weer terug bent gekeerd naar Manhattan.

...
Vrijheidsbeeld & Ellis Island: rondleiding vroege toegang

3. Vrijheidsbeeld & Ellis Island: rondleiding vroege toegang

Kom meer te weten over de geschiedenis van een van de meest iconische monumenten van New York tijdens een vroegtijdige toegangstour van een halve dag door het Vrijheidsbeeld. Ontmoet je gids voor een kleine uitleg van de sites rondom Battery Park. Bekijk gedenktekens die veel toeristen missen en hoor verhalen over Castle Clinton National Monument, Pier A Harbor House, het American Merchant Mariner's Memorial, the Sphere en het New York Korean War Veteran's Memorial. Neem vervolgens de veerboot naar Liberty Island en krijg voorrang bij het instappen om de beste plaatsen te krijgen. Je komt voor de drukte aan bij het Vrijheidsbeeld en hebt een prachtig uitzicht over de stad. Als je de optie mét sokkel boekt, kun je de 215 treden beklimmen voor een nog indrukwekkender uitzicht. Ontdek hoe zij door Frankrijk werd begiftigd met de Verenigde Staten en ontworpen door hun beste architecten, waaronder Gustav Eiffel. Hoor hoe ze niet zo hartelijk werd ontvangen als je zou denken, en over de strijd die haar op de been bracht en speciaal maakte voor de mensen in New York. Klim terug op de veerboot om over te steken naar Ellis Island. Volg in de voetsporen van 12 miljoen immigranten en kom meer te weten over het proces dat zij hebben doorlopen om zich in Amerika te vestigen. Loop de Stairs of Separation op om de 2 zeer verschillende namen van het eiland te begrijpen: "The Island of Hope" en "The Island of Tears." Ontdek de indrukwekkende verzameling interactieve displays van het museum. Aarzel niet langer om op Ellis Island te verblijven om op je gemak te verkennen, of ga terug naar het vasteland met je gids per veerboot.

...
New York City: Central Park 2 uur durende elektrische scootertour

4. New York City: Central Park 2 uur durende elektrische scootertour

Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt en ga vervolgens het park in voor een scooterveiligheidsbriefing. Als je klaar bent, spring je aan boord van je elektrische scooter en verken je het wereldberoemde Central Park. De eerste stop van de tour is de iconische Bethesda-fontein, ook wel bekend als het hart van New York City. Bewonder deze prachtige fontein en bezoek vervolgens de andere beroemde bezienswaardigheden van het park, waaronder Cleopatra's Needle, het Jackie Kennedy Reservoir en de North Woods. Onderweg stop je om foto's te maken terwijl je meer te weten komt over het park en zijn indrukwekkende geschiedenis van je deskundige gids. Geniet aan het einde van de tour van de tijd om je gids al je vragen over het park te stellen, of om tips te krijgen om je verblijf in de Big Apple te verbeteren.

...
NYC: Rondleiding Vrijheidsbeeld, Ellis Island, 9/11 Memorial

5. NYC: Rondleiding Vrijheidsbeeld, Ellis Island, 9/11 Memorial

Bezoek meer dan 12 topattracties in het centrum van New York met dit speciale toegangsticket en deze tour. Bespaar tijd en zie meer: het Vrijheidsbeeld, toegang tot het museum, Ellis Island, het 9/11 Memorial, de New York Stock Exchange, de Charging Bull, Federal Hall, de Federal Reserve Bank, Trinity Church, de Fearless Girl en meer. Je ontmoet je gids in het Financial District om meer te leren over de geschiedenis van NYC, de vroege Nederlandse nederzetting en hoe deze veranderde in de financiële hoofdstad die het vandaag de dag is. Terwijl je over Wall Street loopt, zie je de New York Stock Exchange, de Federal Reserve Bank en andere financiële en historische instituten. De volgende stop is het 9/11 National Memorial, waar je de enorme reflecterende vijvers en de grootste door de mens gemaakte fonteinen ziet. Je hoort de verhalen over de gebeurtenissen, tragedies en heldenmoed van die dag. De gids neemt je daarna direct naar de wachtrij voor gereserveerde tickets, waar je voorrangsticket krijgt tot de veerboot die je naar Liberty Island brengt. Voordat deze je op weg stuurt naar Liberty Island vertelt je gids je de belangrijkste dingen die je op Liberty en Ellis Island kunt bekijken, alsook fantastische verhalen over Amerikaanse immigratie en het het verhaal achter het Vrijheidsbeeld. Het is beter Liberty en Ellis Island in je eigen tempo te verkennen, nadat je de geschiedenis en de belangrijkste bezienswaardigheden uitgelegd hebt gekregen. Je bepaalt zelf waar je de meeste tijd wilt doorbrengen - of je nu de geschiedenis en het bouwproces van het Vrijheidsbeeld wilt begrijpen, het uitzicht op NYC wilt bewonderen of de namen van de immigranten op Ellis Island wilt doorzoeken. Wanneer je naar het eiland vaart, zie je de prachtige skyline van New York. Haal die camera's in de aanslag voor een prachtig uitzicht op Lady Liberty en NYC. Eenmaal op Liberty Island kun je een audiogids-apparaat nemen (verkrijgbaar in 9 verschillende talen) die je kunt tijdens het verkennen van de eilanden en musea kunt gebruiken. 08:45 uur: Ontmoet je deskundige gids buiten de omheining van 20 Broad Street 09:00 uur: Begeleide tour over all StWreet en het Financial District 10:00 uur: Begeleide tour rond het 9/11 Memorial 11:00 uur: Stap aan boord van de veerboot naar Liberty en Ellis Island Board   Maak gebruik van de audiogids op Liberty Island

...
New York City: rondleiding Metropolitan Museum of Art

6. New York City: rondleiding Metropolitan Museum of Art

Metropolitan Museum of Art is het meest waardevolle monument van New York, met meer dan twee miljoen kunstwerken en artefacten uit het oude Griekenland en Egypte, moderne kunst uit Europa en meer. Sla de lange wachtrij over met deze rondleiding in kleine groepen en kom meer te weten over de geschiedenis van het museum en bekijk de kunstwerken die zich binnen de muren bevinden. De rondleiding begint met de Great Halls en bezoekt alle populaire galerijen. Bekijk de Chicago Stock Exchange in de American Wing, waar ook het portret van Washington te zien is dat de Delaware River oversteekt. Bezoek de middeleeuwse Europese kombuis waar je het pantser ziet dat door Henry VIII wordt gedragen. Je ontdekt hoe American Galleries verschillen van Europese tegenhangers. Kom meer te weten over het leven van schilders zoals Vermeer, Seurat en vooral Van Gogh. Je professionele ervaren gastheer begeleid je en is er om je vragen te beantwoorden. Als er een specifiek gebied is dat je graag in het museum wilt bezoeken, vraag het dan aan je gastheer en zij zullen je graag helpen. Het beste is dat je welkom bent om te blijven en de rest van je dag de exposities tot sluitingstijd kunt doorbrengen. Als dat niet genoeg is, bezoek dan de volgende twee dagen opnieuw met hetzelfde toegangsbewijs. The Met heeft speciale verlengde openingstijden op vrijdag- of zaterdagavond, en je bent uitgenodigd voor een rustigere, exclusieve ervaring. Rondleidingen hebben maximaal 15 deelnemers.

...
Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

7. Vanuit Manhattan: bustour door The Bronx, Queens & Brooklyn

Nadat je bent opgehaald ga je ten noorden van Manhattan, rijdend door de wijk Harlem en zo The Bronx in. Bezoek het Yankee Stadium, de thuisbasis van de legendarische honkbalteam van New York. Houd even pauze, neem foto's en koop souvenirs. Ga verder naar de South Bronx om graffiti en streetart-meesterwerken te zien. Ontdek de verhalen achter de beroemdste stukken, terwijl je onderweg foto's neemt. Vervolgens ga je naar Queens, de grootste en meest multiculturele wijk van New York. Bezoek Flushing Meadows-Corona Park, waar je het stadion van de Mets en het USTA Billie Jean King National Tennis Center vindt. De laatste halte in Queens is Roosevelt Avenue, een van de belangrijkste straten van de stad. Bekijk zelf hoe de immigratie heeft bijgedragen aan het bruisende leven in deze wijk vol multiculturele winkels en restaurants. De laatste 'borough' die je bezoekt is Brooklyn, met haar Joodse wijken in Williamsburg, die een schril contrast vormen met de trendy wijken die beroemd werden dankzij films en tv-programma's.

...
Rondleiding Vrijheidsbeeld & Ellis Island

8. Rondleiding Vrijheidsbeeld & Ellis Island

Ontmoet je gids in Battery Park bij Castle Clinton, een voormalig fort. Je begint de rondleiding met gids door met voorrang aan boord van de Statue Ferry te gaan. Tijdens de tocht met de veerboot vertelt je gids je over de opmerkelijke geschiedenis van het Vrijheidsbeeld en de inspiratie die het miljoenen immigranten heeft gegeven. Na het uitstappen op Liberty Island, maak je een rondrit over het terrein en bewonder je het uitzicht op de verbazingwekkende skyline van New York City. Als de optie voetstuk is geselecteerd, ga je het Monument binnen om het museum te bezoeken en meer te weten te komen over de constructie en architectuur van het Vrijheidsbeeld. Luister naar de opmerkelijke verhalen van mensen die dit hebben gerealiseerd. Na het verlaten van het voetstuk, stap je aan boord van de veerboot naar Ellis Island. Tijdens je rondleiding door het terrein zal je gids je vertellen over de miljoenen immigranten die door Ellis Island zijn getrokken. Bezoek het museum om je inzicht in de geschiedenis van het standbeeld te vergroten. Aan het einde van de rondleiding kun je blijven om nog meer te verkennen of te genieten van een lunch op Ellis Island, voordat je terugkeert naar de stad met de veerboot.

...
New York: 2 uur rondleiding in de voetsporen van superhelden

9. New York: 2 uur rondleiding in de voetsporen van superhelden

Leer waar Batman werd gered en hoe Kryptonite werd gemaakt, en bezoek de plaats waar Christopher Reeve voor het eerst vloog als Superman. Zie waar The Avengers een gedenkteken hebben achtergelaten voor de stad New York. Krijg een uniek en onvergetelijk inzicht in de stripindustrie en haar buitengewone karakters. Je tour van 2 uur begint voor het hoofdkwartier van de Verenigde Naties. Als je 42nd Street doorloopt, zie je het appartement Green Goblin. Betreed het Daily News-gebouw en stop bij een bar vol met de grootste stripartiesten. Verken vervolgens het Chrysler Building, Grand Central Terminal en de locatie waar de Stark Tower zich bevindt. Sla linksaf naar Park Avenue en loop langs de historische Publishers Row. Bekijk waar 's werelds beroemdste strips voor het eerst werden uitgevonden en de kantoren van Will Eisner en Bob Kane. Je gids laat je zien waar tv-shows zoals Gotham en Daredevil van Netflix werden gefilmd, waar de eerste man die Superman speelde leefde en nog veel meer. Volg een leuke rondleiding, zie geweldige bezienswaardigheden, hoor geweldige verhalen en bespreek de geschiedenis van alle personages die je deden geloven dat een man kon vliegen.

...
New York: Ellis Island, Vrijheidsbeeld en Battery Park

10. New York: Ellis Island, Vrijheidsbeeld en Battery Park

Ontdek de beroemdste monumenten van New York City met deze Ellis Island, Statue of Liberty en Battery Park-tour, inclusief snelle toegang tot de veerboot. Ontmoet je Engelssprekende gids bij Battery Park en begin je ervaring met een oriëntatietour van 30 minuten. Daarna zal de gids je begeleiden naar de veerbootlijn voor reservetoegang. Sla de wachtrijen over om aan boord van de veerboot te gaan en begin aan het ongeleide gedeelte van uw tour. Vaar naar Liberty Island terwijl je het uitzicht op Lady Liberty bewondert. Zodra je op het eiland aankomt, kun je genieten van de gratis audiogids die beschikbaar is in 9 talen terwijl je deze wereldberoemde plek verkent. Na een bezoek aan het Vrijheidsbeeld stapt u weer aan boord van de veerboot en vaart u naar Ellis Island, de voormalige toegangspoort tot Amerika. Ontdek de geschiedenis van het eiland, leer over het gebruik ervan als immigratiestation van Amerika en hoor de verhalen waarom zoveel mensen naar de Nieuwe Wereld emigreerden in het museum.

...

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.653 beoordelingen

Rondleiding door iemand die direct betrokken was bij de gebeurtenissen van 9/11. Indrukwekkend en zeer informatief en op de juiste toon. Aanrader. Let op: dit is niet het gewone museum, dit initiatief is eerder ontstaan en opgezet door betrokken New Yorkers (first responders, omwonenden, overlevers en families die iemand verloren zijn op 9/11)

Als je van street art houdt, is dit een geweldige tour en in een deel van New York kom je waarschijnlijk niet anders. Audrey, onze gids, was fantastisch, haar kennis was geweldig, net als enthousiasme voor de tour en de kunst. Je zult zeker iets leren en een paar interessante uurtjes doorbrengen met een geweldige dame! Bedankt Audrey.

Ik heb in één middag meer geleerd over graffiti en straatartiesten dan in al die jaren dat ik het heb bestudeerd. Zo interessant!

Onze gids Bridget was erg aardig en vertelde ons veel over New York! We zijn erg vol!

Leuke fietstocht door Central Park. Veel gezien en informatie gehad.