New York
Wintertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

New York Wintertours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Manhattan: bustour kerstlichtjes Dyker Heights, 4 uur

1. Vanuit Manhattan: bustour kerstlichtjes Dyker Heights, 4 uur

Kerst in New York City is een magische tijd. De kerstsfeer leeft in de stad, van de prachtig versierde bomen van Rockefeller Center en andere locaties, tot de kerst-etalages van Macy's, Bergdorf's en Saks Fifth Avenue. Maar niets zegt 'Kerstmis' zoals Dyker Heights. Vandaag de dag is het wellicht voornamelijk beroemd om de ongelooflijke licht-installaties, die meestal eind november arriveren en reizigers van over de hele wereld trekken met hun kleurrijke kerstvreugde. Volgens de locals versieren de bewoners hun woningen en bedrijven al sinds de jaren '80 van de 20e eeuw; het is een echt New York City winter wonderland. Deze schilderachtige woonwijk ligt in het hart van zuidwest-Brooklyn tussen Bay Ridge, Bensonhurst, en Gravesand Bay. Het werd oorspronkelijk opgericht als luxe-woningbouwproject eind 19e eeuw, en het eerst huis in deze iconische wijk werd gebouwd aan het eind van de jaren '20 van die eeuw. Dyker Heights werd oorspronkelijk geprezen vanwege de openbaar vervoer-verbinding met Lower Manhattan, dankzij vroege pont-diensten, en om de chique country club en de diepgewortelde Episcopaalse Kerk. Net als Bay Ridge en het nabijgelegen Bensonhurst is Dyker Heights vandaag de dag een Italiaans-Amerikaanse buurt. De beste manier om deze tour te doen is per bus, aangezien het dichtstbijzijnde metrostation meer dan 1,6 kilometer lopen is, en de weersomstandigheden rond Kerstmis vrij bar kunnen zijn. Plus, je kunt gebruik maken van de diensten van een deskundige live gids. Tijdens de tour rijd je van Manhattan naar Brooklyn en zie je lichtjes vanuit de bus en daarbuiten, wanneer de gids je door de gebieden leidt. (Let op: bussen zijn niet toegestaan in Dyker Heights vanwege de smalle straten. Je gids brengt je naar de 2 meest verlichte straten en oriënteert je, daarna heb je ongeveer een uur om op eigen houtje op verkenningstocht te gaan en foto's te maken.) Je ziet het huis van Lucy Spata, dat de Dyker-lichtjes-traditie begon in de jaren '80 van de 20e eeuw. In dezelfde straat staat het Polizzotto-huis, met de grootste Kerstman in de wijk, van 4,5 meter hoog. De volgende pauze van de tour is bij de voet van de Brooklyn Bridge, in het DUMBO/Brooklyn Heights-gebied van Brooklyn. Hier krijg je ongeveer 25 minuten om foto's te maken van de adembenemende skyline van Manhattan, en de Brooklyn Bridge. Dan keer je terug naar Manhattan via de Manhattan Bridge. De tour eindigt in Bryant Park waar je de beroemde wintermarkt kunt bewonderen, of een rondje kunt schaatsen op de ijsbaan.

...
Botanische tuin New York: kaartjes voor vakantie-ervaring

2. Botanische tuin New York: kaartjes voor vakantie-ervaring

Feestelijke treinshow Deze geliefde traditie keert voor zijn 30e jaar terug met een miniatuurwonderland in de warmte van het Enid A. Haupt Conservatorium. Bewonder modeltreinen die door een betoverende weergave van meer dan 175 beroemde bezienswaardigheden van New York rijden - denk aan het Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge, Rockefeller Center en andere favorieten - elk heerlijk opnieuw gemaakt van natuurlijke materialen zoals dennenappels, eikels en zaden. Je zult ook een showcase ontdekken van de eigen iconische gebouwen van de tuin, zoals het iconische Haupt Conservatory en - nieuw voor dit jaar - het majestueuze LuEsther T. Mertz Library Building, beide aangewezen als oriëntatiepunten in New York City. GLOW: een kleur- en lichtervaring voor buiten Laat het dit vakantieseizoen GLOEIEN in The New York Botanical Garden. Ontdek de schoonheid van de tuin en zijn historische gebouwen in het donker, adembenemend verlicht met een nieuw uitgebreide kleurrijke ervaring van 2,4 mijl. Deze levendige nachten keren terug voor hun tweede jaar op NYBG met meer displays om doorheen te dwalen en te verkennen. Zie de iconische bezienswaardigheden en gebouwen van de tuin tot leven komen als dramatische, glinsterende doeken met het Haupt Conservatorium en het Mertz-bibliotheekgebouw als middelpunten. Wassen van briljante kleuren, duizenden oogverblindende LED's, verlichte plantenverhalen en grillige, perfecte installaties weerspiegelen de omliggende tuinen en collecties - en creëren een spektakel dat u niet mag missen! Geniet van een drankje, warme chocolademelk en een hapje te koop bij een van de buitenbars of de Bronx Night Market Holiday Pop-Up. Geniet van nog meer feestelijke avondaanbiedingen met artistieke ijssculpturen, muziek en pop-upvoorstellingen rond de tuin.

...
Vanuit Manhattan: kerstlichtjes tour door Dyker Heights per bus

3. Vanuit Manhattan: kerstlichtjes tour door Dyker Heights per bus

Nadat je in Manhattan wordt opgehaald brengt de tourbus je rechtstreeks via de Battery Tunnel naar de wijk Brooklyn. Als je eenmaal in Brooklyn bent ga je naar de wijk Dyker Heights, een Italiaans-Amerikaanse wijk beroemd om zijn uitgebreide huizen en tuinen. Elk jaar strijden bewoners onderling om spectaculaire kerstversieringen, verlichting en vertoningen op te zetten. Je tourgids vertelt je over het ontstaan en de geschiedenis van deze traditie, waarna je vrije tijd krijgt om door de straten te lopen en foto's van de huizen te nemen. Zodra je klaar bent met je wandeling door de buurt, brengt de bus je naar de Brooklyn Bridge. Daar kun je de verschillende uitkijkpunten gebruiken en krijg je vrije tijd om foto's van het spectaculaire uitzicht op de skyline van Manhattan te nemen. Tot slot word je teruggebracht naar Manhattan, waar de tour eindigt. Schroom niet om je gids te vragen naar lokale tips en aanbevelingen over wat je nog meer kunt zien en doen tijdens je bezoek aan New York.

...
Vanuit Manhattan: privétocht Kerst in Brooklyn per limousine

4. Vanuit Manhattan: privétocht Kerst in Brooklyn per limousine

Je wordt opgehaald bij je hotel of appartement in Manhattan en naar Dyker Heights in Brooklyn gereden. Wandel hier 30 tot 40 minuten en fotografeer de best verlichte huizen in New York. Bezoek een Italiaans-Amerikaanse buurt waar de huizen bedekt zijn met groene en rode lichtjes. Dan ga je verder naar Dumbo, om vanaf de Brooklyn-kant geweldige foto's te maken van Manhattan, en dichterbij de Brooklyn Bridge te komen. Maak een vlug bezoek aan het Wall Street-gebied een ga op de foto met de beroemde Charging Bull. Je gaat verder naar Battery Park en ziet het Vrijheidsbeeld, en gaat dan terug naar je hotel of een ander afzetpunt dat je voorkeur heeft.

...
Feestlichten New York en bustour filmlocaties

5. Feestlichten New York en bustour filmlocaties

Ontspan in een bus met feestelijke lichten en filmsites in New York City terwijl een lokale acteursgids je vermaakt en informeert tijdens deze unieke sightseeing-ervaring. Ervaar de feestelijke lichten en decoraties van Manhattan terwijl ze schitteren tijdens de vakantie, en spot iconische monumenten en enkele verborgen juweeltjes van de stad. Bewonder de beroemde boom in het Rockefeller-centrum waar Macaulay Culkin herenigd werd met zijn moeder in Home Alone 2. Neem een kijkje door de schitterende feestramen in Bloomingdale, Lord en Taylor, en dezelfde Macy's uit 'Miracle on 34th Street'. Ontdek waar Bill Murray ontdekte dat zijn taxichauffeur de Ghost of Christmas Past was in 'Scrooged'. Ga door Central Park en haal herinneringen op over het serendipitous moment dat John Cusack en Kate Beckinsale hadden op Wollman Rink in 'Serendipity'. Of je New York nu bezoekt of op zoek bent naar een unieke vakantie-ervaring in je woonplaats, deze sightseeing-excursie zal je vakantie zeker opbeuren!

...
New York Botanical Garden: Garden Pass-ticket

6. New York Botanical Garden: Garden Pass-ticket

Bezoek de New York Botanical Garden met een Garden Pass. De belangrijkste tuin van Amerika kenmerkt het landschap van het noordoosten sinds de oprichting in 1891. Je Garden Pass is inclusief toegang tot de buitentuinen en collecties. De zomer brengt een overvloed aan bloemen in de 60 tuinen en plantencollecties, en de herfst zorgt voor een rel van kleur in het inheemse bos. De winter verwelkomt een vredig landschap met statige coniferen, terwijl de lente de belofte van een nieuw seizoen viert met bloeiende kersen, magnolia's, narcissen en meer. Bekijk de bekroonde Peggy Rockefeller Rose Garden en Native Plant Garden. Dompel jezelf onder in prachtige seizoenslandschappen in dit Nationaal Historisch Landschap. Geniet van 2 november 2021 - 18 november 2021 van toegang tot zowel binnen- als buitenelementen van de tuin, waaronder de Enid A. Haupt Conservatory & Garden Tram, evenals populaire gebieden zoals de Everett Children's Adventure Garden, Rock Garden en Benenson Ornamental Conifer Collection, die allemaal bijzonder mooi zullen zijn tijdens het herfstseizoen.

...
Wandeltocht door kerstmarkten en lichtjes in New York

7. Wandeltocht door kerstmarkten en lichtjes in New York

Kom in de kerststemming tijdens een 4-uur durende wandeling langs 4 van de meest aantrekkelijke vakantiemarkten van New York en vind unieke geschenken tussen het enorme aanbod aan handgemaakte goederen, lokale kunst en ambachten en modieuze winterkleding. Ontmoet je gids bij Columbus Circle en vertrek in de gloed van de winterlichten van de stad. Ervaar de magie van New York tijdens de feestdagen en stop om de oogverblindende etalages van alle warenhuizen en boetiekjes te bewonderen. Proef traditionele gerechten en verwarmende drankjes terwijl je onderweg geniet van de kerstverlichtingsshows, kerstfilmlocaties en charmante kerstversieringen in Manhattan.

...
New York City: Holiday Lights Extravaganza Walking Tour

8. New York City: Holiday Lights Extravaganza Walking Tour

Het is weer de meest vreugdevolle tijd van het jaar. Het is tijd voor warme chocolademelk en eierpunch, vakantie winkelen en decoreren, familie en vrienden, het is een tijd om als geen ander een extravaganza voor vakantielichten te ervaren! Elk jaar lijkt magie de lucht te vullen terwijl de vakantie New York City transformeert in een spectaculair, ontzagwekkend, winters sprookjesland dat barst van leuke activiteiten, vakantiedag, lachende gezichten en de drukte die de vakantie teweegbrengt. Begin deze feestdagen aan een leuke wandeltocht van 3 tot 4 uur terwijl je alle magie van deze heel speciale tijd van het jaar ervaart. Je zult de prachtige (en gigantische) Rockefeller Center-kerstboom bezoeken versierd met meer dan 30.000 miniatuurlichten en een 9,5-voet brede Swarovski-kristalster, te midden van een plein met aankondigende engelen, sneeuwvlokken en 25-voet speelgoedsoldaatjes. Je bezoekt beroemde etalages van de detailhandel versierd met prachtige vakantiedisplays van fonkelende lichten, strikken, kralen, glitter en gemotoriseerde decoraties. Je wandeltocht belooft vol te zitten met bezoeken en uitzichten op de mooiste en meest extreme met vakantie versierde plekken van NYC. Om je ervaring door de drukbezochte straten van Manhattan te minimaliseren en tegelijkertijd te genieten van prachtige en meer bezochte plaatsen, zul je de vakantielichten van Manhattan verkennen zoals echte New Yorkers, met behulp van het ondergrondse metrosysteem van de stad.

...
NYC Pedicab Tour: Central Park, Rockefeller, Times Square

9. NYC Pedicab Tour: Central Park, Rockefeller, Times Square

Start de tour op de hoek van 59th street en 6th Avenue. Maak een ontspannende rit door het prachtige Central Park, een toevluchtsoord van de drukte van Manhattan. Volg de beroemde 5th Avenue, waar je onderweg vele opmerkelijke winkels en bezienswaardigheden zult zien. Ga naar het beroemde Rockefeller Center. Dan volgt de rit de lichten en de glorie van de stad naar het Times Square gebied. Geniet van het kijken naar mensen van over de hele wereld die samenkomen op deze iconische locatie, ook bekend als 'The Crossroads of the World'. Leer meer over de geschiedenis van al deze beroemde bezienswaardigheden van je gelicentieerde gids.

...
Brooklyn: privé-vakantietour op maat met warme drank

10. Brooklyn: privé-vakantietour op maat met warme drank

Net over de Brooklyn Bridge ligt een winterwonderland dat erop wacht om ontdekt te worden... Beleef een echte New Yorker's Christmas terwijl je deelneemt aan de lokale traditie van een bezoek aan Dyker Heights om de meest oogverblindende lichten te zien en door feestelijke markten te struinen, warme chocolademelk in de hand. Sluit je aan bij een gelijkgestemde lokale gastheer om Brooklyn in al zijn feestelijke glorie te verkennen en bezoek de lokale wijken Dyker Heights en Bay Ridge, waar lokale bewoners de meest spectaculaire (en extravagante) kerstlichtshows in de stad opvoeren. Buurtbewoners nemen hun lichtshows serieus, dus als je door de wijken slentert, zie je voor elk huis oogverblindende lichten en feestelijke taferelen. Als dit niet genoeg was om je in de feeststemming te brengen, verken dan een kerstmarkt zoals Brooklyn Makers Holiday Market of de Brooklyn Holiday Bazaar, waar je kunt eten, drinken en vrolijk zijn terwijl je een aantal kerstcadeaus kiest die gemaakt zijn door lokale kunstenaars en ontwerpers. Zie de skyline van Manhattan glinsteren over het water en krijg tips en trucs van je lokale bevolking voor andere feestelijke dingen om te doen in de stad tijdens de rest van je reis. CityUnscripted verbindt nieuwsgierige reizigers met locals die interessante en sociale mensen zijn, die de stad goed kennen en die graag hun favoriete plekken delen. Ze zijn geen gidsen van beroep. De gids herschept het gevoel een vriend te hebben in elke stad die je bezoekt; iemand die je de plekken kan laten zien waar je verliefd op wordt en je helpt om contact te maken met de meest authentieke ziel van een plek. Boek deze meet-up en het CityUnscripted-team neemt binnen 24 uur contact met je op en stelt je vragen over je voorkeuren en interesses, zodat ze je kunnen matchen met het juiste profiel en een gelijkgestemde lokale New Yorker kunnen toewijzen. Rekening houdend met uw persoonlijke antwoorden, zal uw lokale gastheer een op maat gemaakte reisroute voor u samenstellen. Houd er rekening mee dat dit geschetst maar flexibel zal zijn. Uw gastheer regelt de meest geschikte ontmoetingsplaats voor u. Als je tijdens de ontmoeting van richting wilt veranderen, of als je lokale gastheer denkt dat je van een bezienswaardigheid of een andere ervaring zou genieten, zal hij/zij wijzigingen in de reisroute voorstellen en met je bespreken.

...

Sitemap New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 571 beoordelingen

Fab-tour langs Dyker Heights om de huizen te zien die zijn ingericht voor Kerstmis. Onze gids Millie was briljant en wees op alle bezienswaardigheden in Manhattan toen we naar Brooklyn reden. Ze speelde ook feestelijke deuntjes om ons in de stemming te brengen. Millie en de coureur Paulo waren eerste klasse. Veel waar voor je geld ook!

Het was geweldig!!! Een goede beschrijving van de gids! De huizen zijn super! We hadden echt een goede tijd. En de kerstliederen toen we terug in de bus stapten met uitzicht op de skyline was super!

Geweldige prestatie, zelfs als het koud was. Grappige en interessante gids. Een bezoek dat de omweg waard is, is als het betreden van een kerstkaart.

Goede gids Milly. En prachtige tour naar de kerst.

De huizen zijn prachtig versierd en onder de Brooklyn Bridge fantastisch uitzicht. Zeer de moeite waard.

Mooie ervaring goed georganiseerd met onze echt professionele en zeer vriendelijke gids Enrico?