Kies data

New York Zelfgeleide activiteiten

New York Zelfgeleide activiteiten: Onze meest aanbevolen

NYC: voorrangstickets Empire State Building

1. NYC: voorrangstickets Empire State Building

Kies tussen een algemeen toegangsticket voor het observatiedek op de 86e verdieping of een combicket met toegang tot de onlangs gerenoveerde 102e verdieping, met ramen van vloer tot plafond. Je kunt je ervaring ook opwaarderen met een Express Ticket. De nieuwe Empire State Building Experience biedt je toegang tot het legendarische monument in New York City, waarmee je op 320 meter hoogte een prachtig 360-graden uitzicht graden over de stad en verder krijgt. Ook heb je zicht op deGrand Staircase met een schaalmodel van 2 verdiepingen hoog van het gebouw en de onlangs gerenoveerde interactieve galerijen die jou meenemen op een ongelooflijke reis door de tijd, van de constructie van het gebouw tot zijn huidige plaats in de popcultuur. Verken galerijen over de locatie in de jaren 1920, de bouw, de openingsdag, de Modern Marvel, de Otis-liften, het beroemdste gebouw ter wereld, King Kong en tentoonstellingen van beroemdheden. De 80e verdieping heeft ook een reeks spannende kunsttentoonstellingen. Sla ook de karakteristieke art deco-lobby aan Fifth Avenue niet over. Het Floor Observation Deck op de 86e verdieping van het Empire State Building is het hoogste 360-graden uitkijkplatform van New York en heeft verwarming voor een aangename belevenis. Het Empire State Building biedt meer dan alleen maar een spectaculair uitzicht – het is de populairste Amerikaanse bezienswaardigheid op Instagram. Jouw ticket is inclusief de nieuwe Multimedia Experience, die in 9 talen beschikbaar is. De app biedt tevens video's, afbeeldingen, quizzen en kaarten met interessante locaties in de buurt.Werp bij het verlaten van het gebouw ook zeker even een blik in de karakteristieke art deco Fifth Avenue-lobby.

Vrijheidsbeeld & Ellis Island: tour per veerboot

2. Vrijheidsbeeld & Ellis Island: tour per veerboot

Spring aan boord van een veerboot en geniet van een zelfgeleide tour langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Bezoek Liberty Island, verken het Ellis Island Immigration Museum en leer onderweg fascinerende feiten. Begin je ervaring door te vertrekken vanuit Liberty State Park, gelegen in Jersey City, NJ, gemakkelijk bereikbaar met de auto. Bij aankomst op het trefpunt kun je met je vooraf gekochte ticket met voorrang naar binnen. Stap aan boord van de veerboot en geniet van een indrukwekkend uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York. Check van tevoren hoe laat de veerboot weer terugvaart, zodat je je dag goed kunt plannen. Je ticket geeft je toegang tot twee attracties: Ellis Island en Liberty Island (met het Vrijheidsbeeld). Bij aankomst op Ellis Island haal je je meertalige audiogids op bij het Immigratiemuseum. Ontdek vervolgens wat meer dan 62 jaar lang het drukste immigratiestation van Amerika was. Treed in de voetsporen van miljoenen mensen van over de hele wereld die hier passeerden op zoek naar een nieuw begin en een nieuw leven voor hun gezinnen in Amerika. Snuffel rond tussen de documenten van het American Family Immigration History Center. Hier vind je alle vrachtbrieven van schepen die langs Ellis Island voeren. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om je eigen stamboom uit te pluizen. Als je klaar bent om Liberty Island te ontdekken, geeft je je audiogids af en keer je terug naar de veerboot. Bij aankomst op Liberty Island kun je je meertalige audiogids ophalen om de geschiedenis van het Vrijheidsbeeld te verkennen. Er is ook een speciale audiogids voor kinderen beschikbaar. Wanneer je klaar bent, keer je terug naar de veerboot en keer je terug naar jouw oorspronkelijke vertrekpunt.

NYC: toegang Intrepid Sea, Air & Space Museum

3. NYC: toegang Intrepid Sea, Air & Space Museum

Als bezoeker van het Intrepid Sea, Air & Space Museum krijg je een legendarisch vliegdekschip, de eerste spaceshuttle, de snelste straaljagers ter wereld en een onderzeeër uit de tijd van de Koude Oorlog te zien. Verken een museum dat geschiedenis en technologie inzet om te inspireren en voor verdere innovatie te zorgen door een nieuwe generatie van leiders in de wetenschap, technologie, engineering en wiskunde te stimuleren. Doel van het Intrepid Sea, Air & Space Museum is het tentoonstellen en interpreteren van de geschiedenis, de wetenschap en de dienstensector. Het museum bevindt zich aan boord van het vliegdekschip Intrepid, een nationale historische bezienswaardigheid. Het voormalige vliegdekschip USS Intrepid werd in 1943 gepresenteerd en vocht mee in de Tweede Wereldoorlog, waarbij het vijf kamikazeaanvallen en een torpedo-inslag overleefde. Later diende het schip in de Koude Oorlog en de Vietnamoorlog. Het werd in 1974 buiten dienst gesteld en ligt vandaag de dag voor anker in de rivier de Hudson. Krijg de kans om 4 dekken van dit grootse schip te bezoeken: • Hangar Deck: dit is de perfecte plek om je bezoek mee te beginnen. Het is de grootste overdekte en afgesloten tentoonstellingsruimte, en toont zowel de technologische als de menselijke elementen van Intrepid • Flight Deck: bekijk meer dan 24 authentieke gerestaureerde vliegtuigen van dichtbij, neem een kijkje in de restauratietent en maak een wandeling door de geschiedenis op het eiland en de bruggen van Intrepid. Gallery Deck: het galerijdek ligt tussen het vliegdek en het hangardek en bevat het gevechtsinformatiecentrum (CIC), de squadronruimte en de aanlegplaatsen voor mariniers. • Third Deck: kom meer te weten over het leven aan boord in de gerestaureerde kombuis van de Intrepid, de leefruimte voor militairen en de aanlegplaats voor de bemanning Het Space Shuttle Pavilion toont Enterprise, het prototype van de NASA-orbiter die de weg vrijmaakte voor het spaceshuttle-programma. In de dynamische tentoonstellingsruimtes zijn authentieke voorwerpen, foto's, audio en films te vinden die je als bezoeker meevoeren naar de wetenschappelijke en historische wereld van de Enterprise en het tijdperk van de spaceshuttle.

NYC: St. Patrick's Cathedral officiële zelfgeleide audiotour

4. NYC: St. Patrick's Cathedral officiële zelfgeleide audiotour

Verken St Patrick's Cathedral, de grootste versierde katholieke kathedraal in gotische stijl in de Verenigde Staten. De kathedraal beslaat een heel stadsblok en werd voor het eerst geopend in 1879 en wordt beschouwd als een van de mooiste gebouwen van New York City. Laat uw pas zien bij de cadeauwinkel van de kathedraal voor een snelle toegang en uw meertalige audiogids. Je kunt de tour ook downloaden op je eigen persoonlijke apparaat en je eigen persoonlijke koptelefoon gebruiken. Als je eenmaal in de kathedraal bent, is de ervaring zelfsturend. U kunt naar de audiotour luisteren en de kathedraal in uw eigen tempo verkennen. De audiotour wordt verteld door kardinaal Timothy Dolan en duurt ongeveer 1 uur. Het wordt aanbevolen om maximaal 1,5 uur te wachten, aangezien u de audiotour soms wilt onderbreken om te genieten van functies zoals de Mariakapel, de torenhoge dubbele torenspitsen en de 9000 lbs bronzen deuren die door één persoon kunnen worden geopend. Je kunt ook het hoofdaltaar, de glas-in-loodramen en de Pieta-sculptuur verkennen die 3 keer zo groot is als die van Michelangelo. De kathedraal heeft 21 altaren en 19 klokken, elk vernoemd naar een andere heilige. Babe Ruth, Andy Warhol en Robert F. Kennedy hadden hier allemaal herdenkingsmissen.

Grand Central Terminal: zelfgeleide wandeltocht

5. Grand Central Terminal: zelfgeleide wandeltocht

Maak kennis met Grand Central Terminal tijdens deze zelfgeleide wandeling die je door de hele terminal voert, de belangrijkste plekken aanwijst en de weinig bekende geschiedenis achter dit alles onthult. Geniet van de flexibiliteit van een rondleiding via een app die fungeert als uw persoonlijke gids, verteller en kaart. Kom buiten de terminal om uw tour te beginnen. Vanaf hier kun je de elegante ingang bewonderen en meer te weten komen over de beelden die bij de ingang de wacht houden. Betreed het station via Vanderbilt Hall, een prachtige ruimte vernoemd naar de oprichters van het station. Leer de feiten over de ongelooflijk rijke familie Vanderbilt en een miljoenendrama van rivaliteit tussen de Vanderbilts en de Rockefellers. Ga verder naar de Main Concourse, die je waarschijnlijk in tal van films en tv-shows hebt gezien. Deze hal is nog indrukwekkender in persoon, vol met marmer, kristal en goud. Bezoek vervolgens de beroemde klok van de terminal en ontdek waarom deze misschien wel $ 20 miljoen waard is. Leer hoe Grand Central de tijd zoals we die kennen praktisch heeft uitgevonden terwijl je de enorme hal oversteekt. Draai je ogen vervolgens naar de hemel, naar het hemelplafond. Leer de speciale betekenis achter elk hier geschilderd sterrenbeeld. Kom meer te weten over de tijd dat NASA de hoofdhal met een raket beschadigde. Pak daarna de verborgen symboliek in de extravagante kroonluchters uit en ontdek hoe de medewerkers van het station van plaats naar plaats komen zonder de drukke hal over te hoeven steken. Bezoek dan het vaak over het hoofd geziene Station Master's Office en hoor hoe een deel van Grand Central ooit bijna werd afgebroken door ontwikkelaars. Tot slot, rond je tour af door naar de lagere niveaus te gaan om de vreemde en prachtige Whispering Gallery en de weelderige Oyster Bar te bezoeken waar de Roaring '20s van New York prachtig bewaard zijn gebleven.

NYC: Best Of Central Park zelfgeleide speurtocht en tour

6. NYC: Best Of Central Park zelfgeleide speurtocht en tour

Ontdek 10 van de meest opvallende attracties in Central Park in New York via een zelfgeleide wandeling en een puzzelspel op je smartphone. Ontdek interessante informatie en feiten over de bezienswaardigheden nadat je de raadsels hebt opgelost. Ontvang na aankoop een link voor de mobiele app met je inloggegevens. Zodra je in Central Park bent, laad je de app en gebruik je de kaartintegratie (een internetverbinding is vereist) om de attracties te bereiken. Bij elke stop moet je een locatiegebaseerd raadsel oplossen, wat alleen op specifieke locaties kan worden gedaan. Maak je geen zorgen: dit is geen algemene kennistest. Gebruik in plaats daarvan je logica, verbeeldingskracht, observatie, combinatorisch denken en teamgeest om de raadsels op te lossen. Zodra u de juiste code invoert, onthult de app de volgende bestemming en het raadsel voor u. De puzzels zijn onafhankelijk en niet met elkaar verbonden door middel van een verhaal, dus interactie met de attracties en hun buitenkant om de antwoorden uit te werken. Maak van de gelegenheid gebruik om wat foto's te maken terwijl je tussen locaties loopt en pauzeer het spel wanneer je maar wilt. Drink een kopje koffie, bezoek een museum, ga lunchen of wacht zelfs tot een andere dag - de game wacht op je. Begin je tour vanaf de Obelisk, die al minstens 3000 jaar bestaat! Bezoek de Vista Rock die je sprakeloos zal maken met het prachtige uitzicht dat het je biedt, zelfs het Delacorte Theater met zijn geweldige akoestiek zal je tour domineren. Maak een foto bij het sprookjesachtige Swedish Cottage, waar je zeker sprakeloos van wordt, en verdwaal in Strawberry Fields, dit bijzondere monument. Bezoek de plek die een paradijs voor skaters is. Je komt ook langs het standbeeld van Balto, een plek waar iedereen van houdt vanwege zijn unieke geschiedenis. Bewonder het imposante Bethesda-terras. Zie, wandel, ontspan en bewonder het grote bronzen beeld, Alice in Wonderland, uit ons favoriete sprookje in een ideaal landschap.

NYC: Brooklyn Heights & DUMBO zelfgeleide wandeltocht

7. NYC: Brooklyn Heights & DUMBO zelfgeleide wandeltocht

Begin aan een zelfgeleide audio- en GPS-tour die begint in het centrum van de populaire wijk DUMBO in Brooklyn en verder gaat naar de waterkant. Krijg een perfect beeld van de Manhattan Bridge en ontdek onderweg enkele interessante historische feiten. Krijg je eerste blik op de beroemde East River in Main Street Park en geniet van het prachtige, ononderbroken uitzicht op de skyline van Manhattan. Bewonder de stedelijke vergezichten, hoor de geschiedenis achter de race van New York naar de hemel met deze torenhoge bouwwerken. Ga verder langs de rivier en krijg inzicht in de opmerkelijke figuren van de vroege koffie-industrie in Brooklyn en de bittere rivaliteit die daarop volgde. Neem de volledige overspanning van de Brooklyn Bridge in je op en hoor over een paniek die New Yorkers ervan weerhield de brug over te steken - evenals de onorthodoxe oplossing die de burgemeester bedacht om iedereen gerust te stellen. Loop naar de pittoreske bogen van Saint Ann's Warehouse, luister naar het waargebeurde verhaal van een oplichter die beweerde dat hij de Brooklyn Bridge bezat - en veel geld verdiende door hem meerdere keren te verkopen. Bezoek Brooklyn Heights, waar auteur Norman Mailer zijn beroemdste werken schreef. Stop bij het iconische Saint George Hotel, waar een beroemde scène uit The Godfather werd gefilmd. Ga ten slotte naar Cadman Park Plaza en hoor over de herculische strijd van een burgemeester van New York tegen corruptie in de stad. De wandeling eindigt hier, niet ver van waar het begon.

Central Park: fietsenhuur voor een hele dag

8. Central Park: fietsenhuur voor een hele dag

Huur een fiets voor een hele dag en verken Central Park. Ontdek dit populaire park, een mix van filmscenes, klassieke architectuur, historische bezienswaardigheden, gespotte beroemdheden, en nog veel meer. Rijd door 's werelds beroemdste stadspark en ervaar New York op een leuke manier. Per fiets zie je Central Park op een heel andere manier dan te voet. Neem alles in je op, van de ongelooflijke door Olmstead ontworpen watervallen, vijver en meer tot het beroemde Metropolitan Museum of Art. Deze verhuur voor een hele dag is ideaal als je het park volledig wilt verkennen, met pauzes voor maaltijden en bezoekjes aan de nabije musea.

NYC: Central Park Attracties Outdoor Escape Game en Tour

9. NYC: Central Park Attracties Outdoor Escape Game en Tour

Leer interessante feiten over locaties in New York City met deze smartphone-app. Combineer een sightseeingtour door de stad met het plezier van een trivia-spel. Speel het spel alleen, of ga de strijd aan met een groep van maximaal 5 personen. Vind attracties gemakkelijk met een gebruiksvriendelijke navigatiefunctie. Geniet van de uitdaging om raadsels en puzzels op te lossen bij attracties zoals Cleopatra's Needle . Probeer een puzzel op te lossen bij deze Egyptische obelisk die een geschenk aan de stad was. Los raadsels op met verschillende moeilijkheidsgraden om de locatie van je volgende bestemming te ontdekken. Ontdek tijdens het spelen educatieve informatie over elke locatie. Verken de stad in je eigen tempo en ontdek verborgen juweeltjes. Heb de vrijheid om het spel te stoppen en verder te spelen wanneer je maar wilt. Concurreer met je vrienden om de beste score te behalen. Begin je tour vanaf de Obelisk, die al minstens 3000 jaar bestaat! Bezoek de Vista Rock die je sprakeloos zal maken met het prachtige uitzicht dat het je biedt, zelfs het Delacorte Theater met zijn geweldige akoestiek zal je tour domineren. Maak een foto bij het sprookjesachtige Swedish Cottage, waar je zeker sprakeloos van wordt, en verdwaal in Strawberry Fields, dit bijzondere monument. Bezoek de plek die een paradijs voor skaters is. Je komt ook langs het standbeeld van Balto, een plek waar iedereen van houdt vanwege zijn unieke geschiedenis. Bewonder het imposante Bethesda-terras. Zie, wandel, ontspan en bewonder het grote bronzen beeld, Alice in Wonderland, uit ons favoriete sprookje in een ideaal landschap.

NYC: zelfgeleide wandeltocht door Wall Street

10. NYC: zelfgeleide wandeltocht door Wall Street

Ervaar het gemak van deze zelfgeleide audio- en GPS-tour door Wall Street en het financiële district van New York. Leer alles over deze fascinerende regio's van de grote appel in je eigen tempo. Begin bij de Fraunces Tavern, waar Amerikaanse revolutionairen een opstand tegen het Britse rijk beraamden. Ga verder naar de "beste bar ter wereld" en hoor de geschiedenis van Europese immigranten. Gebruik de geanimeerde video's om het verleden te visualiseren. Wandel naar het Alexander Hamilton Custom House voordat je naar het Charging Bull-beeldhouwwerk op Wall Street gaat. Bekijk de torenhoge Trinity Church en loop naar de New York Stock Exchange om meer te leren over economie. Bekijk de Trump-toren en stop bij de Federal Reserve. Bewonder Liberty Tower en vele andere belangrijke monumenten, waaronder het 9/11 Memorial. Volg je rondleiding vanaf je telefoon met inhoud van lokale gidsen, tot leven gebracht door getalenteerde schrijvers en professionele stemartiesten.

  • Toegangstickets
  • Andere belevenissen
  • Avonturen
32 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over New York

Welke topattracties zijn een must-see in New York?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit New York?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Washington, D.C.

Overzicht activiteiten in New York

Wil je alle activiteiten in New York ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 77 beoordelingen

Rond te lopen rond Amerika’s bekendste momument geweldig. Hoewel je denkt dat het allemaal erg duur zal zijn in het winkeltje op Ellis Island waren daar de kersthangers 300% goedkoper dan in Manhattan.

Een absolute aanrader en de mogelijkheid om langs alle wachtrijen in te checken is prima, zo ben je als eerste bij de security check en kan het lang duren.

Absoluut!!! Een geweldige ervaring in het donker. Let op, het kan erg winderig zijn op de top.

Perfect geregeld hoor. Tickets mooi in de mobiel. Vrijheidsbeeld was natuurlijk fantastisch.

Alles ging heel vlot met ons ticket! Genoten van het prachtige uitzicht!