New York (staat)
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

New York (staat): tours & tickets

New York (staat): bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over New York (staat)

Geweldige tour! Getroffen met de guide Richard!

Bij aankomst van de fietsverhuur bedrijf was het ontzettend chaotisch en waren ze niet al te vriendelijk binnen. Toen wij onze fietstourguide Richard toegewezen kregen dacht ik eerst, onee he in een lijntje achter hem fietsen en alsof wij niet weten hoe je moet fietsen, zo kwam het over, maar zo zie je maar eerste indruk zegt niet alles, het was namelijk een prachtige tour. Hij heeft veel verteld. Niet alleen historische dingen maar ook over gewone zaken van nu. Erg interessant!

New York: Sensational Park en Soul Full-Day Bike Tour Beoordeeld door Pascal, 08-10-2019

Goed georganiseerd en bij slecht weer kans om andere dag te komen

Voordat wij de toren in gingen was de lucht alleen grauw en de wolken hingen niet laag (je kon nog steeds het topje van de toren zien). Nadat we uiteindelijk boven waren was het uitzocht voornamelijk grijs en zagen we niks. Bij aankomst benden netjes aangegeven en hebben zij ons de mogelijkheid gegeven om een andere dag terug te komen!

Mooie ervaring om Manhattan in avondlicht te zien!

Erg mooie ervaring! Tip voor als je op het dek wilt zitten, ga er op tijd heen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en anders zit je binnen wat de ervaring stukken minder mooi maakt. Wel kan je direct op het dek vooraan staan, maar mocht je willen zitten buiten is het wel handig.

New York: avondrondvaart haven met lichtjes zonder wachten Beoordeeld door Anneloes, 16-06-2019

hoge verwachtingen maar net niet ingewilligd

Wel een unieke ervaring om een nucleaire duikboot en op een vliegdekschip te kunnen verkennen. De collectie vliegtuigen die op het dek stonden opgesteld (soms slecht opgelapt) was een allegaartje zonder visie. Om de Concorde te mogen bezoeken, moest er bijbetaald te worden.

Intrepid Sea, Air & Space Museum: ticket met voorrang Beoordeeld door Walter, 12-07-2019

Leuke manier om de stad te verkennen, goede kwaliteit fietsen

Neem het fietspad van Central Park naar het zuiden. Halverwege stopt het fietspad en vanaf daar kan je de ferry nemen naar Battery Park en daarna naar South-Brooklyn. Dan terug naar Manhattan op de fiets over de Brooklyn Bridge, echt fantastisch!!

Fietsverhuur Central Park Beoordeeld door Sandra, 14-06-2019