Kies data
Dingen om te doen

New York (staat)

Niagara Falls, schilderachtige meren en historische steden: de Empire State is zoveel meer dan alleen NYC.

New York (staat): De beste dingen die je niet wil missen

NYC: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

1. NYC: ticket voor SUMMIT One Vanderbilt Experience

Gelegen op de top van het iconische gebouw One Vanderbilt, verandert SUMMIT onze relatie met steden, de omgeving en onszelf door middel van meeslepende, multi-zintuiglijke ervaringen. Leer bij de hoofdhal van Grand Central Terminal het ongelooflijke verhaal achter de oprichting van SUMMIT One Vanderbilt kennen en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Ontworpen met de bedoeling het alledaagse bestaan te overstijgen, biedt SUMMIT de mogelijkheid om op een fascinerende nieuwe manier met ruimte om te gaan. Jouw ervaring bij SUMMIT begint met een zintuiglijk stimulerende liftrit naar de 91e verdieping. Vanaf daar word je onmiddellijk getransporteerd naar SUMMIT AIR, een nieuwe manier om ruimte te zien en ermee om te gaan, ontworpen door Kenzo Digital. Gelaagd met twee verdiepingen met spiegels van vloer tot plafond, biedt AIR een geheel nieuw perspectief op de stad terwijl de skyline van Manhattan overal om je heen wordt weerkaatst. Test vervolgens je grenzen bij SUMMIT LEVITATION en geniet van de drukte terwijl je uitstapt boven de stad op twee glazen richels die 310 meter boven Madison Avenue hangen. Ga door de verschillende niveaus van SUMMIT en word onderdeel van de kunst. Kijk hoe een afbeelding van jou in de wolken zweeft over een multimediascherm en kom in contact met je speelse kant in de AFFINITY-kamer met zilveren ballon. Zodra je de 93e verdieping hebt bereikt, kun je genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van NYC vanaf een ander uitkijkpunt op het observatiedek buiten. Voor een meer intieme, volwassen-vriendelijke avondervaring, kun je voor een bezoek aan SUMMIT tijdens Air at Night kiezen. Gasten hebben toegang tot alle delen van de attractie, een LED-lichtshow met bijbehorende levendige muziek en cocktails die te bestellen zijn in de bar op de 93e verdieping.

Niagara Falls: Maid of the Mist-ticket en rondleiding

2. Niagara Falls: Maid of the Mist-ticket en rondleiding

Geniet van de Maid of the Mist Boat Ride en verken vervolgens het Niagara Falls State Park tijdens een begeleide wandeling. Luister naar verhalen over de legendes en de opwindende kant van Niagara Falls, van degenen die het hebben ontdekt tot degenen die het hebben uitgedaagd. Ontmoet je gids buiten het Hard Rock Café en begin je met waterval gevulde avontuur. Spring aan boord van de Maid of the Mist en ervaar de mist die oprijst door de kracht van het vallende water. Zoek naar de regenbogen die op zonnige dagen verschijnen. Kaartkoers van de uitkijktoren naar de voet van de American Falls en naar het bassin van Horseshoe Falls. Bewonder brullende watervallen en de massieve rotsformaties terwijl je over het water glijdt. Maak een mooie wandeltocht vanaf de historische marker bij Hennepin Rock naar de Trolley Loop rond Prospect Point. Geniet onderweg van adembenemende uitzichten, weelderige bomen en historische bezienswaardigheden. Keer terug naar je startpunt aan het einde van de tour.

Niagara, VS: Maid of the Mist en avontuurlijke wandeltocht

3. Niagara, VS: Maid of the Mist en avontuurlijke wandeltocht

Reis naar het hart van de Horseshoe Falls, begin aan een rondvaartboot door de Niagara Falls en voel de mist van 700.000 gallons watervaten boven de watervallen. Ga dan naar het observatiedek om alle 3 de watervallen van de Niagara Falls te zien. Bezoek vervolgens Prospect Point en loop vervolgens naar Goat Island om Luna Island en de verbazingwekkende Horseshoe Falls te bekijken. Leer wat geschiedenis van Niagara Falls van je deskundige gids die je op de boot zal vergezellen en je naar de beste locaties zal leiden. De boot kan druk worden, dus uw gids zorgt ervoor dat u als een van de eersten van de boot afkomt, waardoor u tijd bespaart in de rij voor de lift. Maak vervolgens de avontuurlijke wandeling en leer over de geschiedenis van Niagara Falls en de waaghalzen die haar probeerden te trotseren. Beëindig de tour bij de trolley en zoek informatie om u te helpen genieten van uw bezoek aan de watervallen. De gidsen ter plaatse beantwoorden graag alle vragen en helpen u bij het navigeren door het Niagara Falls State Park.

Niagara Falls, VS: rondleiding door grotten, boot en toren

4. Niagara Falls, VS: rondleiding door grotten, boot en toren

Bewonder Niagara Falls tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Je wordt opgehaald bij je hotel in Niagara Falls, VS, en gaat rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder eerst alle drie de ruisende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Bekijk van de grootste tot de kleinste de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Kom dan dicht bij de machtige watervallen op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen afblazen en hoor hun donderend gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga vervolgens naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel met gedenkwaardige momenten die je doorbrengt bij Niagara Falls.

NYC: rondvaart van 1 uur rond Vrijheidsbeeld & Ellis Island

5. NYC: rondvaart van 1 uur rond Vrijheidsbeeld & Ellis Island

Geniet van een boottocht van 60 minuten waarbij je binnen 30 meter bij het Vrijheidsbeeld komt. Je vaart recht onder de Brooklyn Bridge en ziet de meest beroemde skyline in de wereld. De Engelstalige livegids wijst op de sites terwijl je over de rivier vaart, inclusief langs het Empire State Building, de nieuwe Freedom Tower, de Manhattan Bridge, Governor's Island en meer.  Maak gebruik van zowel de binnen- als buitenzitplaatsen, samen met grote open ramen voor kijkplezier. Je komt dichtbij Lady Liberty en gaat vervolgens naar Ellis Island om foto's te maken van de beroemde ingang naar New York City. Bewonder de horizon van Manhattan en de beroemde wolkenkrabbers, waaronder het nieuwe One World Trade Center en vaar langs de oost- en westkant van Lower Manhattan terwijl je drankjes en eten koopt aan boord van de boot. Je ziet zowel de oost- en westzijde van Lower Manhattan, terwijl je eten en drinken koopt aan boord van de boot.  Een audiogids, beschikbaar in het Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Itailiaans, Japans, Koreaans en Portugees, is te downloaden als app.

NYC: toegangsticket voor het Museum of Ice Cream

6. NYC: toegangsticket voor het Museum of Ice Cream

Loop door de roze deuren van het IJsmuseum en betreed een wereld van pure verbeelding. Stel je innerlijke kind en je echte kinderen tevreden met tentoonstellingen met verschillende installaties die zijn ontworpen om kinderen van alle leeftijden te boeien en te plezieren. Plan uw bezoek aan het museum op een doordeweekse dag voor een meer rustige ervaring. Eenmaal binnen, verken je fantasierijke, multi-zintuiglijke tentoonstellingen die je mooiste dromen tot leven brengen. Geniet van de zoetste lekkernijen op een magische zwevende tafel, glijd van een epische glijbaan van drie verdiepingen, maak een hemelse rit in een roze Museum of Ice Cream-metro en volg het zoemende geluid naar een gigantische "Queen Bee"-korf. Proef onderweg de kenmerkende smaken en ijstraktaties van het museum, voordat je een duik neemt in 's werelds grootste strooibad. Maak alle Instagram-waardige foto's die je hartje begeert. Als je klaar bent met je ervaring, moet je zeker de grillige winkel van het museum verkennen. Het IJsmuseum is geen traditioneel museum - elke installatie is interactief, wat betekent dat aanraken niet alleen is toegestaan, maar wordt aangemoedigd. Of neem je partner, vriend of familielid mee voor een exclusieve Night at the Museum-ervaring in The Museum of Ice Cream. Begin de avond met een kenmerkende cocktail en prikkel je zintuigen door middel van een theatrale ervaring. Geniet na sluitingstijd van een volledige rondleiding door de 13 magische installaties van het museum, samen met speciale activiteiten en traktaties die zijn ontworpen om liefde in al zijn vormen te vieren. Bevredig je zoetekauw met een roze superkegel.

New York One World Observatory: ticketopties zonder wachtrij

7. New York One World Observatory: ticketopties zonder wachtrij

Stijg met de SkyPod naar de top van het hoogste gebouw op het westelijk halfrond - in minder dan 47 seconden met een snelheid van 28 km/u. SkyPod biedt een virtuele time-lapse ervaring die laat zien hoe New York City is veranderd sinds de jaren 1500.Sla de wachtrij over en kies er zelfs voor om ook de rij voor de lift over te slaan. In het observatorium kun je je zintuigen prikkelen terwijl je geniet van de iconische bezienswaardigheden, het omringende water en de panorama's van de skyline van Manhattan en daarbuiten. Kijk naar de horizon en voel de energie van de stad terwijl je het uitzicht in je opneemt.  Ontmoet ambassadeurs van City Pulse en One World Observatory die je verhalen vertellen over deze indrukwekkende stad.Stap op de uitgestrekte Sky Portal en wandel hoog boven de straten van New York.Dineer of drink iets in het café, de bar of het restaurant. Upgrade naar combi- of all-inclusive tickets en geniet van voorrangstoegang tot de liften. Toegang tot versnelde beveiliging via de prioriteitsbeveiligingsrijDe Digital Skyline Guide, een interactieve virtual reality iPad-gids voor New York City, is ook inbegrepen. 

Vrijheidsbeeld & Ellis Island: tour per veerboot

8. Vrijheidsbeeld & Ellis Island: tour per veerboot

Spring aan boord van een veerboot en geniet van een zelfgeleide tour langs het Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Bezoek Liberty Island, verken het Ellis Island Immigration Museum en leer onderweg fascinerende feiten. Begin je ervaring door te vertrekken vanuit Liberty State Park, gelegen in Jersey City, NJ, gemakkelijk bereikbaar met de auto. Bij aankomst op het trefpunt kun je met je vooraf gekochte ticket met voorrang naar binnen. Stap aan boord van de veerboot en geniet van een indrukwekkend uitzicht op het Vrijheidsbeeld en de skyline van New York. Check van tevoren hoe laat de veerboot weer terugvaart, zodat je je dag goed kunt plannen. Je ticket geeft je toegang tot twee attracties: Ellis Island en Liberty Island (met het Vrijheidsbeeld). Bij aankomst op Ellis Island haal je je meertalige audiogids op bij het Immigratiemuseum. Ontdek vervolgens wat meer dan 62 jaar lang het drukste immigratiestation van Amerika was. Treed in de voetsporen van miljoenen mensen van over de hele wereld die hier passeerden op zoek naar een nieuw begin en een nieuw leven voor hun gezinnen in Amerika. Snuffel rond tussen de documenten van het American Family Immigration History Center. Hier vind je alle vrachtbrieven van schepen die langs Ellis Island voeren. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om je eigen stamboom uit te pluizen. Als je klaar bent om Liberty Island te ontdekken, geeft je je audiogids af en keer je terug naar de veerboot. Bij aankomst op Liberty Island kun je je meertalige audiogids ophalen om de geschiedenis van het Vrijheidsbeeld te verkennen. Er is ook een speciale audiogids voor kinderen beschikbaar. Wanneer je klaar bent, keer je terug naar de veerboot en keer je terug naar jouw oorspronkelijke vertrekpunt.

Niagara Falls, VS: dag- en nachttour met lichtshow

9. Niagara Falls, VS: dag- en nachttour met lichtshow

Bezoek Niagara Falls met deze trip van een halve dag en maak kans om de watervallen van dichtbij te ervaren met een wandeling door de Cave of the Winds en een ritje op de Maid of the Mist (seizoensgebonden). Bezoek Niagara Falls State Park, leer interessante geschiedenis kennen en geniet dag en nacht van een prachtig uitzicht. Ga, afhankelijk van de tijd van het jaar, aan boord van de Maid of the Mist-boot en reis door de adembenemende Cave of the Winds. Zie en voel het krachtige 12.000 jaar oude natuurlijke wereldwonder, Niagara Falls. Stop ook bij de American Observation Tower, Goat Island, Als je het oudste staatspark in de VS bezoekt, ga je naar ongelooflijke uitkijkpunten van de watervallen. Kom meer te weten over de geschiedenis van de Niagarawatervallen en luister naar de verhalen van waaghalzen die de watervallen probeerden te veroveren. Je bezoek eindigt met een kans om getuige te zijn van de nachtelijke verlichting van de Niagara-watervallen.

Empire State Building: sla de rij voor de kassa over

10. Empire State Building: sla de rij voor de kassa over

Kies voor een algemene ticket of de optie met voorrangstoegang. Met een standaardticket kun je de wachtrij voor de ticketbalie overslaan, maar met de voorrangsoptie krijg je een heuse vipbehandeling. Met dit expresticket sla je namelijk alle wachtrijen over, waaronder die voor de ticketbalie, veiligheidscontrole en de lift die je naar boven en weer naar beneden brengt. De nieuwe Empire State Building Experience geeft je toegang tot het legendarische monument in New York City, waarmee je op 320 meter hoogte een prachtig uitzicht van 360 graden over de stad en verder krijgt. Ook heb je zicht op de Grand Staircase met een schaalmodel van 2 verdiepingen hoog van het gebouw en de onlangs gerenoveerde interactieve galerijen die je meenemen op een ongelooflijke reis door de tijd, van de constructie van het gebouw tot de huidige plaats in de popcultuur. Verken de locatie in de jaren 1920, de bouw, de openingsdag, de Modern Marvel, de Otis-liften, het beroemdste gebouw ter wereld, King Kong en tentoonstellingen van beroemdheden. De 80e verdieping beschikt ook over een uitgebreide tentoonstelling van prachtige artistieke exposities. Sla ook de karakteristieke art deco lobby aan Fifth Avenue niet over. Het Floor Observation Deck op de 86e verdieping van het Empire State Building is het hoogste 360 graden uitkijkplatform van New York en heeft verwarming voor een aangename belevenis. Het Empire State Building biedt meer dan alleen maar een spectaculair uitzicht – het is de populairste Amerikaanse bezienswaardigheid op Instagram. Je ticket is inclusief de nieuwe Multimedia Experience, die in 9 talen beschikbaar is. Deze app geeft ook toegang tot video's, fotogalerijen, quizzen en plattegronden die interessante locaties in de buurt laten zien. Werp bij het verlaten van het gebouw ook zeker even een blik in de karakteristieke art deco Fifth Avenue-lobby.

Topactiviteiten

Veelgestelde vragen over New York (staat)

Welke topattracties zijn een must-see in New York (staat)?

Sitemap New York (staat)

Wil je alle activiteiten in New York (staat) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over New York (staat)

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 67.978 beoordelingen

Prachtig! Het was een mooie ervaring, ik raad het iedereen aan. Wij hadden kaartjes voor 16:30 en zijn gebleven tot zonsondergang op de rooftop. Een beetje aan de drukke kant waardoor we niet de gewenste foto’s konden maken. Dit was dan ook op vrijdag. Verder super geregeld en erg netjes.

Super ook al was de zon er niet en regende het de ganse tijd. We hadden een hele goeie gids, ze wist heel veel te vertellen niet alleen over onze trip maar over de geschiedenis van New York en Amerika . Hele fijne en leerrijke trip!

Heel leuk om te fietsen in central park. Wij hebben erg genoten. De fietsen zijn van goede kwaliteit.

Gewoon goed lezen wat het ticket echt inhoud. Alles verliep perfect

Super gave excursie. En een heel mooi uitzicht over NYC