Kies data

Ngọc Sơn-tempel

Ngọc Sơn-tempel: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Hanoi: dagtocht door de stad met lunch en optionele extra's

1. Hanoi: dagtocht door de stad met lunch en optionele extra's

Begin de dag in de vroege ochtend vanaf het handige trefpunt, of met ophaalservice vanaf je hotel in de oude wijk van Hanoi. Ontmoet je gids en chauffeur en vertrek richting boeddhistische Tran Quoc-pagode bij West Lake, een van de oudste pagodes van Vietnam. Daarna breng je een bezoek aan het Ho Chi Minh Complex, met het Ho Chi Minh Mausoleum, Ho Chi Minh's paalwoning en het Ba Dinh-plein. Bekijk de laatste rustplaats van Uncle Ho en de One Pillar Pagoda, een belangrijk symbool voor de bevolking van Hanoi. Ga naar het Etnologiemuseum dat inzicht biedt in de 54 verschillende etnische groepen van Vietnam in een poging om het culturele erfgoed te bewaren en de sociologisch-culturele diversiteit in het land te bevorderen. In het museum vind je heel veel informatie over traditionele Vietnamese levenswijzen, van religieuze evenementen tot de symbolische rituelen van alle Vietnamese etnische groepen. Daarna ga je weer terug naar de Oude Stad, waar je geniet van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant. Daarna ga je naar Van Mieu Quoc Tu Giam - de Tempel van de Literatuur - en de eerste universiteit van Vietnam, gebouwd in 1070. De tuinen en goed bewaarde architectuur bieden een ontspannende blik in het verleden van Vietnam. De volgende stop is de Hoa Lo-gevangenis, die door de Fransen werd gebouwd tussen 1886 en 1901, toen Vietnam nog deel uitmaakte van Frans Indochina. Kom meer te weten over de oorlogen tegen het koloniale Frankrijk. Wil je de stad nog verder verkennen, boek dan een optionele 45 minuten durende tocht door 36 straten op een traditionele Vietnamese riksja, plaatselijk bekend als een xích lô. Dit was het populairste vervoermiddel in Vietnam tijdens de Franse koloniale periode en werd in die tijd gebruikt als luxe transportmiddel voor de Fransen en een klein aantal Vietnamese mensen.

Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

2. Hanoi: stadstour van een hele dag en waterpoppenshow

Laat je ophalen door je vriendelijke gids en begin Hanoi City te verkennen. Aankomst bij de Tran Quoc-pagode op Golden Fish Island in West Lake. Het is de oudste pagode in Ha Noi, gebouwd in de 6e eeuw. Bezoek het Ho Chi Minh-complex, waar je de kans krijgt om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin om 2 huizen te zien waar hij woonde en werkte van 1954 tot 1969. Bezoek dan One Pillar Pagoda waar mensen de Goddess of Mercy komen aanbidden - het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek het Vietnam Volkenkundig Museum om meer te weten te komen over de cultuur van 54 etnische groepen die in het hele land van Vietnam wonen. Lunchen in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken met 8 heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit van Vietnam, opgericht in de 11e eeuw. Ga naar het Hoa Lo Prison Museum dat oorspronkelijk werd gebruikt door de Franse kolonisten in Indochina voor politieke gevangenen, en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen tijdens de oorlog in Vietnam. Laat je afzetten bij het Waterpoppentheater en geniet ongeveer een uur van de show.

Hanoi Highlights: Full-Day Small Group City Tour met lunch

3. Hanoi Highlights: Full-Day Small Group City Tour met lunch

Geniet van een volledige dag tour van Hanoi met gids en krijgen een lokale inzicht in Vietnam mythologie, tradities en gewoonten. Bezoek culturele en historische bezienswaardigheden, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, maar ook alledaagse plekken, zoals de huizen van de oude wijk. Naar aanleiding van een pick-up bij uw hotel door uw gids en chauffeur, ga naar het Ho Chi Minh Complex naar het hart van Viernam ontdekken in 'Uncle Ho's "Mausoleum. Staande voor het mausoleum zijn 79 cycad bomen, het symbool van Ho Chi Minh 79 bronnen van het leven, terwijl 2 bamboe ranges fluiten in de wind om de voormalige president en Vader van de Natie te herdenken. Zie het nabijgelegen huis-op-stelten en schilderachtige One-Pillar Pagoda, gebouwd van hout voor de 11e-eeuwse keizer Lý Thái Tông. Blijf de Enthnology Museum - een openbaar museum de tentoonstelling van de etnische groepen van Vietnam. De missie van het museum is het wetenschappelijk onderzoek, de verzameling, de documentatie, conservering, tentoonstelling en het behoud van de culturele en historische erfgoed van verschillende etnische groepen van de natie Volgende bezoek zou de Galary van Lacque Paiting Collection zijn. Het beste van het handwerk van het noorden van Vietnam. Dan zou je lunchen bij lokale restarant met de diepe aanraking van de kunst van Hanoi Cuisine. U zult dan een bezoek aan de Tempel van de Literatuur, de site van de Vietnamese eerste universiteit dateert uit 1070 en was oorspronkelijk gebouwd als een tempel voor Confucius. Binnenin vind je de steen steles gemonteerd op de ruggen van schildpadden, waarin de namen van de Vietnamese beste geleerden ingeschreven hebben kunnen zien. De tempel wijst op het belang dat de Vietnamese samenleving plaats op het onderwijs, zowel nu als in het verleden. Na de lunch. In de namiddag, verken de levendige oostelijke sector van Hanoi, zoals het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel en Huc Bridge. Wandelen rond de oude wijk en mengen met de lokale bevolking als ze gaan over hun hectische leven. Eindigen met een 30-minuten Cyclo Tour rond de Oude Quater van Hanoi naar het beste uitzicht op het leven van Hanoian hebben.

Hanoi: City Highlights Tour met transfer en lunch

4. Hanoi: City Highlights Tour met transfer en lunch

8h00 – 8h30: We halen je op bij je hotel. We beginnen het Ho Chi Minh-complex te bezoeken, inclusief het mausoleum van Ho Chi Minh - de laatste rustplaats van de Vietnamese grote vader of oom Ho, het paalhuis van president Ho Chi Minh - waar oom Ho woonde en werkte van 1958 tot 1969, en bezoek vervolgens Ho Chi Minh Museum waar toeristen meer te weten komen over zijn toewijding voor Vietnam. 10.30 uur: We vervolgen onze reis naar de Tran Quoc-pagode, boeddhistische relikwieën en nationaal erfgoed, gelegen aan de ene kant van West Lake. 11h00 : Dan gaan we verder met een bezoek aan een van deze : Optie 1: Bat Trang Keramiek & Aardewerk Dorp (Op maandag – vrijdag) Optie 2: Vietnam Museum voor Volkenkunde (Op dinsdag – woensdag - donderdag – zaterdag – zondag) 12.30 uur: lunch in een lokaal restaurant. 13.30 - 13.45 uur: Ga verder met een bezoek aan de Tempel van de Literatuur - De eerste universiteit in Vietnam. 15.30 uur: vertrek naar het Hoan Kiem-meer om de Ngoc Son-tempel te bezoeken, waar generaal Tran Hung Dao wordt aanbeden - de meest getalenteerde generaal van Vietnam in de oudheid. 16u30 : Einde van de Reis ! Terug naar hotel

Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

5. Private Hanoi City Tour: HoChiMinh Mausoleum & Water Puppet

Geniet van een dagtour door Hanoi met een privégids en krijg inzicht van de lokale bevolking in de mythologie, tradities en gebruiken van Vietnam. Bezoek culturele en historische bezienswaardigheden, zoals het Mausoleum van Ho Chi Minh, maar ook alledaagse plekken zoals de huizen van de oude wijk. Nadat je door je gids en chauffeur bij je hotel bent opgehaald, ga je naar het Ho Chi Minh-complex om het hart van Viernam te ontdekken in het Mausoleum van "Uncle Ho's". Voor het mausoleum staan 79 cycadbomen, die de 79 levensbronnen van Ho Chi Minh symboliseren, terwijl 2 bamboestranden in de wind fluiten om de voormalige president en vader van de natie te herdenken. Bekijk het nabijgelegen huis op palen en de schilderachtige pagode met één pilaar, gebouwd van hout voor de 11e-eeuwse keizer Lý Thái Tông. Ga verder naar de taoïstische Quan Thanh-tempel, een van de vier heilige tempels van Hanoi. Reis per eco-auto (optioneel) naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Verken 's middags de levendige oostelijke sector van Hanoi, inclusief het Museum of History, het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel en de Huc-brug. Reis per eco-auto naar de oude wijk en meng je onder de lokale bevolking terwijl ze hun hectische leven leiden. Sluit af met een unieke waterpoppenshow en ervaar een kunstvorm die honderden jaren geleden door Vietnamese boeren is bedacht.

Hanoi: Halve dag rondleiding door de stad

6. Hanoi: Halve dag rondleiding door de stad

Met okerkleurige koloniale gebouwen, met bomen omzoomde boulevards en schilderachtige meren is Hanoi een hoofdstad vol charme. Kies uit een gedeelde of privérondleiding van 4 uur en bezoek enkele van de meest gerenommeerde erfgoedsites van de stad, zoals Van Mieu Quoc Tu Giam (de Tempel van de Literatuur), de eerste keizerlijke school in Vietnam, gebouwd in 1070 tijdens de dynastie van koning Ly. De geschiedenis van Hanoi gaat meer dan duizend jaar terug en heeft andere culturele kenmerken dan andere Vietnamese regio's. Tijdens de tour krijg je ook de kans om te ontdekken waarom door een bezoek te brengen aan veel belangrijke bezienswaardigheden, waaronder het Hoan Kiem-meer, de Ngoc Son-tempel, But Tower, Dai Nghien en de Huc-brug, en door de '36 kronkelende straten' van De historische oude wijk van Hanoi om een voorproefje te krijgen van het bruisende lokale leven van de stad. Als u Honoi op deze manier verkent met de hulp van uw deskundige lokale gids, zal uw bezoek aan Vietnam onvergetelijk worden.

Private Hanoi: menigtevrije ochtendhoogtepunten van de stad

7. Private Hanoi: menigtevrije ochtendhoogtepunten van de stad

Duik in de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de bruisende stad tijdens deze stadstour door Hanoi, een geweldige manier om enkele van de belangrijkste hoogtepunten van Hanoi te zien. Begin de stadstour met een bezoek aan de Tempel van de Literatuur. Oorspronkelijk gebouwd ter ere van Confucius door koning Ly Thai Thong in 1070, werd zes jaar later een universiteit aan het terrein toegevoegd. De universiteit gaf onderwijs aan de koninklijke familie en kinderen van de aristocratie of "mandarijnen". De universiteit bleef hier totdat koning Gia Long aan het begin van de 19e eeuw de administratieve hoofdstad van het land van Hanoi naar Hue verplaatste. Spring binnen in een traditioneel theehuis om enkele van de beste Vietnamese groene theesoorten te proeven en luister naar duizend jaar oude verhalen die de betekenis van theeblaadjes voor lokale culturen uitleggen. Thee is nog lekkerder als het wordt geserveerd met authentieke snacks zoals gezoete lotuszaden en sperziebonencake. Ga verder met de Hanoi-tour en ga naar het Hoa Lo Prison-museum. Gebruikt door Franse kolonisten voor politieke gevangenen tot 1954 en later door Noord-Vietnam voor Amerikaanse krijgsgevangenen, kreeg het gevangeniscomplex tijdens de oorlog in Vietnam (1954-1975) sarcastisch de bijnaam "Hanoi Hilton" door Amerikaanse piloten. Beroemde ex-krijgsgevangenen zijn onder meer Pete Peterson (de eerste Amerikaanse ambassadeur in een verenigd Vietnam in 1995) en de Amerikaanse senator John McCain. Je volgende stop is de grootste en oudste kerk in Hanoi. De Sint-Jozefkathedraal werd gebouwd in 1886 met een architecturale stijl die vaak wordt vergeleken met de Notre Dame de Paris. Deze neogotische kerk is niet alleen een religieuze plek, maar is ook een populaire fotoshootachtergrond voor lokale tieners. Ga verder naar het hart van Hanoi - het Hoan Kiem-meer, met zijn prachtige Huc-brug en de Ngoc Son-tempel. Ervaar de spirituele harmonie van verschillende religies die naast elkaar bestaan op dezelfde plek. Stop dan voor de lunch voor een traditionele kom pho, een absolute must als je in Vietnam bent, voordat je de tour beëindigt. U kunt dan uw eigen verkenning van het gebied voortzetten of uw gids zal u helpen bij het nemen van een taxi terug naar uw hotel.

Hanoi: 5-daagse trip met Halong Bay Cruise en Hanoi City Tour

8. Hanoi: 5-daagse trip met Halong Bay Cruise en Hanoi City Tour

Ontmoet je gids op de luchthaven en geniet van comfortabel vervoer naar je hotel in het centrum van Hanoi. Ontspan voor de nacht en bereid je voor op je avontuur in de ochtend. Word de volgende dag wakker en begin aan uw reis naar de provincie Ninh Binh. Kom aan bij het Bai Dinh-pagodecomplex en wees getuige van de grootste pagode in Vietnam en heel Zuidoost-Azië. Klim daarna naar de top van de berg en bewonder het 100 ton wegende bronzen beeld van de Boeddha Sakyamuni. Neem de tijd om wat lunch te kopen in een lokaal restaurant en verken het grottencomplex in Trang An per boot. Overnacht in een gastgezin/hotel in Ninh Binh. Eet een goed ontbijt bij je accommodatie en word opgehaald voor je transfer naar Halong Bay. Kom aan bij de Halong Wharf en ga aan boord van uw rondvaartcruise. Geniet van een welkomstdrankje en leer meer over het schip met een korte cruisebriefing. Eet een lunch terwijl je door de Bai Tu Long-baai vaart en bewonder de serene waterwegen, met onderweg fascinerende rotsformaties. Vind jezelf op Cap La Island en maak je klaar om te kajakken door de karst en adembenemende natuur. Neem wat tijd voor jezelf om te zwemmen en te ontspannen. Geniet van de ervaring van de dag en geniet van een uitgebreid diner aan boord. Daag jezelf uit met een paar Vietnamese puzzelspellen en neem het op tegen de rest van je groep. Beproef uw geluk bij het vissen op inktvis of ga zitten en geniet van een cocktail in de rustige nacht van de baai. Begin de volgende dag met een gecentreerde Tai Chi-routine op het zonnedek, of geniet van het ochtendzicht op het landschap van de baai onder het genot van een kopje thee of koffie. Geniet van een westers ontbijt, om u een beetje vertrouwd te maken met een prachtig en vreemd land. Ontdek de goed verborgen Thien Canh Son-grot en wandel over het witte zandstrand van Hon Co Island. Keer terug naar de boot om je op te frissen en je spullen in te pakken, voordat je een authentieke Vietnamese kookdemonstratie bekijkt. Kom meer te weten over het gewoonweg heerlijke gerecht dat Gordon Ramsey beroemd heeft gemaakt. Na uw maaltijd aan boord keert u terug naar Halong Wharf om uw bus terug naar Hanoi te nemen. Breng wat tijd door met decomprimeren in uw hotel, voordat u wordt opgehaald door uw gids om Hanoi voor een dag te bezoeken. Leg bezienswaardigheden vast van de Tran Quoc-pagode en het Ho Chi Minh-complex. Koop je lunch in een aanbevolen restaurant en bezoek de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit in Vietnam. Ontdek de Ngoc Son-tempel en het Hoan Kiem-meer en ga vervolgens terug naar je hotel om te ontspannen in de lobby. Ontspan een tijdje voordat u wordt opgehaald en teruggebracht naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis.

Hanoi Must-See City Full Day: Museum of Ethnology & Lunch

9. Hanoi Must-See City Full Day: Museum of Ethnology & Lunch

Je gids en chauffeur halen je op, dus geef informatie over je hotel om de ophaalservice te bevestigen. Bezoek het Ho Chi Minh-complex en maak kans om het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh te zien en loop vervolgens door de tuin van Ho Chi Minh om de 2 huizen te zien waar hij van 1954 tot 1969 woonde en werkte. Bezoek de One Pillar Pagoda waar mensen de Godess of Mercy aanbidden. Het is de meest unieke padoga ter wereld. Bezoek ook het keramiek- en pottenbakkersdorp Bat Trang of het Vietnam Museum of Ethnology, afhankelijk van de dag. Lunch in een restaurant. Geniet van de Vietnamese keuken inclusief vele heerlijke gerechten. Blijf de Tempel van de Literatuur bezoeken - de eerste universiteit in Vietnam in het feodale systeem. Zie de Tran Quoc Pagoda - voor het eerst gebouwd in Ha Noi in de 6e eeuw. Je ziet de oudste Bodhi-boom in Vietnam geplant door Ho Chi Minh. Vertrek naar het Hoan Kiem-meer voor een bezoek aan de Ngoc Son-tempel, waar mensen generaal Tran Hung Dao aanbidden die de Mongoolse indringer in de 13e eeuw versloeg. Na een bezoek aan de pagode van de One Pillar, ga je naar de Lacquer Paintings workshop - het grootste centrum in Ha Noi Bezoek dan, afhankelijk van de dag, een van deze: - Optie 1: keramiek- en pottenbakkersdorp Bat Trang (Op maandag - woensdag - vrijdag) - Optie 2: Vietnam Museum of Ethnology (Op dinsdag - donderdag - zaterdag en zondag)

Hanoi: Full-Day City Tour w / Cyclo Ride & Water Puppet Show

10. Hanoi: Full-Day City Tour w / Cyclo Ride & Water Puppet Show

Je wordt opgehaald bij je hotel en gaat vervolgens op pad om het Ho Chi Minh Mausoleum te bezoeken om de architecturale en historische aspecten van de laatste rustplaats van oom Ho te verkennen. Net naast de deur is het huis van Ho Chi Minh op palen en aan één kant van het Mausoleum ligt de One Pillar Pagoda, die werd gesticht door King Ly Thai To in 1049 - de structuur is een belangrijk symbool geworden voor de inwoners van Hanoi. Daarna gaat u verder naar de boeddhistische Tran Quoc-pagode aan West Lake (een van de oudste pagodes in Vietnam). Geniet van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ga je verder naar het Ethnology Museum (van toepassing op zondag, dinsdag, donderdag en zaterdag), de Literatuur Tempel en Quoc Tu Giam. Zie de eerste universiteit van Vietnam, gebouwd in 1070 - de tuinen en goed bewaarde architectuur bieden je een ontspannende blik in het verleden van Vietnam. Ga voorbij Hoan Kiem Lake om het vredige water en de schoonheid van de Ngoc Son-tempel te zien. Aan het einde van de tour zie je een Waterpoppenshow - een traditionele voorstelling die teruggaat tot de 11e eeuw in de dorpen van het Red River Delta-gebied in Noord-Vietnam.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Meerdaagse tours
  • Privétours
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Ngọc Sơn-tempel

Wil je alle activiteiten in Ngọc Sơn-tempel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.