Niagara Falls
Culinaire tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Niagara Falls Culinaire tours: Onze meest aanbevolen

Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch

1. Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch

Beleef een 5 tot 6 uur durende tour en bekijk de prachtige Niagarawatervallen vanuit verschillende perspectieven vanaf de Canadese zijde van de Falls, deze wordt beschouwd als de beste kant om de American en Horseshoe Falls te zien. Eerst bewonder je de waterval vanuit een helikopter; vlieg direct boven het wervelende water voor 12 minuten. Bekijk de kracht van de Niagarawatervallen van dichtbij, aan boord van Hornblower Niagara Cruise-boottocht "Voyage to the Falls". Ervaar de leuke interactieve Niagara Fury en de Butterfly Conservatory wanneer de boottocht niet werkt. Bewonder het 360-gradenuitzicht vanaf het observatiedek van de Skylon Tower en geniet van een spectaculaire lunch bij het Summit Suite Buffet van de Skylon Tower. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de top van de toren en kies uit verschillende heerlijke gerechten. Je laatste halte is de "Journey Behind the Falls", die je mee achter en beneden de iconische Horseshoe Falls neemt. De uitstap eindigt met een veilige terugkeer naar je ophaallocatie.

...
Niagarawatervallen: dagtour en lunch in de VS en Canada

2. Niagarawatervallen: dagtour en lunch in de VS en Canada

Begin uw grensoverschrijdende Niagara-watervallen met rechtstreeks ophalen bij uw hotel. De eerste helft van je tour vindt plaats in de Verenigde Staten. Begin dan de dag met een bezoek aan een van de meest iconische attracties in Niagara Falls - een boottocht op de Maid of the Mist. Terwijl je aan boord bent, word je getrakteerd op een geweldig uitzicht, hoor je het donderende gebrul van de stromende watervallen en voel je de mist op je huid - maar maak je geen zorgen, je krijgt een regenponcho voor deze boottocht. Krijg ook de kans om het uitzicht vanaf de Prospect Point Observation Tower te bekijken, die zich uitstrekt voorbij de kloof en een geweldig panoramisch uitzichtpunt heeft voor alle 3 de Niagara-watervallen. Na de boottocht ga je naar Cave of the Winds, waar je 175 voet afdaalt in de Niagara-kloof voordat je een reeks looppaden opgaat die leiden naar het "orkaandek". Als je je helemaal naar het orkaandek begeeft, kun je verwachten dat je nat wordt en echt de wind van de Bridal Veil Falls voelt - aangezien je maar een paar meter verderop bent! Vervolgens neemt je gids je mee naar Goat Island en Luna Island voor een fantastisch uitzicht op de watervallen en enkele leuke weetjes over het gebied voordat je naar Canada gaat voor de 2e helft van je tour. Je eerste stop aan de Canadese kant van de watervallen is een lunchpauze in de Skylon Tower, waar je via een glazen lift naar het restaurant gaat, waar je tijdens het eten een ongelooflijk uitzicht hebt op de watervallen. Na de lunch kunt u de lift nemen naar het observatiedekgebied om een 360-graden uitzicht te krijgen op de Niagara-watervallen en de omgeving. Zodra je weer op de grond bent, neemt je gids je mee op een verhalende autorit door het gebied langs verschillende bezienswaardigheden, waaronder de Dufferin-eilanden, de International Control Dam en Old Scow voordat je naar je volgende stop bij Journey Behind the Falls gaat . Bij Journey Behind the Falls daal je 125 voet (ongeveer 40 m) af om grotachtige tunnels te verkennen. Deze ervaring is een genot voor de zintuigen, omdat je niet alleen de watervallen kunt horen, maar ze ook kunt voelen. De tunnels leiden naar 2 observatiedekken, waardoor je de perfecte fotomoment hebt. Voor het laatste deel van je tour neemt je gids je mee naar de Niagara Whirlpool voor nog een ongelooflijke fotomoment. Aan het einde van je Niagara Falls-tour zet je gids je terug bij je hotel.

...
Niagara Falls: vliegtuigtour, bezoek aan wijnmakerij en wijnproeverij

3. Niagara Falls: vliegtuigtour, bezoek aan wijnmakerij en wijnproeverij

Dit ongelooflijke Niagara-pakket omvat een halve dag aan bezienswaardigheden, smaken en ongeëvenaarde ervaringen. Begin met een 100 km lange vliegtuigtour door de iconische Niagara-watervallen, genietend van een panoramisch 360°-uitzicht in een High Wing Cessna-vliegtuig, zonder vleugels die uw zicht belemmeren. Champagne wordt aan boord van het vliegtuig geserveerd, dus u kunt champagne drinken terwijl u over de Niagara-watervallen vliegt. Er zijn ook lokaal geproduceerde Niagara-chocolaatjes aan boord waarvan u kunt genieten terwijl u van het uitzicht geniet. Na je vliegtour keer je terug naar de luchthaven waar je kaartjes ontvangt voor je bezoek aan de wijnmakerij en de rondleiding door de chocoladefabriek. Rijd zelf naar de chocoladefabriek en neem deel aan een rondleiding om te zien hoe ieders favoriete desserts met de hand worden gemaakt door meester-chocolatiers. Boek uw tour van een uur met deze high-end chocolatier in het nabijgelegen St. Davids na de vlucht. Na een paar voorbeelden van premium chocolade, ga je naar Lake Ontario Winery voor een wijnmakerijtour van een uur en wijnproeverijen bij deze wijnmakerij Niagara-on-the-Lake. Rond de dag af met een voorproefje van Niagara, inclusief ijswijn, bij deze wereldberoemde Niagara-wijnmakerij.

...

Sitemap Niagara Falls

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls

Prachtige ervaring ook zonder helikoptervlucht (afgelast ivm weer)

Leuke afwisselende ervaring. Leuk met kleine groep. Goede organisatie. Helaas ging de helikoptervlucht niet door ivm het weer. Omdat wij niet op een ander moment konden, kregen we binnen een week geld teruggestort.

Geweldige ervaring

Met dank aan onze gids Vince een super dag gehad. Bij de camping opgehaald, en steeds bracht hij ons naar onze volgende stop. Boot en helikopter waren de hoogtepunten!!

Service was uitstekend en communicatie was goed!

Deze tour is zeker een aanrader. Van alle kanten hebben wij de niagara Falls kunnen bekijken echt een amezing ervaring. Gids was erg gezellig en wist veel te vertellen.

De hele tour was geweldig, super leuke gids. Kan iedereen aanraden, de volledige tour te doen. Helicopter, Hornblower, Skylon.

Helemaal top!

Alles gezien in een paar uurtjes! Prima georganiseerd!!