Niagara Falls
Nachttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Niagara Falls Nachttours: Onze meest aanbevolen

Vanuit Toronto: Niagara Falls Avond Tour Met Boot Cruise

1. Vanuit Toronto: Niagara Falls Avond Tour Met Boot Cruise

Profiteer van de ophaalservice van alle hotels in het centrum van Toronto of Toronto Pearson Airport en reis vervolgens met een klimaatgestuurde minibus naar Niagara Falls. Luister naar een informatief commentaar over de geschiedenis van het gebied en de rol van de inheemse bevolking, en ontdek waarom de geografie het Niagara-schiereiland zo uniek maakt. Bij aankomst in Niagara Whirlpool, verwonder je je over een van de meest gewelddadige stroomversnellingen met wit water in Noord-Amerika. Klim vervolgens aan boord van de Hornblower om de kracht, energie en majesteit van Niagara Falls van dichtbij te ervaren tijdens de boottocht "Voyage to the Falls". Laat je betoveren door de hoogte van de Horseshoe Falls en de hoeveelheid water die uit de kam naar beneden stort. Reis langs de Niagara Parkway om de kracht van de Niagara-rivier te zien terwijl deze zich voorbereidt om over de watervallen te storten. Geniet onderweg van het schilderachtige landschap van de Dufferin-eilanden. Krijg wat vrije tijd bij Niagara Falls voor het diner of om Clifton Hill en andere attracties te bezoeken. Kijk vol ontzag wanneer de schemering aanbreekt en de grote cataracten worden verlicht in een veelheid aan kleuren. Kies voor een rondleiding met diner en dineer in het Sheraton on the Falls Hotel. Geniet van het Fallsview Buffet en geniet van een panoramisch uitzicht op de Niagara Falls die 's avonds verlicht zijn. Vertrek uit Niagara Falls en reis terug naar Toronto waar je bij aankomst wordt afgezet bij je hotel.

...
Niagara Falls, Canada: avondtour met diner en lichtshow

2. Niagara Falls, Canada: avondtour met diner en lichtshow

Laat je meevoeren voor een nacht bij de watervallen vanaf elke locatie in het centrum van de Niagara Falls en ga naar de krachtcentrale van Niagara Parks om te zien hoe de waterkracht wordt opgewekt. Bekijk de epische geluids- en lichtshow van Niagara Parks. Bekijk deze meeslepende, zintuiglijke en gezinsvriendelijke show met 3D-projectie, interactieve mogelijkheden en adembenemende muziek. Trakteer je zintuigen na de show op een heerlijk 3-gangendiner met uitzicht op de watervallen in Table Rock House Restaurant. Dineer in lokaal geproduceerde en internationaal geïnspireerde gerechten voordat je naar de Illumination Tower gaat. Bekijk het veelkleurige verlichte water van de watervallen tegen de nachtelijke hemel. Wees creatief en bedien zelf de lichten en ontvang een "I Lit Up Niagara Falls" certificaat. Ten slotte zal uw gids u terugbrengen naar uw hotel.

...
Niagara Falls, Canada: avondtour met verlichting

3. Niagara Falls, Canada: avondtour met verlichting

Begin uw tour met een handige ophaalservice vanaf uw hotel aan de Amerikaanse of Canadese kant van de watervallen. Je eerste stop brengt je achter de Canadese Horseshoe Falls voor een uniek uitzicht. Betreed vervolgens de attractie Journey Behind the Falls, waar je 35 meter afdaalt en een 130 jaar oud tunnelsysteem verkent. Ga naar de top van Table Rock naar de rand van de watervallen voordat je verder gaat langs de kloof naar de stroomversnellingen van de Niagara Whirlpool die uitkijken over het gebied. Geniet van de spectaculaire tuinvertoningen bij de Floral Clock voordat u geniet van een panoramisch uitzicht vanaf het Skylon Tower Observation Deck. Wees getuige van de historische gloed van de nachtelijke Niagara Falls-verlichting terwijl de schemering in de nacht verandert. Op speciale avonden in de zomer kunt u ook getuige zijn van een oogverblindend vuurwerk boven Niagara. Aan het einde van de tour word je teruggebracht naar je hotel.

...

Sitemap Niagara Falls

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.