Datums kiezen

Niagara Falls Observation Tower

Niagara Falls Observation Tower: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara Falls, VS: Mis de Maid of the Mist Cruise niet!

1. Niagara Falls, VS: Mis de Maid of the Mist Cruise niet!

Geniet van de Maid of the Mist-boottocht en verken vervolgens het Niagara Falls State Park tijdens een begeleide wandeling. Luister naar verhalen over de legendes en de opwindende kant van Niagara Falls, van degenen die het hebben ontdekt tot degenen die het hebben uitgedaagd. Ontmoet je gids buiten het Hard Rock Café en begin je avontuur vol watervalletjes. Spring aan boord van de Maid of the Mist en ervaar de mist die opstijgt door de kracht van het vallende water. Zoek naar de regenbogen die verschijnen op zonnige dagen. Breng koers uit van de Observation Tower naar de voet van de American Falls en naar het stroomgebied van de Horseshoe Falls. Bewonder brullende watervallen en de enorme rotsformaties terwijl je over het water glijdt. Maak een mooie wandeltocht van de historische marker bij Hennepin Rock naar de Trolley Loop rond Prospect Point. Geniet onderweg van adembenemende uitzichten, weelderige bomen en historische bezienswaardigheden. Keer terug naar je startpunt aan het einde van de tour.

Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

2. Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

Verken Niagara Falls State Park tijdens deze begeleide wandeling. Haal het meeste uit je tijd door te beginnen met de Maid of the Mist-boottocht met je gids en reserveer vervolgens je tijdslot bij Cave of the Winds, zodat je de rij voor de kaartjes kunt overslaan. Deze tour biedt ook een pas voor de hop-on hop-off Niagara Scenic Trolley, zodat je ook de Horseshoe Falls, Luna Island en Three Sisters Island kunt bezoeken. Ontmoet je gids en begin je tour met verhalen over de geschiedenis van het State Park, heldhaftige reddingsacties en gewaagde stuntpogingen op weg naar de Maid Of The Mist-boottocht. Je gids zorgt ervoor dat je je poncho ontvangt terwijl je op weg bent naar de boot en deelt de beste plekken om te bekijken om je de best mogelijke ervaring te geven. Vaar mee en luister naar verhalen over de Maid of the Mist-boot. De boottocht vaart langs de American en Bridal Veil Falls op weg van en naar Horseshoe Falls, de grootste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaan. Kom dichterbij voor een adembenemende ervaring. Zodra de cruise is voltooid, gaat u terug naar de Niagara Falls Observation Tower, waar uw gids meer verhalen zal vertellen en kan helpen met het maken van foto's van u met het geweldige uitzicht op de Niagara Falls achter u. Aan het einde van je begeleide gedeelte ontvang je passen voor zowel de hop-on als de hop-off Niagara Scenic Trolley-service en een getimede reservering voor de Cave of the Winds. De volgende stop na het instappen in de Niagara Scenic Trolley is de Cave of the Winds. Zodra de Trolley je op de korte reis naar de Cave of the Winds brengt, heb je je getimede reservering zodat je de wachtrij kunt overslaan. Verken deze adembenemende attractie door met de lift 50 meter naar beneden te gaan, de Niagara-kloof in. Nadat je je waterdichte poncho hebt opgehaald, ervaar je Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Neem deel aan een opwindende beklimming naar het Hurricane Deck aan de voet van de Bridal Veil Falls, waar je helemaal doorweekt raakt. Je Trolley-pas is de hele dag goed, dus de Niagara Scenic Trolley zal je helpen terwijl je je eigen koers uitzet zonder gids door Goat Island. Wees getuige van adembenemende uitzichten vanaf zowel Terrapin Point als Luna Island en bekijk de stroomversnellingen van dichtbij bij Three Sisters Island.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

3. Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS en geniet van het mooie uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaat te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga een half uur naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point om nog een laatste geweldig uitzicht op de watervallen te krijgen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

4. Van Niagara Falls USA: dag- en nachttour met lichtshow

Bezoek Niagara Falls tijdens deze trip van een halve dag en maak kans om de watervallen van dichtbij te ervaren met een wandeling door de Cave of the Winds (november-april) en een ritje op de Maid of the Mist-boot (mei-okt ). Bezoek het Niagara Falls State Park, leer interessante geschiedenis kennen en geniet dag en nacht van adembenemende uitzichten. Stap, afhankelijk van de tijd van het jaar, aan boord van de Maid of the Mist-boot (tot begin november) of reis door de adembenemende Cave of the Winds (tot eind april). Zie en voel het machtige 12.000 jaar oude natuurlijke wereldwonder, Niagara Falls. Stop ook bij de American Observation Tower en Goat Island. Terwijl je het oudste staatspark in de VS bezoekt, ga je naar ongelooflijke uitzichtpunten op de watervallen. Leer meer over de geschiedenis van de Niagarawatervallen en luister naar de verhalen van waaghalzen die probeerden deze te veroveren. Beëindig het bezoek door getuige te zijn van de nachtelijke verlichting van Niagara Falls.

Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

5. Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

Bewonder de Niagara-watervallen tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Laat je ophalen bij je hotel in Niagara Falls, American Side, en ga rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder alle drie de snelstromende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Van groot naar klein, bekijk de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Kom dicht bij de machtige watervallen op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen waaien en hoor hun donderende gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel en beleef onvergetelijke momenten bij Niagara Falls.

Niagara Falls NY: Maid of the Mist-bootticket

6. Niagara Falls NY: Maid of the Mist-bootticket

Begeef je op de iconische en schilderachtige Maid of the Mist-boottocht en verken vervolgens het Niagara Falls State Park tijdens een begeleide wandeling die een geweldig begin wordt van een leuke dag. Geniet van het geweldige uitzicht. Ontmoet je gids en groep bij Niagara Falls, VS. Ga onder de watervallen door met toegang tot Maid of the Mist. Begin dan aan een 40 minuten durende Niagara Falls State Park-wandeltocht van Hennepin Rock naar de Trolley Loop rond Prospect Point. Uw gids zal al het plezier, de legendes en opwinding van Niagara Falls vertellen van degenen die het hebben ontdekt tot degenen die het hebben uitgedaagd. Sluit de dag af met een reeks onvergetelijke nieuwe indrukken.

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

7. Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Ervaar het avontuur, de schoonheid en het natuurlijke wonder dat Niagara Falls, VS is. Je tour van een halve dag omvat de American Observation Tower, de wereldberoemde boottocht 'Maid of The Mist', het avontuur 'Cave of the Winds' en een bezoek aan het historische Niagara Falls State Park. Bewonder de prachtige watervallen vanaf de top van de American Observation Tower. Kom dicht bij de machtige watervallen tijdens de Maid of The Mist-boottocht en het Cave of the Winds-avontuur. Hoor het donderende gebrul en voel de mist op je gezicht tijdens de cruise. Tour door Niagara State Park, het oudste in de VS en de thuisbasis van de American Falls, de Bridal Veil Falls en een deel van de Horseshoe Falls. Bewonder adembenemende vergezichten en duik in de rijke geschiedenis van de waaghalzen die probeerden de watervallen te veroveren

Niagara Falls: tour met kleine groepen met Maid of the Mist-rit

8. Niagara Falls: tour met kleine groepen met Maid of the Mist-rit

Bekijk het beste van Niagara Falls, New York tijdens een rondvaart. Bezoek de Cave of the Winds, loop over het orkaandek en vaar op de beroemde Maid of the Mist-boot. Bekijk de eilanden en bewonder de Horseshoe Falls, American Falls, Whirlpool Falls en Bridal Veil Falls. Geniet van het ophalen vanaf de locatie van uw keuze in Niagara Falls, New York. Transfer naar de Grot van de Winden. Reis 50 meter in de lift naar Niagara Gorge. Trek je gele poncho en speciaal schoeisel aan en voel de spray op je gezicht terwijl je je over de loopbrug naar het orkaandek waagt. Stap dan aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot en geniet van het prachtige uitzicht vanaf het water. Ga naar de Observation Tower en ervaar de enige plek in het park waar je zowel de American als de Horseshoe Falls tegelijkertijd kunt zien Bewonder attracties zoals de Whirlpool Falls en Luna Island, en ga naar Goat Island om de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanuit verschillende gezichtspunten te bekijken. Laat je vervolgens afzetten bij je accommodatie in het centrum van Niagara Falls, New York.

Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

9. Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

Ervaar de landschappelijke schoonheid van de Niagara Falls tijdens een rondreis langs de Amerikaanse kant. Verken populaire uitkijkpunten met adembenemende vergezichten op de majestueuze watervallen. Uw deskundige gids zal de rijke geschiedenis van het gebied delen terwijl u topattracties aan de Amerikaanse kant bezoekt, waaronder een boottocht op de beroemde Maid of the Mist en een bezoek aan de uitkijktoren. Tijdens deze 4,5 uur durende tour begint uw reis met het ophalen van uw hotel in Niagara Falls, New York, of Niagara Falls, Ontario, aan boord van een comfortabele bus met airconditioning. Je eerste stop is Niagara Falls State Park, waar je 80 meter afdaalt naar de voet van de American Falls om aan boord te gaan van de wereldberoemde Maid of the Mist-boot. Vaar naar de Horseshoe Falls, voel de verfrissende spray en hoor het donderende water over de kliffen. Ervaar vervolgens de American Falls van dichtbij bij de Cave of the Winds. Daal 55 meter af in de Niagara-kloof en rust jezelf uit met een poncho en gespecialiseerd schoeisel. Verken een reeks houten loopbruggen die naar het beroemde 'Hurricane Deck' leiden. Geniet van adembenemende uitzichten vanaf verschillende uitkijkpunten zoals Prospect Point en Terrapin Point. Sluit uw avontuur af met een bezoek aan Whirlpool State Park, met een panoramisch uitzicht op de Niagara Rapids en Whirlpool vanaf de hoogten van de Niagara Gorge Trail. Na de tour wordt u later afgezet bij uw hotel.

Niagara Falls VS: boottocht en helikoptervlucht met transfer

10. Niagara Falls VS: boottocht en helikoptervlucht met transfer

Ervaar alle wonderen van de machtige Niagarawatervallen met deze unieke tour. Hoor het donderende gebrul van de watervallen tijdens een schilderachtige boottocht, bezoek het opvallende Goat Island, loop door de kloof bij Cave of the Winds en voel de sensatie van vliegen tijdens een panoramische helikoptervlucht. Begin je avontuur door opgehaald te worden bij je hotel. Bekijk het uitzicht vanaf de Prospect Point Observation Tower, voordat je aan boord gaat van je boot voor de Maid of the Mist-tour. Bewonder de locatie vanuit een uniek perspectief terwijl je navigeert en de kracht van de donderende watervallen hoort. Stop voor een bezoek aan Goat Island, verbonden met Terrapin Point en Luna Island. Bekijk het Nikola Tesla-monument met uitzicht op de watervallen en kom dicht bij de Bridal Veil-watervallen. Ga naar Cave of the Winds en daal 50 meter af in de Niagara Gorge. Reis door een reeks wandelpaden die leiden naar het "hurricane deck", op slechts een paar meter afstand van de Bridal Veil Falls. Je nabijheid van de watervallen geeft je het gevoel alsof je omringd bent door tropische stormachtige omstandigheden, zelfs als het rustig is. Bereik vervolgens het moment waarop je de hele dag hebt gewacht. Je gids helpt je bij het aan boord gaan van een Rainbow Air-helikopter voor een onvergetelijke rit boven Niagara Falls, de kloof en de omgeving. Sluit de dag goed af met fascinerende uitzichten voordat u terugkeert naar uw hotel.

Beschikbare activiteiten

20 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Niagara Falls Observation Tower

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls Observation Tower bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls Observation Tower

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.676 beoordelingen

Verbazingwekkend! Overtrof de verwachtingen in elk opzicht. Eenvoudig in te stellen. Goede communicatie voor, tijdens en na. Zeer comfortabel en schoon busje. Gids (Dana) was zeer deskundig en deed haar best om ons gezin een geweldige ervaring te geven. Ik heb het gevoel dat ze meer een familievriend was dan dat ze onze gids was. Ik kan onze dankbaarheid voor haar niet in woorden uitdrukken, hoe goed ze ons behandelde, en ze had direct invloed op hoe geweldig we een tijd hadden. We moeten alles op de reisroute doen, plus wat, en hebben honderden nieuwe foto's en herinneringen als resultaat van deze tour. Hoewel we helemaal tevreden waren met de ervaring, waren we verdrietig dat de tour moest eindigen. We zouden deze tour absoluut opnieuw doen, en als het zo geweldig blijft, zouden we het een tiental keer doen! Echt ... bedankt Dana en bedankt See Sight Tours!

We werden netjes opgehaald bij het casino waar we gratis konden parkeren. Daarna werden we afgezet bij de cove. Uitzicht was mooi en ervaring om onder de waterval te staan was sensatie. Ondanks gratis poncho's wordt je wel nat. Daarna netjes opgehaald en bij de maide of mist afgezet. Was ook erg mooi en dank voor de tip om links voor onder in het schip te gaan staan. Finale uitzicht vanaf uitkijktoren was mooie afsluiting. Terug werden we in de parkeer garage afgezet bij onze auto. Wat een service. Ook hebben we dankbaar van de tip gebruik gemaakt dar parkeren op p1 's avonds gratis is. Ook lekker gegeten in hard rock café.

Ondanks het mindere weer hebben we toch een geweldige reis gehad! Dana, onze gids, was uitzonderlijk, zelfs naar huis rennend om extra handschoenen en paraplu's te krijgen om ons comfortabel te houden! Ik zou zo weer boeken! Het was geweldig om niets te hoeven plannen en gewoon mee te gaan voor de rit, wetende dat je de beste plekken zult zien!

Geweldige manier om de watervallen van dichtbij te zien. Ook het bezoek aan de Cave of the wind was bijzonder leuk. Onze gids Randy was super, hij vertelde veel en zorgde goed voor de groep. Het bezoek aan de draaikolk was ook top.

Zo'n ongelooflijke ervaring. Dana is een absoluut geweldige gids! Absoluut een reis die we nooit zullen vergeten!