Kies data

Niagara Falls, Ontario Activiteiten in kleine groep

Niagara Falls, Ontario Activiteiten in kleine groep: Onze meest aanbevolen

Niagara Falls, Canada: halve dagtour in kleine groep

1. Niagara Falls, Canada: halve dagtour in kleine groep

Beleef een 4,5-uur durende trip door Niagarawatervallen om de machtige waterval vanuit verschillende perspectieven te ervaren vanuit de Canadese kant, beschouwd als de beste kant om zowel de American & Horseshoe Falls te bekijken. Je zult de kracht van Niagara op slechts een paar meter afstand van dichtbij zien aan boord van de boot Hornblower Niagara tijdens de 'Voyage to the Falls' rondvaart.  Tijdens deze excursie hoor je over de oorsprong van de watervallen en zie je de Amerikaanse en Canadese energiecentrales die op de wateren van de Rivier Niagara draaien. Pauzeer om het prachtige bloemenuurwerk te bewonderen, dat uit meer dan 16.000 planten bestaat. Kom meer te weten over de Niagara Glen en de Whirlpool Golf Course en profiteer van volledig commentaar op het Whirlpool Rapids Observation Deck en de Brink of the Falls. Beklim de Skylon Tower voor een panoramisch uitzicht vanuit de lucht en daal af achter de watervallen en voel de Horseshoe Falls boven je vallen tijdens de Journey Behind the Falls.

Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

2. Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

Vertrek vanuit New York City en reis naar de Niagarawatervallen in de staat New York om dit natuurlijke wonder vanuit meerdere gezichtspunten te ervaren. Je verlaat NYC 's avonds laat en komt 's ochtends vroeg aan in de mist en de regenbogen van de imposante watervallen. Je kunt ook 's ochtends uit New York vertrekken en de watervallen zien veranderen van dag tot nacht en genieten van de vuurwerkshow.  Hoor de donderende watervallen en zie de magische regenbogen in de vroege ochtend, voordat de drukte aanbreekt. Je klimt aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot om dicht bij de immense Horseshoewatervallen te komen. Je bezoekt bezienswaardigheden zoals het onbewoonde Goat Island en het Luna Island op de Niagararivier. Krijg een prachtig uitzicht op de Amerikaanse watervallen en de Bridal Veil-watervallen en staar vol ontzag naar de stroomversnellingen van de Niagararivier terwijl deze richting de machtige watervallen dendert.

Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch

3. Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch

Beleef een 5 tot 6 uur durende tour en bekijk de prachtige Niagarawatervallen vanuit verschillende perspectieven vanaf de Canadese zijde van de Falls, deze wordt beschouwd als de beste kant om de American en Horseshoe Falls te zien. Eerst bewonder je de waterval vanuit een helikopter; vlieg direct boven het wervelende water voor 12 minuten. Bekijk de kracht van de Niagarawatervallen van dichtbij, aan boord van Hornblower Niagara Cruise-boottocht "Voyage to the Falls". Ervaar de leuke interactieve Niagara Fury en de Butterfly Conservatory wanneer de boottocht niet werkt. Bewonder het 360-gradenuitzicht vanaf het observatiedek van de Skylon Tower en geniet van een spectaculaire lunch bij het Summit Suite Buffet van de Skylon Tower. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de top van de toren en kies uit verschillende heerlijke gerechten. Je laatste halte is de "Journey Behind the Falls", die je mee achter en beneden de iconische Horseshoe Falls neemt. De uitstap eindigt met een veilige terugkeer naar je ophaallocatie.

Niagara Falls, NY: halve daguitstap in kleine groep

4. Niagara Falls, NY: halve daguitstap in kleine groep

Zie het beste van Niagara Falls, New York voor een meeslepende 4-5-uur durende tour en ervaar de topattracties en bezienswaardigheden van de waterval aan de Amerikaanse kant vanuit verschillende gebieden. Je wordt opgehaald in Niagara Falls, New York en beleeft een dag waarop je vanuit allerlei perspectieven zo dicht mogelijk bij de imposante watervallen komt. Neem de lift bij de Cave of the Winds en reis de Niagara Gorge in van 53 meter. Trek de meegeleverde felgele poncho's en speciale schoenen aan en voel de bries op je gezicht terwijl je je waagt langs de houten loopbrug omhoog naar het orkaandek dat onder de sluierval valt. Vervolgens stap je in de Maid of the Mist, een boot die je uitzicht op de watervallen vanaf het water biedt. In de Observation Tower bezichtig je de Amerikaanse en Canadese kant van Niagara Falls tegelijkertijd - dat kan nergens anders! Bewonder attracties, zoals Whirlpool Falls, 3 Sister Islands en Luna Island. Ga naar Goat Island om vanuit verschillende hoeken Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls te bekijken. Dan word je weer afgezet bij je hotel of een locatie naar keuze in het centrum van Niagara Falls, New York.

Niagara Falls, Canada: Lichtfestivaltour met diner

5. Niagara Falls, Canada: Lichtfestivaltour met diner

Vier het seizoen met The Festive Night on Niagara Holiday Tour. Zie Niagara Falls tot leven komen tijdens de vakantie. Bezoek de Niagara Parks Power Station, bekijk de Winter Festival of Lights-tentoonstelling, geniet van een lokaal geproduceerd driegangendiner en bezoek de Illumination Tower om zelf de watervallen te verlichten. Begin je tour met ophalen van je hotel in het centrum van Niagara Falls, Canada. Bezoek de krachtcentrale van Niagara Parks om de verschuiving van Niagara's water naar elektriciteit te zien met de geluids- en lichtshow van Niagara Parks, Currents. Rijd naar de Dufferin-eilanden om het Winter Festival of Lights te zien. Geniet van de feestelijke uitstalling van kerstbomen, gigantische ornamenten, ijsberen, elanden en meer. Geniet zelfs van vuurwerk op vrijdag en zaterdag. Geniet van een driegangendiner in Table Rock House Restaurant. Bezoek de Illumination Tower om de watervallen verlicht te zien tegen de nachtelijke hemel en bedien zelf de lichten. Neem een "I Lit Up Niagara Falls"-certificaat mee naar huis en eindig je avond met terugbrengen naar het tourhotel.

Niagarawatervallen: schilderachtige vliegtuigtour met chocolade en champagne

6. Niagarawatervallen: schilderachtige vliegtuigtour met chocolade en champagne

Vlieg door de wolken en bekijk 12 historische en geologische wonderen in de regio Niagara. Sluit uw audiogids aan om alles te weten te komen over de onderstaande sites, waaronder Niagara Falls, Lake Ontario en de schilderachtige Canadese stad Niagara-on-the-Lake. Ontmoet uw professionele piloot op Niagara District Airport en ga op avontuur in de lucht. Vlieg comfortabel in een Cessna-vliegtuig en geniet van de langste "luchttijd" die beschikbaar is in Niagara. Met 25 jaar ervaring weet uw piloot precies wat hij moet doen om ervoor te zorgen dat alle passagiers een perfect 360-graden uitzicht krijgen. Vlieg over het eeuwenoude Fort George en Fort Niagara en bewonder Queenston Heights Park van bovenaf. Maak de perfecte opname van de turbulente Niagara-draaikolk en leg de kracht vast van dit natuurwonder dat al 4000 jaar ronddraait. Leer meer over lokale bezienswaardigheden zoals het Welland-kanaal, Fort Niagara en de Hydro Power Dams terwijl u geniet van champagne en chocolade. De tour eindigt op Niagara District Airport.

Vanuit Toronto: Early Bird Niagara Falls Dagtrip met kleine groepen

7. Vanuit Toronto: Early Bird Niagara Falls Dagtrip met kleine groepen

Bezoek Niagara Falls tijdens een meeslepende rondleiding. Begeef je op een opwindende reis die je door tunnels achter de watervallen voert en maak een cruise op de beroemde Hornblower. Begin je tour helder en vroeg met een pick-up vanaf het centrum van Toronto en maak de rit van 1,5 uur naar Niagara Falls. Maak bij aankomst een uitstapje naar het observatiedek van Skylon Tower, 520 voet of 160 meter boven de grond, om enkele van de meest ontzagwekkende uitzichten op Niagara River, American Falls, Bridal Veil Falls te ervaren en Hoefijzerwatervallen. Ga vervolgens naar Journey Behind the Falls voor een rondleiding achter de schermen van de watervallen. Verken een reeks grotachtige tunnels waardoor je achter de Niagarawatervallen kunt kijken. De laatste stop tijdens uw tour is een reis aan boord van de Hornblower Cruise "Voyage to the Falls" (mei tot november). Zet voet op de Hornblower Cruise-boot en ga het water van de kloof op. Kom zo dicht bij de watervallen dat het voelt alsof je je hand kunt uitsteken en ze kunt aanraken. Naast de geweldige stops tijdens de tour, maak je van de gelegenheid gebruik om de winkels, straatverkopers, restaurants en andere attracties in Niagara Falls te zien en te ervaren gedurende 1 uur voordat je naar huis gaat. Ga terug naar Toronto van Niagara Falls naar Toronto en neem de tijd om te ontspannen tijdens de rit van 1,5 uur. Afhankelijk van het verkeer, kom je rond 16:00 uur terug in de stad.

Niagara Falls, Canada: Dag en nacht watervallen met diner

8. Niagara Falls, Canada: Dag en nacht watervallen met diner

Ervaar de natuurlijke schoonheid van Niagara Falls overdag en 's nachts tijdens een dagtour die begint en eindigt in Niagara Falls, Canada. Bekijk de prachtige watervallen vanuit meerdere perspectieven aan de Canadese kant van de grens. Profiteer van gratis ophaalservice vanaf uw accommodatie in Niagara Falls, Ontario, Canada, en ga vervolgens naar Niagara Falls. Ga met de lift naar het observatiedek bij de Skylon Tower en geniet van een panoramisch uitzicht tot aan de steden Buffalo en Toronto. Ga vervolgens aan boord van de seizoensgebonden Voyage to the Falls van Niagara City Cruise (mei-oktober) voor een boottocht naar het hart van de Canadese Horseshoe Falls. Ontdek wat er achter de watervallen in de tunnels ligt tijdens de Journey Behind The Falls-ervaring en sta aan de voet van de Horseshoe Falls. Geniet van een heerlijk driegangendiner met uw reisgezelschap in het Table Rock Restaurant met uitzicht op Horseshoe Falls zodra de avond valt. Baan je een weg naar de Illumination Tower om de controle over de lichten over te nemen die het water in het donker verlichten.

Toronto: luxe dagtrip Niagarawatervallen in kleine groep

9. Toronto: luxe dagtrip Niagarawatervallen in kleine groep

Je dag begint met een gratis ophaalservice vanaf je hotel in het centrum van Toronto. Vanaf daar rij je in een luxe voertuig naar de Niagara Falls. Op deze dagtrip gaan gemiddeld slechts 8 gasten mee, met een maximum van 15 gasten. Dat betekent meer flexibiliteit, meer persoonlijke aandacht en meer fotomomenten onderweg. Bij aankomst bij de Niagarawatervallen kun je gelijk door naar de wachtruimte van de iconische Hornblower Niagara-rondvaart 'Voyage to the Falls'. Beleef de machtige watervallen van dichtbij tijdens deze unieke ervaring die je één keer in je leven mee moet maken. Na de boottocht is er wat vrije tijd om te lunchen en foto's te maken op de Table Rock. Aan het einde van de middag reis je over de prachtige Niagara Parkway naar Niagara-on-the-Lake. Onderweg pauzeer je meerdere keren om het landschap in je op te nemen en foto’s te maken bij de Whirlpool Rapids, Hydro Station en Floral Clock. Geniet van wat vrije tijd in Niagara-on-the-Lake voordat je terugkeert naar Toronto.

Niagara Falls, VS: dag- en nachttour in kleine groep met diner

10. Niagara Falls, VS: dag- en nachttour in kleine groep met diner

Breng een dag door met het verkennen van Niagara Falls, VS. Raak 's middags onder de indruk van de watervallen, geniet van een hartig diner en laat u 's nachts betoveren door de gekleurde lichten op de watervallen. Begin je tour met het ophalen van een hotel en ontmoet je gids om naar de Cave of the Winds te reizen. Leer de rol van Niagara Falls bij het opwekken van elektriciteit voordat je naar het "orkaandek" gaat. Kom dicht bij de Bridal Veil Falls en voel je alsof je omringd bent door tropische stormachtige omstandigheden. Na je bezoek aan de Cave of the Winds ga je naar Goat Island, dat aansluit op Terrapin Point en Luna Island. Leer meer over de geschiedenis van de watervallen, bekijk het Nikola Tesla-monument en geniet van het uitzicht op de Bridal Veil-watervallen, gelegen tussen Goat Island en Luna Island. Bezoek vervolgens Whirlpool State Park. Maak hier een paar indrukwekkende foto's van Niagara's Whirlpool Rapids. Vaar dan op de Maid of the Mist-boottocht. Voordat u aan boord gaat, kunt u genieten van het uitzicht vanaf de uitkijktoren Prospect Point, direct boven de opstapplaats. Terwijl je op de Maid of the Mist-boottocht zit, hoor je het gebrul van de donderende watervallen en voel je het water spuiten van deze ongelooflijke kracht van de natuur. Geniet na de boottocht van een diner in een heerlijk sushi-restaurant. Na het diner ga je terug naar Goat Island voor het beste uitzicht op de verlichte watervallen voordat je naar Luna Island gaat. Aan het einde van uw Niagara Falls-tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

  • Rondleidingen
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Wateractiviteiten
18 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Niagara Falls, Ontario

Welke topattracties zijn een must-see in Niagara Falls, Ontario?

De topattracties in Niagara Falls, Ontario zijn:

Overzicht activiteiten in Niagara Falls, Ontario

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Ontario ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Ontario

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 177 beoordelingen

Absoluut niet te missen! Serieus, ik ben er vrij zeker van dat dit de beste dag van mijn leven was. De busrit was rustig en rustig (neem een boek mee of zoiets, het is lang) maar als je daar aankomt ... oh mijn god, ik heb nog nooit iets geweldigers gezien! We hadden twee gidsen, Brian en Richard, die allebei ongelooflijk waren. Kende hun dingen, super behulpzaam, zorgde ervoor dat we allemaal wisten wat er op een bepaald moment aan de hand was. Na Maid of the Mist (en een paar minuten bij de cadeauwinkel) nemen ze je mee op een rondleiding door het nationale park en laten ze je de beste uitzichten en fotografische plekken zien. Brian zorgde er zelfs voor dat hij een foto nam waarop ik eruit zag alsof ik achteruit de watervallen in rolde. Dan krijg je twee uur vrije tijd om te gaan eten (of naar Canada te gaan zoals ik deed) voordat je terug in de bus stapt terug naar NYC. Protip, als je naar Canada wilt, laat jezelf dan minstens 1,5 uur de tijd en kijk naar de rij om terug te gaan naa

Geweldige organisatie, geweldige reisgenoot en geweldige gids ter plaatse. De gids nam veel tijd om alles uit te leggen, vragen te beantwoorden en desgevraagd foto's te maken. De Canadese kant bezoeken was ook mogelijk, de gids nam je mee tot aan de grens. Genoeg pauzes (2-3 pauzes) tijdens de 7 uur durende busrit. Pauzes kregen ook niet de overhand, meestal tussen de 5-10 minuten. Al met al een zeer geslaagde excursie, ook al was het erg inspannend omdat het 22 uur onderweg was. We hebben een nachtje in de bus kunnen slapen en dat was genoeg voor vandaag. Daarna weer 1 nacht goed geslapen in het hotel en alles was weer top.

In het begin dacht ik oh je begint zo vroeg, maar aangezien je veel hebt geslapen onderweg ging het prima. We namen om de twee uur een plaspauze en een langere pauze. De gidsen ter plaatse rijden geweldig en gaven weer tips voor foto's. Ik sta nog steeds aan de Canadese kant, die ging voor Europeanen zonder visum. Ik zou de tour aan iedereen aanraden omdat je er niet snel kunt komen

alles op de best mogelijke manier georganiseerd: veel pauzes gemaakt tijdens de reis; de zeer goede gids, ook al sprak hij iets te snel voor mijn Engels (je zou ook een gids in het Italiaans moeten hebben, aangezien we met velen waren); boottocht niet zo lang maar fantastisch!

Fijn dat het maar een kleine groep was en de gids Ken was ontzettend leuk en aardig. Liet ook nog wat andere leuke spots in de buurt zien