Kies data

Niagara Falls, Ontario Musea & tentoonstellingen

Niagara Falls, Ontario Musea & tentoonstellingen: Onze meest aanbevolen

Niagara Falls, Canada: Tailrace Tunnel en Skylon Tower Tour

1. Niagara Falls, Canada: Tailrace Tunnel en Skylon Tower Tour

Begin aan een interactieve historische wandeltocht om te leren hoe Nikola Tesla waterkracht gebruikte aan de Canadese kant van de Niagarawatervallen. Tour door de Skylon Tower en Niagara Parks Power Station en ervaar de ongelooflijke Tailrace Tunnel, waarbij je 180 voet onder de grond duikt in een glazen lift. Je reis door de geschiedenis van waterkracht begint bij de Skylon Tower, waar je je deskundige gids ontmoet en uitkijkt over de Niagara Parks Power Station en de International Control Dam. Neem een glazen lift naar de top, waar je tijd hebt om te genieten van het adembenemende uitzicht. Loop na de afdaling naar de nabijgelegen Illumination Tower, waar de watervallen elke avond worden verlicht in een wonderbaarlijke lichtshow. Ga naar Tesla's herdenkingsstandbeeld terwijl je leert hoe Niagara Falls de ultieme beslisser was in de strijd om hydro-elektrische suprematie. Stop bij het beste uitkijkpunt voor de Horseshoe Falls en ga naar de Power Station, waar alle theorie zich in actie afspeelt. Bekijk enkele van de originele machines die in het station werden gebruikt en krijg de kans om het zelf uit te proberen. Ga ten slotte een glazen lift in en daal 180 voet af door de innerlijke werking van de krachtcentrale. Loop het pad waar het water langs de Tailrace-tunnel stroomde naar een uniek uitzicht vanaf de voet van de Niagara-watervallen.

Niagara Falls: Sightseeing-pas met 5 attracties en rondleiding

2. Niagara Falls: Sightseeing-pas met 5 attracties en rondleiding

Bezoek de attracties in een volgorde naar keuze. U kunt besluiten om te beginnen met de Niagara-wandeltocht, die uw ogen zal openen voor de geschiedenis van Niagara en hoe de watervallen een van 's werelds meest gekoesterde herkenningspunten werden. Met vertrektijden gedurende de dag kunt u deelnemen aan een wandeltocht op het tijdstip dat u het beste uitkomt en de vele bezienswaardigheden van Niagara ontdekken met uw live gids. Ga vervolgens verder met het leren over de geschiedenis van Niagara met een bezoek aan de onlangs geopende Niagara Power Station! Betreed en verken historische artefacten en interactieve tentoonstellingen, terwijl je geniet van fascinerende feiten over de eerste grote energiecentrale aan de Canadese kant van de Niagara-rivier. Ben je een sensatiezoeker? Bezoek Journey Behind the Falls en sta versteld terwijl je 125 voet afdaalt naar het hart van Niagara om de 130 jaar oude tunnels te verkennen! De lagere observatiedekken bieden een onvergetelijk uitzicht op Niagara Falls - maar vergeet je waterdichte jas niet! Klaar voor een aantal ongelooflijke uitzichten? Spring aan boord van de Whirlpool Aero Car en zweef 3500 voet boven het water! Geniet van een fantastisch uitzicht op de Niagara Whirlpool en stroomversnellingen terwijl je met een traditionele kabelbaan over de rivier reist! Bewonder meer ongelooflijke uitzichten vanaf het observatiedek van de Skylon Tower, terwijl je in een met glas omsloten lift stapt en 230 meter boven de iconische watervallen naar het hoogste uitkijkpunt van Niagara zweeft. Als je 's avonds gaat, kijk dan met verbazing hoe Niagara oplicht! Deze ongelooflijke pas bespaart u geld en laat u de beste bezienswaardigheden in Niagara zien - het is een win win!

Niagara Falls, Canada: wandeltocht met maximaal 5 attracties

3. Niagara Falls, Canada: wandeltocht met maximaal 5 attracties

Neem deel aan de ultieme wandeltocht door de Niagarawatervallen, inclusief de topattracties die u gezien moet hebben. Ontdek het beste dat de Canadese kant van de watervallen te bieden heeft met de drie topattracties en nog veel meer van de beroemde attracties van Niagara Falls. Ontmoet de gids 's ochtends aan de voet van de Skylon Tower en zorg dat je bij elke attractie als een van de eersten in de rij staat. Maak een ritje met de buitenlift en geniet van een adembenemend uitzicht hoog boven de watervallen vanaf een overdekt observatiedek van Skylon Tower. Voel de donderende trillingen van de watervallen terwijl je 40 meter afdaalt naar de voet van het 13 verdiepingen hoge wereldwonder op de Journey Behind The Falls. Klim tussen 1 mei en 25 november aan boord van de meest populaire attractie in Niagara Falls voor een persoonlijke ervaring van dichtbij die je nooit zult vergeten. Kom meer te weten over de geschiedenis en zie hoe Niagara Falls duizenden mensen van stroom voorziet met tentoonstellingen en gerestaureerde artefacten in de Niagara Falls Power Station tijdens rondleidingen tussen 1 april en 30 april. Verken een 2.200 ft lange tunnel onder Niagara's kathedraal van kracht voordat je een uitkijkplatform op waterniveau betreedt op de Tunnel Experience tijdens rondleidingen tussen 1 april en 30 april. Maak een "rit over de watervallen" vanuit het comfort en de veiligheid van een indoor 4D-bewegingstheater in Niagara's Fury tijdens rondleidingen tussen 1 april en 30 april. Verken onderweg meer dan 20 andere beroemde bezienswaardigheden en bezienswaardigheden van Niagara Falls met je gids. Luister naar fascinerende verhalen en interessante feiten over de lokale geschiedenis van Niagara Falls.

Niagara Falls: wandeltocht en toegang tot Niagara Power Station

4. Niagara Falls: wandeltocht en toegang tot Niagara Power Station

Al meer dan een eeuw maakte de Niagara Power Station gebruik van de krachtige energie van de Horseshoe Falls, maar na vele jaren inactief te zijn geweest, is de Power Station heropend als nooit tevoren! Betreed het station om historische artefacten en interactieve tentoonstellingen te verkennen, terwijl je geniet van fascinerende feiten over de eerste grote energiecentrale aan de Canadese kant van de Niagara-rivier. Kijk 's nachts hoe het verandert met verbluffende 3D-projecties die de reis van waterverversing naar elektriciteit laten zien. Ontdek voor of na je bezoek de talloze bezienswaardigheden die Niagara te bieden heeft tijdens je wandeltocht. Terwijl je langs bezienswaardigheden wandelt, zoals de Skylon Tower, Clifton Hill en Table Rock - om nog maar te zwijgen van het moderne wereldwonder, Niagara Falls - zul je versteld staan van wat je ziet. U kunt op elk moment rondleidingen verlaten om zelf te verkennen - met de Vox City-app kunt u onbeperkt genieten van zelfgeleide sightseeing.

Uit Niagara, VS: Canadian Side Power Of Niagara Tour

5. Uit Niagara, VS: Canadian Side Power Of Niagara Tour

Leer alles over hoe Niagara Falls Noord-Amerika aandrijft met deze tour gericht op de hydro-elektrische elementen. Profiteer van commentaar van je chauffeur en gids en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de Canadese kant tijdens deze dagtrip vanuit Niagara Falls, New York. Vertrek vanuit Niagara Falls, VS, en steek de Rainbow Bridge over naar Canada. Vang je eerste blik op alle drie de donderende watervallen. Kom meer te weten over hoe de kracht van deze watervallen is aangewend om schone hydro-elektrische energie op te wekken en veel delen van Noord-Amerika te 'elektrificeren'. Bewonder de schoonheid van de omliggende regio bij de Floral Clock, de Dufferin-eilanden en vanaf het uitkijkpunt van de Skylon Tower. Verken de 2200 meter hoge tunnel bij het Power Building en kijk recht omhoog naar de machtige Horseshoe Falls. Geniet van een praktische, multi-zintuiglijke ervaring in de Power Station terwijl je meer te weten komt over hydro-elektrische energie. Voor rondleidingen die 's avonds plaatsvinden, beleef je de meeslepende Currents-lichtshow, waardoor je het gevoel hebt dat je zelf deel uitmaakt van het natuurwonder.

Niagara Falls: wandeltocht met boottocht en energiecentrale

6. Niagara Falls: wandeltocht met boottocht en energiecentrale

Deze tour is een perfecte mix van geschiedenis en spanning! Ontmoet je gids aan de voet van de iconische Skylon Tower, die 230 meter boven de Niagara-rivier uitsteekt, om een ritje naar de buitenlift te maken voor een spectaculair uitzicht. Verken gerestaureerde artefacten en leer hoe de Niagarawatervallen meer dan een eeuw lang stroom hebben opgewekt voordat je door de 2200 voet lange tunnel naar een uitkijkplatform op waterniveau loopt. Maak een ritje op de wereldberoemde boottocht om je tour af te sluiten met een knaller! Deze tour biedt uitzicht vanuit elke hoek en zal herinneringen opleveren die een leven lang meegaan. Verken onderweg meer dan 20 andere populaire bezienswaardigheden van Niagara Falls met je gids. Luister naar fascinerende verhalen en leer interessante feiten over de geschiedenis van Niagara Falls.

Veelgestelde vragen over Niagara Falls, Ontario

Welke topattracties zijn een must-see in Niagara Falls, Ontario?

Niagara Falls, Ontario: wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige dagen?

Andere activiteiten in Niagara Falls, Ontario

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Ontario ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.