Kies data
Niagara Falls, Ontario

Avondtours

Niagara Falls, Ontario Nachttours: Onze meest aanbevolen

Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

1. Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

Vertrek vanuit New York City en reis naar de Niagarawatervallen in de staat New York om dit natuurlijke wonder vanuit meerdere gezichtspunten te ervaren. Je verlaat NYC 's avonds laat en komt 's ochtends vroeg aan in de mist en de regenbogen van de imposante watervallen. Je kunt ook 's ochtends uit New York vertrekken en de watervallen zien veranderen van dag tot nacht en genieten van de vuurwerkshow.  Hoor de donderende watervallen en zie de magische regenbogen in de vroege ochtend, voordat de drukte aanbreekt. Je klimt aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot om dicht bij de immense Horseshoewatervallen te komen. Je bezoekt bezienswaardigheden zoals het onbewoonde Goat Island en het Luna Island op de Niagararivier. Krijg een prachtig uitzicht op de Amerikaanse watervallen en de Bridal Veil-watervallen en staar vol ontzag naar de stroomversnellingen van de Niagararivier terwijl deze richting de machtige watervallen dendert.

Niagara Falls, Canada: Niagara Falls Night Tour & Boottocht

2. Niagara Falls, Canada: Niagara Falls Night Tour & Boottocht

Als de zon ondergaat verandert Niagara Falls in een verlicht wonderland, zoals je zult ervaren tijdens dit 4-uur durende programma aan de Canadese kant van de watervallen. Begin de avond goed met een "Voyage to the Falls"-rit op de Hornblower Cruise. Geniet vervolgens van een luxe diner met uw reisgezelschap in Table Rock Restaurant. Terwijl u dineert, wordt u getrakteerd op een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Falls. Na het diner ga je naar de Illumination Tower, waar je in realtime kunt zien hoe de lichten die de nacht opfleuren, worden ingeschakeld. Je krijgt ook volledige controle over de lichten die op de watervallen verschijnen. Met behulp van touchscreencomputers kunt u uw favoriete kleuren kiezen en kijken hoe de lichten op de watervallen worden geprojecteerd. Voordat je de Illumination Tower verlaat, ontvang je een herdenkingscertificaat waarop staat: I Lit Up Niagara Falls.

Niagara Falls, Canada: Skip-the-Line kleine groepsnachttour

3. Niagara Falls, Canada: Skip-the-Line kleine groepsnachttour

Verken de huwelijksreishoofdstad van de wereld tijdens een rondleiding door de Niagarawatervallen in een kleine groep. Vermijd het gedoe van ticketlijnen en wees getuige van bezienswaardigheden zoals het Table Rock Welcome Centre, Toronto Power Station, International Control Dam, Dufferin Islands, The Upper Rapids en nog veel meer. Begin je avontuur met een handige ophaalservice vanaf je accommodatie. Stap aan boord van uw comfortabele Mercedes Van en geniet van het verhaal van uw gids terwijl u in stijl reist. Vermijd lange rijen met je toegangsticket en bewonder de eerste locatie op de route, de adembenemende Canadian Horseshoe Falls en de schilderachtige American Falls. Bewonder de schoonheid van de Horseshoe Falls - de grootste van de drie watervallen en geniet van een vrij uitzicht op de American Falls, de op een na grootste waterval. Maak vakantiefoto's bij de wereldberoemde Illuminated Falls voordat je 520 ft in een glazen lift naar het Skylon Tower Observation Deck gaat. Geniet van het panoramische uitzicht op Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls, American Falls en de skyline van de stad. Bekijk het bruisende centrum en de Clifton Hill-gebieden. Zodra uw voeten weer op de grond staan, brengt uw gids u terug naar uw Niagara Falls Hotel in het centrum.

Niagara, Canada: lichtshow krachtcentrale met diner en rondleiding

4. Niagara, Canada: lichtshow krachtcentrale met diner en rondleiding

Laat je meevoeren voor een nacht bij de watervallen vanaf elke locatie in het centrum van de Niagara Falls en ga naar de krachtcentrale van Niagara Parks om te zien hoe de waterkracht wordt opgewekt. Bekijk de epische geluids- en lichtshow van Niagara Parks. Bekijk deze meeslepende, zintuiglijke en gezinsvriendelijke show met 3D-projectie, interactieve mogelijkheden en adembenemende muziek. Trakteer je zintuigen na de show op een heerlijk 3-gangendiner met uitzicht op de watervallen in Table Rock House Restaurant. Dineer in lokaal geproduceerde en internationaal geïnspireerde gerechten voordat je naar de Illumination Tower gaat. Bekijk het veelkleurige verlichte water van de watervallen tegen de nachtelijke hemel. Wees creatief en bedien zelf de lichten en ontvang een "I Lit Up Niagara Falls" certificaat. Ten slotte zal uw gids u terugbrengen naar uw hotel.

Vanuit Toronto: Niagara Falls Avond Tour Met Boot Cruise

5. Vanuit Toronto: Niagara Falls Avond Tour Met Boot Cruise

Profiteer van de ophaalservice van alle hotels in het centrum van Toronto of Toronto Pearson Airport en reis vervolgens met een klimaatgestuurde minibus naar Niagara Falls. Luister naar een informatief commentaar over de geschiedenis van het gebied en de rol van de inheemse bevolking, en ontdek waarom de geografie het Niagara-schiereiland zo uniek maakt. Bij aankomst in Niagara Whirlpool, verwonder je je over een van de meest gewelddadige stroomversnellingen met wit water in Noord-Amerika. Klim vervolgens aan boord van de Hornblower om de kracht, energie en majesteit van Niagara Falls van dichtbij te ervaren tijdens de boottocht "Voyage to the Falls". Laat je betoveren door de hoogte van de Horseshoe Falls en de hoeveelheid water die uit de kam naar beneden stort. Reis langs de Niagara Parkway om de kracht van de Niagara-rivier te zien terwijl deze zich voorbereidt om over de watervallen te storten. Geniet onderweg van het schilderachtige landschap van de Dufferin-eilanden. Krijg wat vrije tijd bij Niagara Falls voor het diner of om Clifton Hill en andere attracties te bezoeken. Kijk vol ontzag wanneer de schemering aanbreekt en de grote cataracten worden verlicht in een veelheid aan kleuren. Kies voor een rondleiding met diner en dineer in het Sheraton on the Falls Hotel. Geniet van het Fallsview Buffet en geniet van een panoramisch uitzicht op de Niagara Falls die 's avonds verlicht zijn. Vertrek uit Niagara Falls en reis terug naar Toronto waar je bij aankomst wordt afgezet bij je hotel.

Niagara Falls, Canada: Falls by Day and Night with Dinner

6. Niagara Falls, Canada: Falls by Day and Night with Dinner

Ervaar dag en nacht de natuurlijke schoonheid van Niagara Falls tijdens een dagtour die begint en eindigt in Niagara Falls, Canada. Bekijk de prachtige watervallen vanuit meerdere perspectieven aan de Canadese kant van de grens. Profiteer van een gratis ophaalservice vanaf je accommodatie in Niagara Falls, Ontario, Canada, en ga vervolgens naar Niagara Falls. Ga met de lift naar het observatiedek bij de Skylon Tower en geniet van een panoramisch uitzicht tot aan de steden Buffalo en Toronto. Stap dan aan boord van de seizoensgebonden Voyage to the Falls (mei-oktober) van Niagara City Cruise voor een boottocht naar het hart van de Canadian Horseshoe Falls. Ontdek wat er achter de watervallen in de tunnels ligt tijdens de Journey Behind The Falls-ervaring en sta aan de voet van de Horseshoe Falls. Geniet van een heerlijk driegangendiner met uw reisgezelschap in het Table Rock Restaurant met uitzicht op Horseshoe Falls zodra de avond valt. Baan je een weg naar de Illumination Tower om controle te krijgen over de lichten die het water in het donker verlichtten.

Niagara Falls, Canada: Illumination Tower en wijnproeverij

7. Niagara Falls, Canada: Illumination Tower en wijnproeverij

Verwen uw zintuigen met een lokale wijnproeverij in het Queen Victoria Palace in Niagara Falls. Ontmoet de lichtmeester met een kaartje voor de Illimitation Tower en kleur de watervallen 's nachts met felle lichten. Ontmoet je gids als de zon ondergaat en ga naar je gereserveerde tafel op het balkon van Queen Victoria Palace. Kijk uit over een onbelemmerd uitzicht op de watervallen terwijl je gids je de geschiedenis van Niagara en de watervallen vertelt. Ga zitten op een plek waar prinses Diana en de twee prinsen van Engeland ooit stonden om de watervallen te bewonderen. Geniet van een proeverij van 4 speciaal geselecteerde regionale wijnen en hoor over het wijnbereidingsproces. Combineer uw wijn met een ambachtelijke charcuterieplank met verrukkelijke lekkernijen. Ga verder op een korte wandeling naar de Illumination Tower waar u de ervaren Lichtmeester kunt ontmoeten. Ontdek de magie van het schilderen van de watervallen met licht terwijl je de leiding neemt over het verlichtingssysteem en je eigen kleuren kiest om de nacht mee te verlichten. Kom meer te weten over wanneer de watervallen voor het eerst werden verlicht in 1860 en maak deel uit van deze lokale traditie. Keer terug naar je ontmoetingspunt aan het einde van je tour.

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Transfers
17 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 17

Veelgestelde vragen over Nachttours in Niagara Falls, Ontario

Welke andere activiteiten dan Nachttours zijn de moeite waard in Niagara Falls, Ontario?

Andere onmisbare dingen om te doen in Niagara Falls, Ontario:

Sitemap Niagara Falls, Ontario

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Ontario ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Ontario

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 185 beoordelingen

Fantastische ervaring, de watervallen zijn een wonder van de natuur, het park kan ook zelfstandig bezocht worden, maar het hebben van een gids is veel beter omdat het dingen uitlegt die je misschien alleen ziet, maar niet helemaal begrijpt. De excursie is perfect georganiseerd, van de reis tot de hele tekst. Zeer comfortabele coach.

Goed plan om de watervallen, hun verlichting en het vuurwerk vanuit New York te zien! Het is echt de moeite waard, en de gids ter plaatse voor het bezoek aan het park was erg goed! Natuurlijk is de reis vermoeiend, maar het is echt de moeite waard!

Geweldige ervaring en geweldige dag! De reis is niet zwaar omdat deze wordt onderbroken door verschillende pauzes om te eten of gebruik te maken van de diensten. Begeleide en gedetailleerde rondleiding. Adembenemende landschappen.

Alles is erg leuk, de gids is Spaans, aardig persoon, de Engelse gids vindt dat alleen toeristen die Engels spreken belangrijk zijn, laagopgeleid persoon

het was geweldig! de gidsen waren zo aardig en het is absoluut een once in a lifetime ervaring?