Toegangsticket

Niagara Falls, Canada: ticket Skylon Tower-observatiedek

Niagara Falls, Canada: ticket Skylon Tower-observatiedek

Vanaf € 11,32 per persoon

Krijg een onovertroffen uitzicht op de Niagarawatervallen en de omliggende stad vanaf de Skylon Tower. Profiteer van een ticket met flexibele datum, inclusief een glazen lift naar boven en toegang tot het observatiedek binnen en buiten.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Krijg 360° panoramisch uitzicht op Niagarawatervallen en de omliggende stad
 • Rij naar de top in de onderscheidende Yellow-Bug buitenliften
 • Bewonder de adembenemende vergezichten vanaf het 236-meter hoge observatiedek voor binnen en buiten
 • Breng je bezoek in de avond om de 'Illumination of the Falls' en seizoensgebonden vuurwerk te bewonderen
 • Plan je bezoek rond het weer met een ticket met flexibele datum
Volledige beschrijving
Reserveer van tevoren je flexibele ticket om Skylon Tower te bezoeken volgen je eigen schema en het weer. Je ticket is geldig voor toegang binnen zeven dagen na de geboekte datum. Ervaar het hele jaar door, onder de zon of de sterren, van het beste  panoramisch uitzicht op de watervallen en de omliggende stad vanaf 236 meter boven de Niagara Gorge. Je bezoek begint met de 'Ride to the Top' in een glazen buitenlift. Een soepele rit van 52 seconden brengt je naar de top van de toren, klaar om de bezienswaardigheden te ontdekken vanaf het observatiedek binnen en buiten. Bewonder vanaf hoog Horseshoe Falls, American Falls, Great Gorge en de Rivier Niagara. Bezichtig overdag het uitzicht op de Niagara-wijnstreek en  de wolkenkrabbers van Toronto en Buffalo, wanneer de omstandigheden goed zijn. Bezoek in de avond om de watervallen te zien verlicht in een waterval van kleuren en bewonder het seizoensgebonden Falls Fireworks-display overhead.  De Revolving Dining Room en het Summit Suite Buffet bieden heerlijke maaltijdopties. Aan de voet van Skylon Tower is een gezinspleziercentrum met interactieve spellen en attracties voor alle leeftijden. Blader door de winkel met een brede selectie speciaalzaken met onderscheidende Canadese souvenirs, cadeauartikelen, kleding, sieraden, inheemse ambachten en lokale ambachtslieden.
Inbegrepen
 • Ticket met flexibele datum voor een enkele toegang tot de Skylon Tower
 • Lift naar de top
 • Toegang tot het observatiedek binnen en buiten
 • Alle belastingen en kosten die van toepassing zijn
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Skylon Tower, Robinson Street 5200, Niagara Falls, Ontario, Canada. Ga naar de hoofdlobby en wissel je GYG-voucher in voor je toegangsticket (s) bij de Guest Services-balie.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Tickets hebben geen vaste tijd en zijn geldig voor gebruik tijdens seizoensgebonden openingstijden
 • Er is een flexibel inwisselingsbeleid, dus je kunt binnen zeven dagen beide zijden van je geboekte ticketdatum bezoeken om het beste bij je reisplannen en het weer te passen
 • In het hoogseizoen (juni tot augustus) kunnen rijen tijdens het inchecken en voor de lift tijdens de piekuren optreden Plan je bezoek vóór 11:00 uur of na 15:00 uur voor de beste ervaring
 • Kinderen van onder de 4 jaar oud mogen gratis naar binnen
 • Neem uw paspoort mee als je uit de VS komt, omdat je deze nodig hebt om Canada binnen te gaan om toegang te krijgen tot deze attractie
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 330 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We hebben de online tkt gedaan, dus we hebben geen tijd verspild aan het loket. Voordat we aan boord gaan, wordt een poncho gegeven om te schuilen voor het water. De boot maakt een mooie rit van ongeveer 20 minuten, leidt bijna onder de watervallen. De grootsheid van het water dat met die kracht naar beneden komt, neemt je adem weg. Jezelf zien onder de watervallen is tegelijkertijd zeer suggestief en spectaculair. Een ervaring die ik ten zeerste aanbeveel.

Verder lezen

24 oktober 2019

Het was een regenachtige dag, maar zelfs met de regen konden we nog steeds het prachtige uitzicht op de watervallen en de Clifton-heuvel en de hele stad zien. Het was adembenemend en we hebben zoveel foto's gemaakt. Na een tijdje daar te zijn verdwenen, klaarde de lucht op en de zon scheen en het was nog steeds mooi. Nadat we hadden rondgekeken en onze foto's hadden gemaakt die er geweldig uit kwamen.

Verder lezen

21 oktober 2019

Ongeëvenaarde weergaven, maar u MOET rechts gaan wanneer ze worden geopend. De tourbussen beginnen vroeg in te rollen en de lijnen stapelen zich snel op! Ze laten VEEL mensen tegelijk op en het wordt druk en het is moeilijk om een kijkje te krijgen (vooral voor kortere kinderen). Liften zijn druk bezet met mensen en zouden erg ongemakkelijk zijn voor iedereen die claustrofobisch was. Houd er rekening mee dat de toren in de wind slingert - ik ging ruim voor mijn familie terug naar beneden.

Verder lezen

9 september 2019

Georganiseerd door

Product ID: 148229