Niagara Falls, Ontario
Rondvluchten & helikoptertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Niagara Falls, Ontario Rondvluchten & helikoptertours: Onze meest aanbevolen

  • Niagara Falls, Canada: panoramische helikoptervlucht

    1. Niagara Falls, Canada: panoramische helikoptervlucht

    Boek vooraf en krijg een extraatje—reserveer voor 31 augustus voor reisdata in september tot november en krijg er een gratis foto bij. Deze helikoptervlucht van 12 minuten wordt de ervaring van je leven. Vlieg met spectaculair uitzicht over de Niagara Falls. Je vertrekt vanuit een heliport op 5 minuten van het centrum van Niagara Falls, Canada. Klim aan boord van de Airbus H130 met plek voor zeven passagiers. De ruime kabine heeft grote ramen, dus je hebt onderweg een geweldig weids uitzicht. Je heli kiest het luchtruim en al snel vlieg je over de rivier de Niagara. Je kunt aan boord naar toelichting luisteren, met een keuze uit twaalf talen. Zweef over de rivier van de Whirlpool tot aan de Rainbow Bridge. Van boven zie je het Queen Victoria Park, de Skylon Tower, de American Falls en de Bridal Veil Falls liggen. Je volgt de bocht van de Canadese Horseshoe Falls en ziet regenbogen in ...

  • Niagara Falls: vliegtuigreis, bezoek aan wijnmakerij & wijnproeverij

    2. Niagara Falls: vliegtuigreis, bezoek aan wijnmakerij & wijnproeverij

    Dit ongelooflijke Niagara-pakket bevat een halve dag van sites, smaken en ongeëvenaarde ervaringen. Begin met een 100 km rondvlucht door de iconische Niagara-watervallen, genietend van een panoramisch 360 ° uitzicht in een High Wing Cessna-vliegtuig, zonder vleugels die je zicht blokkeren. Champagne wordt aan boord van het vliegtuig geserveerd, zodat u champagne kunt drinken terwijl u over Niagara Falls vliegt. Er zijn ook lokaal geproduceerde Niagara-chocolaatjes aan boord om van te genieten terwijl u geniet van het uitzicht. Na je vliegreis keert u terug naar de luchthaven waar u kaartjes ontvangt voor uw bezoek aan de wijnmakerij en rondleiding door de chocoladefabriek. Rijd zelf naar de chocoladefabriek en neem deel aan een rondleiding om te zien hoe ieders favoriete desserts handgemaakt zijn door meester-chocolatiers. Boek uw rondleiding van een uur met deze hoogwaardige chocolati...

Sitemap Niagara Falls, Ontario

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Ontario ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Ontario

Het hoogtepunt van onze vakantie!

Absoluut fantastisch! Een must voor bezoekers van de Niagara-watervallen omdat je de watervallen vanuit een heel andere hoek ziet. We hebben onze vlucht geboekt voor dinsdag, maar vanwege weersomstandigheden waren de helikopters de hele dag op dinsdag en ook op woensdag aan de grond. Omdat we langer bij de watervallen verbleven, konden we donderdag zonder problemen vliegen. Een terugbetaling werd ook aangeboden als we het wilden, dus het bedrijf is volledig eerlijk. We hadden een geweldige tijd en zouden het aanbevelen!

De schilderachtige vlucht zelf was een adembenemende ervaring. Het personeel was super aardig en ondanks het feit dat veel mensen op de vlucht zaten te wachten, kwamen we meteen. Wat moet worden opgemerkt, is dat je bij een bewolkte hemel en veel wind niet kunt vliegen. Daarom moet je die dag een beetje flexibel zijn. Maar het personeel heeft daar ook informatie verstrekt. Al met al een geweldige ervaring.

Leuk en spannend.

De ervaring als geheel was erg goed. De meeste ritten lagen echter alleen binnen het bereik van 5 minuten. Mijn dochter en ik hebben meerdere vluchten getimed.