Kies data
Niagara Falls, Ontario

Rondvluchten & helikoptertours

Niagara Falls, Ontario Rondvluchten & helikoptertours: Onze meest aanbevolen

Niagara Falls, Canada: panoramische helikoptervlucht

1. Niagara Falls, Canada: panoramische helikoptervlucht

Boek vooraf en krijg een extraatje—reserveer voor 31 augustus voor reisdata in september tot november en krijg er een gratis foto bij. Deze helikoptervlucht van 12 minuten wordt de ervaring van je leven. Vlieg met spectaculair uitzicht over de Niagara Falls. Je vertrekt vanuit een heliport op 5 minuten van het centrum van Niagara Falls, Canada. Klim aan boord van de Airbus H130 met plek voor zeven passagiers. De ruime kabine heeft grote ramen, dus je hebt onderweg een geweldig weids uitzicht. Je heli kiest het luchtruim en al snel vlieg je over de rivier de Niagara. Je kunt aan boord naar toelichting luisteren, met een keuze uit twaalf talen. Zweef over de rivier van de Whirlpool tot aan de Rainbow Bridge. Van boven zie je het Queen Victoria Park, de Skylon Tower, de American Falls en de Bridal Veil Falls liggen. Je volgt de bocht van de Canadese Horseshoe Falls en ziet regenbogen in alle richtingen. Op de weg terug naar de helihaven zie je soms de contouren van Toronto in het noorden en de oevers van Lake Erie in het zuiden. Zet beide voeten weer op de grond na twaalf zinderende vliegminuten, een perfect begin van je Niagara Falls-avontuur.

Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch

2. Niagara Falls, Canada: heli, boottocht & Skylon lunch

Beleef een 5 tot 6 uur durende tour en bekijk de prachtige Niagarawatervallen vanuit verschillende perspectieven vanaf de Canadese zijde van de Falls, deze wordt beschouwd als de beste kant om de American en Horseshoe Falls te zien. Eerst bewonder je de waterval vanuit een helikopter; vlieg direct boven het wervelende water voor 12 minuten. Bekijk de kracht van de Niagarawatervallen van dichtbij, aan boord van Hornblower Niagara Cruise-boottocht "Voyage to the Falls". Ervaar de leuke interactieve Niagara Fury en de Butterfly Conservatory wanneer de boottocht niet werkt. Bewonder het 360-gradenuitzicht vanaf het observatiedek van de Skylon Tower en geniet van een spectaculaire lunch bij het Summit Suite Buffet van de Skylon Tower. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de top van de toren en kies uit verschillende heerlijke gerechten. Je laatste halte is de "Journey Behind the Falls", die je mee achter en beneden de iconische Horseshoe Falls neemt. De uitstap eindigt met een veilige terugkeer naar je ophaallocatie.

Niagarawatervallen: schilderachtige vliegtuigtour met chocolade en champagne

3. Niagarawatervallen: schilderachtige vliegtuigtour met chocolade en champagne

Vlieg door de wolken en bekijk 12 historische en geologische wonderen in de Niagara-regio. Sluit je audiogids aan om alles te weten te komen over de onderstaande sites, waaronder Niagara Falls, Lake Ontario en de schilderachtige Canadese stad Niagara-on-the-Lake. Ontmoet je professionele piloot op Niagara District Airport en vertrek op je luchtavontuur. Vlieg comfortabel in een Cessna-vliegtuig en geniet van de langste "luchttijd" die beschikbaar is in Niagara. Met 25 jaar ervaring weet uw piloot precies wat hij moet doen om ervoor te zorgen dat alle passagiers een perfect 360-graden uitzicht krijgen. Vlieg over het eeuwenoude Fort George en bewonder Queenston Heights Park van bovenaf. Maak de perfecte foto van de turbulente Niagara-draaikolk en leg de kracht vast van dit natuurwonder dat al 4000 jaar ronddraait. Leer over lokale bezienswaardigheden zoals het Welland Canal, Fort Niagara en de Hydro Power Dams terwijl u geniet van champagne en chocolade. De tour eindigt op Niagara District Airport.

Veelgestelde vragen over Rondvluchten & helikoptertours in Niagara Falls, Ontario

Welke andere activiteiten dan Rondvluchten & helikoptertours zijn de moeite waard in Niagara Falls, Ontario?

Andere onmisbare dingen om te doen in Niagara Falls, Ontario:

Wat zijn de beste Rondvluchten & helikoptertours in Niagara Falls, Ontario?

Welke Rondvluchten & helikoptertours in Niagara Falls, Ontario nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Niagara Falls, Ontario

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Ontario ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Ontario

Martina was een goede gids, goed georganiseerd maar vanwege het slechte weer vlogen de helicopters niet. Met de voucher konden we echter de volgende dag wel. Dit is echt een aanrader: de tour, de gids en het bedrijf! Jammer dat de ramen van de Skylon tower beslagen waren.

Prachtige ervaring ook zonder helikoptervlucht (afgelast ivm weer)

Leuke afwisselende ervaring. Leuk met kleine groep. Goede organisatie. Helaas ging de helikoptervlucht niet door ivm het weer. Omdat wij niet op een ander moment konden, kregen we binnen een week geld teruggestort.

Geweldige ervaring

Met dank aan onze gids Vince een super dag gehad. Bij de camping opgehaald, en steeds bracht hij ons naar onze volgende stop. Boot en helikopter waren de hoogtepunten!!

De hele tour was geweldig, super leuke gids. Kan iedereen aanraden, de volledige tour te doen. Helicopter, Hornblower, Skylon.

Helemaal top!

Alles gezien in een paar uurtjes! Prima georganiseerd!!