Kies data

Niagara Falls, Ontario Wateractiviteiten

Niagara Falls, Ontario Wateractiviteiten: Onze meest aanbevolen

Niagara Falls, Canada: halve dagtour in kleine groep

1. Niagara Falls, Canada: halve dagtour in kleine groep

Beleef een 4,5-uur durende trip door Niagarawatervallen om de machtige waterval vanuit verschillende perspectieven te ervaren vanuit de Canadese kant, beschouwd als de beste kant om zowel de American & Horseshoe Falls te bekijken. Je zult de kracht van Niagara op slechts een paar meter afstand van dichtbij zien aan boord van de boot Hornblower Niagara tijdens de 'Voyage to the Falls' rondvaart.  Tijdens deze excursie hoor je over de oorsprong van de watervallen en zie je de Amerikaanse en Canadese energiecentrales die op de wateren van de Rivier Niagara draaien. Pauzeer om het prachtige bloemenuurwerk te bewonderen, dat uit meer dan 16.000 planten bestaat. Kom meer te weten over de Niagara Glen en de Whirlpool Golf Course en profiteer van volledig commentaar op het Whirlpool Rapids Observation Deck en de Brink of the Falls. Beklim de Skylon Tower voor een panoramisch uitzicht vanuit de lucht en daal af achter de watervallen en voel de Horseshoe Falls boven je vallen tijdens de Journey Behind the Falls.

Niagara Falls, Canada: wandeltocht met cruise en de watervallen

2. Niagara Falls, Canada: wandeltocht met cruise en de watervallen

Wijd een dag aan de betoverende Niagarawatervallen tijdens een begeleide wandeling. Stap op de eerste kabelbaan van de dag en daal af in de kloof voor de Voyage to the Falls-boottocht. Loop over de promenade voordat je deelneemt aan de Journey Behind the Falls-ervaring. Ontmoet je vriendelijke gids en groep 's ochtends voor de lift en geniet van panoramische uitzichten terwijl je afdaalt naar de Voyage to the Falls-boottocht. Klim aan boord en voel de kracht van de Niagarawatervallen van dichtbij. Ga weer omhoog en geniet van een informatieve wandeling over de promenade. Bekijk de site van de voormalige Honeymoon Bridge, kom meer te weten over beroemde beroemdheden en waaghalzen die deze site hebben bezocht en maak een geweldige foto bij Horseshoe Falls. Kom aan bij het Table Rock Welcome Center en maak je klaar voor de Journey Behind the Falls-ervaring met vooraf gereserveerde toegang. Daal de trap af naar de rotsachtige grotten achter de watervallen en volg een richel naar een uitkijkpunt naast de watervallen.

Niagara Falls, NY: halve daguitstap in kleine groep

3. Niagara Falls, NY: halve daguitstap in kleine groep

Zie het beste van Niagara Falls, New York voor een meeslepende 4-5-uur durende tour en ervaar de topattracties en bezienswaardigheden van de waterval aan de Amerikaanse kant vanuit verschillende gebieden. Je wordt opgehaald in Niagara Falls, New York en beleeft een dag waarop je vanuit allerlei perspectieven zo dicht mogelijk bij de imposante watervallen komt. Neem de lift bij de Cave of the Winds en reis de Niagara Gorge in van 53 meter. Trek de meegeleverde felgele poncho's en speciale schoenen aan en voel de bries op je gezicht terwijl je je waagt langs de houten loopbrug omhoog naar het orkaandek dat onder de sluierval valt. Vervolgens stap je in de Maid of the Mist, een boot die je uitzicht op de watervallen vanaf het water biedt. In de Observation Tower bezichtig je de Amerikaanse en Canadese kant van Niagara Falls tegelijkertijd - dat kan nergens anders! Bewonder attracties, zoals Whirlpool Falls, 3 Sister Islands en Luna Island. Ga naar Goat Island om vanuit verschillende hoeken Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls te bekijken. Dan word je weer afgezet bij je hotel of een locatie naar keuze in het centrum van Niagara Falls, New York.

Niagara Falls, ON: Jetboot-tour op de Niagara River, 45 min

4. Niagara Falls, ON: Jetboot-tour op de Niagara River, 45 min

Stap aan boord voor een spannende jetboot-tour op de rivier de Niagara. Vaar tijdens je tour op zinderende stroomversnellingen en sta versteld van de prachtige natuur om je heen. Je plaatselijke gids vertelt je meer over de rivier, de historische herkenningspunten ervan en de verschillen tussen de Amerikaanse en Canadese kant. Vervolgens navigeert je deskundige gids over de rivier naar een spannende rit door klasse 5-stroomversnellingen. Betreed Devil's Hole waar de stroomversnellingen beginnen en ervaar de opwindende 365° Hamilton-bocht. Geniet letterlijk van dichtbij van de rivier en laat je natspetteren terwijl je door de stroomversnellingen peddelt, want jetboten zijn niet overdekt. Als je liever droog blijft, kun je de opwinding van de stroomversnellingen ervaren tijdens de Jet Dome-tour. Je vaart dezelfde route als de Wet Jet-tour, maar de overdekte boot biedt bescherming tegen de stroomversnellingen, waardoor je droog en comfortabel blijft.

Niagara Falls, VS: begeleide wandeling en Maid of the Mist

5. Niagara Falls, VS: begeleide wandeling en Maid of the Mist

Tijdens deze seizoenstour kun je van 15 mei tot 16 november genieten van een Maid of the Mist-boottocht. Waag je in het hart van Horseshoe Falls en voel de mist op je gezicht terwijl je 675.000 gallons water van de watervallen en in de rivier beneden ziet stromen. Geniet van het uitzicht vanaf de loopbrug van het kraaiennest en vanaf het observatiedek. In de wintermaanden, van 7 november tot 14 mei, zal de tour de Grot van de Winden verkennen. Ontmoet elkaar op de Power Portal en loop door het park, stop bij de ongelooflijke Horseshoe Falls en leer over de mannen en vrouwen die probeerden de watervallen te trotseren in dodelijke stunts. Als het weer het toelaat, loop dan zelfs naar Luna Island en bekijk de American en Bridal Veil Falls. Ga ten slotte naar de Cave of the Winds-attractie en betreed het World Changed here Pavilion and the Movie voordat je een lift naar beneden neemt naar de Cave of the Winds Walkway, waar je vanaf de bodem de iconische watervallen van onderaf kunt bekijken. Tijdens je ontdekkingstocht beantwoordt je gids al je vragen en geeft hij je informatie over hoe je het beste uit je tijd hier in Niagara Falls kunt halen.

Veelgestelde vragen over Niagara Falls, Ontario

Welke topattracties zijn een must-see in Niagara Falls, Ontario?

Niagara Falls, Ontario: wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige dagen?

Andere activiteiten in Niagara Falls, Ontario

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Ontario ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Ontario

Het was geweldig om zo goed georganiseerd de hoogtepunten van het Canadese deel van de Niagara watervallen te bezoeken. Onze gids Erica was een zonnetje en zeer kundig over alles wat we maar wilden weten. Absolute aanrader om dit zo te doen.

Great tour to see the highlights of Niagara. Not in line for tickets, drop of at the experience. Abby was our enthusiastic guide and did a great job !!

Fijn dat het maar een kleine groep was en de gids Ken was ontzettend leuk en aardig. Liet ook nog wat andere leuke spots in de buurt zien

Sam de tourgide heeft ons fantastisch rondgeleid. Mooie verhalen en top ervaring. Met als slotstuk de boottocht.

Mooie ervaring met de jet boot. En inderdaad je word nat !