Belevingen in
Niagara Falls, Verenigde Staten

Bewonder een natuurwonder, verken het staatspark en beleef een boottocht vanaf de Amerikaanse kant van de watervallen.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Niagara Falls, Verenigde Staten: De beste dingen die je niet wil missen

Niagara Falls, VS: boottocht en Cave of the Winds-tour

1. Niagara Falls, VS: boottocht en Cave of the Winds-tour

Bewonder Niagara Falls tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Je wordt opgehaald bij je hotel in Niagara Falls, VS, en gaat rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder eerst alle drie de ruisende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Bekijk van de grootste tot de kleinste de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Kom dan dicht bij de machtige watervallen op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen blazen en hoor hun donderend gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga vervolgens naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel met gedenkwaardige momenten die je doorbrengt bij Niagara Falls.

Canadese Niagarawatervallen: zipline naar de watervallen

2. Canadese Niagarawatervallen: zipline naar de watervallen

Maak gebruik van de spannendste en uniekste manier om de Niagarawatervallen te bekijken. Profiteer van snelle toegang door online je afstandsverklaring voor aankomst in te vullen. Ga direct naar de lanceringskiosk waar het personeel je zal begeleiden via de lift naar het startpunt van de tokkelbaan. Je wordt uitgerust met een helm en een comfortabele veiligheidsharnas. Je ontvangt alle veiligheidsinstructies die je nodig hebt, zodat je gewoon achterover leunt, ontspant en van de uitzichten geniet. Voel de ongelofelijke kracht van de natuur terwijl je 67 meter boven de beroemde Niagara River Gorge zweeft, langs een kabel van 670 meter lang. Zweef langs de Amerikaanse watervallen en in de richting van de geweldige kracht, het donderende lawaai en de indrukwekkende mist van de grootse Canadese Horseshoe Falls, waar je bij het aankomst- en uitzichtplatform landt. Geniet van de beste manier om de wereldberoemde Niagarawatervallen in al hun glorie te bewonderen en fotograferen. Keer tot slot terug naar de top in een comfortabel busje met airconditioning.

Niagara, VS: Maid of the Mist en avontuurlijke wandeltocht

3. Niagara, VS: Maid of the Mist en avontuurlijke wandeltocht

Reis naar het hart van de Horseshoe Falls, begin aan een rondvaartboot door de Niagara Falls en voel de mist van 700.000 gallons watervaten boven de watervallen. Ga dan naar het observatiedek om alle 3 de watervallen van de Niagara Falls te zien. Bezoek vervolgens Prospect Point en loop vervolgens naar Goat Island om Luna Island en de verbazingwekkende Horseshoe Falls te bekijken. Leer wat geschiedenis van Niagara Falls van je deskundige gids die je op de boot zal vergezellen en je naar de beste locaties zal leiden. De boot kan druk worden, dus uw gids zorgt ervoor dat u als een van de eersten van de boot afkomt, waardoor u tijd bespaart in de rij voor de lift. Maak vervolgens de avontuurlijke wandeling en leer over de geschiedenis van Niagara Falls en de waaghalzen die haar probeerden te trotseren. Beëindig de tour bij de trolley en zoek informatie om u te helpen genieten van uw bezoek aan de watervallen. De gidsen ter plaatse beantwoorden graag alle vragen en helpen u bij het navigeren door het Niagara Falls State Park.

Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

4. Niagara Falls, VS: Amerikaanse tour & Maid of The Mist

Beleef het avontuur, de schoonheid en het natuurlijke wonder van de Niagarawatervallen, Amerika. Je ervaring van een halve dag omvat een bezoek aan de American Observation Tower, de wereldberoemde boottocht 'Maid of the Mist', het avontuur 'Cave of the Winds' en een bezoek aan het oudste staatspark van het land, het Niagara Falls State Park. Bewonder de adembenemende watervallen vanaf de top van de Amerikaanse uitkijktoren. Je komt heel dichtbij de machtige watervallen tijdens de Maid of the Mist-boottocht en het Cave of the Winds-avontuur. Hoor het donderende gebrul en voel  de mist  op je gezicht tijdens de boottocht. Je bezoekt Niagara State Park, het oudste staatspark in de VS en de thuisbasis van de American Falls, de Bridal Veil Falls en een deel van de Horseshoe Falls. Bewonder  adembenemende uitzichten vanuit alle belangrijke kijkgebieden en duik in de rijke geschiedenis van de waaghalzen die probeerden de watervallen te veroveren

Niagara Falls, Canada: toegang tot het vlinderconservatorium

5. Niagara Falls, Canada: toegang tot het vlinderconservatorium

Ervaar de magie van het Butterfly Conservatory, gelegen op het terrein van de Niagara Parks Botanical Gardens. Het Butterfly Conservatory ligt op slechts 15 minuten rijden van de Canadian Horsehoe Falls en is gemakkelijk bereikbaar met het WEGO-transportsysteem. Deze magische attractie heeft meer dan 2000 kleurrijke tropische vlinders die vrij rondzweven tussen de kronkelende paden onder de ruime, met glas omsloten serre. Je zelfgeleide wandeling door het Butterfly Conservatory begint met een korte, informatieve videopresentatie voordat je vrij bent om het in je eigen tempo te verkennen. Bewonder 45 soorten vlinders, waaronder enkele uit tropische gebieden over de hele wereld, waaronder Costa Rica, El Salvador en de Filippijnen. Ontdek de dynamische tentoonstellingsruimte met educatieve informatie over de levenscycli van vlinders, bestuivers en meer. Wandel over paden die door het regenwoud slingeren, langs een vijver en waterval naar het Emergence-venster, waar vlinders hun poppen verlaten en zich voorbereiden op hun eerste vlucht.

Niagara Falls VS: all-inclusive groepsreis met boottocht

6. Niagara Falls VS: all-inclusive groepsreis met boottocht

Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Niagara Falls en geniet van het schilderachtige uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid Of The Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de Cave Of The Winds, waar je onder de watervallen kunt staan voordat je geniet van het adembenemende uitzicht op de Niagara-watervallen. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen te zien die samen de Niagara Falls vormen. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op Horseshoe Falls vanaf de kant van de VS. Ga een half uur naar het Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point om nog een laatste geweldig uitzicht op de watervallen te krijgen.

Niagara: wijnmakerijtour van een halve dag met proeverijen en optionele lunch

7. Niagara: wijnmakerijtour van een halve dag met proeverijen en optionele lunch

Begin aan een rondleiding door het beroemde wijngebied van Niagara met 3 touropties. Doe mee aan een inclusieve tour die is ontworpen voor iedereen, of je nu een kenner bent of gewoon een drankje wilt delen met vrienden. De Wine Country-optie van 4 uur concentreert zich rond de regio Niagara-on-the-lake, genesteld aan Lake Ontario, in de buurt van de monding van de Niagara Falls. Proef wijnen bij Pillitteri Estates, Inniskillin en Konzelmann Estates en geniet van vrije tijd voor lunch en winkelen in het schilderachtige stadje. De 4-uur durende Twenty Valley-optie onthult de idyllische schoonheid van Twenty Valley, een bezoek aan Creekside Estate Winery, Cave Spring Winery en Kacaba Vineyards, gevolgd door een luxe driegangenlunch en vrije tijd in de charmante enclave van Jordan Village. Kies de Deluxe Winery-optie voor een 5-uur durende tour met proeverijen bij Chateau des Charmes Winery, wijn- en ijswijnproeverijen bij Inniskillin Winery, evenals een 2-gangenlunch in Queen's Landing met panoramisch uitzicht op de rivier. Neem daarna de tijd om de vergezichten van Niagara-on-the-meer te bewonderen.

Niagara Falls, VS: Cave of the Winds Express Pass en Tour

8. Niagara Falls, VS: Cave of the Winds Express Pass en Tour

Sla de wachtrijen over en geniet van een Express Pass naar de Cave of the Winds tijdens deze rondleiding door het pittoreske Niagra Falls State Park, inclusief toegang. Stop voor foto's van Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls en meer. Bekijk de meest geweldige ervaring die dit New York State Park te bieden heeft. Neem bij de Cave of the Winds een lift van 50 meter naar de Niagara Gorge. Beleef Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk, gekleed in een waterdichte poncho. Begin je tour op Goat Island bij de Power Portal Archway naast de best beoordeelde gidsen in Niagara Falls. Neem vanaf daar een ontspannen, verteld avontuur van 1 uur rond het Niagara Falls State Park. Leer meer over de innovatie, erosie, heroïsche reddingen en gewaagde pogingen die hebben plaatsgevonden bij Niagara Falls. Ga 15 minuten naar Horseshoe Falls en Terrapin Point voordat je vervolgens nog eens 15 minuten stopt bij Luna Island, Bridal Veil en de American Falls. Wees getuige van een fantastisch uitzicht op de American en Bridal Veil Falls. Neem deel aan een opwindende ervaring op het Hurricane Deck aan de voet van Bridal Veil Falls. Sluit de tour af bij de Cave of the Winds. Profiteer van express toegang tijdens uw bezoek.

Niagara Falls, VS: rondleiding met Maid of the Mist Boat

9. Niagara Falls, VS: rondleiding met Maid of the Mist Boat

Bekijk de Cave of the Winds, Observation Tower en andere Niagara-attracties in een schoon en comfortabel voertuig, in het gezelschap van een lokale, professionele gids. Begin je tour met ophalen bij je accommodatie en ga rechtstreeks naar de Maid of the Mist Boat. Deze beroemde boottocht door de watervallen loopt al sinds de jaren 1840 en is de beste manier om de spectaculaire watervallen te zien. Ga vervolgens naar de Cave Of The Winds, een natuurlijke grot achter Bridal Veil Falls, met enorme hoge plafonds en muren, en oorspronkelijk Aeolus's Cave genoemd, naar de Griekse god van de wind. Ga verder naar de Niagara Falls Observation Tower en kijk uit op de dramatische kloof. Breng daarna een bezoek aan de Three Sisters Islands. Bridal Veil Falls is je volgende stop, voordat je naar Goat Island gaat. Je bezoekt ook het Niagara Falls State Park, Luna Island en de uitkijktoren op Prospect Point. Sluit je tour af bij de indrukwekkende Niagara Whirlpool en ontmoet het natuurlijke wonder van snel stromend water.

Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

10. Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

Vertrek vanuit New York City en reis naar de Niagarawatervallen in de staat New York om dit natuurlijke wonder vanuit meerdere gezichtspunten te ervaren. Je verlaat NYC 's avonds laat en komt 's ochtends vroeg aan in de mist en de regenbogen van de imposante watervallen. Je kunt ook 's ochtends uit New York vertrekken en de watervallen zien veranderen van dag tot nacht en genieten van de vuurwerkshow.  Hoor de donderende watervallen en zie de magische regenbogen in de vroege ochtend, voordat de drukte aanbreekt. Je klimt aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot om dicht bij de immense Horseshoewatervallen te komen. Je bezoekt bezienswaardigheden zoals het onbewoonde Goat Island en het Luna Island op de Niagararivier. Krijg een prachtig uitzicht op de Amerikaanse watervallen en de Bridal Veil-watervallen en staar vol ontzag naar de stroomversnellingen van de Niagararivier terwijl deze richting de machtige watervallen dendert.

Veelgestelde vragen over Niagara Falls, Verenigde Staten

Welke topattracties zijn een must-see in Niagara Falls, Verenigde Staten?

De topattracties in Niagara Falls, Verenigde Staten zijn:

Sitemap Niagara Falls, Verenigde Staten

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Verenigde Staten

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.561 beoordelingen

Carlos Becerra was een uitstekende gids! Hij was vroeg op het ontmoetingspunt om ons in te checken. Hij was zeer goed geïnformeerd en was heel specifiek over wat we konden verwachten. De reis duurde 7 uur om van Manhattan naar Niagara Falls te komen, maar het voelde niet als 7 uur. De bus was zeer comfortabel en ze gaven ons een badkamerstop en een kans om om 3 uur te ontbijten. De watervallen waren adembenemend!

De rondleiding was geweldig. De bus stopt ongeveer 3 uur na de reis bij de supermarkt. Ik raad ten zeerste aan om op dat moment je ontbijt en lunch te halen. De eetgelegenheden bij de watervallen zijn niet geweldig. Je krijgt ongeveer 3/4 uur bij de watervallen met de rit op de meid van de mist voldoende tijd om de grot van de wind alleen te doen. De gids was erg aardig en de rit heeft veel goede landschappen.

Mijn man en ik zijn 71 en we hebben erg genoten van de zip-line. Ik heb mijn hele leven hoogtevrees gehad en deze attractie stond op mijn bucketlist. De kerels die ons harnas aantrokken waren experts en stelden ons gerust dat veiligheid hun eerste zorg was. Deze rit was niet voor mensen met een zwak hart. U zult genieten van de spanning.

Geweldige reis - zo de tijd waard om er te komen! U zult er geen spijt van krijgen! We waren aan het overwegen of we de moeite zouden nemen om zo'n lange rit door te brengen om daarheen te gaan, maar het was geweldig! De gids was zo informatief en leuk en maakte het erg leuk!

In zo blij zijn de Tour Men zo vriendelijk en rijdt heel voorzichtig