Kies data

Dingen om te doen Niagara Falls, Verenigde Staten

Bewonder een natuurwonder, verken het staatspark en beleef een boottocht vanaf de Amerikaanse kant van de watervallen.

Niagara Falls, Verenigde Staten: De beste dingen die je niet wil missen

Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

1. Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

Verken Niagara Falls State Park tijdens deze begeleide wandeling. Haal het meeste uit je tijd door te beginnen met de Maid of the Mist-boottocht met je gids en reserveer vervolgens je tijdslot bij Cave of the Winds, zodat je de rij voor de kaartjes kunt overslaan. Deze tour biedt ook een pas voor de hop-on hop-off Niagara Scenic Trolley, zodat je ook de Horseshoe Falls, Luna Island en Three Sisters Island kunt bezoeken. Ontmoet je gids en begin je tour met verhalen over de geschiedenis van het State Park, heldhaftige reddingsacties en gewaagde stuntpogingen op weg naar de Maid Of The Mist-boottocht. Je gids zorgt ervoor dat je je poncho ontvangt terwijl je op weg bent naar de boot en deelt de beste plekken om te bekijken om je de best mogelijke ervaring te geven. Vaar mee en luister naar verhalen over de Maid of the Mist-boot. De boottocht vaart langs de American en Bridal Veil Falls op weg van en naar Horseshoe Falls, de grootste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaan. Kom dichterbij voor een adembenemende ervaring. Zodra de cruise is voltooid, gaat u terug naar de Niagara Falls Observation Tower, waar uw gids meer verhalen zal vertellen en kan helpen met het maken van foto's van u met het geweldige uitzicht op de Niagara Falls achter u. Aan het einde van je begeleide gedeelte ontvang je passen voor zowel de hop-on als de hop-off Niagara Scenic Trolley-service en een getimede reservering voor de Cave of the Winds. De volgende stop na het instappen in de Niagara Scenic Trolley is de Cave of the Winds. Zodra de Trolley je op de korte reis naar de Cave of the Winds brengt, heb je je getimede reservering zodat je de wachtrij kunt overslaan. Verken deze adembenemende attractie door met de lift 50 meter naar beneden te gaan, de Niagara-kloof in. Nadat je je waterdichte poncho hebt opgehaald, ervaar je Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Neem deel aan een opwindende beklimming naar het Hurricane Deck aan de voet van de Bridal Veil Falls, waar je helemaal doorweekt raakt. Je Trolley-pas is de hele dag goed, dus de Niagara Scenic Trolley zal je helpen terwijl je je eigen koers uitzet zonder gids door Goat Island. Wees getuige van adembenemende uitzichten vanaf zowel Terrapin Point als Luna Island en bekijk de stroomversnellingen van dichtbij bij Three Sisters Island.

Niagara Falls, VS: Maid of the Mist-ticket en rondleiding

2. Niagara Falls, VS: Maid of the Mist-ticket en rondleiding

Geniet van de Maid of the Mist Boat Ride en verken vervolgens het Niagara Falls State Park tijdens een begeleide wandeling. Luister naar verhalen over de legendes en de opwindende kant van Niagara Falls, van degenen die het hebben ontdekt tot degenen die het hebben uitgedaagd. Ontmoet je gids buiten het Hard Rock Café en begin je met waterval gevulde avontuur. Spring aan boord van de Maid of the Mist en ervaar de mist die oprijst door de kracht van het vallende water. Zoek naar de regenbogen die op zonnige dagen verschijnen. Kaartkoers van de uitkijktoren naar de voet van de American Falls en naar het bassin van Horseshoe Falls. Bewonder brullende watervallen en de massieve rotsformaties terwijl je over het water glijdt. Maak een mooie wandeltocht vanaf de historische marker bij Hennepin Rock naar de Trolley Loop rond Prospect Point. Geniet onderweg van adembenemende uitzichten, weelderige bomen en historische bezienswaardigheden. Keer terug naar je startpunt aan het einde van de tour.

Niagara Falls, VS: rondleiding door grotten, boot en toren

3. Niagara Falls, VS: rondleiding door grotten, boot en toren

Bewonder de Niagara-watervallen tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Laat u ophalen bij uw hotel in Niagara Falls, VS, en ga rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder eerst alle drie de snelstromende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Van groot naar klein, bekijk de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Bekijk vervolgens de machtige watervallen van dichtbij op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen waaien en hoor hun donderende gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga vervolgens naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel en beleef onvergetelijke momenten bij Niagara Falls.

Niagara Falls, Canada: wandeltocht met cruise en de watervallen

4. Niagara Falls, Canada: wandeltocht met cruise en de watervallen

Wijd een dag aan de betoverende Niagarawatervallen tijdens een begeleide wandeling. Stap op de eerste kabelbaan van de dag en daal af in de kloof voor de Voyage to the Falls-boottocht. Loop over de promenade voordat je deelneemt aan de Journey Behind the Falls-ervaring. Ontmoet je vriendelijke gids en groep 's ochtends voor de lift en geniet van panoramische uitzichten terwijl je afdaalt naar de Voyage to the Falls-boottocht. Klim aan boord en voel de kracht van de Niagarawatervallen van dichtbij. Ga weer omhoog en geniet van een informatieve wandeling over de promenade. Bekijk de site van de voormalige Honeymoon Bridge, kom meer te weten over beroemde beroemdheden en waaghalzen die deze site hebben bezocht en maak een geweldige foto bij Horseshoe Falls. Kom aan bij het Table Rock Welcome Center en maak je klaar voor de Journey Behind the Falls-ervaring met vooraf gereserveerde toegang. Daal de trap af naar de rotsachtige grotten achter de watervallen en volg een richel naar een uitkijkpunt naast de watervallen.

Niagara Falls, VS: wandeltocht door nachtverlichting

5. Niagara Falls, VS: wandeltocht door nachtverlichting

Bekijk de adembenemende Niagara-watervallen 's nachts verlicht vanuit verschillende uitkijkpunten tijdens deze nachtelijke tour door de Niagara-watervallen. Leer meer over de geschiedenis van Niagara Falls van je gids terwijl je de nachtshow ervaart. Elke avond vanaf de schemering wordt de Niagarawaterval verlicht in een scala aan kleuren, waardoor het een van de meest majestueuze plekken op aarde is. Ervaar de verlichte Niagarawatervallen vanaf Luna Island, gelegen op het puntje van Goat Island naast de Canadian Falls en Prospect Point Observation Tower. Kies tussen een tour van 1 uur en 90 minuten. De tour van 1 uur omvat een bezoek aan de American Falls en de Bridal Falls. De tour van 90 minuten omvat de American Falls, Bridal Falls en Horseshoe Falls.

Niagara Falls, VS: rondleiding door State Park in de winter

6. Niagara Falls, VS: rondleiding door State Park in de winter

Verken Niagara Falls tijdens deze uitgebreide rondleiding. Kijk van onderaf naar de watervallen tijdens de kloofwandeling en kom dicht bij de waterval in de Cave of the Winds op Goat Island. Bezoek Stedman's Bluff voordat je naar de Three Sisters Islands gaat en geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de uitkijktoren. Geniet van vervoer vanaf je hotel voordat je begint bij de Cave of the Winds, waar je onder de watervallen kunt gaan om de spectaculaire rivier te zien, en bezoek de interactieve informatieruimte voor meer informatie over Niagara Falls. Vervolgens ga je naar Stedman's Bluff voor een uitzicht op de Amerikaanse kant van de watervallen. Bewonder de 45 meter hoge ijspegels die zich in de winter vormen. Hoewel de watervallen niet volledig bevriezen, transformeert ijs de basis, waardoor een uitzicht ontstaat op sprankelende ijspegels, kristalheldere heuvels en natuurlijke ijssculpturen. Maak vervolgens een uitstapje naar de Three Sisters Islands, leer over de geschiedenis van je gids en bekijk de verbazingwekkende stroomversnellingen boven de Niagara Falls, waar 700.000 liter water per seconde valt. Ga ten slotte naar de uitkijktoren, het enige punt in het State Park waar je alle drie de watervallen tegelijk kunt zien.

Niagara VS: Cave of the Winds Express Pass en rondleiding

7. Niagara VS: Cave of the Winds Express Pass en rondleiding

Sla de rijen over en geniet van een Express Pass naar de Cave of the Winds tijdens deze rondleiding door het pittoreske Niagara Falls State Park, inclusief toegang. Stop voor foto's van Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls en meer. Zie de meest verbazingwekkende ervaring die dit New York State Park te bieden heeft. Neem bij de Cave of the Winds een liftrit van 45 meter naar de Niagara-kloof. Gekleed in een waterdichte poncho, ervaar Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Begin je tour op Goat Island bij de Power Portal Archway samen met de hoogst gewaardeerde gidsen in Niagara Falls. Neem vanaf daar een ontspannen verteld avontuur van 1 uur rond het Niagara Falls State Park. Lees meer over de innovatie, erosie, heroïsche reddingen en gewaagde pogingen die hebben plaatsgevonden bij Niagara Falls. Ga 15 minuten naar Horseshoe Falls en Terrapin Point voordat je vervolgens stopt bij Luna Island, Bridal Veil en de American Falls voor nog 15 minuten. Bewonder geweldige uitzichten bovenop de American en Bridal Veil Falls. Neem deel aan een opwindende ervaring op het Hurricane Deck aan de voet van Bridal Veil Falls. Sluit de tour af bij de Cave of the Winds. Geniet van snelle toegang tijdens uw bezoek.

Niagara Falls: begeleide wintertour met Cave of the Winds

8. Niagara Falls: begeleide wintertour met Cave of the Winds

Ontdek Niagara Falls in de winter en leer over het gebied tijdens een rondleiding. Verken de meest magische locaties, waaronder de Cave of the Winds, Three Sisters' Island en verschillende uitkijkpunten, en geniet van de dramatische uitzichten zonder de drukke drukte. Nadat je bent opgehaald bij de Niagara Falls, begin je aan je rondreis door dit besneeuwde winterland. Ontspan aan boord van een gezellig voertuig met airconditioning en geniet van commentaar van uw gids. Bekijk de watervallen van dichtbij bij de Cave of the Winds en geniet van je winterse omgeving op Three Sisters' Island. Profiteer van de panoramische Gorge Walk, die in de koudere maanden geopend is. Stop bij het World Changed Here-paviljoen voor een educatieve ervaring en bekijk een korte film over de geschiedenis van de watervallen en de wereldwijde impact ervan. Bezoek verschillende observatiedekken en geniet van een adembenemend uitzicht op de ijzige watervallen, zoals bij Terrapin Point en Steadman's Point. Bewonder de 45 meter hoge ijspegels vanaf Steadman's Point en geniet van het uitzicht op Horseshoe Falls bij Terrapin Point. Geniet aan het einde van je tour van een comfortabele retourtransfer naar waar je bent opgehaald.

Niagara Falls VS: American Side Tour met Maid of the Mist

9. Niagara Falls VS: American Side Tour met Maid of the Mist

Laat u ophalen vanuit het comfort van uw hotel in Niagara Falls en geniet van het schilderachtige uitzicht terwijl u aan boord gaat van de Maid of the Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de grot van de wind waar je onder de watervallen gaat staan voordat je het adembenemende uitzicht op de Niagarawatervallen in je opneemt. Ga verder naar de Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen van de Niagara Falls te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op de Horseshoe Falls vanaf de kant van de VS. Ga een half uur naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point voor een laatste geweldig uitzicht op de watervallen.

Niagara Falls, NY: halve daguitstap in kleine groep

10. Niagara Falls, NY: halve daguitstap in kleine groep

Zie het beste van Niagara Falls, New York voor een meeslepende 4-5-uur durende tour en ervaar de topattracties en bezienswaardigheden van de waterval aan de Amerikaanse kant vanuit verschillende gebieden. Je wordt opgehaald in Niagara Falls, New York en beleeft een dag waarop je vanuit allerlei perspectieven zo dicht mogelijk bij de imposante watervallen komt. Neem de lift bij de Cave of the Winds en reis de Niagara Gorge in van 53 meter. Trek de meegeleverde felgele poncho's en speciale schoenen aan en voel de bries op je gezicht terwijl je je waagt langs de houten loopbrug omhoog naar het orkaandek dat onder de sluierval valt. Vervolgens stap je in de Maid of the Mist, een boot die je uitzicht op de watervallen vanaf het water biedt. In de Observation Tower bezichtig je de Amerikaanse en Canadese kant van Niagara Falls tegelijkertijd - dat kan nergens anders! Bewonder attracties, zoals Whirlpool Falls, 3 Sister Islands en Luna Island. Ga naar Goat Island om vanuit verschillende hoeken Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls te bekijken. Dan word je weer afgezet bij je hotel of een locatie naar keuze in het centrum van Niagara Falls, New York.

Beschikbare activiteiten

55 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 4

Veelgestelde vragen over Niagara Falls, Verenigde Staten

Welke topattracties zijn een must-see in Niagara Falls, Verenigde Staten?

Niagara Falls, Verenigde Staten: wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen?

Andere activiteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Verenigde Staten

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.456 beoordelingen

Tour echt goed georganiseerd.. Ik dacht dat het vermoeiender was gezien de 6 uur met de bus, maar het was absoluut niet zo.. we maakten onderweg stops voor ontbijt en lunch, in plaats daarvan hebben we 's avonds daar gegeten.. Ik raad aan om een reiskussen mee te nemen zodat je op de terugweg de hele weg slaapt .. de boottocht iets bijzonders, het stopt vlak naast de watervallen aan zowel de Amerikaanse als de Canadese kant .. we zijn Canada niet met de bus binnengegaan omdat ze erom vroegen een uitstrijkje bij de grens en wie positief checkte moest daar op zijn kosten 15 dagen blijven.. dus we gingen alleen met de boot naar de Canadese kant

De tour was echt goed georganiseerd. De bus was stipt om 7 uur bij het hotel om ons op te halen. Toen we bij Niagara Falls aankwamen, werden we verwelkomd door twee super aardige gidsen die eerst met ons meegingen op de "Maid of the Mist"-boot (helemaal mee!) en daarna een wandeltocht maakten naar de kleine eilanden. Er waren altijd spannende en grappige verhalen over Niagara Falls. Aan het einde kon je nog wat gaan eten en om 22.00 uur was er een klein vuurwerk bij de watervallen. Dan terug naar de bus en terug naar New York. Echt een aanrader als je snel naar de Niagara Falls wilt. BELANGRIJK: De volledige reis duurt ongeveer 24 uur!

Giet een séjour à New York, c'est une formule parfaite. Nous sommes partis de Time Square à 7h du matin, revenus à 6h le lendemain. Avec les différentes pauzes, nous sommes arrivés aux chutes vs 16h et repartis vs 22h20, juste après la fin du feu d'artifice. Faire cette activité en fin de journée est royal. De superbe lumières van de coucher de soleil, puis la mise en lumière des chutes étaient magnifiques. Vrij van de plaats, je conseille de prendre l'option "Maid of the Mist" Aandacht voor de Franstaligen, nieuwe talen voor de vertaling van gidsen (Engels en Engelstalig). Mais je conseille fortement cette activité

Het was echt ongelooflijk om deze enorme hoeveelheden water eronder te zien stromen. Beide kanten (VS en Canada) zijn geweldig en beide hebben speciale kenmerken. Dus als je de kans hebt om naar Canada te gaan, moet je dat doen. En je moet de tour doen met een overnachting, want je hebt veel tijd om Niagara Falls te bezoeken, zowel overdag als 's nachts.

De tour was erg goed gestructureerd, dus ik heb persoonlijk niets gemerkt van de lange reistijd. Tussendoor waren er genoeg pauzes gepland. Bovendien was onze gids zeer bekwaam en kwam hij zelf uit de regio. En heeft ons veel kennis kunnen bijbrengen. Uitstekend!