Datums kiezen

Niagara Falls, Verenigde StatenZomeractiviteiten

Niagara Falls, Verenigde Staten Zomeractiviteiten: onze aanbevelingen

Niagara Falls, Canada: eerste boottocht & rondleiding achter de watervallen

1. Niagara Falls, Canada: eerste boottocht & rondleiding achter de watervallen

Bekijk Niagara Falls van dichtbij tijdens een prachtige boottocht, gevolgd door een begeleide wandeling en bezoek aan Journey Behind the Falls. Kies tussen onze twee ochtendtours voor een onvergetelijke ervaring. De 8 AM tours beginnen deze ultieme Niagara Falls-tour met speciale toegang tot de eerste lift van de dag. Deze reis brengt je 19 verdiepingen naar beneden in de kloof, compleet met panoramische uitzichten, wat betekent dat je de eersten bent die naar de haven gaan en persoonlijk naar de Niagara City Cruises-boot worden begeleid. Je mag de best mogelijke kijkplek kiezen voordat de drukte aanbreekt. De tour om 10.00 uur daalt af naar de aanlegsteiger op de eerste kabelbaan van de dag en biedt je een eerste glimp van de ongelooflijke Niagara-watervallen. Eenmaal bij de aanlegsteiger is een gratis poncho inbegrepen en geloof ons dat je die nodig hebt! De 20 minuten durende cruise rond de watervallen kan iedereen die dichtbij genoeg avontuur is doordrenken. Na de Niagara City Cruise zal je gids je onderdompelen in de geschiedenis en verhalen van de watervallen terwijl je een wandeling maakt over de promenade. Bekijk de site van de voormalige Honeymoon Bridge terwijl je het verhaal leert van hoe deze instortte en hoor over het beroemde uitkijkpunt van het restaurant, Queen Victoria Place, waar prinses Diana dineerde. De eeuwigdurende beweging van Bridal Veil Falls en American Falls is in actie te zien, terwijl je gids de dappere waaghalzen tot leven brengt die de kracht van de watervallen uitdaagden door over de rand te gaan. Een opvallend moment en fotomoment zijn de Horseshoe Falls, dus vergeet je camera niet. Table Rock Visitor Centre is het volgende waar je de Journey Behind the Falls-ervaring kunt betreden. Met een vooraf geboekt tijdslot klim je de trap af naar de rotsachtige grotten achter de Niagarawatervallen waar het neerstortende water door de tunnels weergalmt. Het pad leidt naar een richel aan de kant van de watervallen waar je de ware kracht van 3.160 ton water per seconde kunt voelen als het dichtbij naar beneden komt. Voor degenen die hunkeren naar een complete Niagara Falls-ervaring, combineert deze tour exclusieve toegang, opwinding en geschiedenis, met uitzonderlijke verhalen van een deskundige gids.

Niagara Falls, VS: Mis de Maid of the Mist Cruise niet!

2. Niagara Falls, VS: Mis de Maid of the Mist Cruise niet!

Geniet van de Maid of the Mist-boottocht en verken vervolgens het Niagara Falls State Park tijdens een begeleide wandeling. Luister naar verhalen over de legendes en de opwindende kant van Niagara Falls, van degenen die het hebben ontdekt tot degenen die het hebben uitgedaagd. Ontmoet je gids buiten het Hard Rock Café en begin je avontuur vol watervalletjes. Spring aan boord van de Maid of the Mist en ervaar de mist die opstijgt door de kracht van het vallende water. Zoek naar de regenbogen die verschijnen op zonnige dagen. Breng koers uit van de Observation Tower naar de voet van de American Falls en naar het stroomgebied van de Horseshoe Falls. Bewonder brullende watervallen en de enorme rotsformaties terwijl je over het water glijdt. Maak een mooie wandeltocht van de historische marker bij Hennepin Rock naar de Trolley Loop rond Prospect Point. Geniet onderweg van adembenemende uitzichten, weelderige bomen en historische bezienswaardigheden. Keer terug naar je startpunt aan het einde van de tour.

Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

3. Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

Vertrek uit New York City en reis naar Niagara Falls in de staat New York om het natuurwonder vanuit meerdere perspectieven te ervaren. Berijd de beroemde Maid of the Mist-boot en bekijk attracties zoals Horseshoe Falls en American Falls van dichtbij. Verlaat NYC 's avonds laat om in de vroege ochtend aan te komen bij regenbogen in de ochtendmist en het magnifieke gebrul van de watervallen. U kunt ook 's ochtends vanuit New York City vertrekken om de watervallen van dag naar nacht te zien veranderen en getuige te zijn van een lichtshow en vuurwerk. Hoor het gebrul van de watervallen en zie magische regenbogen die je de adem benemen in de vroege ochtend voordat de drukte aanbreekt. Klim aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot om de immense Horseshoe Falls van dichtbij te bekijken. Bezoek attracties zoals het onbewoonde Goat Island en Luna Island aan de Niagara River. Krijg een prachtig uitzicht op de American Falls en Bridal Veil Falls en kijk vol ontzag naar de stroomversnellingen van de Niagara-rivier terwijl deze naar de verbazingwekkende watervallen tuimelt.

Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

4. Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

Verken Niagara Falls State Park tijdens deze begeleide wandeling. Haal het meeste uit je tijd door te beginnen met de Maid of the Mist-boottocht met je gids en reserveer vervolgens je tijdslot bij Cave of the Winds, zodat je de rij voor de kaartjes kunt overslaan. Deze tour biedt ook een pas voor de hop-on hop-off Niagara Scenic Trolley, zodat je ook de Horseshoe Falls, Luna Island en Three Sisters Island kunt bezoeken. Ontmoet je gids en begin je tour met verhalen over de geschiedenis van het State Park, heldhaftige reddingsacties en gewaagde stuntpogingen op weg naar de Maid Of The Mist-boottocht. Je gids zorgt ervoor dat je je poncho ontvangt terwijl je op weg bent naar de boot en deelt de beste plekken om te bekijken om je de best mogelijke ervaring te geven. Vaar mee en luister naar verhalen over de Maid of the Mist-boot. De boottocht vaart langs de American en Bridal Veil Falls op weg van en naar Horseshoe Falls, de grootste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaan. Kom dichterbij voor een adembenemende ervaring. Zodra de cruise is voltooid, gaat u terug naar de Niagara Falls Observation Tower, waar uw gids meer verhalen zal vertellen en kan helpen met het maken van foto's van u met het geweldige uitzicht op de Niagara Falls achter u. Aan het einde van je begeleide gedeelte ontvang je passen voor zowel de hop-on als de hop-off Niagara Scenic Trolley-service en een getimede reservering voor de Cave of the Winds. De volgende stop na het instappen in de Niagara Scenic Trolley is de Cave of the Winds. Zodra de Trolley je op de korte reis naar de Cave of the Winds brengt, heb je je getimede reservering zodat je de wachtrij kunt overslaan. Verken deze adembenemende attractie door met de lift 50 meter naar beneden te gaan, de Niagara-kloof in. Nadat je je waterdichte poncho hebt opgehaald, ervaar je Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Neem deel aan een opwindende beklimming naar het Hurricane Deck aan de voet van de Bridal Veil Falls, waar je helemaal doorweekt raakt. Je Trolley-pas is de hele dag goed, dus de Niagara Scenic Trolley zal je helpen terwijl je je eigen koers uitzet zonder gids door Goat Island. Wees getuige van adembenemende uitzichten vanaf zowel Terrapin Point als Luna Island en bekijk de stroomversnellingen van dichtbij bij Three Sisters Island.

Niagara Falls: wandeltocht, reis achter de watervallen en cruise

5. Niagara Falls: wandeltocht, reis achter de watervallen en cruise

Ervaar de beste manier om Niagara Falls te voet te zien met onze Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Deze once-in-a-lifetime kans wil je niet missen. Je leuke Niagara Falls-tour begint met je lokale vriendelijke gids die je ontmoet buiten de Skylon Tower. Terwijl je daar bent, ga je 160 meter omhoog in een glazen lift naar het observatiedek, waar je wordt getrakteerd op een ongelooflijk panoramisch uitzicht op alle drie de Niagarawatervallen (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls en de American Falls). , evenals de Niagara-rivier en het omliggende gebied. Zodra je weer op de grond staat, daal je bij je volgende stop ongeveer 40 meter af om grotachtige tunnels achter de watervallen te verkennen bij Journey Behind the Falls. Deze ervaring is een traktatie voor de zintuigen, omdat je de watervallen niet alleen kunt horen, maar ook kunt voelen. De tunnels leiden naar twee observatiedekken, waardoor je de perfecte fotomoment hebt. Na je bezoek aan Journey Behind the Falls nemen we je mee aan boord van de Voyage To The Falls Boat Tour. Tijdens uw cruise vaart u rond de Niagara-kloof en komt u zo dicht mogelijk bij de watervallen. Je kunt tijdens deze boottocht de verfrissende mist op je huid voelen, maar maak je geen zorgen, je krijgt een recyclebare regenponcho. Als je klaar bent met je geweldige boottocht, komt je tour ten einde en gaan jij en je gids uit elkaar.

Vanuit NYC: 1-daagse Niagara Falls-tour

6. Vanuit NYC: 1-daagse Niagara Falls-tour

Begin aan een dagtocht naar Niagara Falls vanuit New York City. Wees getuige van het dramatische uitzicht op de watervallen en vermijd het gedoe van grensoverschrijdend verkeer en visumcontroles, aangezien deze tour alleen de watervallen aan de Amerikaanse kant bezoekt. Vertrek in de late avond noordwaarts richting Niagara Falls en maak onderweg één stop. Bij aankomst in de ochtend kunt u ontbijten en ontspannen voordat u naar de Amerikaanse kant van de watervallen reist. Je kunt bij de gids een kaartje kopen voor $30 en aan boord gaan van de beroemde Maid Of The Mist, die je naar de Horseshoe Falls brengt, het meest spectaculaire deel van de Niagara Falls. Ga verder naar andere belangrijke bezienswaardigheden op Goat Island, waaronder Bridal Veil Falls. Geniet 's middags van een heerlijk lunchbuffet voordat u terugkeert naar Manhattan in een bus met airconditioning, die laat in de avond aankomt.

Vanuit NYC: 2 dagen Niagara Falls met winkeltrip

7. Vanuit NYC: 2 dagen Niagara Falls met winkeltrip

Ontsnap een nacht aan de hectische sfeer van New York tijdens deze tweedaagse tour naar Niagara Falls. Reis naar de Amerikaanse kant van de watervallen en maak een ritje op de beroemde Maid of the Mist-boot. Geniet onderweg van wat tijd om te winkelen voor koopjes in het outlet-winkelcentrum. Dag 1: Vertrek vanaf het centraal gelegen ontmoetingspunt in New York in een busje of bus met airconditioning en ga naar het noorden. Passeer de prachtige Delaware Gap en Watkins Glen State Park in het hart van de Finger Lakes-regio. Strek je benen tijdens een wandeling door Watkins Glen Canyon en maak foto's van het uitzicht op de watervallen. Rijd langs het prachtige Seneca-meer en kom laat in de middag aan in Niagara Falls. Tour langs de Amerikaanse kant van Niagara Falls, inclusief de American Falls, Goat Island en Sister Island. Bewonder een nachtelijke rondleiding door de Niagara-watervallen met de kleurrijke verlichting van het donderende water voordat je je gaat nestelen in je comfortabele hotelkamer voor de nacht. Dag 2: Eet een stevig continentaal ontbijt in het hotel. Bekijk zowel de Niagara- als de Horseshoe Falls van dichtbij vanaf de Maid of the Mist-boot (beschikbaar van mei tot oktober). W anneer de Maid of the Mist niet in bedrijf is, maak dan een rondleiding door het Power Vista Hydro-Electric Station en bezoek de Cave of the Winds. Stap in je bus of busje en rijd naar het zuiden en terug naar New York City. Strek je benen in een meer stedelijk gebied, met onderweg een winkelexcursie in een van de grote outlet-winkelcentra. Keer op tijd terug naar de stad voor een laat diner.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

8. Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS en geniet van het mooie uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaat te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga een half uur naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point om nog een laatste geweldig uitzicht op de watervallen te krijgen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

9. Vanuit New York City: dagtrip per bus naar Niagara Falls

Maak een dagtocht met een comfortabele bus naar de beroemde Niagara Falls. Geniet van een vlotte rondreis, verschillende uitkijkpunten om de watervallen te bekijken, vrije tijd in Niagara en, in het seizoen, een ritje op de Maid of the Mist-boot. Begin uw dag met een vertrek in de ochtend vanaf Times Square in Manhattan. Reis met een comfortabele touringcar in het gezelschap van uw gids. Geniet tijdens uw reis naar het noorden van het schilderachtige landschap van de staat New York. Profiteer van de wifi aan boord. De reistijd is ongeveer 7-8 uur, enkele reis, met één ruststop. Ervaar het avontuur, de schoonheid en het natuurlijke wonder van Niagara Falls aan boord van de historische Maid of the Mist-boot, of, wanneer de Maid of the Mist niet vaart, vanaf andere observatiepunten zoals Gorge Walk. Leer meer over de interessante geschiedenis van deze machtige wateren en geniet van een spectaculair uitzicht op de watervallen vanuit verschillende uitkijkpunten. U krijgt de gelegenheid om op eigen gelegenheid te lunchen, souvenirs te kopen en het prachtige Niagara Falls State Park te verkennen. Na een onvergetelijke ervaring en prachtige herinneringen kunt u ontspannen aan boord van uw comfortabele touringcar voor de terugkeer naar Times Square in Manhattan, waar u tussen 23.00 en middernacht aankomt.

Niagara watervallen: Eerste Achter de Watervallen Tour & Boottocht

10. Niagara watervallen: Eerste Achter de Watervallen Tour & Boottocht

Deze tour is een perfecte mix van geschiedenis en sensatie! Ontmoet je gids bij het Murray Hill Welcome Centre (5146 Murray Street, naast Queen Victoria Place) om de ontdekkingstocht te beginnen. Je kunt de watervallen van achteren bekijken via een van de kijkportalen die dwars door de rotsen zijn uitgehakt en ook van onderaf door je op het onderste observatiedek te wagen. Maak een ritje op de wereldberoemde boottocht om je rondleiding knallend af te sluiten! Deze tour biedt uitzicht vanuit elke hoek en zorgt voor herinneringen die een leven lang meegaan. Verken onderweg meer dan 20 andere populaire bezienswaardigheden van Niagara Falls met je gids. Luister naar fascinerende verhalen en leer interessante feiten over de geschiedenis van de Niagara Falls. Ontvang een gratis ahornsiroopproeverij en een badge met toegang tot $150 aan besparingen op attracties in de omgeving na je tour.

53 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Niagara Falls, Verenigde Staten

Niagara Falls, Verenigde Staten

Veelgestelde vragen over Zomeractiviteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten

Welke andere activiteiten dan Zomeractiviteiten zijn de moeite waard in Niagara Falls, Verenigde Staten?

Andere onmisbare dingen om te doen in Niagara Falls, Verenigde Staten:

Welke Zomeractiviteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Falls, Verenigde Staten

Verbazingwekkend! Overtrof de verwachtingen in elk opzicht. Eenvoudig in te stellen. Goede communicatie voor, tijdens en na. Zeer comfortabel en schoon busje. Gids (Dana) was zeer deskundig en deed haar best om ons gezin een geweldige ervaring te geven. Ik heb het gevoel dat ze meer een familievriend was dan dat ze onze gids was. Ik kan onze dankbaarheid voor haar niet in woorden uitdrukken, hoe goed ze ons behandelde, en ze had direct invloed op hoe geweldig we een tijd hadden. We moeten alles op de reisroute doen, plus wat, en hebben honderden nieuwe foto's en herinneringen als resultaat van deze tour. Hoewel we helemaal tevreden waren met de ervaring, waren we verdrietig dat de tour moest eindigen. We zouden deze tour absoluut opnieuw doen, en als het zo geweldig blijft, zouden we het een tiental keer doen! Echt ... bedankt Dana en bedankt See Sight Tours!

We vertrekken om 4.00 uur vanaf Times Square! Laten we aan boord gaan van een comfortabele bus, maar neem een sweatshirt mee!Neem naast het sweatshirt water mee, want de eerste stop die je maakt is na ongeveer 2/3 uur .. vermoeiende reis vooral omdat mijn vrouw en ik werden vergezeld door onze kleine meisjes van 5 en 3 jaar! Zeer vriendelijke en capabele @amigotours-gids! Daar aangekomen is het allemaal de hemel! DOE HET TEGEN ALLE KOSTEN

Ondanks het mindere weer hebben we toch een geweldige reis gehad! Dana, onze gids, was uitzonderlijk, zelfs naar huis rennend om extra handschoenen en paraplu's te krijgen om ons comfortabel te houden! Ik zou zo weer boeken! Het was geweldig om niets te hoeven plannen en gewoon mee te gaan voor de rit, wetende dat je de beste plekken zult zien!

Geweldige manier om de watervallen van dichtbij te zien. Ook het bezoek aan de Cave of the wind was bijzonder leuk. Onze gids Randy was super, hij vertelde veel en zorgde goed voor de groep. Het bezoek aan de draaikolk was ook top.

Zo'n ongelooflijke ervaring. Dana is een absoluut geweldige gids! Absoluut een reis die we nooit zullen vergeten!