Niagara Gorge

Niagara Gorge

Niagara Gorge: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Toronto: Dagtrip Niagara Falls met gids en optionele cruise

1. Toronto: Dagtrip Niagara Falls met gids en optionele cruise

Ga mee op een dagtocht met gids naar de Canadese kant van de Niagarawatervallen, en ontdek de machtige watervallen en geniet van de prachtige uitzichten. Geniet van het informatieve commentaar van de lokale en gediplomeerde gids. De dag begint met een gratis ophaalservice bij centrale hotels en locaties in Downtown Toronto en Mississauga waarna je rond 10:00 uur aankomt in Niagara Falls, waar je in de zomer 4 uur of in de winter 3 uur vrije tijd hebt om de watervallen te verkennen. Haal het maximale uit je ervaring bij de Niagarawatervallen en voeg ook nog wat attracties aan je dagtocht toe. Als je deze dagtocht in de zomer maakt, kun je kiezen voor de Hornblower Boat Cruise, een wereldberoemde boottocht die formeel de 'Maid of the Mist' heet. Maak een boottocht naar de Niagara Gorge, American Falls, Bridal Veil Falls en naar het hart van de Canadese Horseshoe Falls. Je kunt zelfs in de winter van deze tocht genieten als de boot niet vaart. Voeg andere beroemde ervaringen aan je tour toe, waaronder de Skylon Tower, Journey Behind the Falls of Niagara's Fury.  Verken Clifton Hill, leuk voor zowel gezinsuitjes als soloreizigers, met activiteiten als het Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not en een speelhal. Neem een lunchpakket mee voor een picknick bij de watervallen of ga lunchen bij een plaatselijk restaurant. Vervolgens maak je een mooie rit over de Niagara Parkway. Stop onderweg en maak foto's bij iconische attracties, zoals de Niagara Whirlpool Rapids, de bloemenklok en het Niagara Power Station. Geniet vervolgens van een ahornsiroop-tour en -proeverij en probeer Canadese lekkernijen zoals zelfgemaakte toffees, poutine, ahornbier of Niagara's beroemde ijswijn. Je keert rond 17:00 uur weer terug bij je oorspronkelijke locatie in Toronto, op tijd voor een volledige avond in de stad met tijd om te dineren en een avondactiviteit.

Vanuit Toronto: Dagtocht Niagara Falls met cruise-optie

2. Vanuit Toronto: Dagtocht Niagara Falls met cruise-optie

Laat je meeslepen door de Niagara Falls tijdens deze dagtrip vanuit Toronto. Je hebt genoeg vrije tijd om foto's te maken en te genieten van de adembenemende attracties van de stad. Maak foto's van de Whirlpool Rapids en verwen jezelf met ahornsiroop en fudge. Begin je dag met een handige en probleemloze ophaalservice vanuit Downtown Toronto. Ontspan in een comfortabele bus met boeiende uitleg over de geschiedenis van de watervallen tijdens je reis naar Niagara. Krijg meer door een optie te kiezen waarbij een stadsrondleiding door Niagara is inbegrepen of kies voor het volledige pakket door een optie te kiezen waarbij de attractie Journey Behind the Falls is inbegrepen. Dit is een 125 meter diepe en 600 meter lange tunnel die tot achter de watervallen reikt. Vergeet niet te lunchen met uitzicht op de Niagara watervallen Beleef 3 uur vrije tijd om de Niagara Falls in je eigen tempo te verkennen. Proef vervolgens wat lokaal gemaakte ahornsiroop, rijd over de Niagara Parkway en bekijk het Sir Adam Beck Hydro Generation-station. Krijg de gelegenheid om gedenkwaardige foto's te maken op de Niagara Parkway. Sluit je tour af met een bezoek aan Queenston Heights om de historische Battle Grounds te bekijken en te genieten van het uitzicht op de Niagara River.

Toronto: Falls Day Tour met boottocht en Niagara-the-Lake

3. Toronto: Falls Day Tour met boottocht en Niagara-the-Lake

Begin aan een begeleide dagexcursie naar Niagara Falls vanuit Toronto. Bewonder de majestueuze watervallen vanuit verschillende hoeken en geniet van de tijd om in je eigen tempo te verkennen. Upgrade uw ervaring met een boottocht door de watervallen. Verlaat Toronto eerder en kom eerder terug op een leuke en ontspannen dagtocht naar Niagara Falls. Ontspan in het comfort van een bus met airconditioning onder de deskundige zorg van uw boeiende lokale gids. Je avontuur begint wanneer je je gids ontmoet op het handige ontmoetingspunt in het centrum. Vertrek op de schilderachtige rit van 90 minuten naar de Niagara-regio. Je chauffeur deelt onderweg zijn lokale kennis. Tussenstop en bezoek op eigen gelegenheid het historische stadje Niagara on the Lake. Geniet van de bezienswaardigheden van de Niagara-rivier en huizen van miljoenen dollars langs de schilderachtige Niagara Parkway. Pauzeer voor begeleide fotostops bij de Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids en de Niagara Gorge voordat je aankomt bij Niagara Falls. Upgrade om de seizoensgebonden Voyage to the Falls-boottocht op te nemen en vaar naar het hart van de wereldberoemde watervallen (je moet de begeleide dagtocht inclusief Voyage to the Falls Boat Cruise -optie kiezen om de cruise op te nemen). Uw gids begeleidt u naar het vertrekpunt van de cruise, zodat u kunt profiteren van versnelde toegang tot het opstapgebied. Wanneer de cruise niet actief is, rijd je in plaats daarvan naar de top van het observatiedek van de Skylon Tower voor een onovertroffen panoramisch uitzicht op de watervallen. In afwachting van de geselecteerde touroptie, geniet je van maximaal 3 uur vrije tijd in Niagara Falls om de lokale attracties te verkennen. Je tour eindigt met een rustige en koele terugkeer naar Toronto, zodat je op tijd kunt ontspannen voor je avondplannen.

Niagara watervallen: Eerste rondvaart achter de watervallen

4. Niagara watervallen: Eerste rondvaart achter de watervallen

Ontmoet je gids bij het Murray Hill Welcome Centre (5146 Murray Street, naast Queen Victoria Place) om je ontdekkingstocht te beginnen. Je kunt de watervallen van achteren bekijken via een van de kijkportalen die dwars door de rots zijn uitgehakt en ook van onderaf door je op het onderste observatiedek te wagen. Maak een ritje op de wereldberoemde boottocht om je rondleiding knallend af te sluiten! Deze tour biedt uitzicht vanuit elke hoek en zorgt voor herinneringen die een leven lang meegaan. Verken onderweg meer dan 20 andere populaire bezienswaardigheden van Niagara Falls met je gids. Luister naar fascinerende verhalen en leer interessante feiten over de geschiedenis van de Niagara Falls. Ontvang toegang tot $150 aan besparingen op attracties in de omgeving na je tour.

Niagara Falls, Canada: Early Bird Zip Line naar de watervallen

5. Niagara Falls, Canada: Early Bird Zip Line naar de watervallen

Ontdek een adembenemend uitzicht op de Niagarawatervallen en laat je adrenaline stromen met dit tokkelbaanticket met vroege toegang. Rijd 67 meter boven de Niagara River Gorge en 670 meter voorbij de American Falls. Geniet van een handige transferservice terug naar het startpunt. Profiteer van uitdrukkelijke toelating door vooraf online uw vrijstelling in te vullen en ga vervolgens rechtstreeks naar het lanceergebied. Wees uitgerust met een helm en een comfortabel veiligheidsharnas. Ontvang alle veiligheidsinstructies die u nodig heeft, zodat u gewoon achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van het uitzicht. Voel de ongelooflijke kracht van de natuur terwijl je boven de beroemde Niagara River Gorge zweeft en soepel langs de American Falls glijdt naar de ontzagwekkende kracht, het donderende gebrul en de verbazingwekkende mist van de machtige Canadese Horseshoe Falls. Kom aan bij het Falls Observation Landing Deck voor de allerbeste kijk- en fotomomenten van de wereldberoemde Niagara Falls in al zijn glorie. Keer ten slotte snel terug naar de top aan boord van passagiersbusjes met airconditioning.

Niagara Parken: Power Station & The Tunnel Experience Ticket

6. Niagara Parken: Power Station & The Tunnel Experience Ticket

Van de meest torenhoge turbine tot het kleinste detail: onthul fascinerende verhalen die verborgen liggen in de historische Niagara Parks Power Station, een nieuwe must-see attractie aan de Canadese kant van de watervallen. Verken de eerste grote krachtcentrale aan de Canadese kant van de Niagara River met meeslepende tentoonstellingen, gerestaureerde artefacten en interactieve verhalen. Nadat je de hallen van de Power Station hebt verkend, daal je 180 voet af in een lift met glazen panelen en verken je de 200 voet lange tunnel die naar een observatiedek aan de rand van de rivier leidt. Ontdek hoe deze opmerkelijke tunnel werd gegraven met alleen lantaarns, rudimentair dynamiet, pikhouwelen en schoppen. Stap daarna uit op een nieuw observatiedek aan de rand van de rivier. Inclusief gratis meeslepende audiogidsen. Deze niet te missen ervaring biedt een kans om deel uit te maken van een spannende heropleving en een kans om de ongelooflijke geschiedenis en het erfgoed van dit gevierde gebouw te ontdekken. Duik in de geschiedenis van de visionairs achter het gebouw en de arbeiders die het 100 jaar lang draaiende hielden. Gebruikmakend van de krachtige energie van de Horseshoe Falls komt deze pionier van de waterkracht weer tot leven met een onderhoudende en educatieve ervaring die zowel de opmerkelijke geschiedenis als de unieke architectonische kenmerken van dit 115 jaar oude technische wonder benadrukt. Alle tentoonstellingen in de generatorhal worden gesponsord door Ontario Power Generation. Hergebruikte artefacten, interactieve tentoonstellingen en fascinerende installaties bieden een blik uit de eerste hand op hoe deze waterkrachtpionier de kracht van water gebruikte om 100 jaar lang elektriciteit op te wekken. Je kunt de stroom van dichtbij volgen met een schaalmodel van de centrale, door een levensgrote penstock lopen, je waterkrachtkennis testen op ons interactieve bedieningspaneel en nog veel meer! Houd er rekening mee dat de tunnel alleen op eigen gelegenheid kan worden bezocht. Gasten kunnen de krachtcentrale en de tunnel zo lang als ze willen verkennen binnen de openingstijden van de attractie. Er kan een rij staan voor de lift naar de tunnel, omdat deze toegankelijk is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Het is ongeveer 10-15 minuten lopen naar het observatiedek aan de rand van de tunnel. We raden je aan een twee uur durende ervaring te plannen als je de tunnel wilt verkennen tijdens je bezoek aan de energiecentrale.

Niagara Falls, Canada: Night Illumination Zip Line naar Falls

7. Niagara Falls, Canada: Night Illumination Zip Line naar Falls

Zipline 's nachts en bewonder adembenemende panoramische uitzichten op de 'Illumination of the Falls' bij Niagara Falls, Canada. Berijd een van de vier parallelle zip-lijnen met uitzicht op de Amerikaanse en Canadese Horseshoe Falls, verlicht in een cascade van kleuren in het donker. Profiteer van uitdrukkelijke toegang door uw vrijstelling online in te vullen voor uw aankomst. Ga rechtstreeks naar de lanceerkiosk, waar het personeel u zal begeleiden naar het zipline-lanceerplatform. Vlieg 67 meter boven de Niagara River Gorge met snelheden tot 70 kilometer per uur en glijd soepel over de 670 meter lange tokkelbaan. Kom aan op het observatieplatform van de waterval, waar u van dichtbij kunt genieten van de gekleurde verlichting van de Niagarawatervallen en de skyline van de stad.

Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

8. Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

Ervaar de schilderachtige schoonheid van de Niagara Falls tijdens een tour langs de Amerikaanse kant. Verken populaire uitkijkpunten met een prachtig uitzicht op de majestueuze watervallen. Je deskundige gids vertelt je over de rijke geschiedenis van het gebied terwijl je topattracties aan de Amerikaanse kant bezoekt, zoals een boottocht op de beroemde Maid of the Mist en een bezoek aan de Observation Tower. Tijdens deze 4,5 uur durende tour begint je reis met een ophaalservice vanaf je hotel in Niagara Falls, New York, of Niagara Falls, Ontario, aan boord van een comfortabele bus met klimaatbeheersing. Je eerste stop is Niagara Falls State Park, waar je 250 voet afdaalt naar de basis van de American Falls om aan boord te gaan van de wereldberoemde Maid of the Mist boot (mei-okt.). Vaar naar de Horseshoe Falls, voel de verfrissende spray en hoor het donderende geruis van het water over de kliffen. (Opmerking: New York Power Vista is inbegrepen in plaats van de Maid of the Mist boottocht van nov t/m april). Beleef daarna de American Falls van dichtbij in de Cave of the Winds. Daal 175 voet af in de Niagara Gorge en rust jezelf uit met een poncho en speciaal schoeisel. Verken een reeks houten loopbruggen die naar het beroemde "Hurricane Deck" leiden. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf verschillende uitkijkpunten zoals Prospect Point en Terrapin Point. Sluit je avontuur af met een bezoek aan Whirlpool State Park, waar je vanaf de hoogten van het Niagara Gorge Trail een panoramisch uitzicht hebt op de Niagara Rapids en Whirlpool. Na de tour word je later bij je hotel afgezet. Al bijna 30 jaar creëren we gedenkwaardige en veilige ervaringen voor onze gasten. Ga met ons mee als we de mooiste attracties van Niagara Falls laten zien. Speciale opmerkingen: -3 Uur Verkorte Tour met Maid of the Mist (mei-oktober) omvat NIET de Grot der Winden. -3 Uur Winter Season Tour (november-april) is inclusief de Cave of the Winds, maar de Maid of the Mist is gesloten voor het seizoen. Een bezoek aan de Power Vista is inbegrepen in plaats van de Maid of the Mist.

Smartphone-audiorondleiding op Niagara-schiereiland

9. Smartphone-audiorondleiding op Niagara-schiereiland

Ervaar het betoverende schiereiland Niagara als nooit tevoren met onze smartphone-audiotour! Dompel jezelf onder in de verhalen van vroege pioniers, de diverse lokale fauna en de unieke geografische kenmerken van de regio. Maak van je schilderachtige rit een educatieve en onderhoudende reis, compleet met leuke triviavragen! Deze tour integreert naadloos technologie met verkenning en verandert je smartphone in je persoonlijke gids. Met behulp van GPS synchroniseert de audiogids met het stereosysteem van je auto en geniet je van het gemak van een zelf rondleiding. Een extra genot zijn onze speciale gaststemmen die historische personages tot leven brengen, waardoor je nog meer ondergedompeld wordt in het levendige verleden van het schiereiland. De reis neemt je mee langs een reeks fascinerende bezienswaardigheden, elk met een uniek verhaal. Van de ontzagwekkende Niagara Falls tot de rustige wijngaarden op het platteland, je gids vertelt het verhaal van elke locatie en neemt je mee in de rijke ervaring van het gebied. Het is een avontuur dat verder gaat dan sightseeing en je meeneemt in de unieke charme van de regio. Ervaar de vrijheid om in je eigen tempo op ontdekkingstocht te gaan en krijg meer inzicht in de fascinerende kenmerken van het schiereiland Niagara. Bezienswaardigheden zijn opnieuw uitgevonden voor het digitale tijdperk, een innovatieve mix van technologie en toerisme die je autorit verandert in een bruisend avontuur. Bereid je voor op een reis die je je nog lang zult herinneren nadat je de schilderachtige landschappen van het schiereiland Niagara achter je hebt gelaten. **Begin je reis langs de Niagara Gorge, een schouwspel van de kracht en schoonheid van de natuur. **Bezoek het charmante stadje Niagara-on-the-Lake, vol 19e-eeuwse architectuur en bloemenpracht. **Ontdek het technisch wonder van het Wellandkanaal in Port Colborne **Ga terug in de tijd op het historische Chippawa Battlefield, een belangrijke plek uit de oorlog van 1812. **Verken Old Fort Erie in Fort Erie, een stervormig fort uit de oorlog van 1812 **Leer meer over de banden van het gebied met de Underground Railroad **Ga op avontuur door het hart van Ontario's wijngebied en bewonder de levendige wijnbouw in de regio. **Geniet van een schilderachtige rit langs de Niagara River, omgeven door weelderig groen en een rustig platteland. **Sluit je reis af met uitzicht op de majestueuze Niagara Falls.

Niagara Falls Tour vanuit Toronto met optionele rondvaart per boot

10. Niagara Falls Tour vanuit Toronto met optionele rondvaart per boot

Welkom bij Niagara Tours Canada, uw toegangspoort tot de adembenemende ervaring van de Niagara Falls! Bij Niagara Tours Canada zijn we trots op onze uitzonderlijke dagelijkse tours vanuit Toronto naar de majestueuze Niagara Falls, het meest iconische natuurwonder van Canada. Met een passie voor het leveren van onvergetelijke reizen, is ons team toegewijd aan het bieden van een meeslepende en verrijkende ervaring voor elke reiziger. Als betrouwbare touroperator zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van zorgvuldig geplande routes die de ontzagwekkende schoonheid, opwindende attracties en rijke geschiedenis van de Niagara Falls laten zien. Onze tours zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je bezoek haalt, waarbij iconische attracties worden gecombineerd met verborgen juweeltjes, zodat je de pure kracht en schoonheid van de watervallen van dichtbij kunt meemaken. Of je nu gebiologeerd wordt door het donderende gebulder van het water of de spannende avonturen beleeft, wij garanderen een avontuur dat blijvende herinneringen zal creëren. Bij Niagara Tours Canada gaat onze toewijding verder dan het bieden van uitzonderlijke tours. Veiligheid, comfort en gemak staan bij ons voorop en we zorgen voor een naadloze reiservaring van begin tot eind. Onze deskundige gidsen zijn toegewijd aan het delen van intrigerende inzichten en verhalen, waardoor je dit natuurlijke wonder beter leert kennen. Als bedrijf dat diep geworteld is in gastvrijheid en klanttevredenheid, zijn we trots op het overtreffen van verwachtingen. We begrijpen de waarde van je tijd en investering en daarom streven we ernaar om een ongeëvenaarde service te leveren, tegemoet te komen aan je voorkeuren en te zorgen voor een verrijkende, probleemloze reis. Ga op een onvergetelijke excursie met Niagara Tours Canada en dompel jezelf onder in de pracht van de Niagara Falls. Ontdek het wonder, de schoonheid en de sensatie die op je wachten tijdens onze dagelijkse tours van Toronto naar Canada's meest fascinerende bestemming. Ga met ons mee en laat Niagara Tours Canada je toegangspoort zijn tot een buitengewone ervaring bij de Niagara Falls! Ontdek onze tours en boek je avontuur vandaag nog!

17 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Niagara Gorge: topattracties in de buurt

Niagara Gorge: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Toronto: Dagtrip Niagara Falls met gids en optionele cruise

Toronto: Dagtrip Niagara Falls met gids en optionele cruise

Ga mee op een dagtocht met gids naar de Canadese kant van de Niagarawatervallen, en ontdek de machtige watervallen en geniet van de prachtige uitzichten. Geniet van het informatieve commentaar van de lokale en gediplomeerde gids. De dag begint met een gratis ophaalservice bij centrale hotels en locaties in Downtown Toronto en Mississauga waarna je rond 10:00 uur aankomt in Niagara Falls, waar je in de zomer 4 uur of in de winter 3 uur vrije tijd hebt om de watervallen te verkennen. Haal het maximale uit je ervaring bij de Niagarawatervallen en voeg ook nog wat attracties aan je dagtocht toe. Als je deze dagtocht in de zomer maakt, kun je kiezen voor de Hornblower Boat Cruise, een wereldberoemde boottocht die formeel de 'Maid of the Mist' heet. Maak een boottocht naar de Niagara Gorge, American Falls, Bridal Veil Falls en naar het hart van de Canadese Horseshoe Falls. Je kunt zelfs in de winter van deze tocht genieten als de boot niet vaart. Voeg andere beroemde ervaringen aan je tour toe, waaronder de Skylon Tower, Journey Behind the Falls of Niagara's Fury.  Verken Clifton Hill, leuk voor zowel gezinsuitjes als soloreizigers, met activiteiten als het Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not en een speelhal. Neem een lunchpakket mee voor een picknick bij de watervallen of ga lunchen bij een plaatselijk restaurant. Vervolgens maak je een mooie rit over de Niagara Parkway. Stop onderweg en maak foto's bij iconische attracties, zoals de Niagara Whirlpool Rapids, de bloemenklok en het Niagara Power Station. Geniet vervolgens van een ahornsiroop-tour en -proeverij en probeer Canadese lekkernijen zoals zelfgemaakte toffees, poutine, ahornbier of Niagara's beroemde ijswijn. Je keert rond 17:00 uur weer terug bij je oorspronkelijke locatie in Toronto, op tijd voor een volledige avond in de stad met tijd om te dineren en een avondactiviteit.

Vanuit Toronto: Dagtocht Niagara Falls met cruise-optie

Vanuit Toronto: Dagtocht Niagara Falls met cruise-optie

Laat je meeslepen door de Niagara Falls tijdens deze dagtrip vanuit Toronto. Je hebt genoeg vrije tijd om foto's te maken en te genieten van de adembenemende attracties van de stad. Maak foto's van de Whirlpool Rapids en verwen jezelf met ahornsiroop en fudge. Begin je dag met een handige en probleemloze ophaalservice vanuit Downtown Toronto. Ontspan in een comfortabele bus met boeiende uitleg over de geschiedenis van de watervallen tijdens je reis naar Niagara. Krijg meer door een optie te kiezen waarbij een stadsrondleiding door Niagara is inbegrepen of kies voor het volledige pakket door een optie te kiezen waarbij de attractie Journey Behind the Falls is inbegrepen. Dit is een 125 meter diepe en 600 meter lange tunnel die tot achter de watervallen reikt. Vergeet niet te lunchen met uitzicht op de Niagara watervallen Beleef 3 uur vrije tijd om de Niagara Falls in je eigen tempo te verkennen. Proef vervolgens wat lokaal gemaakte ahornsiroop, rijd over de Niagara Parkway en bekijk het Sir Adam Beck Hydro Generation-station. Krijg de gelegenheid om gedenkwaardige foto's te maken op de Niagara Parkway. Sluit je tour af met een bezoek aan Queenston Heights om de historische Battle Grounds te bekijken en te genieten van het uitzicht op de Niagara River.

Toronto: Falls Day Tour met boottocht en Niagara-the-Lake

Toronto: Falls Day Tour met boottocht en Niagara-the-Lake

Begin aan een begeleide dagexcursie naar Niagara Falls vanuit Toronto. Bewonder de majestueuze watervallen vanuit verschillende hoeken en geniet van de tijd om in je eigen tempo te verkennen. Upgrade uw ervaring met een boottocht door de watervallen. Verlaat Toronto eerder en kom eerder terug op een leuke en ontspannen dagtocht naar Niagara Falls. Ontspan in het comfort van een bus met airconditioning onder de deskundige zorg van uw boeiende lokale gids. Je avontuur begint wanneer je je gids ontmoet op het handige ontmoetingspunt in het centrum. Vertrek op de schilderachtige rit van 90 minuten naar de Niagara-regio. Je chauffeur deelt onderweg zijn lokale kennis. Tussenstop en bezoek op eigen gelegenheid het historische stadje Niagara on the Lake. Geniet van de bezienswaardigheden van de Niagara-rivier en huizen van miljoenen dollars langs de schilderachtige Niagara Parkway. Pauzeer voor begeleide fotostops bij de Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids en de Niagara Gorge voordat je aankomt bij Niagara Falls. Upgrade om de seizoensgebonden Voyage to the Falls-boottocht op te nemen en vaar naar het hart van de wereldberoemde watervallen (je moet de begeleide dagtocht inclusief Voyage to the Falls Boat Cruise -optie kiezen om de cruise op te nemen). Uw gids begeleidt u naar het vertrekpunt van de cruise, zodat u kunt profiteren van versnelde toegang tot het opstapgebied. Wanneer de cruise niet actief is, rijd je in plaats daarvan naar de top van het observatiedek van de Skylon Tower voor een onovertroffen panoramisch uitzicht op de watervallen. In afwachting van de geselecteerde touroptie, geniet je van maximaal 3 uur vrije tijd in Niagara Falls om de lokale attracties te verkennen. Je tour eindigt met een rustige en koele terugkeer naar Toronto, zodat je op tijd kunt ontspannen voor je avondplannen.

Niagara watervallen: Eerste rondvaart achter de watervallen

Niagara watervallen: Eerste rondvaart achter de watervallen

Ontmoet je gids bij het Murray Hill Welcome Centre (5146 Murray Street, naast Queen Victoria Place) om je ontdekkingstocht te beginnen. Je kunt de watervallen van achteren bekijken via een van de kijkportalen die dwars door de rots zijn uitgehakt en ook van onderaf door je op het onderste observatiedek te wagen. Maak een ritje op de wereldberoemde boottocht om je rondleiding knallend af te sluiten! Deze tour biedt uitzicht vanuit elke hoek en zorgt voor herinneringen die een leven lang meegaan. Verken onderweg meer dan 20 andere populaire bezienswaardigheden van Niagara Falls met je gids. Luister naar fascinerende verhalen en leer interessante feiten over de geschiedenis van de Niagara Falls. Ontvang toegang tot $150 aan besparingen op attracties in de omgeving na je tour.

Niagara Falls, Canada: Early Bird Zip Line naar de watervallen

Niagara Falls, Canada: Early Bird Zip Line naar de watervallen

Ontdek een adembenemend uitzicht op de Niagarawatervallen en laat je adrenaline stromen met dit tokkelbaanticket met vroege toegang. Rijd 67 meter boven de Niagara River Gorge en 670 meter voorbij de American Falls. Geniet van een handige transferservice terug naar het startpunt. Profiteer van uitdrukkelijke toelating door vooraf online uw vrijstelling in te vullen en ga vervolgens rechtstreeks naar het lanceergebied. Wees uitgerust met een helm en een comfortabel veiligheidsharnas. Ontvang alle veiligheidsinstructies die u nodig heeft, zodat u gewoon achterover kunt leunen, ontspannen en genieten van het uitzicht. Voel de ongelooflijke kracht van de natuur terwijl je boven de beroemde Niagara River Gorge zweeft en soepel langs de American Falls glijdt naar de ontzagwekkende kracht, het donderende gebrul en de verbazingwekkende mist van de machtige Canadese Horseshoe Falls. Kom aan bij het Falls Observation Landing Deck voor de allerbeste kijk- en fotomomenten van de wereldberoemde Niagara Falls in al zijn glorie. Keer ten slotte snel terug naar de top aan boord van passagiersbusjes met airconditioning.

Niagara Parken: Power Station & The Tunnel Experience Ticket

Niagara Parken: Power Station & The Tunnel Experience Ticket

Van de meest torenhoge turbine tot het kleinste detail: onthul fascinerende verhalen die verborgen liggen in de historische Niagara Parks Power Station, een nieuwe must-see attractie aan de Canadese kant van de watervallen. Verken de eerste grote krachtcentrale aan de Canadese kant van de Niagara River met meeslepende tentoonstellingen, gerestaureerde artefacten en interactieve verhalen. Nadat je de hallen van de Power Station hebt verkend, daal je 180 voet af in een lift met glazen panelen en verken je de 200 voet lange tunnel die naar een observatiedek aan de rand van de rivier leidt. Ontdek hoe deze opmerkelijke tunnel werd gegraven met alleen lantaarns, rudimentair dynamiet, pikhouwelen en schoppen. Stap daarna uit op een nieuw observatiedek aan de rand van de rivier. Inclusief gratis meeslepende audiogidsen. Deze niet te missen ervaring biedt een kans om deel uit te maken van een spannende heropleving en een kans om de ongelooflijke geschiedenis en het erfgoed van dit gevierde gebouw te ontdekken. Duik in de geschiedenis van de visionairs achter het gebouw en de arbeiders die het 100 jaar lang draaiende hielden. Gebruikmakend van de krachtige energie van de Horseshoe Falls komt deze pionier van de waterkracht weer tot leven met een onderhoudende en educatieve ervaring die zowel de opmerkelijke geschiedenis als de unieke architectonische kenmerken van dit 115 jaar oude technische wonder benadrukt. Alle tentoonstellingen in de generatorhal worden gesponsord door Ontario Power Generation. Hergebruikte artefacten, interactieve tentoonstellingen en fascinerende installaties bieden een blik uit de eerste hand op hoe deze waterkrachtpionier de kracht van water gebruikte om 100 jaar lang elektriciteit op te wekken. Je kunt de stroom van dichtbij volgen met een schaalmodel van de centrale, door een levensgrote penstock lopen, je waterkrachtkennis testen op ons interactieve bedieningspaneel en nog veel meer! Houd er rekening mee dat de tunnel alleen op eigen gelegenheid kan worden bezocht. Gasten kunnen de krachtcentrale en de tunnel zo lang als ze willen verkennen binnen de openingstijden van de attractie. Er kan een rij staan voor de lift naar de tunnel, omdat deze toegankelijk is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Het is ongeveer 10-15 minuten lopen naar het observatiedek aan de rand van de tunnel. We raden je aan een twee uur durende ervaring te plannen als je de tunnel wilt verkennen tijdens je bezoek aan de energiecentrale.

Niagara Falls, Canada: Night Illumination Zip Line naar Falls

Niagara Falls, Canada: Night Illumination Zip Line naar Falls

Zipline 's nachts en bewonder adembenemende panoramische uitzichten op de 'Illumination of the Falls' bij Niagara Falls, Canada. Berijd een van de vier parallelle zip-lijnen met uitzicht op de Amerikaanse en Canadese Horseshoe Falls, verlicht in een cascade van kleuren in het donker. Profiteer van uitdrukkelijke toegang door uw vrijstelling online in te vullen voor uw aankomst. Ga rechtstreeks naar de lanceerkiosk, waar het personeel u zal begeleiden naar het zipline-lanceerplatform. Vlieg 67 meter boven de Niagara River Gorge met snelheden tot 70 kilometer per uur en glijd soepel over de 670 meter lange tokkelbaan. Kom aan op het observatieplatform van de waterval, waar u van dichtbij kunt genieten van de gekleurde verlichting van de Niagarawatervallen en de skyline van de stad.

Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

Niagara watervallen: Amerikaanse tour met Maid of Mist & Grot der Winden

Ervaar de schilderachtige schoonheid van de Niagara Falls tijdens een tour langs de Amerikaanse kant. Verken populaire uitkijkpunten met een prachtig uitzicht op de majestueuze watervallen. Je deskundige gids vertelt je over de rijke geschiedenis van het gebied terwijl je topattracties aan de Amerikaanse kant bezoekt, zoals een boottocht op de beroemde Maid of the Mist en een bezoek aan de Observation Tower. Tijdens deze 4,5 uur durende tour begint je reis met een ophaalservice vanaf je hotel in Niagara Falls, New York, of Niagara Falls, Ontario, aan boord van een comfortabele bus met klimaatbeheersing. Je eerste stop is Niagara Falls State Park, waar je 250 voet afdaalt naar de basis van de American Falls om aan boord te gaan van de wereldberoemde Maid of the Mist boot (mei-okt.). Vaar naar de Horseshoe Falls, voel de verfrissende spray en hoor het donderende geruis van het water over de kliffen. (Opmerking: New York Power Vista is inbegrepen in plaats van de Maid of the Mist boottocht van nov t/m april). Beleef daarna de American Falls van dichtbij in de Cave of the Winds. Daal 175 voet af in de Niagara Gorge en rust jezelf uit met een poncho en speciaal schoeisel. Verken een reeks houten loopbruggen die naar het beroemde "Hurricane Deck" leiden. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf verschillende uitkijkpunten zoals Prospect Point en Terrapin Point. Sluit je avontuur af met een bezoek aan Whirlpool State Park, waar je vanaf de hoogten van het Niagara Gorge Trail een panoramisch uitzicht hebt op de Niagara Rapids en Whirlpool. Na de tour word je later bij je hotel afgezet. Al bijna 30 jaar creëren we gedenkwaardige en veilige ervaringen voor onze gasten. Ga met ons mee als we de mooiste attracties van Niagara Falls laten zien. Speciale opmerkingen: -3 Uur Verkorte Tour met Maid of the Mist (mei-oktober) omvat NIET de Grot der Winden. -3 Uur Winter Season Tour (november-april) is inclusief de Cave of the Winds, maar de Maid of the Mist is gesloten voor het seizoen. Een bezoek aan de Power Vista is inbegrepen in plaats van de Maid of the Mist.

Smartphone-audiorondleiding op Niagara-schiereiland

Smartphone-audiorondleiding op Niagara-schiereiland

Ervaar het betoverende schiereiland Niagara als nooit tevoren met onze smartphone-audiotour! Dompel jezelf onder in de verhalen van vroege pioniers, de diverse lokale fauna en de unieke geografische kenmerken van de regio. Maak van je schilderachtige rit een educatieve en onderhoudende reis, compleet met leuke triviavragen! Deze tour integreert naadloos technologie met verkenning en verandert je smartphone in je persoonlijke gids. Met behulp van GPS synchroniseert de audiogids met het stereosysteem van je auto en geniet je van het gemak van een zelf rondleiding. Een extra genot zijn onze speciale gaststemmen die historische personages tot leven brengen, waardoor je nog meer ondergedompeld wordt in het levendige verleden van het schiereiland. De reis neemt je mee langs een reeks fascinerende bezienswaardigheden, elk met een uniek verhaal. Van de ontzagwekkende Niagara Falls tot de rustige wijngaarden op het platteland, je gids vertelt het verhaal van elke locatie en neemt je mee in de rijke ervaring van het gebied. Het is een avontuur dat verder gaat dan sightseeing en je meeneemt in de unieke charme van de regio. Ervaar de vrijheid om in je eigen tempo op ontdekkingstocht te gaan en krijg meer inzicht in de fascinerende kenmerken van het schiereiland Niagara. Bezienswaardigheden zijn opnieuw uitgevonden voor het digitale tijdperk, een innovatieve mix van technologie en toerisme die je autorit verandert in een bruisend avontuur. Bereid je voor op een reis die je je nog lang zult herinneren nadat je de schilderachtige landschappen van het schiereiland Niagara achter je hebt gelaten. **Begin je reis langs de Niagara Gorge, een schouwspel van de kracht en schoonheid van de natuur. **Bezoek het charmante stadje Niagara-on-the-Lake, vol 19e-eeuwse architectuur en bloemenpracht. **Ontdek het technisch wonder van het Wellandkanaal in Port Colborne **Ga terug in de tijd op het historische Chippawa Battlefield, een belangrijke plek uit de oorlog van 1812. **Verken Old Fort Erie in Fort Erie, een stervormig fort uit de oorlog van 1812 **Leer meer over de banden van het gebied met de Underground Railroad **Ga op avontuur door het hart van Ontario's wijngebied en bewonder de levendige wijnbouw in de regio. **Geniet van een schilderachtige rit langs de Niagara River, omgeven door weelderig groen en een rustig platteland. **Sluit je reis af met uitzicht op de majestueuze Niagara Falls.

Niagara Falls Tour vanuit Toronto met optionele rondvaart per boot

Niagara Falls Tour vanuit Toronto met optionele rondvaart per boot

Welkom bij Niagara Tours Canada, uw toegangspoort tot de adembenemende ervaring van de Niagara Falls! Bij Niagara Tours Canada zijn we trots op onze uitzonderlijke dagelijkse tours vanuit Toronto naar de majestueuze Niagara Falls, het meest iconische natuurwonder van Canada. Met een passie voor het leveren van onvergetelijke reizen, is ons team toegewijd aan het bieden van een meeslepende en verrijkende ervaring voor elke reiziger. Als betrouwbare touroperator zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van zorgvuldig geplande routes die de ontzagwekkende schoonheid, opwindende attracties en rijke geschiedenis van de Niagara Falls laten zien. Onze tours zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je bezoek haalt, waarbij iconische attracties worden gecombineerd met verborgen juweeltjes, zodat je de pure kracht en schoonheid van de watervallen van dichtbij kunt meemaken. Of je nu gebiologeerd wordt door het donderende gebulder van het water of de spannende avonturen beleeft, wij garanderen een avontuur dat blijvende herinneringen zal creëren. Bij Niagara Tours Canada gaat onze toewijding verder dan het bieden van uitzonderlijke tours. Veiligheid, comfort en gemak staan bij ons voorop en we zorgen voor een naadloze reiservaring van begin tot eind. Onze deskundige gidsen zijn toegewijd aan het delen van intrigerende inzichten en verhalen, waardoor je dit natuurlijke wonder beter leert kennen. Als bedrijf dat diep geworteld is in gastvrijheid en klanttevredenheid, zijn we trots op het overtreffen van verwachtingen. We begrijpen de waarde van je tijd en investering en daarom streven we ernaar om een ongeëvenaarde service te leveren, tegemoet te komen aan je voorkeuren en te zorgen voor een verrijkende, probleemloze reis. Ga op een onvergetelijke excursie met Niagara Tours Canada en dompel jezelf onder in de pracht van de Niagara Falls. Ontdek het wonder, de schoonheid en de sensatie die op je wachten tijdens onze dagelijkse tours van Toronto naar Canada's meest fascinerende bestemming. Ga met ons mee en laat Niagara Tours Canada je toegangspoort zijn tot een buitengewone ervaring bij de Niagara Falls! Ontdek onze tours en boek je avontuur vandaag nog!

De topbezienswaardigheden in Niagara Falls, Ontario

Activiteiten in Niagara Gorge

Steden in Canada

Andere activiteiten in Niagara Gorge

Wil je alle activiteiten in Niagara Gorge bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Gorge

Gemiddelde beoordeling

4.5
(2.043 beoordelingen)

Yupreung ttueok halnakto motam. Als je zegt dat het een grap is, wordt het een hit. Nogmaals, ik ga naar het midden van de dag, en ik ga naar het midden van de dag, en ik ga een leuke tijd hebben, en ik ga een leuke tijd hebben . Het is niet juist. Als je er niet uitkomt door het te slepen, kun je het laten vallen en verder gaan. Waarom doe je me dit aan? Klopt het niet? Drijvend water. Het is net een Mokan van Ulleungman. Kras maar. Het is een peso. 'Ik ga erop slaan als ik erop raak.' De ragyu-vlek is zo heet. Succes. Water. Ttappperikyeon. Chemhommkkagong. Ppokyong mota kung. Ik ga uit de bobbel komen en ik ga een leuke tijd hebben. Verdorie. Wat een grap. Knielen. Tttpptlip.

Mijn bezoek aan de Niagarawatervallen was een onvergetelijke ervaring die mij met ontzag en verwondering achterliet. Vanaf het moment dat ik voor het eerst een glimp opving van de enorme watermassa die onophoudelijk met een indrukwekkende kracht over de rotsen stroomde, wist ik dat het een schouwspel was dat ik nooit zou vergeten. De rauwe energie en de enorme omvang van de watervallen waren overweldigend, maar tegelijkertijd was er ongelooflijke schoonheid in dit natuurlijke spektakel.

De tour was over het algemeen geweldig. Dagen voordat de tour begon, was het bedrijf heel duidelijk over de ophaaltijd en locatie. Onze gids, Tracy, was ook geweldig. De hele duur van de tour zal ze ons leuke weetjes geven over de dingen die we onderweg zien en gaf ze zelfs goede aanbevelingen, niet alleen voor de Niagara-watervallen, maar ook voor andere dingen die we kunnen zien en doen in Toronto

Het is comfortabel omdat ze je ophalen en afzetten, maar de gids concentreert zich veel op het praten over de dammen zelf en op technische details die tijd verspillen aan het genieten van de natuurlijke schoonheid van de watervallen, wat voor zich spreekt. Je moet ook lange afstanden lopen van waar ze je afzetten naar de winkelcentra.

Het was oké, Kaleb is de beste gids voor deze reis! Hij was een uitstekende gids en chauffeur!