Niagara SkyWheel

Niagara SkyWheel: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Niagarawatervallen, Canada: Clifton Hill Fun Pass 4 toppers

1. Niagarawatervallen, Canada: Clifton Hill Fun Pass 4 toppers

Pauzeer je geweldige sightseeingtour bij de Niagarawatervallen en profiteer van een groot aantal activiteiten op de Clifton Hillstraat met leuke bezoekersattracties. Het complex, op slechts een steenworp afstand van de watervallen, biedt spannende ritjes, spellen en attracties, alles inbegrepen in je kortingskaart! Je bespaart tot 45% op de top 4 gezinsattracties, waaronder het  Niagara-reuzenrad  met zijn adembenemende uitzicht op Niagarawatervallen, zowel overdag als 's nachts. Je bekijkt het multizintuigelijke  Zombie Attack-avontuur met 6D-beelden, of je speelt een rondje golf met tovenaars en dinosaurussen. Ontmoet de sterren uit filmklassiekers en huidige hits bij het Movieland Wax Museum.

Niagara Falls, Canada: ticket voor Niagara SkyWheel

2. Niagara Falls, Canada: ticket voor Niagara SkyWheel

Maak een ronde in het grootste reuzenrad van Canada: het Niagara SkyWheel. Met een hoogte van meer dan 53 meter is het de opwindendste manier om de Niagara Falls te zien. Bewonder het uitzicht op de Horseshoe Falls, American Falls, de rivier en andere kenmerkende bezienswaardigheden van Niagara. Luister voor een nog betere ervaring naar van tevoren opgenomen commentaar over de Niagara Falls en hoe het SkyWheel werd gebouwd. Het Niagara SkyWheel is voorzien van volledig gesloten gondels met verwarming en airconditioning voor een comfortabele en plezierige ervaring, het hele jaar door. Maak dag- of nachtronde in elk seizoen. Geniet van de spectaculair uitzichten in alle richtingen vanaf grote hoogte tijdens een ronde van 8 tot 12 minuten. Bekijk de glinsterende lichten van Clifton Hill en de omliggende silhouetten van Niagara tijdens een ronde in de avond.

Niagara Falls: begeleide wandeltocht met winterfestival van licht

3. Niagara Falls: begeleide wandeltocht met winterfestival van licht

Bewonder de prachtige reeks kerstverlichting die je omringt terwijl je de feestelijke Niagara-watervallen verkent. Je gids leidt je op een tour door Niagara Falls Winter Festival of Lights en laat je kennismaken met iconische bezienswaardigheden zoals Niagara Falls en het levendige Clifton Hill. Hoor waarom Niagara Falls een van 's werelds meest gewilde toeristische bestemmingen is vanuit je gids terwijl je richting Skylon Tower, Niagara Casino en andere populaire attracties gaat. Leer veel over fascinerende feiten over de stad en de iconische watervallen. Terwijl je tussen duizenden kerstverlichting loopt, word je gevuld met de vakantiestemming. Maak geweldige foto's van versierde huizen, bomen en beroemde bezienswaardigheden, waaronder de brullende watervallen.

Niagara Falls, Canada: Ticket voor Trick Art Box Illusion Museum

4. Niagara Falls, Canada: Ticket voor Trick Art Box Illusion Museum

Word onderdeel van het kunstwerk met dit ticket voor het Trick Art Box Museum in Niagara Falls, Canada. Maak een digitaal album met de gratis AR-app van het museum en deel je foto's eenvoudig op sociale media. Geniet van 31 muurschilderingen die zich bezighouden met een reeks spannende thema's. Download de gratis kunst en bewonder de kunst zoals deze tot leven komt met behulp van de modernste AR-technologie. Combineer het plezier van een typische kunstgalerie met interactieve AR waarmee je je interacties met de kunst kunt bekijken en vastleggen. Sla je creaties op in je mobiele fotoalbum en deel het naadloos met je vrienden en familie op sociale media. Bezig met een groot aantal spannende thema's, variërend van fantasie tot horror.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Citycards

Sitemap Niagara SkyWheel

Wil je alle activiteiten in Niagara SkyWheel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara SkyWheel

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.589 beoordelingen

Was wel leuk om te doen / nice to do

Behalve boottocht en Skylon Tower ook dit reuzenrad gedaan, was wel leuk om te doen, net weer even een andere view op de watervallen, reuzenrad staat in toeristisch deel, was wel grappig om ook dat te zien / We did boot tour, Skylon Tower and SkyWheel; SkyWheel was fun, you get an other view on the Falls, SW stands in tourist part, was quite interesting visiting this part too

Prachtig vergezicht. Inwisselen voucher is een probleem, hebben half uur moeten wachten.