Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen

Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara watervallen: Maid of the Mist & Grot van de Winden Tour

Niagara watervallen: Maid of the Mist & Grot van de Winden Tour

Maak deze prachtige begeleide wandeling door Niagara Falls State Park met een professionele, lokale, deskundige en gepassioneerde gids. Je gids laat je het beste zien van wat de watervallen te bieden hebben, terwijl hij je overal spannende en interessante historische informatie geeft! Geniet van de betoverende uitzichten en daarna van een spannende Maid of the Mist-boottocht voordat je onder de 60.000 liter water wordt gedoucht op het orkaandek bij de Cave of the Winds. Geniet van de adembenemende bezienswaardigheden van de Horse-Shoe Canadian Falls vanaf Terrapin Point op Goat Island, en de Bridal Veil en American Falls vanaf Luna Island. Je gids ontmoet je op een aangewezen ontmoetingspunt om je avontuur door Niagara Falls State Park te beginnen. Je krijgt niet alleen alle drie de watervallen te zien - de Horse-Shoe Canadian Falls, Bridal Veil en American Falls - vanaf de ideale pittoreske plekjes, maar je maakt ook een vlotte en schilderachtige boottocht op de wereldberoemde Maid of the Mistboot die je zo dicht bij de watervallen brengt dat je de mist ervan op je gezicht kunt voelen. De opwinding houdt daar niet op, je loopt dan met je gids naar Goat Island naar de spannende Cave of the Winds-ervaring waar je onder de Bridal Veil Falls zult zijn. Hier heb je toegang tot het orkaandek, dat net zo spannend is als het klinkt. Al die tijd zal uw gids leuke en interessante informatie verstrekken.

Niagara Falls American Side zelf begeleide wandeltour

Niagara Falls American Side zelf begeleide wandeltour

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die fungeert als je persoonlijke tourgids, audiotour en plattegrond in één. Opmerking: Deze tour duurt ongeveer 1-2 uur. Eenmaal gedownload begint je Niagara Falls wandeltocht net buiten het Niagara Falls State Park. Vanaf daar ga je het park in en stop je bij het Civil War Monument voor onverwachte geschiedenis! Dan is het tijd om naar de watervallen te gaan. Je wandelt naar de torenhoge Observation Tower, die een ongeëvenaard uitzicht biedt op de Amerikaanse watervallen. Daarna loop je naar Prospect Point voor een kijkje van dichtbij! Leer het verschil tussen de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls. Ontdek dan de legende van Lelawala en hoor hoe de kracht van de watervallen wordt benut. Je reis gaat verder over Hell's Half Acre als je een brug over deze angstaanjagende stroomversnellingen oversteekt. Vervolgens leer je over de onverschrokken waaghalzen die de watervallen door de jaren heen trotseerden... velen met alleen een ton als bescherming! Bezoek het Nikola Tesla Monument en ontdek de connectie van deze invloedrijke uitvinder met deze watervallen. Daarna beleef je de opwindende Cave of the Winds Lookout, vlak naast de watervallen! Vervolgens stop je bij Terrapin Point, waar je een prachtig uitzicht hebt op de Horseshoe Falls. Daarna maak je een lus langs de Three Sisters Islands en ga je terug naar de plek waar je begon.

Niagara Falls: Mobsters & Mayhem Illumination-tour

Niagara Falls: Mobsters & Mayhem Illumination-tour

Begin aan een onvergetelijke reis door de louche onderwereld van Niagara Falls met onze Mobsters and Mayhem-tour. Onder leiding van deskundige gidsen neemt deze tour je mee op een spannende verkenning van het beruchte verleden van de stad, van de bootleggers uit het droogleggingstijdperk en de moord op McKinley, tot de beruchte criminele meesterbreinen die ooit deze straten regeerden. Onderweg door het Niagara Falls State Park kun je de prachtige nachtelijke verlichting bekijken terwijl je een uniek kijkje krijgt in een vervlogen tijdperk van de Niagara Falls. Op speciale evenementenavonden sluit u uw tour af met een ongelooflijk vuurwerk boven de Niagara-watervallen. Of je nu een echte misdaadliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek avontuur, onze Mobsters and Mayhem-tour mag je niet missen!

Niagara watervallen: Falls Tour met gids, diner en vuurwerk

Niagara watervallen: Falls Tour met gids, diner en vuurwerk

Elke groep heeft een toegewezen persoonlijke professionele gids om je mee te nemen op deze ongelooflijke ervaring. Je gids haalt je op bij je hotel/Airbnb en neemt je mee naar de betoverende Maid of the Mist-boottocht - een vlotte en mooie rit die je zo dicht bij de watervallen brengt dat je de mist op je gezicht kunt voelen. Je gids neemt je vervolgens mee naar de beste kijk- en pittoreske plekjes die het Niagara State Park te bieden heeft, inclusief het observatiedek, Terrapin Point en Luna Island om alle drie de prachtige watervallen te bekijken: de Canadian Falls, Bridal Veil Falls, en de Amerikaan valt. Al die tijd zal je gids interessante, leuke en informatieve informatie geven. Nadat u de pracht van de watervallen tijdens de zonsondergang/avond heeft bewonderd, kunt u genieten van een 3-gangendiner in het 5-sterrenrestaurant Steak Stone en Sushi, dat opties heeft voor iedereen! Na het diner begeleidt uw gids u terug naar de watervallen naar de ideale plek om te kijken naar de ongelooflijke verlichtingslichten die laten zien waar de veranderende kleuren van het licht op de watervallen schijnen, elk geeft het een oogverblindende nieuwe look! Wees ook getuige van een ongelooflijk vuurwerk boven de verlichte watervallen tegen het zwart van de nacht - dat is zo goed als maar kan! Als je genoeg hebt van eten en avontuur, zal je gids je terugbrengen naar je hotel.

3 - Daagse Niagara Falls VS & Canada Combo Tour

3 - Daagse Niagara Falls VS & Canada Combo Tour

Een boeiende 3-daagse verkenningstocht die de spectaculaire natuurlijke schoonheid van de Niagara Falls naadloos verweeft met het rijke historische tapijt van Lewiston. Begin je avontuur in Niagara Falls, USA, waar de donderende watervallen van de American Falls en de etherische Bridal Veil Falls een adembenemende achtergrond vormen. Als de zon ondergaat, kun je de watervallen in levendige kleuren bewonderen tijdens de optionele avondverlichting of het vuurwerk. Op dag twee ga je de grens over naar Canada, waar de iconische Horseshoe Falls centraal staan. Voel de mist op je gezicht en het gebrul van de watervallen als je aan boord gaat van de Hornblower Niagara Cruise, een spannende ervaring die je opmerkelijk dicht bij het hart van dit natuurwonder brengt. Doorkruis de levendige straten van Clifton Hill, met een mix van entertainment en culinaire hoogstandjes. Voor het laatste deel van je reis dompel je jezelf onder in de charme en geschiedenis van Lewiston, USA. Dit schilderachtige stadje, genesteld langs de schilderachtige waterkant, heeft een rijk erfgoed dat te zien is in de historische wijk. Verken bezienswaardigheden zoals de Lewiston Opera Hall en het Lewiston Museum, die inzicht geven in het verleden van de regio. Geniet van een ontspannen middag en geniet van de sereniteit die Lewiston uitstraalt. Tijdens deze 3-daagse escapade worden accommodaties en activiteiten zorgvuldig op maat gemaakt voor een meeslepende en persoonlijke ervaring. Van de krachtige allure van de Niagara Falls tot de boeiende verhalen in de straten van Lewiston, elk moment belooft deel uit te maken van een onvergetelijke reis vol natuurlijke wonderen en culturele schatten.

Niagara Falls USA: Golfkarretje met de Maid of the Mist

Niagara Falls USA: Golfkarretje met de Maid of the Mist

Ga op een fascinerende 3 uur durende Elektrische Golfkar Tour van Niagara Falls USA, een heerlijke en milieuvriendelijke reis die de schoonheid van deze iconische bestemming onthult. Je avontuur begint aan de rand van de watervallen, waar een deskundige gids op je wacht om je mee te nemen naar het hart van Niagara's wonderen. Terwijl je moeiteloos voortglijdt in je elektrische golfkar, geniet je van het betoverende uitzicht op de Niagara River en de weelderige landschappen. Je eerste stop is de beroemde Maid of the Mist rondvaart, een opwindende ervaring die je dicht bij de donderende waterval van de Niagara watervallen brengt. Voel de mist op je gezicht en wees getuige van de rauwe kracht van de natuur, waardoor je herinneringen voor het leven creëert. Omhelzing van de Bridal Veil Falls. Dompel je onder in de pure energie van de watervallen en voel de wind en het water om je heen stromen - een intieme ontmoeting met de kracht van de natuur. De reis ontvouwt zich verder met panoramische uitzichten op de American Falls en de Bridal Veil Falls, die voldoende mogelijkheden bieden voor adembenemende foto's en het aanschouwen van de grootsheid van de watervallen. Een hoogtepunt van de tocht is het bezoek aan het standbeeld van Nikola Tesla, een eerbetoon aan de visionaire uitvinder wiens bijdragen een onuitwisbare stempel op de wereld hebben gedrukt. Leer meer over Tesla's nalatenschap terwijl je je verwondert over het standbeeld tegen de achtergrond van Niagara's natuurlijke schoonheid. Je laatste stop, Horse Falls, biedt een serene en schilderachtige omgeving, waar je kunt nadenken over de rustige schoonheid die samengaat met de machtige watervallen. Tijdens de hele tour zorgt je elektrische golfkar voor een comfortabele en milieubewuste reis, zodat je je kunt concentreren op de ontzagwekkende schoonheid van de Niagara Falls. Dit avontuur in een kleine groep biedt een intieme en persoonlijke ervaring, waarbij de spanning van het verkennen wordt gecombineerd met de rust van elektrisch aangedreven reizen. Ontdek de magie van de Niagara Falls op een manier die zowel verrijkend als onvergetelijk is.

Niagara Falls, staat New York: begeleide wandeltocht door de watervallen

Niagara Falls, staat New York: begeleide wandeltocht door de watervallen

Ontdek verhalen en interessante feiten over de watervallen en de Niagara-rivier tijdens een begeleide wandeling in Niagara Falls, New York. Maak foto's van ongelooflijke uitzichten op Terrapin Point, de Schoellkopf Power Station, Goat Island en het Nikola Tesla Monument. Ontmoet je gids in het Hard Rock Café en begin je wandelavontuur. Luister terwijl je gids je aangrijpende details over het gebied vertelt. Wandel door een prachtig park met schilderachtig terrein dat veel mogelijkheden biedt voor foto's. Kijk uit op de oude muren van de 19e-eeuwse Schoellkopf Power Station. Voel de spanning van het zien van de kracht van de American Falls en Rapids. Bewonder de landschappen van Green en Goat Island. Maak een foto van Bridal Veil Falls op Luna Island. Denk aan het werk van de wetenschapper bij het Nikola Tesla Monument. Bekijk de mist die opkomt bij Terrapin Point. Bekijk het Nick Wallenda-monument dat zijn draadwandeling over de watervallen herdenkt. Eindig je tour op Three Sisters Islands.

3-daags avontuur met watervallen, culinaire hoogstandjes en hotelovernachtingen

3-daags avontuur met watervallen, culinaire hoogstandjes en hotelovernachtingen

Een boeiende 3-daagse verkenningstocht die de spectaculaire natuurlijke schoonheid van de Niagara Falls naadloos verweeft met het rijke historische tapijt van Lewiston. Begin je avontuur in Niagara Falls, USA, waar de donderende watervallen van de American Falls en de etherische Bridal Veil Falls een adembenemende achtergrond vormen. Als de zon ondergaat, kun je de watervallen in levendige kleuren bewonderen tijdens de optionele avondverlichting of het vuurwerk. Op dag twee ga je de grens over naar Canada, waar de iconische Horseshoe Falls centraal staan. Voel de mist op je gezicht en het gebrul van de watervallen als je aan boord gaat van de Hornblower Niagara Cruise, een spannende ervaring die je opmerkelijk dicht bij het hart van dit natuurwonder brengt. Doorkruis de levendige straten van Clifton Hill, met een mix van entertainment en culinaire hoogstandjes. Voor het laatste deel van je reis dompel je jezelf onder in de charme en geschiedenis van Lewiston, USA. Dit schilderachtige stadje, genesteld langs de schilderachtige waterkant, heeft een rijk erfgoed dat te zien is in de historische wijk. Verken bezienswaardigheden zoals de Lewiston Opera Hall en het Lewiston Museum, die inzicht geven in het verleden van de regio. Geniet van een ontspannen middag en geniet van de sereniteit die Lewiston uitstraalt. Tijdens deze 3-daagse escapade worden accommodaties en activiteiten zorgvuldig op maat gemaakt voor een meeslepende en persoonlijke ervaring. Van de krachtige allure van de Niagara Falls tot de boeiende verhalen in de straten van Lewiston, elk moment belooft deel uit te maken van een onvergetelijke reis vol natuurlijke wonderen en culturele schatten.

8 activiteiten gevonden

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Topactiviteiten in Niagara Falls, Verenigde Staten

127 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen: topattracties in de buurt

Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara watervallen: Maid of the Mist & Grot van de Winden Tour

Niagara watervallen: Maid of the Mist & Grot van de Winden Tour

Maak deze prachtige begeleide wandeling door Niagara Falls State Park met een professionele, lokale, deskundige en gepassioneerde gids. Je gids laat je het beste zien van wat de watervallen te bieden hebben, terwijl hij je overal spannende en interessante historische informatie geeft! Geniet van de betoverende uitzichten en daarna van een spannende Maid of the Mist-boottocht voordat je onder de 60.000 liter water wordt gedoucht op het orkaandek bij de Cave of the Winds. Geniet van de adembenemende bezienswaardigheden van de Horse-Shoe Canadian Falls vanaf Terrapin Point op Goat Island, en de Bridal Veil en American Falls vanaf Luna Island. Je gids ontmoet je op een aangewezen ontmoetingspunt om je avontuur door Niagara Falls State Park te beginnen. Je krijgt niet alleen alle drie de watervallen te zien - de Horse-Shoe Canadian Falls, Bridal Veil en American Falls - vanaf de ideale pittoreske plekjes, maar je maakt ook een vlotte en schilderachtige boottocht op de wereldberoemde Maid of the Mistboot die je zo dicht bij de watervallen brengt dat je de mist ervan op je gezicht kunt voelen. De opwinding houdt daar niet op, je loopt dan met je gids naar Goat Island naar de spannende Cave of the Winds-ervaring waar je onder de Bridal Veil Falls zult zijn. Hier heb je toegang tot het orkaandek, dat net zo spannend is als het klinkt. Al die tijd zal uw gids leuke en interessante informatie verstrekken.

Niagara Falls American Side zelf begeleide wandeltour

Niagara Falls American Side zelf begeleide wandeltour

Begin met het downloaden van de Action Tour Guide app, die fungeert als je persoonlijke tourgids, audiotour en plattegrond in één. Opmerking: Deze tour duurt ongeveer 1-2 uur. Eenmaal gedownload begint je Niagara Falls wandeltocht net buiten het Niagara Falls State Park. Vanaf daar ga je het park in en stop je bij het Civil War Monument voor onverwachte geschiedenis! Dan is het tijd om naar de watervallen te gaan. Je wandelt naar de torenhoge Observation Tower, die een ongeëvenaard uitzicht biedt op de Amerikaanse watervallen. Daarna loop je naar Prospect Point voor een kijkje van dichtbij! Leer het verschil tussen de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls. Ontdek dan de legende van Lelawala en hoor hoe de kracht van de watervallen wordt benut. Je reis gaat verder over Hell's Half Acre als je een brug over deze angstaanjagende stroomversnellingen oversteekt. Vervolgens leer je over de onverschrokken waaghalzen die de watervallen door de jaren heen trotseerden... velen met alleen een ton als bescherming! Bezoek het Nikola Tesla Monument en ontdek de connectie van deze invloedrijke uitvinder met deze watervallen. Daarna beleef je de opwindende Cave of the Winds Lookout, vlak naast de watervallen! Vervolgens stop je bij Terrapin Point, waar je een prachtig uitzicht hebt op de Horseshoe Falls. Daarna maak je een lus langs de Three Sisters Islands en ga je terug naar de plek waar je begon.

Niagara Falls: Mobsters & Mayhem Illumination-tour

Niagara Falls: Mobsters & Mayhem Illumination-tour

Begin aan een onvergetelijke reis door de louche onderwereld van Niagara Falls met onze Mobsters and Mayhem-tour. Onder leiding van deskundige gidsen neemt deze tour je mee op een spannende verkenning van het beruchte verleden van de stad, van de bootleggers uit het droogleggingstijdperk en de moord op McKinley, tot de beruchte criminele meesterbreinen die ooit deze straten regeerden. Onderweg door het Niagara Falls State Park kun je de prachtige nachtelijke verlichting bekijken terwijl je een uniek kijkje krijgt in een vervlogen tijdperk van de Niagara Falls. Op speciale evenementenavonden sluit u uw tour af met een ongelooflijk vuurwerk boven de Niagara-watervallen. Of je nu een echte misdaadliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek avontuur, onze Mobsters and Mayhem-tour mag je niet missen!

Niagara watervallen: Falls Tour met gids, diner en vuurwerk

Niagara watervallen: Falls Tour met gids, diner en vuurwerk

Elke groep heeft een toegewezen persoonlijke professionele gids om je mee te nemen op deze ongelooflijke ervaring. Je gids haalt je op bij je hotel/Airbnb en neemt je mee naar de betoverende Maid of the Mist-boottocht - een vlotte en mooie rit die je zo dicht bij de watervallen brengt dat je de mist op je gezicht kunt voelen. Je gids neemt je vervolgens mee naar de beste kijk- en pittoreske plekjes die het Niagara State Park te bieden heeft, inclusief het observatiedek, Terrapin Point en Luna Island om alle drie de prachtige watervallen te bekijken: de Canadian Falls, Bridal Veil Falls, en de Amerikaan valt. Al die tijd zal je gids interessante, leuke en informatieve informatie geven. Nadat u de pracht van de watervallen tijdens de zonsondergang/avond heeft bewonderd, kunt u genieten van een 3-gangendiner in het 5-sterrenrestaurant Steak Stone en Sushi, dat opties heeft voor iedereen! Na het diner begeleidt uw gids u terug naar de watervallen naar de ideale plek om te kijken naar de ongelooflijke verlichtingslichten die laten zien waar de veranderende kleuren van het licht op de watervallen schijnen, elk geeft het een oogverblindende nieuwe look! Wees ook getuige van een ongelooflijk vuurwerk boven de verlichte watervallen tegen het zwart van de nacht - dat is zo goed als maar kan! Als je genoeg hebt van eten en avontuur, zal je gids je terugbrengen naar je hotel.

3 - Daagse Niagara Falls VS & Canada Combo Tour

3 - Daagse Niagara Falls VS & Canada Combo Tour

Een boeiende 3-daagse verkenningstocht die de spectaculaire natuurlijke schoonheid van de Niagara Falls naadloos verweeft met het rijke historische tapijt van Lewiston. Begin je avontuur in Niagara Falls, USA, waar de donderende watervallen van de American Falls en de etherische Bridal Veil Falls een adembenemende achtergrond vormen. Als de zon ondergaat, kun je de watervallen in levendige kleuren bewonderen tijdens de optionele avondverlichting of het vuurwerk. Op dag twee ga je de grens over naar Canada, waar de iconische Horseshoe Falls centraal staan. Voel de mist op je gezicht en het gebrul van de watervallen als je aan boord gaat van de Hornblower Niagara Cruise, een spannende ervaring die je opmerkelijk dicht bij het hart van dit natuurwonder brengt. Doorkruis de levendige straten van Clifton Hill, met een mix van entertainment en culinaire hoogstandjes. Voor het laatste deel van je reis dompel je jezelf onder in de charme en geschiedenis van Lewiston, USA. Dit schilderachtige stadje, genesteld langs de schilderachtige waterkant, heeft een rijk erfgoed dat te zien is in de historische wijk. Verken bezienswaardigheden zoals de Lewiston Opera Hall en het Lewiston Museum, die inzicht geven in het verleden van de regio. Geniet van een ontspannen middag en geniet van de sereniteit die Lewiston uitstraalt. Tijdens deze 3-daagse escapade worden accommodaties en activiteiten zorgvuldig op maat gemaakt voor een meeslepende en persoonlijke ervaring. Van de krachtige allure van de Niagara Falls tot de boeiende verhalen in de straten van Lewiston, elk moment belooft deel uit te maken van een onvergetelijke reis vol natuurlijke wonderen en culturele schatten.

Niagara Falls USA: Golfkarretje met de Maid of the Mist

Niagara Falls USA: Golfkarretje met de Maid of the Mist

Ga op een fascinerende 3 uur durende Elektrische Golfkar Tour van Niagara Falls USA, een heerlijke en milieuvriendelijke reis die de schoonheid van deze iconische bestemming onthult. Je avontuur begint aan de rand van de watervallen, waar een deskundige gids op je wacht om je mee te nemen naar het hart van Niagara's wonderen. Terwijl je moeiteloos voortglijdt in je elektrische golfkar, geniet je van het betoverende uitzicht op de Niagara River en de weelderige landschappen. Je eerste stop is de beroemde Maid of the Mist rondvaart, een opwindende ervaring die je dicht bij de donderende waterval van de Niagara watervallen brengt. Voel de mist op je gezicht en wees getuige van de rauwe kracht van de natuur, waardoor je herinneringen voor het leven creëert. Omhelzing van de Bridal Veil Falls. Dompel je onder in de pure energie van de watervallen en voel de wind en het water om je heen stromen - een intieme ontmoeting met de kracht van de natuur. De reis ontvouwt zich verder met panoramische uitzichten op de American Falls en de Bridal Veil Falls, die voldoende mogelijkheden bieden voor adembenemende foto's en het aanschouwen van de grootsheid van de watervallen. Een hoogtepunt van de tocht is het bezoek aan het standbeeld van Nikola Tesla, een eerbetoon aan de visionaire uitvinder wiens bijdragen een onuitwisbare stempel op de wereld hebben gedrukt. Leer meer over Tesla's nalatenschap terwijl je je verwondert over het standbeeld tegen de achtergrond van Niagara's natuurlijke schoonheid. Je laatste stop, Horse Falls, biedt een serene en schilderachtige omgeving, waar je kunt nadenken over de rustige schoonheid die samengaat met de machtige watervallen. Tijdens de hele tour zorgt je elektrische golfkar voor een comfortabele en milieubewuste reis, zodat je je kunt concentreren op de ontzagwekkende schoonheid van de Niagara Falls. Dit avontuur in een kleine groep biedt een intieme en persoonlijke ervaring, waarbij de spanning van het verkennen wordt gecombineerd met de rust van elektrisch aangedreven reizen. Ontdek de magie van de Niagara Falls op een manier die zowel verrijkend als onvergetelijk is.

Niagara Falls, staat New York: begeleide wandeltocht door de watervallen

Niagara Falls, staat New York: begeleide wandeltocht door de watervallen

Ontdek verhalen en interessante feiten over de watervallen en de Niagara-rivier tijdens een begeleide wandeling in Niagara Falls, New York. Maak foto's van ongelooflijke uitzichten op Terrapin Point, de Schoellkopf Power Station, Goat Island en het Nikola Tesla Monument. Ontmoet je gids in het Hard Rock Café en begin je wandelavontuur. Luister terwijl je gids je aangrijpende details over het gebied vertelt. Wandel door een prachtig park met schilderachtig terrein dat veel mogelijkheden biedt voor foto's. Kijk uit op de oude muren van de 19e-eeuwse Schoellkopf Power Station. Voel de spanning van het zien van de kracht van de American Falls en Rapids. Bewonder de landschappen van Green en Goat Island. Maak een foto van Bridal Veil Falls op Luna Island. Denk aan het werk van de wetenschapper bij het Nikola Tesla Monument. Bekijk de mist die opkomt bij Terrapin Point. Bekijk het Nick Wallenda-monument dat zijn draadwandeling over de watervallen herdenkt. Eindig je tour op Three Sisters Islands.

3-daags avontuur met watervallen, culinaire hoogstandjes en hotelovernachtingen

3-daags avontuur met watervallen, culinaire hoogstandjes en hotelovernachtingen

Een boeiende 3-daagse verkenningstocht die de spectaculaire natuurlijke schoonheid van de Niagara Falls naadloos verweeft met het rijke historische tapijt van Lewiston. Begin je avontuur in Niagara Falls, USA, waar de donderende watervallen van de American Falls en de etherische Bridal Veil Falls een adembenemende achtergrond vormen. Als de zon ondergaat, kun je de watervallen in levendige kleuren bewonderen tijdens de optionele avondverlichting of het vuurwerk. Op dag twee ga je de grens over naar Canada, waar de iconische Horseshoe Falls centraal staan. Voel de mist op je gezicht en het gebrul van de watervallen als je aan boord gaat van de Hornblower Niagara Cruise, een spannende ervaring die je opmerkelijk dicht bij het hart van dit natuurwonder brengt. Doorkruis de levendige straten van Clifton Hill, met een mix van entertainment en culinaire hoogstandjes. Voor het laatste deel van je reis dompel je jezelf onder in de charme en geschiedenis van Lewiston, USA. Dit schilderachtige stadje, genesteld langs de schilderachtige waterkant, heeft een rijk erfgoed dat te zien is in de historische wijk. Verken bezienswaardigheden zoals de Lewiston Opera Hall en het Lewiston Museum, die inzicht geven in het verleden van de regio. Geniet van een ontspannen middag en geniet van de sereniteit die Lewiston uitstraalt. Tijdens deze 3-daagse escapade worden accommodaties en activiteiten zorgvuldig op maat gemaakt voor een meeslepende en persoonlijke ervaring. Van de krachtige allure van de Niagara Falls tot de boeiende verhalen in de straten van Lewiston, elk moment belooft deel uit te maken van een onvergetelijke reis vol natuurlijke wonderen en culturele schatten.

De topbezienswaardigheden in Niagara Falls, Verenigde Staten

Activiteiten in Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen

Rondleidingen in Verenigde Staten

Wat te doen in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen

Wil je alle activiteiten in Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen

Gemiddelde beoordeling

4.4
(43 beoordelingen)