Datums kiezen

Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen

Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara Falls: Mobsters & Mayhem Illumination-tour

1. Niagara Falls: Mobsters & Mayhem Illumination-tour

Begin aan een onvergetelijke reis door de louche onderwereld van Niagara Falls met onze Mobsters and Mayhem-tour. Onder leiding van deskundige gidsen neemt deze tour je mee op een spannende verkenning van het beruchte verleden van de stad, van de bootleggers uit het droogleggingstijdperk en de moord op McKinley, tot de beruchte criminele meesterbreinen die ooit deze straten regeerden. Onderweg door het Niagara Falls State Park kun je de prachtige nachtelijke verlichting bekijken terwijl je een uniek kijkje krijgt in een vervlogen tijdperk van de Niagara Falls. Op speciale evenementenavonden sluit u uw tour af met een ongelooflijk vuurwerk boven de Niagara-watervallen. Of je nu een echte misdaadliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek avontuur, onze Mobsters and Mayhem-tour mag je niet missen!

Niagara Falls: begeleide watervallentour met diner en vuurwerk

2. Niagara Falls: begeleide watervallentour met diner en vuurwerk

Elke groep heeft een toegewezen persoonlijke professionele gids om je mee te nemen op deze ongelooflijke ervaring. Je gids haalt je op bij je hotel/Airbnb en neemt je mee naar de betoverende Maid of the Mist-boottocht - een vlotte en mooie rit die je zo dicht bij de watervallen brengt dat je de mist op je gezicht kunt voelen. Je gids neemt je vervolgens mee naar de beste kijk- en pittoreske plekjes die het Niagara State Park te bieden heeft, inclusief het observatiedek, Terrapin Point en Luna Island om alle drie de prachtige watervallen te bekijken: de Canadian Falls, Bridal Veil Falls, en de Amerikaan valt. Al die tijd zal je gids interessante, leuke en informatieve informatie geven. Nadat u de pracht van de watervallen tijdens de zonsondergang/avond heeft bewonderd, kunt u genieten van een 3-gangendiner in het 5-sterrenrestaurant Steak Stone en Sushi, dat opties heeft voor iedereen! Na het diner begeleidt uw gids u terug naar de watervallen naar de ideale plek om te kijken naar de ongelooflijke verlichtingslichten die laten zien waar de veranderende kleuren van het licht op de watervallen schijnen, elk geeft het een oogverblindende nieuwe look! Wees ook getuige van een ongelooflijk vuurwerk boven de verlichte watervallen tegen het zwart van de nacht - dat is zo goed als maar kan! Als je genoeg hebt van eten en avontuur, zal je gids je terugbrengen naar je hotel.

Niagara Falls, staat New York: begeleide wandeltocht door de watervallen

3. Niagara Falls, staat New York: begeleide wandeltocht door de watervallen

Ontdek verhalen en interessante feiten over de watervallen en de Niagara-rivier tijdens een begeleide wandeling in Niagara Falls, New York. Maak foto's van ongelooflijke uitzichten op Terrapin Point, de Schoellkopf Power Station, Goat Island en het Nikola Tesla Monument. Ontmoet je gids in het Hard Rock Café en begin je wandelavontuur. Luister terwijl je gids je aangrijpende details over het gebied vertelt. Wandel door een prachtig park met schilderachtig terrein dat veel mogelijkheden biedt voor foto's. Kijk uit op de oude muren van de 19e-eeuwse Schoellkopf Power Station. Voel de spanning van het zien van de kracht van de American Falls en Rapids. Bewonder de landschappen van Green en Goat Island. Maak een foto van Bridal Veil Falls op Luna Island. Denk aan het werk van de wetenschapper bij het Nikola Tesla Monument. Bekijk de mist die opkomt bij Terrapin Point. Bekijk het Nick Wallenda-monument dat zijn draadwandeling over de watervallen herdenkt. Eindig je tour op Three Sisters Islands.

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen

Wil je alle activiteiten in Niagara Tesla Monument, Niagarawatervallen bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.