Kies data

Niagara Whirlpool

Niagara Whirlpool: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Niagara Falls, Canada: halve dagtour in kleine groep

1. Niagara Falls, Canada: halve dagtour in kleine groep

Beleef een 4,5-uur durende trip door Niagarawatervallen om de machtige waterval vanuit verschillende perspectieven te ervaren vanuit de Canadese kant, beschouwd als de beste kant om zowel de American & Horseshoe Falls te bekijken. Je zult de kracht van Niagara op slechts een paar meter afstand van dichtbij zien aan boord van de boot Hornblower Niagara tijdens de 'Voyage to the Falls' rondvaart.  Tijdens deze excursie hoor je over de oorsprong van de watervallen en zie je de Amerikaanse en Canadese energiecentrales die op de wateren van de Rivier Niagara draaien. Pauzeer om het prachtige bloemenuurwerk te bewonderen, dat uit meer dan 16.000 planten bestaat. Kom meer te weten over de Niagara Glen en de Whirlpool Golf Course en profiteer van volledig commentaar op het Whirlpool Rapids Observation Deck en de Brink of the Falls. Beklim de Skylon Tower voor een panoramisch uitzicht vanuit de lucht en daal af achter de watervallen en voel de Horseshoe Falls boven je vallen tijdens de Journey Behind the Falls.

Niagara, VS: Whirlpool Jet Boat Tour op de Niagara-rivier

2. Niagara, VS: Whirlpool Jet Boat Tour op de Niagara-rivier

Klim aan boord van een supersnel avontuur en ervaar de kracht van de Niagara-rivier zonder nat te worden. Reis stroomopwaarts de Niagara-kloof in en blijf droog met overdekte zitplaatsen met klimaatregeling terwijl het water om je heen naar binnen stroomt. Snel door stroomversnellingen en zie de kolkende Niagara Whirlpool. Geniet van de kustlijn en bekijk bezienswaardigheden zoals Brock's Monument en Fort Niagara. Bereik de klasse 5 Devil's Hole Rapids, waar de spannende rit in een hogere versnelling komt. Houd je stevig vast te midden van de bloedstollende klasse 5 stroomversnellingen van de kolkende Niagara Gorge en wees voorbereid op de spannende 360-graden spins van de kapitein. Geniet ervan te weten dat er foto's en video's worden gemaakt om na je tour te kopen, zodat je je ervaring met familie en vrienden kunt delen. Met vermakelijke gidsen en uitgebreide verhalen, maak je een onvergetelijke avontuurlijke rit vol spanning, landschappen, feiten en plezier.

Toronto: Niagara Falls-tour met ophaalservice

3. Toronto: Niagara Falls-tour met ophaalservice

Beleef een geleide tour aan de Canadese kant van de Niagara Falls en ontdek de machtige watervallen met een prachtig uitzicht. Geniet van het commentaar van jouw lokale en gediplomeerde gids. Ontvang deskundige begeleiding over de geschiedenis van Niagara Falls, hoe je jouw vrije tijd hier kunt doorbrengen, en alle andere vragen die je zou kunnen hebben. Je wordt gratis opgehaald van centrale hotels en locaties in Downtown Toronto en Mississauga en komt rond 10:00 uur aan in Niagara Falls, waar je 4 uur (zomer) of 3 uur (winter) vrije tijd hebt om de watervallen te verkennen. Neem deel aan 1-2 optionele activiteiten zoals de Niagara City Cruises boottocht (zomer), Bird Kingdom, Journey Behind the Falls, Skylon Tower of Niagara Helicopters. Bezoek het flitsende dorp Clifton Hill voor solo- en gezinsplezier met activiteiten zoals het Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not, een speelhal en nog veel meer. Neem een lunchpakket mee of bestel bij een plaatselijk restaurant, met de mogelijkheid om te picknicken bij de watervallen. Vervolgens maak je een mooie rit over de Niagara Parkway. Stop en maak onderweg foto's bij iconische attracties zoals de Niagara Whirlpool Rapids, de bloemenklok, Queenston Heights Park, een plaatselijke plattelandsmarkt, en/of andere seizoensgebonden bestemmingen. Keer in de namiddag terug naar jou oorspronkelijke locatie in Toronto en geniet van een volledige avond in de stad met tijd voor avondeten en een evenement.

Niagara Falls, Canada: Whirlpool Adventure Ropes Course

4. Niagara Falls, Canada: Whirlpool Adventure Ropes Course

Neem deel op een geheel nieuwe manier om de Niagara-rivier te ervaren. Geniet van tonnen gezinsvriendelijk plezier en opwinding met avonturen in de buitenlucht. Drie cursussen op eigen tempo omvatten tientallen klim-, ziplining-, spring- en slingerende luchtspellen. Bij aankomst op het park, checkt u in bij het personeel van de gastenservice, die u zal doorverwijzen naar uw gecertificeerde gids. Uw gids zorgt vervolgens voor alles, van activiteitendemonstratie, zorgen voor de juiste pasvorm van uw helm en harnas en observatiebegeleiding tijdens uw klimervaring. Zodra je de demo-cursus hebt voltooid, ga je naar de Kids, Classic of Extreme Course voor een leuke, veilige en spannende ervaring van obstakels en zip-lijnen hoog boven de wereldberoemde whirlpool en de Niagara-kloof. Dit maakt een totaal nieuwe en unieke manier om een Niagara River-avontuur te beleven en de verloren kunst van het "apen-rond" te ontdekken.

Vanuit Toronto: Niagara Falls Avond Tour Met Boot Cruise

5. Vanuit Toronto: Niagara Falls Avond Tour Met Boot Cruise

Profiteer van de ophaalservice van alle hotels in het centrum van Toronto of Toronto Pearson Airport en reis vervolgens met een klimaatgestuurde minibus naar Niagara Falls. Luister naar een informatief commentaar over de geschiedenis van het gebied en de rol van de inheemse bevolking, en ontdek waarom de geografie het Niagara-schiereiland zo uniek maakt. Bij aankomst in Niagara Whirlpool, verwonder je je over een van de meest gewelddadige stroomversnellingen met wit water in Noord-Amerika. Klim vervolgens aan boord van de Hornblower om de kracht, energie en majesteit van Niagara Falls van dichtbij te ervaren tijdens de boottocht "Voyage to the Falls". Laat je betoveren door de hoogte van de Horseshoe Falls en de hoeveelheid water die uit de kam naar beneden stort. Reis langs de Niagara Parkway om de kracht van de Niagara-rivier te zien terwijl deze zich voorbereidt om over de watervallen te storten. Geniet onderweg van het schilderachtige landschap van de Dufferin-eilanden. Krijg wat vrije tijd bij Niagara Falls voor het diner of om Clifton Hill en andere attracties te bezoeken. Kijk vol ontzag wanneer de schemering aanbreekt en de grote cataracten worden verlicht in een veelheid aan kleuren. Kies voor een rondleiding met diner en dineer in het Sheraton on the Falls Hotel. Geniet van het Fallsview Buffet en geniet van een panoramisch uitzicht op de Niagara Falls die 's avonds verlicht zijn. Vertrek uit Niagara Falls en reis terug naar Toronto waar je bij aankomst wordt afgezet bij je hotel.

Sitemap Niagara Whirlpool

Wil je alle activiteiten in Niagara Whirlpool ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagara Whirlpool

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.184 beoordelingen

Ik heb een geweldige tijd gehad in Niagara Falls dankzij Kaleb, hij was een zeer inzichtelijke gids met goede kennis en ervaring. Het ophalen en afzetten verliep zoals gepland en we hadden genoeg tijd voor de boottocht samen met de reis achter de watervallen. Als je een probleemloze ervaring met een gids voor de Niagara Falls wilt, is dit een geweldige keuze.

Een geweldige reis naar de Niagara-watervallen. Tour precies zoals beschreven, goed georganiseerd, ophaal- en retourtransport werkte heel goed. Onze gids K was geweldig. Had veel informatie en was erg grappig! Ik zou deze tour aanbevelen als de beste voor Niagara Falls!

Was zo'n leuke ervaring / dagelijkse reis naar Niagara-watervallen, de lokale partner is erg aardig, we kwamen 15 minuten te laat, maar hij zorgde ervoor dat iedereen in de bus zat voordat hij Toronto verliet. Beveel het zeker aan!

Sam de tourgide heeft ons fantastisch rondgeleid. Mooie verhalen en top ervaring. Met als slotstuk de boottocht.

Om een keer in je leven te zien. Heel spectaculair!!