Niagara Falls
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Niagara Falls

Wil je alle activiteiten in Niagara Falls ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Niagarawatervallen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.636 beoordelingen

Onder, boven en met de boot bij the falls. Uniek en alles in 1 dag.

Wij hebben the falls vanuit alle invalshoeken gezien. Gestart in Amerika met journey behind the falls, vervolgens met de maid of the misty naar the falls gevaren en daarna vanuit de Skylon tower de falls van boven gezien. Perfecte trip die je alleen kunt doen onder begeleiding van een ervaren gids zoals Tim Lipps. Geweldige tips en informatie over de geschiedenis en wetenswaardigheden rond the falls. Beveel Tim echt aan in combinatie met Over the Falls tour.

Prachtige ervaring ook zonder helikoptervlucht (afgelast ivm weer)

Leuke afwisselende ervaring. Leuk met kleine groep. Goede organisatie. Helaas ging de helikoptervlucht niet door ivm het weer. Omdat wij niet op een ander moment konden, kregen we binnen een week geld teruggestort.

Een mooie excursie met wat achtergrond informatie door de gids/chauffeur. Wel jammer dat er mijn inziens te veel wachttijd tussen de onderdelen zat. Dat zou de tour een stuk korter qua duur hebben gemaakt.

Service was uitstekend en communicatie was goed!

Deze tour is zeker een aanrader. Van alle kanten hebben wij de niagara Falls kunnen bekijken echt een amezing ervaring. Gids was erg gezellig en wist veel te vertellen.

De hele tour was geweldig, super leuke gids. Kan iedereen aanraden, de volledige tour te doen. Helicopter, Hornblower, Skylon.