Dagtocht

Nice naar Saint-Tropez en Port Grimaud: tour

Activiteitenaanbieder: StarTour

Nice naar Saint-Tropez en Port Grimaud: tour

Activiteitenaanbieder: StarTour
Snel uitverkocht

Vanaf € 125 per persoon

Snel uitverkocht

Ontdek de prachtige landschappen van de Franse Rivièra op een dagtocht vanuit Nice. Reis per boot vanuit Saint-Tropez, bewonder de vissershuisjes op de grachten van Port Grimaud en krijg een geweldig uitzicht op het Massif de l'Esterel.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 10 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Spaans, Engels, Frans, Portugees
Inclusief ophaalservice
Je wordt bij je hotel in Nice opgehaald.
Kleine groep
Beperkt tot 8 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Reis langs de kust van de Franse Rivièra naar Saint-Tropez
 • Ontdek de charmante grachten van Port Grimaud
 • Krijg een prachtig uitzicht op het Massif de l'Esterel-gebergte
Volledige beschrijving
Vertrek vanuit Nice in de ochtend en reis naar de badplaats Sainte-Maxime. Klim dan aan boord van een boot en vaar langs de prachtige kustlijn van de Franse Rivièra naar het internationaal bekende stadje Saint-Tropez.  Neem de tijd om het stadscentrum te verkennen en de elegante sfeer te ervaren. Sluit je aan bij de lokale bevolking op de markt en bewonder de wereldberoemde stranden. Je let op de legendarische jetsetbewoners, inclusief de Franse actrice Brigitte Bardot! Breng dan een bezoek aan het mooie dorp Port Grimaud, dat bekend staat als het Kleine Venetië van Frankrijk vanwege de schilderachtige waterwegen en vissershuisjes. Reis terug naar Nice aan de Côte d'Azur. Je pauzeert om foto's te maken van het Massif de l'Esterel-gebergte in de Middellandse Zee.
Inbegrepen
 • Hotelophaalservice
 • Tol en parkeerkosten
 • Maaltijden en drankjes
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Maaltijden en drankjes zijn niet inbegrepen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 140 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De reisbeschrijving leest alsof dit een boottocht is, dat is het niet. Het is echter een goede tour. We namen een kleine veerboot naar Saint Tropez, die levendig was met het einde van een zeilregatta. Mijn man en ik wilden naar de stranden gaan, waar onze chauffeur om de een of andere reden tegen was en ons vertelde dat het veel te ver was om te lopen en dat taxi's niet te vertrouwen waren. hij zei dat we vijf minuten op het strand zouden hebben voordat we vertrokken. We waren allebei erg ongelukkig, omdat het in de tourbeschrijving 3 uur op St. Tropez staat om de stranden, cafés en de stad te verkennen. Vanwege de regatta was het moeilijk te verkennen en een café binnen te gaan, onnodig te zeggen dat 3 uur veel te lang was. Toen we vertrokken reed hij ons naar de stranden zoals beloofd, die misschien 3,5 mijl was, wat we graag zouden hebben gelopen als ons was verteld, wat teleurstellend was. De tour terug naar Nice langs de prachtige kust was geweldig. Stop in verschillende stede

Verder lezen

23 oktober 2019

Onze chauffeur Sebastien is onberispelijk gekleed, spreekt goed Engels, erg warm, informatief en maakte deze reis zo veel beter. Het is een lange rit van Nice. Geweldig uitzicht, maar het is een bochtige weg. We stopten om foto's te maken en hij wees op interessante plaatsen. Hij kwam met ons naar de veerboot en gaf ons een overzicht, waar te gaan, en liep precies waar ons ontmoetingspunt is. - Leezel, Verenigde Staten april 2019

Verder lezen

27 april 2019

Je wordt opgehaald en afgezet bij je hotel of woning. Onze gids Placido was zo beleefd en zeer informatief. We stelden veel vragen en hij was vol kennis. Hij was op tijd om ons op te halen, vertelde ons wanneer we hem moesten ontmoeten, gaf ons wat geschiedenis van elke locatie. Reserveren was makkelijk.

12 maart 2019

Product ID: 142791