Belevingen in
Nicosia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Nicosia: De beste dingen die je niet wil missen

Grape Escape: Troodos Mountain Wine Tour met een local

1. Grape Escape: Troodos Mountain Wine Tour met een local

Geniet van het gemak om opgehaald te worden bij uw accommodatie. Ontmoet je lokale gids en leer meer over het lokale aanbod aan eten en wijn. Rijd naar een Troodos-bergdorp en bezoek een boetiekwijnmakerij in familiebezit. Volg een rondleiding door de faciliteit en geniet van een wijnproeverij. Ga verder naar een schilderachtig dorp waar je de kans krijgt om door de geplaveide straatjes te dwalen en het schilderachtige landschap in je op te nemen. Bezoek de plaatselijke kerk, het klooster en de plaatselijke ambachtswinkels. Terwijl je het dorp verkent, stop je voor een proeverij. Ga na het verkennen van het dorp zitten voor koffie en een traditionele snack. Ontspan en kijk naar de wereld die voorbijgaat.

...
Welkom bij Nicosia: Private Tour met een lokale

2. Welkom bij Nicosia: Private Tour met een lokale

Ontdek Nicosia door de ogen van een lokale op een exclusieve wandeltocht met een prive gids. Transformeer de manier waarop u reist en maak een nieuwe vriend langs de weg! Hier krijg je een meet and greet bij uw hotel of een historische locatie door u gekozen, en vervolgens de stad verkennen op een route die kan worden aangepast aan uw interesses en behoeften all the way. Uw vriendelijke lokale is over waar ze wonen gepassioneerd en enthousiast om tips en trucs te delen om u te helpen het meeste uit uw verblijf te maken. Vertrouwd te maken met uw lokale omgeving, en te leren waar de beste plaatsen om te eten en te kopen boodschappen zijn. Horen over de gemakkelijkste manieren om rond te krijgen, en wat zijn de top dingen te zien en te doen. Tegen het einde van de tour zul je je beter voelt het navigeren op uw eigen en ervan overtuigd dat u alle informatie die u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

...
Nicosia en Kyrenia Full-Day Sightseeing Tour

3. Nicosia en Kyrenia Full-Day Sightseeing Tour

Bezoek het sprookjesachtige fort van het kasteel Saint Hilarion in het Kyrenia-gebergte van Cyprus en krijg 1,5 uur om het voormalige klooster te verkennen, genoemd naar een monnik die in de 10e eeuw de locatie koos voor zijn hermitage. Ga verder naar de ruïnes van de 13de-eeuwse Bellapais-abdij in het Five Fingers Mountains-gebied van Turks gecontroleerde Noord-Cyprus. Geniet van een koffiepauze van 30 minuten voordat je naar het havenstadje Kyrenia aan de noordkust gaat. Krijg wat tijd om de stad te verkennen, gesticht door de stam van de Achaeërs na de Trojaanse oorlog. Maak vervolgens een verkenningstocht door de verdeelde hoofdstad Nicosia en geniet van de lunch in de Ottomaanse tijd Great Han. Ervaar zowel de Griekse als de Turkse delen van de ommuurde stad op locaties zoals de grote karavanserai van de Büyük Han en de verbazingwekkende Selimiye-moskee, verbouwd van een katholieke kathedraal na de Ottomaanse belegering van de stad in 1570.

...
Prive transfer van Larnaca Airport naar Nicosia

4. Prive transfer van Larnaca Airport naar Nicosia

Haal je Cypriotische vakantie uit om de best mogelijke start met een vooraf afgesproken privé transfer naar de luchthaven. luchthaven van Cyprus is een verbijsterende, bruisende plaats bij de beste tijden; Waarom tijd verspillen in de rij staan en worstelen met zware bagage, wanneer u kunt worden begroet door een professionele chauffeur en nachtvlucht uit rechtstreeks naar uw hotel. Er is een grote moderne vloot van betrouwbare auto's met voldoende ruimte voor al uw bagage. Gedreven door hoffelijke professionele chauffeurs die zal helpen met uw bagage, de dienst werkt de klok rond, zeven dagen per week. Alle inkomende vluchten worden voortdurend gecontroleerd voor vroege of late aankomst, dus u kunt er zeker van uw chauffeur zal wachten als geregeld. Een naadloze probleemloze start van de perfecte vakantie Cyprus!

...
Nicosia & Kyrenia: dagtour met volledige dag

5. Nicosia & Kyrenia: dagtour met volledige dag

Doe mee met deze tour en verken het sprookjeskasteel van St. Hilarion, hier 1,5 uur doorbrengend, voordat je verder gaat naar de prachtige Bellapais Abbey, een verwoeste 13e-eeuwse constructie in het Five Fingers-gebergte. Neem een koffiepauze van 30 minuten en rij dan verder naar het centrum van Kyrenia voor een kans om tijd door te brengen in de havenstad, die wordt beschouwd als het juweel van Noord-Cyprus. Bezoek Kyrenia Castle, het Venetiaans gebouwde fort dat aan de prachtige haven staat. Na Kyrenia, bezoek je Cyprus, de enige verdeelde hoofdstad van Nicosia en lunch je in de Grote Han gebouwd door het Ottomaanse rijk. Na de lunch ervaart u zowel zijn Griekse als Turkse gebieden. Loop naar de ommuurde oude stad van Nicosia om Büyük Han en de Selimiye-moskee, ooit de St. Sophia-kathedraal, te bezoeken. Geniet van vrije tijd voor lunch en winkelen in de levendige straatjes en straten.

...
Van Nicosia: Famagusta en spookstadtour

6. Van Nicosia: Famagusta en spookstadtour

Vertrek uit Nicosia en reis naar het St. Barnabas-klooster en het Icon Museum naast de Royal Tombs. Ga verder naar de oude stad Salamis om het grootste Romeinse amfitheater van Cyprus te zien. Ga naar Othello's Tower waar Shakespeare werd geïnspireerd om zijn beroemde toneelstuk te schrijven. Bewonder het grootste middeleeuwse gebouw in Famagusta bij de Lala Mustafa Pasha-moskee, voorheen bekend als de Sint-Nicolaaskathedraal en gebouwd in Franse gotische stijl. Krijg wat vrije tijd in de oude stad om te winkelen of op eigen gelegenheid te verkennen. Sluit af met een bezoek aan de spookstad Famagusta, verlaten in 1974 vanwege de politieke problemen tussen de 2 kanten van Cyprus.

...
Volledige dag Nicosia & Kyrenia Tour: privétour vanuit Limassol

7. Volledige dag Nicosia & Kyrenia Tour: privétour vanuit Limassol

Doe mee aan deze tour om het sprookjeskasteel van St. Hilarion te verkennen en breng hier 1,5 uur door voordat je naar de prachtige abdij van Bellapais gaat, een verwoeste 13e-eeuwse abdij in de Five Fingers Mountains. Neem een koffiepauze van 30 minuten en rijd vervolgens door naar het stadscentrum van Kyrenia, waar u de kans krijgt om tijd door te brengen in de havenstad Kyrenia, die wordt beschouwd als de parel van Noord-Cyprus, en een bezoek brengt aan het kasteel van Kyrenia, de Venetiaans gebouwd fort dat aan de prachtige haven staat. Bezoek Nicosia, de enige verdeelde hoofdstad van Cyprus en lunch in de Grote Han gebouwd door het Ottomaanse rijk. Ervaar na de lunch zowel de Griekse als de Turkse gebieden tijdens deze reis van een halve dag vanuit Nicosia. Loop de ommuurde oude stad van Nicosia binnen om een bezoek te brengen aan Büyük Han en de Selimiye-moskee, ooit de St. Sophia-kathedraal. Geweldige tour voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur. Geniet van vrije tijd voor lunch en winkelen in de levendige steegjes en straten.

...
Van Paphos: panoramische wandeling Akamas

8. Van Paphos: panoramische wandeling Akamas

Verken de speeltuin van de godin van de liefde, Aphrodite. Deze wandeling van 10 kilometer vindt plaats in Akamas, een ongerept, bijna ongerept gebied van Cyprus. Meestal doe je eerst het oostelijke deel van het Adonis-pad en bereik je de ruïnes van een middeleeuws klooster voor een picknick. Vanaf daar stijgt de route naar de top die bekend staat als "Moutti tis Sotiras". Geniet van een onbelemmerd uitzicht op de noordkust vanaf Kaap Arnaouti, het puntje van Akamas, richting Chrysochou Bay, en het noordwesten helemaal tot Pomos in het noordoosten. Na een pauze voor een picknick en genieten van de majestueuze uitzichten, loop je naar de Thermen van Aphrodite op het Aphrodite-pad (het laatste stuk is op een onverharde kustweg, vlakbij de klif). Afhankelijk van de voorkeuren van de reiziger en de beschikbare tijd, kan de tourroute korter (7 km) of langer (13 km) worden gemaakt. Andere activiteiten zoals zwemmen en snorkelen kunnen ook worden opgenomen.

...
Van Nicosia: halve dag St. Hilarion Castle & Bellapais Tour

9. Van Nicosia: halve dag St. Hilarion Castle & Bellapais Tour

Je bezoekt St. Hillarion Castle dat doet denken aan Walt Disney's sprookjesfilm Snow White and the Seven Dwarfs , geïnspireerd op dit kasteel. Breng ongeveer 1,5 uur door om helemaal naar de top te klimmen. Ga vervolgens verder door de steile Five Fingers (Pentadaktylos) Mountains naar de abdij van Bellapais, een klooster in Franse gotische stijl dat spectaculair op een bergterras is geplaatst voor een fantastisch uitzicht. Ontdek de ruïnes van deze 13e-eeuwse Augustijnenabdij met een gediplomeerde gids en een geweldig uitzicht op het epische zeegezicht van Kyrenia ver beneden. Er wordt nog 30 minuten gegeven om te ontspannen met een koffiepauze in een rustige sfeer.

...
Kakopetria en Agios Nicolaos tis Stegis: rondleiding

10. Kakopetria en Agios Nicolaos tis Stegis: rondleiding

Bezoek een 11e-eeuws UNESCO-werelderfgoed in Agios Nicolaos tis Stegis geschilderde kerk, een voormalig klooster waar alleen de kapel overleeft. De fresco's zijn prachtig, daterend uit de 11e eeuw. Dwaal door het pittoreske oude gedeelte van het dorp Kakopetria - bezoek de oude olijfpers, een oude kerk en watermolen. Maak een korte wandeling langs een schaduwrijk beekje tegenover het oude gedeelte van het dorp Kakopetria. Cyprus-koffie op de veranda van een coffeeshop met uitzicht op de beek wordt sterk aanbevolen, net als een verse forelmaaltijd in een nabijgelegen restaurant. Geniet van een aanpasbare route, waarbij u kunt kiezen tussen Panagia tis Asinou Unesco Werelderfgoedkerk en Agios Nicolaos tis Stegis; een maaltijd nuttigen in Kakopetria of een gemakkelijke Artemis-wandeling van 7 kilometer maken op de top van Cyprus, of zelfs het Caledonia-wandelpad boven het dorp Platres.

...

Sitemap Nicosia

Wil je alle activiteiten in Nicosia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.