Kies data

Night Market, Hanoi

Night Market, Hanoi: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Weekend Hanoi Night Market & Street Food Tour

1. Weekend Hanoi Night Market & Street Food Tour

De avondmarkt langs de straat Hang Ngang - Hang Dao is een mysterieuze bestemming om te verkennen. U kunt op deze markt veel interessante items vinden met een goedkope prijs. Ga gewoon met de stroom mee en kijk waar je terecht komt. Er zijn veel kleine straatstalletjes en souvenirs, speelgoed en veel andere producten. De gids haalt je 's avonds op bij je hotel. Geniet van uniek eten voor het diner en bekijk vervolgens vele soorten uitvoeringen: traditionele muziek (Ca Tru, Hau Dong, Quan Ho), breakdance, livemuziek (pop of instrumentaal) in Ma May Street. Ontdek daarna de schoonheid van de mysterieuze avondmarkt, ga winkelen en geniet van lokale gerechten op de avondmarkt. De gids zet je dan af bij je hotel.

Hanoi: Shopping and Food Market Tour door Motorbike

2. Hanoi: Shopping and Food Market Tour door Motorbike

U ontmoeten met uw motor-riding-gids in uw hotel in Hanoi centrum, ga dan naar de eerste bestemming - Long Bien markt, een van de grootste markt in Hanoi met diversiteit soorten fruit. Vervolgens krijgt u de drukte straat over te steken voor een korte wandeling in de meest beroemde meer - West Lake met prachtige bezienswaardigheden en genieten van de geweldige sfeer in de ochtend. De volgende stop-off is Chau Long markt- vismarkt. In deze markt, verkopen ze vele soorten vissen en ander zeevoedsel en kom naar Dong Xuan Market - of Cho Dong Xuan, is de oudste en grootste markt in Hanoi. Als je wilt gaan winkelen en tegelijkertijd muisstil in de gangen van de geschiedenis, dan Dong Xuan Market is de geschikte plek voor jou. Deze grote meerdere verdiepingen markt verkoopt alles, van verse levensmiddelen naar huishoudelijke apparaten, kunt u ze allemaal hier. Het verlaten van de architectonische en culturele plekken voor een tweedehands goederen-selling gebied op de motor zal u dichter bij het dagelijkse leven van de lokale bevolking te voelen. En dan zul je naar een Hanoi traditioneel restaurant voor de lunch. Na een korte rust, zult u rijden op de motor verder door Hanoi 36 oude straten te passen. U zult genieten van een lunch in een authentieke Vietnamese lokaal bier restaurant met een prachtige verscheidenheid aan onbeperkt eten te voorzien voor elk wat wils. U vindt de manier waarop de lokale bevolking koken verkennen. Het weer gaan winkelen voordat onze moto-riding gids u terug naar uw hotel te nemen.

4 uur Ha Noi-nachtleven met een scootertocht

3. 4 uur Ha Noi-nachtleven met een scootertocht

Als je een once-in-a-lifetime-ervaring in Hanoi wilt, of als je op zoek bent naar spannende en leuke activiteiten om 's nachts te doen, dan is de Hanoi by night tour ideaal. Tijdens deze tour, reis je op de achterkant van een motorfiets in de drukke straten van Hanoi. Uw lokale vrouwelijke rijder zorgt ervoor dat u veilig bent. Nadat u bent opgehaald bij uw hotel, kunt u genieten van een diner in een van de beste lokale restaurants die gespecialiseerd is in broodje noedelsoep. Dus hoe kun je het echte nachtleven in Hanoi ervaren? Bezoek de avondmarkt en blader door alle unieke goederen die alleen in Hanoi te vinden zijn. Je kunt zelfs onderhandelen met de hulp van je lokale gids als je iets wilt kopen. Na de kleurrijke avondmarkt kunt u een wandeling maken naar de oude wijk. Ondanks dat het een toeristisch gebied is, behoudt de oude wijk nog steeds de traditionele gebruiken en weerspiegelt de echte levensstijl van de inwoners van Hanoi. Hier zie je de oude winkels met veel traditionele ambachten, of jonge mensen die plezier hebben met vrienden op de stoep. Ga met ze mee en geniet van speciale ijsthee met zonnebloempitten. Deze ervaring is uniek voor Hanoi en je zult het ook ervaren. Het hoogtepunt van de tour is waarschijnlijk de waterpoppenshow, een van de meest interessante traditionele uitvoeringen in Vietnam. Je zult versteld staan hoe levendig en buitengewoon die speciale poppen zijn, evenals het talent van de poppenspeler. Om de tour af te sluiten, kun je nog steeds veel plezier beleven door karaoke te zingen - een van de meest populaire nachtelijke activiteiten van Vietnamese mensen - voordat je terugkeert naar je hotel.

  • Rondleidingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Night Market, Hanoi

Wil je alle activiteiten in Night Market, Hanoi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.