Nîmes
Kunst & musea

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Nîmes Kunst & musea: Onze meest aanbevolen

 • Van Marseille: excursies langs de kuststeden van de Provence

  1. Van Marseille: excursies langs de kuststeden van de Provence

  Deze begeleide excursie neemt je mee van je cruisehaven in Marseille naar Arles om te genieten van een begeleide wandeling langs de Cours de la République met rijke architectuur en charmante cafés. Bekijk de Romeinse arena en de romaanse architectuur terwijl je je een weg baant naar de oude binnenstad van Arles. Verken de omgeving en ga naar charmante boetieks en ambachtswinkels om een uniek souvenir op te halen. Ga daarna naar Nîmes, tour zelfstandig om je eigen lunch te krijgen in een van de Brunswick House Cafes en geniet vervolgens van een historische Romeinse nederzetting met uitstekende voorbeelden van Romeinse architectuur zoals het Maison Carree en de arena van Nimes. Ga daarna terug naar de auto en ga naar Uzes, waar u kunt genieten van uitstekende voorbeelden van Romeinse architectuur. Le Pont du gard is een spectaculair Romain-aquaduct in uitstekende staat. Je hebt wat vrije...

 • Nimes: 6 uur durende Romeinse locaties en historische plaatsen

  2. Nimes: 6 uur durende Romeinse locaties en historische plaatsen

  Nimes, gesticht in de 1e eeuw door de veteranen van het Gallische Legioen, wordt vaak het Franse Rome genoemd .

  Bezoek het amfitheater en Maison Carrée, een kleine Romeinse tempel tijdens een rondleiding van 6 uur. Deze monumenten behoren tot de best bewaard gebleven monumenten van het Romeinse rijk.

  Maak een korte rit door het kreupelhout of de garrigue naar het schilderachtige middeleeuwse stadje Uzes, het eerste hertogdom in Frankrijk. Je hebt hier wat vrije tijd om door het pittoreske stadje te dwalen.

  Daarna bezoekt u de Pont du Gard, een Romeins aquaduct gebouwd in de 1e eeuw om water te leveren aan de fonteinen en baden in Nimes.
  Wanneer evenementen zoals concerten plaatsvinden in het amfitheater, zal het bezoek worden vervangen door een videoscreening in het Maison Carree of Square House - een van de best bewaard gebleven tempels ...

Sitemap Nîmes

Wil je alle activiteiten in Nîmes ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.