Dingen om te doen Niseko

Niseko: De beste dingen die je niet wil missen

Niseko: privétransfer van/naar New Chitose Airport

1. Niseko: privétransfer van/naar New Chitose Airport

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen New Chitose Airport en uw accommodatie in het stadscentrum van Niseko. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Niseko: privétransfer van/naar Sapporo

2. Niseko: privétransfer van/naar Sapporo

Plan uw reisverbindingen naar Hokkaido Island met deze betrouwbare privé-hoteltransfer met 24-uursservice tussen uw accommodatie in de stad Sapporo en uw accommodatie in het stadscentrum van Niseko. Laat u begroeten door uw chauffeur, die u ophaalt bij uw respectievelijke hotellobby. Geniet na het ophalen van een comfortabele transfer met airconditioning naar uw bestemming terwijl u geniet van het schilderachtige uitzicht op Hokkaido. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Niseko: privétransfer van / naar New Chitose Airport (CTS)

3. Niseko: privétransfer van / naar New Chitose Airport (CTS)

Haal de stress uit uw woon-werkverkeer door uw eigen privé-luchthaventransfer tussen Niseko en New Chitose Airport (CTS) vooraf te boeken. Of u nu in een grotere groep reist of met extra bagage, pas uw privétransfer aan uw individuele behoeften aan met deze boeking. Om een ontspannen transferervaring te garanderen, ontvangt u kort voor uw geplande ophaling een sms met uw boekingsreferentie, een klantenservicenummer en de naam en contactgegevens van uw chauffeur. Wordt opgehaald bij de aankomsthal in CTS of aan de deur van uw accommodatie door uw chauffeur die u zal helpen met uw bagage. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, ongeacht of uw vlucht vroeg, laat of op tijd aankomt, zij zullen er zijn om u te begroeten bij aankomst. Een klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te ondersteunen bij alles wat u nodig heeft, dus leun achterover, ontspan en geniet van de rest van uw tijd in Niseko.

Veelgestelde vragen over Niseko

Sitemap Niseko

Wil je alle activiteiten in Niseko ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.