1. Kyoto Nishiki Market Food Tour
Je ervaring omvat stops bij kraampjes in familiebezit en winkels die de tand des tijds hebben doorstaan. Proef bij een paar haltes speciale producten zoals tsukemono (groenten uit de omliggende bergen geconserveerd in azijn), yuuba ('s werelds zachtste sashimi tofu gemaakt van het wereldberoemde Kyoto-bergwater), Kamaboko (zeevruchten geconserveerd in vispasta), Tako ( Octopus met kwartelei) en Macha Warabi Mochi (een speciaal traditioneel snoepje bedekt met gemalen theebladeren). Tijdens de rondleiding leer je gedetailleerde informatie over de ingrediënten van verschillende Japanse gerechten, hoe hun eten wordt bereid en wat wordt gebruikt om het te eten. Je ervaring zal je niet alleen de kans geven om het heerlijke eten van Kyoto te proeven, maar je ook een idee geven van de geschiedenis en sfeer van de Nishiki-markt die de Japanners al generaties lang ervaren. Je wordt bij elke stap verteerd door fysieke en visuele prikkels en geniet van verhalen uit het verleden die rechtstreeks worden verteld door winkeliers en gezinnen met wie je tijd zult doorbrengen. Na je marktverkenning loop je naar een nabijgelegen restaurant en geniet je van een gangenlunch met mooie en heerlijke lokale gerechten.