Nisyros

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Nisyros

Wil je alle activiteiten in Nisyros ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nisyros

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 411 beoordelingen

Erg mooi (dag)uitje, zeker de moeite waard

De dag na het boeken een mailtje gehad met de plek waar we opgehaald werden en de tijd, vervolgens langs nog andere hotels naar Kardamena gereden, vanuit daar een uurtje op de boot met prachtig uitzicht en blauw water. Eenmaal aangekomen te horen gekregen dat we in de middag de vulkaan zouden bezoeken, dus eerst een korte rondleiding met de gids door het dorp, waarna we nog in eigen tijd konden rondlopen, lunchen of zwemmen. Vervolgens 20 minuutjes in de bus richting de vulkaan, waar de gids veel vertelde over de route. Aangekomen bij de vulkaan rustig de tijd gehad om foto's te maken en rond te kijken. Er zat ook nog een klein eethuisje bij. Vervolgens de zelfde route weer terug, al met al zijn we 7.45 opgehaald en om ongeveer 17.30 weer thuis. De gids (David) was zeer vriendelijk, wist veel te vertellen en keek ook echt naar je uit. Wij hebben zeker genoten van deze tocht.

vulkaantrip is erg leuk, maar van korte duur. Klooster viel tegen, heel veel mensen maar weinig te zien. Mandraki is een typisch Grieks dorpje zoals wij Hollanders verwachten, maar of het authentiek is? Samengevat: leuk om te doen maar reistijd en bezoektijd zijn in disbalans

Mooi en goed georganiseerde excursie met duidelijke uitleg. Alleen het bezoek aan de vulkaan mag wel wat langer en het bezoek aan Mandraki wel wat korter.

Heel vriendelijke begeleidster, maar sprak heel slecht Engels en verstonden niks van haar uitleg in de bus. We zaten wel op de achterbank.

Leuke excursie, klooster viel wat tegen. Complete dag goed geregeld. Boottocht leuk maar zitjes zijn erg oncomfortabel.