Nisyros

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Topbezienswaardigheden in Nisyros

Sitemap Nisyros

Wil je alle activiteiten in Nisyros ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nisyros

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 411 beoordelingen

Erg mooi (dag)uitje, zeker de moeite waard

De dag na het boeken een mailtje gehad met de plek waar we opgehaald werden en de tijd, vervolgens langs nog andere hotels naar Kardamena gereden, vanuit daar een uurtje op de boot met prachtig uitzicht en blauw water. Eenmaal aangekomen te horen gekregen dat we in de middag de vulkaan zouden bezoeken, dus eerst een korte rondleiding met de gids door het dorp, waarna we nog in eigen tijd konden rondlopen, lunchen of zwemmen. Vervolgens 20 minuutjes in de bus richting de vulkaan, waar de gids veel vertelde over de route. Aangekomen bij de vulkaan rustig de tijd gehad om foto's te maken en rond te kijken. Er zat ook nog een klein eethuisje bij. Vervolgens de zelfde route weer terug, al met al zijn we 7.45 opgehaald en om ongeveer 17.30 weer thuis. De gids (David) was zeer vriendelijk, wist veel te vertellen en keek ook echt naar je uit. Wij hebben zeker genoten van deze tocht.

Mooie vulkaankrater! Wat ik wel apart vond; daar aangekomen moest je nog extra 6 euro voor bus en 3 euro voor entree betalen. Zou ik van te voren in prijs opnemen, nu kwam dit voor mij als een verrassing.

Mooi en goed georganiseerde excursie met duidelijke uitleg. Alleen het bezoek aan de vulkaan mag wel wat langer en het bezoek aan Mandraki wel wat korter.

Gaaf om te doen + leuke gids! Wees voorbereid op onverwachte kosten

Ontzettend mooi eiland! De vulkaan was erg indrukwekkend en de tour daarna (langs en door het dorpje) was erg leuk! Veel te zien!