Nobelmuseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Nobelmuseum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Stockholm: zelfgeleide audiotour

  1. Stockholm: zelfgeleide audiotour

  Download een levendige zelfgeleide audiotour en een gedetailleerde plattegrond van het gebied van de rondleiding en ga op een wandeltocht door de Zweedse hoofdstad. Tijdens deze zelfgeleide audiotour leer je over de rijke geschiedenis van de stad die begint in de middeleeuwen. Je hoort over de 13e-eeuwse opstand en zelfs over de wereldberoemde band ABBA. Wandel over de geplaveide straten van de stad en bekijk de belangrijkste attracties zoals het Koninklijk Paleis met zijn 600 kamers en de indrukwekkende kathedraal van Stockholm. Bekijk het Gustav Adolfs-plein, het Parlement van Zweden, de Beurs, het Nobelmuseum, het Stadsmuseum en het Stadhuis. De rondleidingen zijn zo ontworpen dat je de attracties in je eigen tempo kunt bezoeken. De gemiddelde duur is 3 uur.

 • Stockholm: Haunted City Exploration Phone Game

  2. Stockholm: Haunted City Exploration Phone Game

  Ontdek nieuwe plaatsen en geweldige verhalen. Volg paden vol bedriegers en hebzuchtige edelen door de angstaanjagend mooie binnenstad van Stockholm met dit stadsverkenningsspel voor je telefoon.

  Start het spel in het Wrangel Palace. Verken in je eigen tempo en los de uitdagingen op. Pauzeer het spel en hervat op elk moment vanaf dezelfde locatie. Eindig bij de Kornhamnstorg. Geniet van het verhaal terwijl het zich ontvouwt en volg de exacte aanwijzingen op je telefoon om je naar elke nieuwe locatie te leiden. Speel alleen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die het tegen elkaar opnemen en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel.

Sitemap Nobelmuseum

Wil je alle activiteiten in Nobelmuseum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.