Kies data
Noord-Brabant

Wandeltours

Noord-Brabant Sightseeing te voet: Onze meest aanbevolen

Eindhoven: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

1. Eindhoven: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

Ontsnap uit Eindhoven tijdens deze spannende tour. Maak kennis met Benjamin en help hem de geheime doorgangen van Eindhoven te vinden. Benjamin had de belangrijke taak om een geavanceerde bug buiten de stad af te leveren, zonder dat de Duitsers ervan wisten. Zijn oom Frits had in de loop der jaren ondergrondse tunnels laten bouwen, waardoor je onopgemerkt de stad kon verlaten. Nu moest Benjamin de uitgang vinden met alleen Frits' verwarrende aantekeningen. Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de Catharinakerk en houd een oogje in het zeil voor de vele historische gebouwen in het stadscentrum. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Eindhoven: Wandeltocht Industriepark Strijp-S

2. Eindhoven: Wandeltocht Industriepark Strijp-S

Verken de wijk Strijp-S en zie hoe creatieve architectuur dit gebied heeft omgevormd van het voormalige Philips-industriegebied tot een winkel- en werkhotspot in Eindhoven. Koop een koffie of thee met de inbegrepen korting en neem een gadget mee naar huis als souvenir (alleen bij groepsreis). Ontmoet je gids in het hippe restaurant BLOK 63-S. Begin uw reis om de impact te ontdekken die Philips op dit gebied heeft gehad. Zie hoe de voormalige fabrieksgebouwen zijn getransformeerd tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en cultuur. Zie hoe industriële thema's artistiek worden. Bekijk hoe dit bedrijf dat transformationele technologieën maakte een blijvende impact had in het gebied bij haltes zoals bij het Klokgebouw waar de cijfers van de klok de letters van PHILIPS tonen in plaats van cijfers. Beëindig je tour op de ontspannen en levendige Feelgood Market waar je wat handwerk koopt, wat lokale delicatessen eet of een drankje koopt.

Breda: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

3. Breda: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

Ontsnap uit Breda tijdens deze spannende tour. Maak kennis met Maria van Antwerpen en help haar de geheime doorgangen van Breda te vinden. Maria was de eerste travestiet in Nederland en daardoor kwam ze wel eens in de problemen. Met de Escape Tour Breda kruip je in de huid van Maria en doe je er alles aan om Breda veilig te ontvluchten. Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop richting Kapucijnenhof en let op de vele historische gebouwen in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Eindhoven: stadswandeling door het centrum

4. Eindhoven: stadswandeling door het centrum

Ontdek het rijke industriële verleden van Eindhoven , de moderne en transparante architectuur van het Blob en van Abbemuseum en de algemene geest van creatief ondernemerschap tijdens een begeleide wandeling door de binnenstad. Wat maakt Eindhoven zo uniek? Het hergebruik van rauwe industriële erfgoedfabrieken, de creativiteit op het gebied van design en de opwindende transformatie van deze vriendelijke stad. Ontdek onder leiding van een ervaren en enthousiaste stadsgids de veelzijdigheid van deze moderne, maar tegelijk historische stad. Bekijk getransformeerde gebouwen zoals de Stadsbrouwerij (brouwerij) en de Kazerne (design hotspot), de eerste gloeilampenfabriek van Philips en de prachtige St. Catharinakerk. Krijg een echt gevoel voor Eindhoven, bekend als het centrum van de Brainport-regio.

Voetstappen van Van Gogh Tour en Van Gogh Museum

5. Voetstappen van Van Gogh Tour en Van Gogh Museum

Na 90-120 minuten rijden vanaf Amsterdam is uw eerste bestemming Nuenen. Nuenen: Van Gogh Village Duik in het leven en werk van Vincent van Gogh en bezoek een aantal locaties in Nuenen die de kunstenaar inspireerden, inclusief de gereformeerde kerk uit zijn schilderij. Deze excursie geeft je inzicht in Vincent's leven in Nuenen, waar hij leefde van december 1883 tot november 1885. Vincent was zeer productief in dit dorp en voltooide meer dan 500 schilderijen en tekeningen binnen een periode van slechts twee jaar. Een van deze was The Potato Eaters, nu een van de beroemdste werken van Vincent. Tijdens je verblijf in Nuenen kun je het Vincentre Museum bezoeken, enkele van de 23 'Van Gogh-locaties' per fiets of te voet verkennen en genieten van de beroemde Brabantse gastvrijheid in de vele winkels en cafés. Na het verkennen van Vincent's vaderland, keert u terug naar Amsterdam om 's werelds grootste verzameling werken van Vincent van Gogh te verkennen. Amsterdam: Van Gogh Museum Gerenommeerde meesterwerken, citaten uit letters en geluidsfragmenten verenigen zich om je brandende vragen over de kunstenaar te beantwoorden. Leer over zijn talrijke zelfportretten, de tijd die hij doorbracht in Zuid-Frankrijk, waar hij zonnebloemen schilderde en waarom hij Amandelbloesem schilderde.

Tilburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

6. Tilburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

De pastoor van de Sint-Jozefkerk, George van Zinnicq Bergmann, heeft vreemde praktijken. Als bewoners hem bekennen, vraagt hij zwijggeld om hun geheimen te bewaren. Op een dag bekent meneer Kessels hem dat hij vals speelt en dat hij een grote hoeveelheid zwijggeld moet betalen. Wanneer mevrouw Kessels later die dag bij George op bezoek gaat, maakt George een fout en onthult het geheim. Iedereen die hem ooit zwijggeld heeft betaald komt in opstand en George moet vluchten. Maar waar is die geheime uitgang uit Tilburg? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de St. Josephkerk, dwaal door de lieflijke straatjes en houd een oogje in het zeil voor de vele historische gebouwen in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Eindhoven: privégids voor een fietstocht

7. Eindhoven: privégids voor een fietstocht

Ontdek de topattracties van Eindhoven tijdens een begeleide fietstocht. Leer meer over de architectuur van de stad vanuit je privégids, ontdek waarom Eindhoven bekend staat als de rotsstad en bekijk de beroemde gebouwen van Piet Hein Eek. Ontmoet je gids bij Velorent Eindhoven en begin je rondleiding door de stad. Begin met een bezoek aan de dynamische wijken van industrieel erfgoed, Strijp-S of Strijp-R, en bekijk voorbeelden van het werk van de beroemde ontwerper Piet Hein Eek. Ga verder naar de rivier de Dommel en rijd door weelderige groene parken verborgen tussen voormalige fabrieken. Leer tijdens het fietsen over de nieuwste ontwikkelingen in Eindhoven en bekijk fascinerende straatkunst.

  • Rondleidingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Sightseeing te voet in Noord-Brabant

Welke andere activiteiten dan Sightseeing te voet zijn de moeite waard in Noord-Brabant?

Andere onmisbare dingen om te doen in Noord-Brabant:

Sitemap Noord-Brabant

Wil je alle activiteiten in Noord-Brabant ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.