Kies data
Noord-Brabant

Tours

Noord-Brabant Tours: Onze meest aanbevolen

Eindhoven: Bottle Distillery Tour en Proeverij Expereince

1. Eindhoven: Bottle Distillery Tour en Proeverij Expereince

Leer hoe rum, gin, cognac, likeur en wodka worden gemaakt tijdens een rondleiding door de Bottle Distillery in Eindhoven. Ontdek een kleinschalige benadering van het maken van fijne drankjes voordat u geniet van enkele drankmonsters vergezeld van een verrukkelijke snack. Ontmoet je gids en ontgrendel de geheimen van het distillatieproces. Volg uw gids door elke stap van het proces dat begint met de beste ingrediënten. Ontdek hoe drankjes worden gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen. Lees hoe elke stap in het proces zorgvuldig wordt gecontroleerd voor de lekkerste resultaten. Kijk hoe lang het duurt om de beste smaak, geur en kleur voor elk product te garanderen. Bewonder de pot still met een stralende koperen helm die zich in het hart van de distilleerderij bevindt. Ervaar de zachte smaak van de beste sterke dranken die in deze prachtige distilleerderij worden gemaakt. Complimenteer uw proeverij met een snack voordat u uw tour beëindigt.

Eindhoven: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

2. Eindhoven: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

Ontsnap uit Eindhoven tijdens deze spannende tour. Maak kennis met Benjamin en help hem de geheime doorgangen van Eindhoven te vinden. Benjamin had de belangrijke taak om een geavanceerde bug buiten de stad af te leveren, zonder dat de Duitsers ervan wisten. Zijn oom Frits had in de loop der jaren ondergrondse tunnels laten bouwen, waardoor je onopgemerkt de stad kon verlaten. Nu moest Benjamin de uitgang vinden met alleen Frits' verwarrende aantekeningen. Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de Catharinakerk en houd een oogje in het zeil voor de vele historische gebouwen in het stadscentrum. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Eindhoven: stadswandeling door het centrum

3. Eindhoven: stadswandeling door het centrum

Ontdek het rijke industriële verleden van Eindhoven , de moderne en transparante architectuur van het Blob en van Abbemuseum en de algemene geest van creatief ondernemerschap tijdens een begeleide wandeling door de binnenstad. Wat maakt Eindhoven zo uniek? Het hergebruik van rauwe industriële erfgoedfabrieken, de creativiteit op het gebied van design en de opwindende transformatie van deze vriendelijke stad. Ontdek onder leiding van een ervaren en enthousiaste stadsgids de veelzijdigheid van deze moderne, maar tegelijk historische stad. Bekijk getransformeerde gebouwen zoals de Stadsbrouwerij (brouwerij) en de Kazerne (design hotspot), de eerste gloeilampenfabriek van Philips en de prachtige St. Catharinakerk. Krijg een echt gevoel voor Eindhoven, bekend als het centrum van de Brainport-regio.

Eindhoven: Wandeltocht Industriepark Strijp-S

4. Eindhoven: Wandeltocht Industriepark Strijp-S

Verken de wijk Strijp-S en zie hoe creatieve architectuur dit gebied heeft omgevormd van het voormalige Philips-industriegebied tot een winkel- en werkhotspot in Eindhoven. Koop een koffie of thee met de inbegrepen korting en neem een gadget mee naar huis als souvenir (alleen bij groepsreis). Ontmoet je gids in het hippe restaurant BLOK 63-S. Begin uw reis om de impact te ontdekken die Philips op dit gebied heeft gehad. Zie hoe de voormalige fabrieksgebouwen zijn getransformeerd tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en cultuur. Zie hoe industriële thema's artistiek worden. Bekijk hoe dit bedrijf dat transformationele technologieën maakte een blijvende impact had in het gebied bij haltes zoals bij het Klokgebouw waar de cijfers van de klok de letters van PHILIPS tonen in plaats van cijfers. Beëindig je tour op de ontspannen en levendige Feelgood Market waar je wat handwerk koopt, wat lokale delicatessen eet of een drankje koopt.

Eindhoven: Zelfgeleide Vincent van Gogh Fietstocht

5. Eindhoven: Zelfgeleide Vincent van Gogh Fietstocht

Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh terwijl je tussen Eindhoven en Nuenen rijdt op een zelfgeleide fietstocht langs locaties die belangrijk waren voor de beroemde Nederlandse kunstenaar. Bezoek het Vincente Museum in Nuenen en ontdek nog meer over de schilder. De tour start in het centrum van Eindhoven op het historische NRE-terrein waar de ophaalservice is voor de fietsverhuur indien gehuurd. Volg de route die Vincent liep vanaf het station in Eindhoven naar zijn ouders in Nuenen. De route is beschikbaar in een speciaal ontworpen webapp (Nederlands en automatisch vertaald in 8 talen) te volgen op je telefoon. Ervaar de plekken (zichtbaar en onzichtbaar) waar zijn schildervrienden Antoon Hermans, Anton Kerssemakers, Willem van de Wakker en Dimmen Gestel woonden en waar hij zijn schilderspullen kocht. Je ziet het huis van zijn vriend Anton Hermans en de Catharinakerk die Van Gogh schetste vanuit de achtertuin van Hermans, maar ook de wijk Tongelre met de Collse watermolen en het Van Gogh-Roosegaarde fietspad. Daarna fiets je Nuenen binnen en drink je koffie/thee met gebak bij de Watermolen van Opwetten, geschilderd door van Gogh. Via de Clemenskerk, molen de Roosdonck, de plaats waar het aardappeletershuis stond, de Van Goghkerk en het Vincentiusmuseum. Onderdeel van deze tour is het Vincentre museum, waar je na het fietsen even op adem kunt komen in de koffiecorner. Na de rust heb je de mogelijkheid om het museum te bezoeken inclusief een audiosysteem (met dezelfde talen als de webapp). Nergens in Nederland kun je zo dicht bij de schilder komen. Nuenen alleen al heeft 14 locaties geschilderd of geschetst door Vincent van Gogh en Eindhoven heeft 4 officiële locaties. Na het museumbezoek fiets je langs een aantal belangrijke punten zoals het domineehuis, Nune Ville, de Begemannfabriek, het natuurgebied Broek en enkele monumenten. Fiets terug naar Eindhoven via een mooie landelijke route en kijk terug op een mooie rondreis waarbij je echt dichter bij Van Gogh kwam.

Breda: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

6. Breda: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

Ontsnap uit Breda tijdens deze spannende tour. Maak kennis met Maria van Antwerpen en help haar de geheime doorgangen van Breda te vinden. Maria was de eerste travestiet in Nederland en daardoor kwam ze wel eens in de problemen. Met de Escape Tour Breda kruip je in de huid van Maria en doe je er alles aan om Breda veilig te ontvluchten. Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop richting Kapucijnenhof en let op de vele historische gebouwen in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Tilburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

7. Tilburg: Escape Tour - Zelfgeleide Citygame

De pastoor van de Sint-Jozefkerk, George van Zinnicq Bergmann, heeft vreemde praktijken. Als bewoners hem bekennen, vraagt hij zwijggeld om hun geheimen te bewaren. Op een dag bekent meneer Kessels hem dat hij vals speelt en dat hij een grote hoeveelheid zwijggeld moet betalen. Wanneer mevrouw Kessels later die dag bij George op bezoek gaat, maakt George een fout en onthult het geheim. Iedereen die hem ooit zwijggeld heeft betaald komt in opstand en George moet vluchten. Maar waar is die geheime uitgang uit Tilburg? Kies je starttijd met je teamgenoten, beginnend op elk moment, dag of nacht. Baan je een weg door de stad en vink taken af om alle aanwijzingen te vinden die je nodig hebt om de geheime doorgang te bereiken. Terwijl je naar aanwijzingen zoekt, kun je je vergapen aan de prachtige bezienswaardigheden van de stad. Loop langs de St. Josephkerk, dwaal door de lieflijke straatjes en houd een oogje in het zeil voor de vele historische gebouwen in de binnenstad. Werk snel en u en uw team zouden het record voor de snelste tour kunnen vestigen. Veel geluk!

Vught: Rondleiding met kleine groepen van het WWII National Memorial Camp

8. Vught: Rondleiding met kleine groepen van het WWII National Memorial Camp

Tijdens deze kleine groepsreis bezoeken we de overblijfselen van het concentratiekamp met zijn gereconstrueerde wachttorens, kazernes, crematorium en kindermonument. Dit indrukwekkende monument, dat centraal op de campings staat, vermeldt de namen en leeftijden van de 1.269 Joodse kinderen die in juni 1943 zijn gedeporteerd. Na een bezoek aan het herdenkingscentrum en museum is er tijd om naar het executiegebied te lopen, gelegen in de omliggende bossen. Hier is een gedenkteken opgericht met de namen van de gevangenen die op deze plek zijn geëxecuteerd.

Eindhoven: privégids voor een fietstocht

9. Eindhoven: privégids voor een fietstocht

Ontdek de topattracties van Eindhoven tijdens een begeleide fietstocht. Leer meer over de architectuur van de stad vanuit je privégids, ontdek waarom Eindhoven bekend staat als de rotsstad en bekijk de beroemde gebouwen van Piet Hein Eek. Ontmoet je gids bij Velorent Eindhoven en begin je rondleiding door de stad. Begin met een bezoek aan de dynamische wijken van industrieel erfgoed, Strijp-S of Strijp-R, en bekijk voorbeelden van het werk van de beroemde ontwerper Piet Hein Eek. Ga verder naar de rivier de Dommel en rijd door weelderige groene parken verborgen tussen voormalige fabrieken. Leer tijdens het fietsen over de nieuwste ontwikkelingen in Eindhoven en bekijk fascinerende straatkunst.

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Wateractiviteiten
12 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Tours in Noord-Brabant

Welke andere activiteiten dan Tours zijn de moeite waard in Noord-Brabant?

Andere onmisbare dingen om te doen in Noord-Brabant:

Sitemap Noord-Brabant

Wil je alle activiteiten in Noord-Brabant ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.